50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslinda miktar olarak az yemissin cnm, sadece biraz dengesizzz

cnm ben de ara yapmayi ve su icmeyi unutuyorum ramazan sonrasi.
aclik hissetmiyorum bir de (bu iyi bisey gerci )

selam kızlar benim artık buraya hiç giresim yok, tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum ya çok şişkoyum, sadece tartıda değil görüntü olarak da şişkoyum mafoldumben

haftaya tatile gidicem bir de :1no2:

sisko falan degilin lachemm , sacmalama lutfenn
sen o 3 kiloyu tatilde yuzer atarsinnn

gir buraya nutfennnn

Canım neler oldu????????naptılar sanada hayal kırıklıkların oldu
nereye gidiyorsun canım:??ay takma kafana verirsin.

aferin böyle beslen kuzu...ne öyle kusmalar yemek yediğinde suçluluk duymalar...
GÜNAYDINLAR sitenin güzel hatunları

Ben bu sıralar okullar açılacağından giremiyorum ...evide temizletecem. kızımın okul hazırlıkları vs...
dünkü Menüm
sabah
2 dlm ekmek,
peynir
domates,salatalık
2 dlm salam(kızım bunlarla bana sandviç hazırlamış)

öğlen
1 kase domates çorbası
1 kase salata

akşam
1 ızgara hindi eti
1dlm ekmek
domates,biber(hafif pişmiş)

DERKENNNNNNNNNNNNNNNNNN
4 draje çikolata
karpuz
4 ad kavrulmuş lokum(KAHVENİN YANINA ) çozuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

o yuzden sabah müsli yedim ve böyle couttuğum için günlerdir barsaklarımı bozdum zaten hassastılar.......ohaoldumsmile

iyi baslamissin;

sonu kotu bitmis sadecee

selam kızlaar artık menü yazmaya başlıyorum
sabah
üç adet çok az yağda pişirdiğim peynirli sigara böreği bir adet zeytin bir çay kaşığı bal
sabahki kahvaltım bu kadardı birasdan ara öğün yapacağım meyve yiyeceğim diğer öğünlerimi gün içinde yazarım kızlar bayramın ikinci günü tartıldım bir kilo almıştım yani 55 ten 56 tıya yükseldim hemen frene basmam gerek yoksa gider bööle bu görüşürüs yerimseniben

hoş bulduk canlarım benimmmmmmm :)) birde şu kilo çizelgemi düzelteyim tam olsun :) şaka gibi hayal gibi ya artık 50li kilolardayım birde tartıda 50 görsem dünyalar benim olur herhalde :)

bugün neden kimse yazmıyor?

ben evi süpürdüm. annem gelirken domates, biber, patlıcan falan getirmiş onları derin dondurucu için hazırlayacağım. kayınvalidem de taze fasulye, nane ,kekik falan koymuştu onları da düzenlemem lazım. ev dandiniii.

selam kıızlarr ben de yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmayı istiyorum :)
saat 11:15te kalktım 11:30da kahvaltı yaptım;
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
yarım domates
aradan 1 saat geçtikten sonra, yarım saat egzersiz , yarım saat yürüyüş yaptım hızlı tempoda 3000 adım.... sonra dışarı gezmeye çıktım birşey yemedim sadece su içtim. eve geldiğimde saat 4 buçuk olmuştu 1 tane elma yedim, bitki çayı içeceğim şimdi.. akşama da 3 kaşık ıspanak yemeği yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği ve aralarda meyve felan geçiştirmeyi düşünüyorum.. yeterince sağlıklı ve dengelimi ?

yetrince sağlıklı ve dengeli değillll.öğle yemeği yemen gerekiyo.saat 2 gibi yemek yiyemediysen bile en azından 1 sb süt falan içseydin dışardan alıp 5 saat hiç bi şey yememişsin.

ulkerk salam dışında iyi başlamışsın ama sonu kötü olmuş.

ben de bugün yediklerimi yazayım.

sabah . çeyrek simit (okuldaydım kahvalltı yapamadan gittim ara da yapamadım bugün)

öğle 1 dilim ekmek, 2 kaşık patlıcan ve kırmızı biber közlemesi

ara 1 soda, 1 madlen çikolata

akşam 4*5 kaşık taze fasulye, 1dilim ekmek, 1 büyük sb ayran

ara şeftali yiyeceğim

2.arada: yeşil çay içmeyi düşünüyorum.

canım sen yok gözüküyordun bende cıkmıstım . canım slim in 6 ile baslıyorsun zaten saonra rump it up ardından pump it up. canım o göbiş platesle falan sıkışıverir kalkar ortadan:)))
aynen canım artık daha sık gireriz bölümee sositososito
yesa konusunda bakalım sengözlerimebaksanab nasıl döücek:jeyyar:

selam weter:)

artık sahalara döndük forum korksun bizden

slm canım inan korksunlar yavaş yavaş rejim moduna giriyorum. bugun carsıda hiçbirsey yemedim eve geldim koca bir tabak ton balıklı salata yedim. yesayı bılemyrz dört gözle bekliyoruz

canım ne güzel biraz düzelmişsin ama besleyici şeyler yemen gerekiyor sen gelişme çağındasın belki boyun uzar daha bunu engelleme

aynen canım artık daha sık gireriz bölümee sositososito
yesa konusunda bakalım sengözlerimebaksanab nasıl döücek:jeyyar:
Cimcime en son zaten kilo almıştı... Tontişkom çizelgene göre kilo almak istiyon kaydirigubbakcemile3

Peppercim kaç aydır burdayız ve bu kadar zamandır hep düzenli olarak menünü yazdın ve %99 çok güzel beslendin. Yürekten kutlarım seni opuyorumnanaktan Sevgilim askerden geldiğinden beri iş aramıyorum canım, teknik çeviri yapmaya başladım. Yeni işim çevirmenlik oldu sempatiksalakcinni Sevdiceğim çalışıyor işte...

Belin nasıl oldu?

selam kızlar benim artık buraya hiç giresim yok, tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum ya çok şişkoyum, sadece tartıda değil görüntü olarak da şişkoyum mafoldumben

haftaya tatile gidicem bir de :1no2:

Lachesiscim esas böyle zamanlarda gelmelisin foruma. Ben de son 2 haftadır aşırı yiyorum ve ben de çok çıkıyorum. Elbet veririz el birliğiyle. Şişko değilsindir ayrıca. İyi tatiller şimdiden

Tarayıcıdan mı kaynaklandı acaba hata :uhm: Ben hep burdaydım, yenileyip durdum sayfayı ama senin yazı çıkmadı. Ama olsun, yine aynı zamanda geldik kaydirigubbakcemile3 Hele bi inceleyem o sporları, sonradan sözümü veririm sempatiksalakcinni

Ben bugün de kötü beslendim. Sanırım önce uykumu düzene sokmam gerek. Saat 3 de kalkınca ne yiyeceğini şaşırıyor insan

Spor yaptın mı bugün?

canım sadece carsıya yurudum carsıya bir posta dolandım sonra yuruyerek geri geldim dunden de heryerın agrıyor bugun sadece plates yapacagm yanı yuruyus ve plates olacak ama 2 tane K bar yedım tanesi 86 kalori:kedi: light diye aldım işte sonra cok yıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…