50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slim in 6 yapmicam canim;

start it up var ya; WAH'a benziyor ama daha yavas yapiyorlar;
2-3 kez yaptim bayramdan once , hafif geldi belimi falan agritmadi;

ama pump it up falan , onlar cok hizli onlari yapamam..

cnm, biz de snei seviyoruzz, kolay gelsin sanaa

olumunekankayizsmile

anchusa eskisehirden donmedi sanirim .. var mi haberiniz.

lachesis, sptaz; canlarim size e-mail atmistim arife gunu, gelmedi mi???

yazdigim e-mail herkes tarafindan begenildi; guzel yanitlar aldim, bari buraya da kopyalayayim

"Cocukluk yillarimizda ki gibi;

Sabah sicak ekmeklerle kiral kahvalti sofralari hazirlayip hepbirlikte kahvalti ettigimiz,
anne babamizin elini opmek icin kardeslerimizle yaristigimiz,
aldigimiz harcliklara sevindigimiz,
en guzel giysilerimizi bir gece onceden hazirlayip sabah heyecanla giydigimiz,
anneanne, babaanne, dedelerimizi ziyaret ettigimiz, gozlerindeki sevincle sevindigimiz,
misafirlerimize cikolata, seker ikram ettigimiz,

kalabalik, coskulu, herkesin hepbir agizdan konustugu, gulustugu;

bayram tadinda bayramlar yasamanizi, cocuklariniza yasatmanizi dilerim.

Bayraminiz kutlu, neseli olsun."

aferim sana bende öğle yemeği olarak bir kase tavuk çorbası içtim biraz ütü yapacağım sonra dinlenırım ardından da rump it up yapacagım planım bu

canım baskülüm memleketde kaldı kilo verene kadar yenisini de almıyrm rejim yapayım merak edeyım dedım kılo verdıkten sonra alırım yoksa hergun tartılıyrm verınce gevşiyorum tekrar alıyrm o yuzden cezalıyım

çok güzelmiş canım gerçekten cocukken farklıydı insaallah bizde cocuklarımıza böyle bayramlar yaşatabiliriz.küçükken yeni elbise için bayramı beklerdik şimdikiler modayı takip ediyor hergün yeni kıyafet ve kıymet bilinmiyor

Merhalar kızlar

Şeniz Naber tontişkom kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin nesmecim, ılık süt veya çay iç, kendine gel bence...

Sen kilo alsan nolur ki lülülülülülü

ne haber bebeğimmmm ay nerelerdesin sen yaaaaŞeniz
bakıyorum profilinee girişin çok az ben bilee arada girdim
tontişin gubaaan olsun sağaaaasırnaşık şey

kızlar bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşayım sizlerle :)
sabah kalktım yarım saat egzersiz yaptım dha sonra duş aldım saat 12 yi buldu kahvaltımı yapmam
1 dilim kepek ekmeği yarım domates ve bir parça light peynir yedikten sonra doyduğumu hissetmemle beraber kahvaltı sofrasından kalktım,saat 3 olduğunda canım tatlı birşeyler yemek istedi,bitter çikolata yedim birazcık,saat 4 olduğunda 1 adet elma yedim,saat 6-6buçuk arası 2 kaşık patlıcan yemeği (zeytinyağlı),1 dilim kepek ekmeği,yaırm kase yoğurt yedim..şimdilik bu kadar ... akşama doğru bir paket eti form yemeyi planlıyorum saat 10 gibi , saat 12 gibi de 1 adet nektari.. nasıl sizce kızlar yeterince dengeli ve düzenlimi?

kuzenimi gordum bayramda, 60 kilo falandi, 50 ye dusmus; manken gibi olmus (gerci benden cok kucuk 25 yaslarinda genc kiz olsun o kadar da )
yine de heveslendim; ben de 50 kilo olmaliyim dedimmmmma.s
ne kadar zamanda 10 kilo vermiş kuzenin canım

canım sporunu yapmışssın çok güsel aldığın kalori miktarı bana biraz az geldi. gece 10da eti form yiceğine meyve ye o saatlerde ve gün içinde daha fazla enerji al

anlıyorum canım teşekkür ederim. ben zaten kilomu korumak istiyorum versem de 1 kilo verim ama almak istemiyorum. ama artırmaya calısacağım. ara öğün önerilerin neler canım ben çünkü dha çok ara öğn yiorum ama yemeklerde pekkk yemiyorum

selam edaa
sana daha öncede yazdığım gibi pekte beslenme düzeninden anlamam ama kahvaltını biraz zayıf gördüm en azaından biraz yeşillik ve yumurta da yiyebilirdin birde yediğin meyvenin yanında mutlakaa yarım bardak süt yada bir kase yoğurt yersen meyvedeki şekerin yağa dönüşmesini engellersin

buform gıdalarada pek güvenme istersen nacizane tavsiyelerim tatlışım ama yinede çok çok iyi gibi görünüyorkaydirigubbakcemile5

canım teşekkür ederim yardımıların için guclubacismile ben zaten dediğim gibi kilomu korumak,mümkünse 1 kilo vermek ama kilo almamak istiyorum. sabah salatalık da yemeye gayret ederim. tamam süt yoğurt işine de bakacam :) bişey sorcam yaa ben daha adet olmadım 28 gün felan oldu,bu kiloma etki ediyormudur?

en son tarih ne acaba??

ya canım ben son tarih felan anlamam ama ramazanın 4.günü oldumohaoldumsmile

hmmmmCADIARZU
çokta büyük bir gecikme yok gibi duruyor yerimseniben kızımında aynı oldu hiç şaşmazdı ortalama 10 gün ileri attı tarih
birde yediklerinin azlığı birde stresi eklersen normaldir
istersen adaçayı iç gün içerisinde bikaç fincan (( ama 3 yada 4 ü geçmeeelmaz:))
hemen getirir sanırsamşakkıdı

teşekkür ederim canım saadece adaçayımı kaynatıp içim? acı olmazmı o

teşekkür ederim canım saadece adaçayımı kaynatıp içim? acı olmazmı o
aa yok sakın kaynatma
bir tuam adaçayını kaynar suda 3 dk kadar demle o kadar yanii aslaa kaynatma acı falanda olmaz eğer adaçayını fazla atarsan biraz tadı yoğun olur o kadar o zamanda azıcıcık su eklersin normale döner
afiyet olsunyerimseniben

tamam canım şimmdi su koydum kaynamayaa :) ama adaçayı iştah açar diyoo gıı açmasın iştah felan sakınbilmiyorumkismile

kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(

bugün neler yedim bakalım hatırlayacak mıyım?

kahvaltı: 4 sigara böreği ve şekersiz çay bir karper peynir.

arada bir fincan şekersiz ve kremasız nescafe.

öğlen: iki kaşık pirinç pilavı,biraz turşu, bir kaşık nohut.

akşam üzeri: yarım ıspanaklı yarım kıymalı krep.

akşam: yarım bitter çikolata.

şu an 1 şekerli nescafe ve uymadan önce 1 kase yoğurt yiyeceğim.

bugün de pek sadık kalmadım rejime ama herşeyden azar azar yedim.

biraz sonra o göbek titreten cihazı da kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…