50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlaarrrrrr;

bakiyorum guzel menuler devam ediyorrr... hepinize kocaman bi tebrik koyuyoyum (abiye kuzu'dan alinti )

ama kocsuz mu devam ediyoruz?

neyse biz de birbirimizi yorumlariz; elimden geldigince yorumlarim ben menulerinizi

ben dun sunlari yedim:

sabah
kucuk panini sandwich

ara
-

ogle
1 kase sebze corbasi
3 kasik salata
1 dilim karpuz

ara
1 kucuk yogurt

aksam
1 kase mercimek corbasi
yarim tabak nohutlu pilav

ara
sekersiz cay

hic kacamak yapmadigim, sakincali seyler yemedigim icin gurur duyuyorum kendimlee ) aynen devammmm

gunaydin kızlarrrrrrrrzemuszemus

peppermintcim gerçekten gurur verici bir menu.tebrik koyuyom ben de sana

peppermintcim bir de bayram öncesi mail attım demiştin, bana gelmemiş canım maalesefbilmiyorumkismile

kızlar dayanamıycam itiraf edicem dün öğlen ben dürüm yedimmafoldumben
ama bugün patates haşlama ve üzüm getirdim öğlen ve ara için hastalanıcam da kendimi durduramıyorum bu günlerde

gunaydin kızlarrrrrrrrzemuszemus

peppermintcim gerçekten gurur verici bir menu.tebrik koyuyom ben de sana

peppermintcim bir de bayram öncesi mail attım demiştin, bana gelmemiş canım maalesefbilmiyorumkismile

canim senin is adresine atmistim; anchusa ve lachesis'e de atmistim; onlardan da ynt gelmedi, onlara da mi ulasmadi acaba :-(((

günaydın canım:teytey:
gunaydinnnn

kızlar dayanamıycam itiraf edicem dün öğlen ben dürüm yedimmafoldumben
ama bugün patates haşlama ve üzüm getirdim öğlen ve ara için hastalanıcam da kendimi durduramıyorum bu günlerde

adet oncesi oyle olabiliyor cnm.

valla ben soyle bir cozum buldum kendime; bisey yiyecegim zaman incecik zayiflayan kuzenimin goruntusunu + yine 50 kiloya dusmus olan esimin ablasinin goruntusunu + kendi goruntumu yanyana gozumde canlandiriyorum, "bu fotografta en kilolu benim hayir bunu yiyemem" diyorum kendi kendime ve elimdekini birakiyorum. pazar aksami bir tanecikolata atacakken agzima bunu yaptim ve ise yaradi; dun de esim magnum mini yiyelim mi dedi, o zaman da ise yaradi, ben yemedim sadece esime verdim ;-))))

boyle devam edicem , bu sefer cok azimliyimmm

evet etkili olabilir canım mesala bu sabah geldim işe arkadaşım masama kuruasan bırakmış taze taze bir lokma aldım ayıp olmasın diye kutuyu koydum çantama yemedim zemuszemus

günaydın kızlar..
çok çalışmam gerekiyor çoooookkkkkk..
dün yediklerim,
kahvaltı
  • yok
ara
  • 2 fincan biberiye çayı
öğlen
  • 1 adet kuru patlıcan dolması
  • 1 adet kuru biber dolması
  • yarım porsiyon patates
akşam
  • 1 porsiyon taze fasulye
  • 1 adet kuru patlıcan dolması
  • yoğurtlu havuç
ara
  • 1 lokum
  • 1 şekersiz türk kahvesi
  • yatmadan önce 1 bardak süt

kahvaltini da yapsaydin tam super olurdu canim..

kuru dolmalari kendin mi yaptin?? benim k.validem yapiyor; cok seviyorum. ben bilmiyorum ama yapmayi..

kahvaltı da bir tabak domates salatalık zeytin ve bir kase nesfit...

guzelll

ben de dun yediklerimi yazayım kızlar...

kahvaltı: şekersiz nescafe + 1 dilim kepek ekmeği+beyaz peynir + domates
ara: yok
öğlen: 2 kaşık makarna + 2 kaşık tas kebabı+yoğurt
ara:yarım profiterol + yeşil çay
akşam: 3 kaşık mercimek yemeği + 3 kaşık pilav+yogurt
gece: 1 bardak yeşil çat + 1 avuç çekirdek

biliyorum güzel bir menu değilbilmiyorumkismile hem pilav, hem makarna hem profiterol hem çekirdek...otur sıfır!

kahvaltini da yapsaydin tam super olurdu canim..

kuru dolmalari kendin mi yaptin?? benim k.validem yapiyor; cok seviyorum. ben bilmiyorum ama yapmayi..

guzelll

kahvaltı da yapmaya başlıycam pepperım ,
ramazan alışkanlıklarımı atlatamadım henüz ,
ben de beceremiyorum kuru dolma yapmayı , yardımcı bayan yaptı biz de afiyetle yedik:)
bu arada yarım saat de pilates yaptım dün akşamsüprizzzzz

selam kızlar benim artık buraya hiç giresim yok, tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum ya çok şişkoyum, sadece tartıda değil görüntü olarak da şişkoyum mafoldumben

haftaya tatile gidicem bir de :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…