50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama bitti yenidik malesef:a015: ama olsun 2 olduk...
Edatuc cnm bak yaşın birde 17 imiş sen daha puberta yani ergenlik çağındasın...nerde oturuyorsunuz s?? yani dr ların hepsi aynı şeyi demez ilaç vs tedavisi ile terapi yaparlar ..ve surekli kusuyorum vs yazmışsın ..ilgimi çekmeye çalışıyorsun??? yada dalgamı geciyorsun yani annen seni böyle görüyo ve birşey yapmıyo..

slmm canımm,,ben de pc aaçıkken ,diğer odaya maç izlemeye davet edildimm de ordaydımm,,ben de bir sürüü hem de tuzlu olanından çekirdekkk yedimm,maç izlerken(((((((,ama ben sen gibi spor falan yapamıycammmmm..

MELAHAT yaxık sana yolculuk üstüne görevv....yat dinlen güzelce....sorum olcak:yarın okula gitcek misin?yani seçim sonu hep tatil olur ya ....net bişey demmediler bize de.....

ne güzll taill i,ama hiç bitmese daha güzel......kaça gidiyo kızın?+hazır kaplar var ya onlardan alsanna,,prtaik oluyooo

canım bende bugun ıyı beslendım sayılır kendımı zor tutuyrm alısmısım yemek yemege bıraz zorlanacagım ama yakında alısırım tek kacamak sabah bıraz sarelle yedım oyle alısmısımkı tatlı yemege resmen aranıyrm evde neyse az kalmıstı sarellede bıttı:))) sonra corba salata yedım.1 saat yuruyus yaptım eve geldıgımde gec oldugu ıcın rampı yapamadım yarın kesin yapacagım. fakat bugun aklıma yemek gelınce senı dusundum ne hesap verecegım dıye yemedım dısarda canım oyle kumpır ıstedıkı yemedım eve gelıncede gec olmustu meyve yedım:)))

canım aynısı bızımde tatılden geldık sımdı sıkı bır donem beklıyr bu sene bızım okulda 5 ingilizceci olduk ve baska okula da 2 gun gorevlendırmeyle gıdecegız benım evden 2 dolmusla gıdılıyr o okula artık carsıya kadar yururum hem spor yapmıs olurum dıye dusunyrm tabıkı erken kalkabılırsem . bu senenın tek ıyı yonu bana sınıf öğretmenliği vermiyecek gıbıler buna cok sevındım ınsaallah vermezler sınıfın derdi bitmyr cunku. yarında toplantı var kesın 5 saat falan surer allah bıze sabır versın:)))

selam ben insülün direnci ve haşimato hastasıyım boyum 1,59 kilom 59.700
şu an 59 sanırım hastalığım sebebiyle diete başladım:bbo:
çünkü kilo almam kolaylaşıyordu şimdi beslenmem düzelmesi ve azda olsa kilo vermem amaçlandı dr hedefi 55 ama ben 52 de olsam memnun olurum.yarın tatile gidiyorum bakalım başara bilcekmiyim orda kendimi tutmayıkaydirigubbakcemile2

çok sagol canım artıkkkk kafama dankk etti ve BII RAKKK TIIIM diyeti.. zaten hareketliyim dans ederim gezerim bolbol :) yicem artıkk herşeyiii :) bugün dondurma ve kuruyemiş yedim ama yemek azzcık yedim olsunnnn :) mutluyummm çok sagolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :kedilumunekankayizsmile

yanlış kişiye atmışım mesajıı :S o diğer 25 yaşında hiçbir şey yemeyen ama benim yemem gerektiğini söyleyen ve bana yardım edenlere atmıştım

he şöle gazlayalım birbirimizi rampı yapmamana kızdım ama hani yapacaktın nolduuuuuuuu,yesa bana tenbel zükşeddin derdi hatırladın mı bende sana tembel water derim ha bundan sonra sporunu yapmassandelikafadulden
yanlış kişiye atmışım mesajıı :S o diğer 25 yaşında hiçbir şey yemeyen ama benim yemem gerektiğini söyleyen ve bana yardım edenlere atmıştım

haa şöle kuzum hayatın tadını çıkar daha çok gençsin millet ne dertlerle uğraşıo bu kadar ufak şeler kafayı takma:ecrin_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün iyiyim
ilaç aldım ve bulantım yok şükür
onun haricinde yine geçmiş bayramınızı kutluyorum
öpüldünüz

gunaydin canlarimmm;

bayramda hic giremedim siteye, bayramdan once de site bozuktu;

gecmis bayraminizi kutluyorum, umarim iyi gecmistir.

bugun isbasi yaptik bana biraz zor geliyor simdi calismak :-((

opuyorum hepinizi koocamannn

günaydın herkese,
benden de herkese iyi bayramlar..
biraz çalışıp işlerimi eriteyim , gelirim sonra..
haydi kalın sağlıcaklakaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar nasılsınız?Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun.Daha önce de yazdım ama yardımınıza ihtiyacım var.Boyum 1.64 58 kilo civarındayım sağlıklı bi diyet listesine ihtiyacım var.5 kilo fln vermek istiyorum.Bana bu konuda yardımcı olur musunuz.Diyet listenizi özelime de atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…