yasemn, dulcii hosgeldiniz kizlarrrr.
ne var ne yok gorusmeyeli??
ben de dun yediklerimi yazayım kızlar...
kahvaltı: şekersiz nescafe + 1 dilim kepek ekmeği+beyaz peynir + domates
ara: yok
öğlen: 2 kaşık makarna + 2 kaşık tas kebabı+yoğurt
ara:yarım profiterol + yeşil çay
akşam: 3 kaşık mercimek yemeği + 3 kaşık pilav+yogurt
gece: 1 bardak yeşil çat + 1 avuç çekirdek
biliyorum güzel bir menu değilbilmiyorumkismile hem pilav, hem makarna hem profiterol hem çekirdek...otur sıfır!
cnm ben de ara yapmayi ve su icmeyi unutuyorum ramazan sonrasi.kahvaltı da yapmaya başlıycam pepperım ,
ramazan alışkanlıklarımı atlatamadım henüz ,
ben de beceremiyorum kuru dolma yapmayı , yardımcı bayan yaptı biz de afiyetle yedik:)
bu arada yarım saat de pilates yaptım dün akşamsüprizzzzz
selam kızlar benim artık buraya hiç giresim yok, tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum ya çok şişkoyum, sadece tartıda değil görüntü olarak da şişkoyum mafoldumben
haftaya tatile gidicem bir de :1no2:
selam kızlar benim artık buraya hiç giresim yok, tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum ya çok şişkoyum, sadece tartıda değil görüntü olarak da şişkoyum mafoldumben
sisko falan degilin lachemm , sacmalama lutfenn
sen o 3 kiloyu tatilde yuzer atarsinnn
gir buraya nutfennnn
Canım neler oldu????????naptılar sanada hayal kırıklıkların oldugünaydın kızlar.daha doğrusu tünaydınn.çok ama çok yorgundum yatağıma nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.13 saat yolculuktan sonra 12 saat sandık başındaydım hiç eve girmeden. ayaklarım fil gibi olmuştu akannehir .
iyyi dinlendim ama şimdi hazırlanıyorum ablama gidyorum memleketten gelirken annemi de getirmişler. ilk defa bayramda ailemden uzaktım,kayınvalidemdeydim. ve pek iyi geçmedi. evt çok iyi davrandı. ama kendimi hem kötü hissettim hem de hayal kırıklarım oldu malesef.
nereye gidiyorsun canım:??ay takma kafana verirsin.selam kızlar ben geldim, akşama annemler gelcek biraz işim var fazla kalamıycam, pepperım nasılsın, ben de senin gibi gaza geldim bak şimdi, haftaya kadar en azından haftaya tatile gidicez ve ben tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum, her yanım şiş, bu halde nasıl bikini giyicem bilemiyorum mafoldumben
..
ya bir de havalar soğuk mu sanki, umarım biz tatildeyken soğuk olmaz denize girebiliriz.
aferin böyle beslen kuzu...ne öyle kusmalar yemek yediğinde suçluluk duymalar...kızlar bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşayım sizlerle :)
sabah kalktım yarım saat egzersiz yaptım dha sonra duş aldım saat 12 yi buldu kahvaltımı yapmam
1 dilim kepek ekmeği yarım domates ve bir parça light peynir yedikten sonra doyduğumu hissetmemle beraber kahvaltı sofrasından kalktım,saat 3 olduğunda canım tatlı birşeyler yemek istedi,bitter çikolata yedim birazcık,saat 4 olduğunda 1 adet elma yedim,saat 6-6buçuk arası 2 kaşık patlıcan yemeği (zeytinyağlı),1 dilim kepek ekmeği,yaırm kase yoğurt yedim..şimdilik bu kadar ... akşama doğru bir paket eti form yemeyi planlıyorum saat 10 gibi , saat 12 gibi de 1 adet nektari.. nasıl sizce kızlar yeterince dengeli ve düzenlimi?
kuşum adetin yakın mı:uhm:
nereye gidiyorsun canım:??ay takma kafana verirsin.
Canım neler oldu????????naptılar sanada hayal kırıklıkların oldu
nereye gidiyorsun canım:??ay takma kafana verirsin.
aferin böyle beslen kuzu...ne öyle kusmalar yemek yediğinde suçluluk duymalar...
GÜNAYDINLAR sitenin güzel hatunları
Ben bu sıralar okullar açılacağından giremiyorum ...evide temizletecem. kızımın okul hazırlıkları vs...
