dulci bugun kotu beslendıysen spora bugun basla hadi
Afiyet olsun, hep öyle olur zatenBen de pikoyu o şekilde tüketiyodum :))
Eğer vücutta ağrı varsa bugünlük sadece esneme yap bence watercım. Birden yüklenmek gibi olmasın vücuda.
Ben de onu düşünüyordum şimdi olumunekankayizsmile Ev şu an müsait değil. Ancak gece yapabilirim. Kafama göre yapacağım bişiler. Yarın rapor veririm. :dance:
Aaa plates yormaz olur mu yahu, o kadar mekik falan var... Zorlamadan yaparsan olur ama. Annaştık, kesin gece kesin yapıp rapor vereceğim. Millet uyumasa zumba yapardım :dance:
Sen iş başı yaptın mı?
canım sureklı spor yaparken plates hafıf gelıyordu bana ebruyu yapyrdm zaten yarısında konusuyr sımdı nasıl olacak bılmıyrm.tamam beklıyorum senı. iş başı yaptık hergun okula gıdıyrz şimdi plandır toplantı tutanakları onlarla ugrasıyrz ama bızım okul allahtan ıyı cok durmuyrz mudur gıdın dıyr 11 yada 12 gıbı donuyrz haftaya asıl maraton baslıyacak
Yeşil çay içmeyi de bırakmıştım, an itibariyle tekrar başladım :içelim:
Kendin diyon, sürekli spor yaparken kaydirigubbakcemile3 şu an farklı olur bence. Ne zamandır spor yapmadığını tam bilmiyom ama, benim baya oldu....
Cidden müdür iyimiş alkisalkisalkis Şimdi aklıma geldi, senin ev olayı noldu, taşındın mı?
Üşenme sen de başla o zamanErtelemeyek artık hiçbişi (kendim hala kurtulamadan bu özellikten)
Sen yine iyiymişsin benden. Aslında tek yaşıyon, o küçük yer olsaymış güzel olurmuş, ama tabi hangisi işine geliyorsa aklinialirimsmile
Ulkerk senin menülerin daha güzel oluyordu diye hatırlıyorum. İlk ara öğün güzel, onun dışında çok hamur yemişsin. Olmamış, cık cık cık
Spor yaptın mı?
yok hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?