iyiyim ben de, kilom dışında bir sorunum yok:) evdeki çikolatalar büyük oranda bitti, sanırım artık daha dikkatli olabilirim kaydirigubbakcemile3
sen de slim in 6 yapıcam demişsin çok dikkatli ol, etkili ama tehlikeli bir egzersiz ben pek cesaret edemiyorum onu yapmaya açıkçası
ben koşmaya çalışıyorum bu aralar açık havadaay o da mahvediyor beni
inşallah dediğin gibi sıcaktır oralar, şimdi gidip akşam için alışveriş yapıyım.
çok öpüyorum kızlar hepinizi tek tek, birinizi unuturum diye isim yazamıyorum, seviyorum sizi a.s.
görüşmek üzere.
kuş gibi diildi peppercım ,
dolmayı doldururken mideye indirdiğim dolma içlerini yazmadım:))))
Lschesiscim özledim seni..
ayy süper canım evet ya sıkmamız lazım artık kemerleri hele benim iki misli sıkmam lazımeyvahedigeldismile
ohh ne güsel tebrikler canım
en azından yürümüşün o da bişidr olsun artık
ben koca bi brokoli salatası yaptım şimdi kendime
spor olarak slim in 6 start ıt up yaptım akşama mekik videosunu yapacam
bayag iyiymis cnm aylik75 e.
hemen kayit ol bence.
bu arada cizelgeni guncelle hayatimmm
ahh cnm kiyamam,
kolay gelsin sana, fazla yorma kendini.
aileden uzak bayram zor olur hakikaten, ama uzme caniniii, bak bugun gorusecekmissiniz.
anchusa eskisehirden donmedi sanirim .. var mi haberiniz.
lachesis, sptaz; canlarim size e-mail atmistim arife gunu, gelmedi mi???
yazdigim e-mail herkes tarafindan begenildi; guzel yanitlar aldim, bari buraya da kopyalayayim
"Cocukluk yillarimizda ki gibi;
Sabah sicak ekmeklerle kiral kahvalti sofralari hazirlayip hepbirlikte kahvalti ettigimiz,
anne babamizin elini opmek icin kardeslerimizle yaristigimiz,
aldigimiz harcliklara sevindigimiz,
en guzel giysilerimizi bir gece onceden hazirlayip sabah heyecanla giydigimiz,
anneanne, babaanne, dedelerimizi ziyaret ettigimiz, gozlerindeki sevincle sevindigimiz,
misafirlerimize cikolata, seker ikram ettigimiz,
kalabalik, coskulu, herkesin hepbir agizdan konustugu, gulustugu;
bayram tadinda bayramlar yasamanizi, cocuklariniza yasatmanizi dilerim.
Bayraminiz kutlu, neseli olsun."
Merhalar kızlar
Şeniz Naber tontişkom kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin nesmecim, ılık süt veya çay iç, kendine gel bence...
Sen kilo alsan nolur ki lülülülülülü
ne kadar zamanda 10 kilo vermiş kuzenin canımkuzenimi gordum bayramda, 60 kilo falandi, 50 ye dusmus; manken gibi olmus (gerci benden cok kucuk 25 yaslarinda genc kiz olsun o kadar da )
yine de heveslendim; ben de 50 kilo olmaliyim dedimmmmma.s
kızlar bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşayım sizlerle :)
sabah kalktım yarım saat egzersiz yaptım dha sonra duş aldım saat 12 yi buldu kahvaltımı yapmam
1 dilim kepek ekmeği yarım domates ve bir parça light peynir yedikten sonra doyduğumu hissetmemle beraber kahvaltı sofrasından kalktım,saat 3 olduğunda canım tatlı birşeyler yemek istedi,bitter çikolata yedim birazcık,saat 4 olduğunda 1 adet elma yedim,saat 6-6buçuk arası 2 kaşık patlıcan yemeği (zeytinyağlı),1 dilim kepek ekmeği,yaırm kase yoğurt yedim..şimdilik bu kadar ... akşama doğru bir paket eti form yemeyi planlıyorum saat 10 gibi , saat 12 gibi de 1 adet nektari.. nasıl sizce kızlar yeterince dengeli ve düzenlimi?
anlıyorum canım teşekkür ederim. ben zaten kilomu korumak istiyorum versem de 1 kilo verim ama almak istemiyorum. ama artırmaya calısacağım. ara öğün önerilerin neler canım ben çünkü dha çok ara öğn yiorum ama yemeklerde pekkk yemiyorumne kadar zamanda 10 kilo vermiş kuzenin canım
canım sporunu yapmışssın çok güsel aldığın kalori miktarı bana biraz az geldi. gece 10da eti form yiceğine meyve ye o saatlerde ve gün içinde daha fazla enerji al
kızlar bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşayım sizlerle :)
sabah kalktım yarım saat egzersiz yaptım dha sonra duş aldım saat 12 yi buldu kahvaltımı yapmam
1 dilim kepek ekmeği yarım domates ve bir parça light peynir yedikten sonra doyduğumu hissetmemle beraber kahvaltı sofrasından kalktım,saat 3 olduğunda canım tatlı birşeyler yemek istedi,bitter çikolata yedim birazcık,saat 4 olduğunda 1 adet elma yedim,saat 6-6buçuk arası 2 kaşık patlıcan yemeği (zeytinyağlı),1 dilim kepek ekmeği,yaırm kase yoğurt yedim..şimdilik bu kadar ... akşama doğru bir paket eti form yemeyi planlıyorum saat 10 gibi , saat 12 gibi de 1 adet nektari.. nasıl sizce kızlar yeterince dengeli ve düzenlimi?
selam edaa
sana daha öncede yazdığım gibi pekte beslenme düzeninden anlamam ama kahvaltını biraz zayıf gördüm en azaından biraz yeşillik ve yumurta da yiyebilirdin birde yediğin meyvenin yanında mutlakaa yarım bardak süt yada bir kase yoğurt yersen meyvedeki şekerin yağa dönüşmesini engellersin
buform gıdalarada pek güvenme istersen nacizane tavsiyelerim tatlışım ama yinede çok çok iyi gibi görünüyorkaydirigubbakcemile5
canım teşekkür ederim yardımıların için guclubacismile ben zaten dediğim gibi kilomu korumak,mümkünse 1 kilo vermek ama kilo almamak istiyorum. sabah salatalık da yemeye gayret ederim. tamam süt yoğurt işine de bakacam :) bişey sorcam yaa ben daha adet olmadım 28 gün felan oldu,bu kiloma etki ediyormudur?
en son tarih ne acaba??
ya canım ben son tarih felan anlamam ama ramazanın 4.günü oldumohaoldumsmile
teşekkür ederim canım saadece adaçayımı kaynatıp içim? acı olmazmı ohmmmmCADIARZU
çokta büyük bir gecikme yok gibi duruyor yerimseniben kızımında aynı oldu hiç şaşmazdı ortalama 10 gün ileri attı tarih
birde yediklerinin azlığı birde stresi eklersen normaldir
istersen adaçayı iç gün içerisinde bikaç fincan (( ama 3 yada 4 ü geçmeeelmaz:))
hemen getirir sanırsamşakkıdı
aa yok sakın kaynatmateşekkür ederim canım saadece adaçayımı kaynatıp içim? acı olmazmı o
aa yok sakın kaynatma
bir tuam adaçayını kaynar suda 3 dk kadar demle o kadar yanii aslaa kaynatma acı falanda olmaz eğer adaçayını fazla atarsan biraz tadı yoğun olur o kadar o zamanda azıcıcık su eklersin normale döner
afiyet olsunyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?