dünkü Menüm
sabah
2 dlm ekmek,
peynir
domates,salatalık
2 dlm salam(kızım bunlarla bana sandviç hazırlamış)
öğlen
1 kase domates çorbası
1 kase salata
akşam
1 ızgara hindi eti
1dlm ekmek
domates,biber(hafif pişmiş)
DERKENNNNNNNNNNNNNNNNNN
4 draje çikolata
karpuz
4 ad kavrulmuş lokum(KAHVENİN YANINA ) çozuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o yuzden sabah müsli yedim ve böyle couttuğum için günlerdir barsaklarımı bozdum zaten hassastılar.......ohaoldumsmile
lachesisim tatile gideceginden bu cuma bildirimleri bana yaparsiniz kizlar.. ok
duyanlar duymayanlara soylesinn
selam kıızlarr ben de yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmayı istiyorum :)
saat 11:15te kalktım 11:30da kahvaltı yaptım;
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
yarım domates
aradan 1 saat geçtikten sonra, yarım saat egzersiz , yarım saat yürüyüş yaptım hızlı tempoda 3000 adım.... sonra dışarı gezmeye çıktım birşey yemedim sadece su içtim. eve geldiğimde saat 4 buçuk olmuştu 1 tane elma yedim, bitki çayı içeceğim şimdi.. akşama da 3 kaşık ıspanak yemeği yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği ve aralarda meyve felan geçiştirmeyi düşünüyorum.. yeterince sağlıklı ve dengelimi ?
canım sen yok gözüküyordun bende cıkmıstım . canım slim in 6 ile baslıyorsun zaten saonra rump it up ardından pump it up. canım o göbiş platesle falan sıkışıverir kalkar ortadan:)))Belin arka tarafı derken yanlar mı... Niye moralini bozasın, duyan da kilolu sanar kaydirigubbakcemile3 Rump it up ı hiç bilmiyorum ama callan kulağa iyi geliyor :) Zumba yapmayı düşünüyorum bi de. Slim in 6 ya da bakarım kaydirigubbakcemile5
Benim göbiş önden çıktı, zaten hiç bi zaman tam inmemişti
Sen yarın okula gideceksin sanırım, tutmayayım canım seni, uykusuz kalma kaydirigubbakcemile3
aynen canım artık daha sık gireriz bölümee sositososito
yesa konusunda bakalım sengözlerimebaksanab nasıl döücek:jeyyar:
selam weter:)
artık sahalara döndük forum korksun bizden
kızlar ben de bugün 1300 kalorilik beslendim. . formumu korudum sanırım :)
toplamda 2 dilim kepek ekmeği tükettim
çiğ sebze ve meyve çok tükettim
et tüketmedim
yoğurt ve peynir tükettim
çikolataı bitter tükettim
bol su içtim
gece dondurma yedim fakat yatmadan 2 saat öncesine kadar birşey yemedim :)
yane 2 saat boş kalmış miğdeyle uyucam
yarım saat spor yaptım
nasılımm?
Cimcime en son zaten kilo almıştı... Tontişkom çizelgene göre kilo almak istiyon kaydirigubbakcemile3aynen canım artık daha sık gireriz bölümee sositososito
yesa konusunda bakalım sengözlerimebaksanab nasıl döücek:jeyyar:
gunaydin kizlaarrrrrr;
bakiyorum guzel menuler devam ediyorrr... hepinize kocaman bi tebrik koyuyoyum (abiye kuzu'dan alinti )
ama kocsuz mu devam ediyoruz?
neyse biz de birbirimizi yorumlariz; elimden geldigince yorumlarim ben menulerinizi
ben dun sunlari yedim:
sabah
kucuk panini sandwich
ara
-
ogle
1 kase sebze corbasi
3 kasik salata
1 dilim karpuz
ara
1 kucuk yogurt
aksam
1 kase mercimek corbasi
yarim tabak nohutlu pilav
ara
sekersiz cay
canım sen yok gözüküyordun bende cıkmıstım . canım slim in 6 ile baslıyorsun zaten saonra rump it up ardından pump it up. canım o göbiş platesle falan sıkışıverir kalkar ortadan:)))
slm canım inan korksunlar yavaş yavaş rejim moduna giriyorum. bugun carsıda hiçbirsey yemedim eve geldim koca bir tabak ton balıklı salata yedim. yesayı bılemyrz dört gözle bekliyoruz
Cimcime en son zaten kilo almıştı... Tontişkom çizelgene göre kilo almak istiyon kaydirigubbakcemile3
Peppercim kaç aydır burdayız ve bu kadar zamandır hep düzenli olarak menünü yazdın ve %99 çok güzel beslendin. Yürekten kutlarım seni opuyorumnanaktan Sevgilim askerden geldiğinden beri iş aramıyorum canım, teknik çeviri yapmaya başladım. Yeni işim çevirmenlik oldu sempatiksalakcinni Sevdiceğim çalışıyor işte...
Belin nasıl oldu?
Lachesiscim esas böyle zamanlarda gelmelisin foruma. Ben de son 2 haftadır aşırı yiyorum ve ben de çok çıkıyorum. Elbet veririz el birliğiyle. Şişko değilsindir ayrıca. İyi tatiller şimdiden
Tarayıcıdan mı kaynaklandı acaba hata :uhm: Ben hep burdaydım, yenileyip durdum sayfayı ama senin yazı çıkmadı. Ama olsun, yine aynı zamanda geldik kaydirigubbakcemile3 Hele bi inceleyem o sporları, sonradan sözümü veririm sempatiksalakcinni
Ben bugün de kötü beslendim. Sanırım önce uykumu düzene sokmam gerek. Saat 3 de kalkınca ne yiyeceğini şaşırıyor insan
Spor yaptın mı bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?