dulci, nesme, zukseddin, melahate hepinize selam kızlar, nerelerdesiniz bakıyım?
ben de maç izliyordum. devre arası oldu. ay heyecandan biraz fazla çekirdek çitledim galiba
ben şu devre arasında azcık spor yapıyım bari kuzular, çok öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
ulkerkkk nasıl geçtii tatilin?
yok kızım yok o biçim yiyom ben adam olmam,bugünde yedim ama sporcağızımı yaptım sen ne yaptın heee?????????
edacım senin durumunu bende ii görmedim boyuna göre kilon çok ii hatta az bile daha ergenlik çağındasın ergenlik çağında kızların kilosu biraz fazla olur tombul olurlar hatta yaş biraz ilerleyince vct oturur,kadınlar genelde böledir,bu yaşta kiloyu bu kadar kendine takıntı haline getirmemelisin ilerde pişman olacaksın benden sölemesi...
insanlar ne geçmez hastalıklarla uğraşıo genç yaşta insanlar geçmez dertlerden ölüo gidio bi kere gelios bu dünyada sen daha çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk gençsin herşeyi dünya nimetlerinin en lezzetlerinden faydalancak yaştasın ama kendine gereksiz işkence ediosun,mesela ben 25 yaşındayım ben şu anda hergün 1 paket çikolata yiyemem demi metabolizmam gereği ama 17 yaşındayken ohooo canımın istediğini istediği kadar yerdim hiçte bişi olmadım insanlar bana hiç bi zaman kilolu demedi,şimdi iiki yemişim diyorum,sen böle devam edersen ilerde metabolizmanı dahada bozacağın için ÖMÜR BOYU KİLO PROBLEMİYLE UĞRAŞACAKSIN.
Ben sana hergün çikolata ye vs vs ye sağlıksız beslen demiyorum,sağlıklısıyla canının istediğinden istediğin kadar yee diyorum,bu yaşta 1 kilo için bu kadar kasarsan ilerisi çok zor be canım,annene de bu sıkıntını paylaş ve birlikte en kısa zamanda dr a gidin canım...
canım selam bende senin gibiyim yaa hiç doru düzgün öğün yazamıom daha doğrusu yazmıom yazılacak bi mönüm yok çünkü olmuo olmuo yemeye aynen devam yani maalesef
mrbb canımm her zmanakii gibiiyimm,yoğun bir bayramm geçiridkk,bugün de yaoğunduuu,okulda da sınıf hazırlılarıı falan olcakkkk,,2 aylık boş boş günlerin acısı çıkacakk maalesef....
benim de ilk defa az hasarla atlattığım bir bayram olduu.yediklerimm.:tatlı olarak sadece güllaç,şeker olarak ta 2 şölen milango,5 şölen vital,2 kent gold,2 kent toffyy....inanın hiçç canımm istemediiii,ev yoğunduu sanıırmm oyüzdennn yiyimedimm ıvır zıvırr,,habire e yemek yedimmmmm....
Arkadaşlarımın tavsiyelerine sonuna kadar katılıyorummm,bence de sanal alemden değil,gerçek alemde ara çareni....annnele konuş ve gerçkten iyi bir uzmnal görüşş,profesyonel yardım alman lazımm canımm...
aynennn..yarın menü+spor zorunluudr duyuyrulur.......
enteresan doktorlarrrr..............bence özel ve ilgilenebilcek bir doktor tercih et....
yaşadıpğın herşeyi ayrıntılarıyla anlat....
evevt yarınn spoar başlıycazz,,hep berberr olunca birbrinziii motive ederizz....
DEMİRCİK ameliyatın nasıl geçti?sen nasılsınn?
ANCHUSA avatrın çok hoşşş...
MELAHATT neelrsrdinn?
herese iii gecelr+ttalı rüyaalrr+sabh dinç uyanmalr.....
ne güzll taill i,ama hiç bitmese daha güzel......kaça gidiyo kızın?+hazır kaplar var ya onlardan alsanna,,prtaik oluyooo
çok sagol canım artıkkkk kafama dankk etti ve BII RAKKK TIIIM diyeti..canım bende bugun ıyı beslendım sayılır kendımı zor tutuyrm alısmısım yemek yemege bıraz zorlanacagım ama yakında alısırım tek kacamak sabah bıraz sarelle yedım oyle alısmısımkı tatlı yemege resmen aranıyrm evde neyse az kalmıstı sarellede bıttı:))) sonra corba salata yedım.1 saat yuruyus yaptım eve geldıgımde gec oldugu ıcın rampı yapamadım yarın kesin yapacagım. fakat bugun aklıma yemek gelınce senı dusundum ne hesap verecegım dıye yemedım dısarda canım oyle kumpır ıstedıkı yemedım eve gelıncede gec olmustu meyve yedım:)))
canım aynısı bızımde tatılden geldık sımdı sıkı bır donem beklıyr bu sene bızım okulda 5 ingilizceci olduk ve baska okula da 2 gun gorevlendırmeyle gıdecegız benım evden 2 dolmusla gıdılıyr o okula artık carsıya kadar yururum hem spor yapmıs olurum dıye dusunyrm tabıkı erken kalkabılırsem . bu senenın tek ıyı yonu bana sınıf öğretmenliği vermiyecek gıbıler buna cok sevındım ınsaallah vermezler sınıfın derdi bitmyr cunku. yarında toplantı var kesın 5 saat falan surer allah bıze sabır versın:)))
he şöle gazlayalım birbirimizi rampı yapmamana kızdım ama hani yapacaktın nolduuuuuuuu,yesa bana tenbel zükşeddin derdi hatırladın mı bende sana tembel water derim ha bundan sonra sporunu yapmassandelikafaduldencanım bende bugun ıyı beslendım sayılır kendımı zor tutuyrm alısmısım yemek yemege bıraz zorlanacagım ama yakında alısırım tek kacamak sabah bıraz sarelle yedım oyle alısmısımkı tatlı yemege resmen aranıyrm evde neyse az kalmıstı sarellede bıttı:))) sonra corba salata yedım.1 saat yuruyus yaptım eve geldıgımde gec oldugu ıcın rampı yapamadım yarın kesin yapacagım. fakat bugun aklıma yemek gelınce senı dusundum ne hesap verecegım dıye yemedım dısarda canım oyle kumpır ıstedıkı yemedım eve gelıncede gec olmustu meyve yedım:)))
canım aynısı bızımde tatılden geldık sımdı sıkı bır donem beklıyr bu sene bızım okulda 5 ingilizceci olduk ve baska okula da 2 gun gorevlendırmeyle gıdecegız benım evden 2 dolmusla gıdılıyr o okula artık carsıya kadar yururum hem spor yapmıs olurum dıye dusunyrm tabıkı erken kalkabılırsem . bu senenın tek ıyı yonu bana sınıf öğretmenliği vermiyecek gıbıler buna cok sevındım ınsaallah vermezler sınıfın derdi bitmyr cunku. yarında toplantı var kesın 5 saat falan surer allah bıze sabır versın:)))
yanlış kişiye atmışım mesajıı :S o diğer 25 yaşında hiçbir şey yemeyen ama benim yemem gerektiğini söyleyen ve bana yardım edenlere atmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?