50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun, hep öyle olur zaten Ben de pikoyu o şekilde tüketiyodum :))

Eğer vücutta ağrı varsa bugünlük sadece esneme yap bence watercım. Birden yüklenmek gibi olmasın vücuda.

Afiyet olsun, hep öyle olur zaten Ben de pikoyu o şekilde tüketiyodum :))

Eğer vücutta ağrı varsa bugünlük sadece esneme yap bence watercım. Birden yüklenmek gibi olmasın vücuda.

canım plates cok yormaz dıye dusundum yaptgım kadar yapacgm artık evet yaa bunlardan da almamak gerekyr :)))

Ben de onu düşünüyordum şimdi olumunekankayizsmile Ev şu an müsait değil. Ancak gece yapabilirim. Kafama göre yapacağım bişiler. Yarın rapor veririm. :dance:

tamam rapor ver soracagım kacış yok

Aaa plates yormaz olur mu yahu, o kadar mekik falan var... Zorlamadan yaparsan olur ama. Annaştık, kesin gece kesin yapıp rapor vereceğim. Millet uyumasa zumba yapardım :dance:

Sen iş başı yaptın mı?

Aaa plates yormaz olur mu yahu, o kadar mekik falan var... Zorlamadan yaparsan olur ama. Annaştık, kesin gece kesin yapıp rapor vereceğim. Millet uyumasa zumba yapardım :dance:

Sen iş başı yaptın mı?

canım sureklı spor yaparken plates hafıf gelıyordu bana ebruyu yapyrdm zaten yarısında konusuyr sımdı nasıl olacak bılmıyrm.tamam beklıyorum senı. iş başı yaptık hergun okula gıdıyrz şimdi plandır toplantı tutanakları onlarla ugrasıyrz ama bızım okul allahtan ıyı cok durmuyrz mudur gıdın dıyr 11 yada 12 gıbı donuyrz haftaya asıl maraton baslıyacak

Kendin diyon, sürekli spor yaparken kaydirigubbakcemile3 şu an farklı olur bence. Ne zamandır spor yapmadığını tam bilmiyom ama, benim baya oldu....

Cidden müdür iyimiş alkisalkisalkis Şimdi aklıma geldi, senin ev olayı noldu, taşındın mı?

Yeşil çay içmeyi de bırakmıştım, an itibariyle tekrar başladım :içelim:

afiyet olsun canımm ben daha ona başlıyamadım:))

ben 1 aydır yapamıyrm ondan oncekı 1 ayda arada yapıyrdum. canım benım 1 kat boşalmıstı orası daha kucuk fıyatı daha dusuktu onu tutayım dıyrdum ki adam satmıs evi ben yine bu sene kendi evimdeyim bu gidişle taşınmakta cok zorda işimede gelmıyr hatta 1 kat ınsaallah satılır aklımda kalmaz dıyrdum dılegım oldu:))))

Üşenme sen de başla o zaman Ertelemeyek artık hiçbişi (kendim hala kurtulamadan bu özellikten)

Sen yine iyiymişsin benden. Aslında tek yaşıyon, o küçük yer olsaymış güzel olurmuş, ama tabi hangisi işine geliyorsa aklinialirimsmile

tamam başlıyrm beraber yazmışız yine. evet küçük yer iyi olurdu da nasip değilmiş napalım

Kolay gelsin watercım, benim ev müsait değil. Spor videosu indirmek de aynı amaca hizmet ediyor Kolay gelsin, görüşürük.

İyi akşamlar kendimi yavaş yavaş disipline etmeye çalışıyorum...tatil ardından bayram 2 hafta bozuldu tabiii.
MENÜM
sabah
nesfit

öğlen
yarım az yağlı patatesli (hazır yufkadan)gözleme,

ara
1 ceviz
taze üzüm
2-3 dlm şeftali

akşam
el kadar 2 ad akdeniz pizza beyaz peynirli sebzeli

ara
2 kokoş kurabiye

Ulkerk senin menülerin daha güzel oluyordu diye hatırlıyorum. İlk ara öğün güzel, onun dışında çok hamur yemişsin. Olmamış, cık cık cık

Spor yaptın mı?

ulkerk bence de daha güzel menülerin oluyordu. yarından itibaren daha çok sebze meyve ağırlıklı beslenmeye başlayalım canım.ben de sabah kahvaltılarını güzel yapamyroum okul açıldığından beri

Selam kızlar nasılsınız, gündüz de söyledim yine söyliyim ben tatil falan bir süre yokum, artık listeleri peppermint yapıcak bildirimleri ona yollarsınız, koç olayına gelince şimdilik hepimiz koçuz gönüllü olan devralabilir tabi gönüllü bulamadım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…