Hoşgeldin nutellaBana uyar koçluk. Hatta benim için iyi olur, bu sayede kendim de yola girerim belki :) İyi tatiller
bugün yazmıyorum kızarsın diye
kaçtım ben
Hoşgeldin nutellaBana uyar koçluk. Hatta benim için iyi olur, bu sayede kendim de yola girerim belki :) İyi tatiller
Annaştık nutellacım, sadece menü yetmez. HERKES SPOR YAPIP BİLDİRSİN .
Öptüm
bugün yazmıyorum kızarsın diye
kaçtım ben
Gece gece yediğin çekirdek de neyin nesibiliyorum güzel bir menu değilbilmiyorumkismile hem pilav, hem makarna hem profiterol hem çekirdek...otur sıfır!
selam kıızlarr ben de yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmayı istiyorum :)
saat 11:15te kalktım 11:30da kahvaltı yaptım;
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
yarım domates
aradan 1 saat geçtikten sonra, yarım saat egzersiz , yarım saat yürüyüş yaptım hızlı tempoda 3000 adım.... sonra dışarı gezmeye çıktım birşey yemedim sadece su içtim. eve geldiğimde saat 4 buçuk olmuştu 1 tane elma yedim, bitki çayı içeceğim şimdi.. akşama da 3 kaşık ıspanak yemeği yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği ve aralarda meyve felan geçiştirmeyi düşünüyorum.. yeterince sağlıklı ve dengelimi ?
ooo dulci hızlı giriş yaptın evet koçum platesimi de yaptım yuruyusumu de yapmıstım şimdi duş almalıyım gelince görüşürz
dulcinea koçluğun hayırlı olsun.ben de menü yazmıştım yorum isterim :))
selaaaaam
çok şükür iyiyim
tek öğün yiyebildim şükürler olsun ki
dulci koçmusun bu hafta hayırlı uğurlu olsun canımmm
kaç kilosun bakim sen bi çıtlat hele
Ben de spor yapayım bari guclubacismile
Aaa truf kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin canım. Hamilelik nasıl gidiyo? Tek öğünle olur mu hiç, kızına söyleyelim, iyi baksın sanaTerhisden haber var mı?
Teşekkürler trufcum.. ya inan tartılmaya korkuyorum, kilo aldım baya sanırım. Biraz düzene sokayım, sonra sonunu söylerim. :kedi: 54 olsam şükredecem ama. İşin ilginç tarafı birden almaya başladım.
selaaaaam
çok şükür iyiyim
tek öğün yiyebildim şükürler olsun ki
dulci koçmusun bu hafta hayırlı uğurlu olsun canımmm
kaç kilosun bakim sen bi çıtlat hele
yap tabiki koçumuz sen yapki bizi gaza getir:)))
hepimiz aynı durumdayız herkes tartılmaya korkuyor yaaa:)))
dulcim senin iş arayışların noldu canım:)))
Watercım güya start it up yaptım, ilk 15 dk sına dayanabildim. Banyo yeni yaptığımdan, tekrar banyo zorunluluğu olsun istemedim :kedi: Elimde dambılla kol çalışsam kolum ancak bu kadar yoruldu. Amma hamlamışım. Bi de habire bacağa yüklenmiş. sempatiksalakcinni Ama gayet eğlenceliydi. Sevdim guclubacismile
Bayadır aramıyorum canım. Artık bezdirdiler. Almama kararı verene kadar görüşmeye çağırıyorlar diyorum. Alan da zaten çok kötü şartlarda alıyor. Teknik çeviri yapmaya başladım. Evden çalışmak eğlenceli oluyo, ama ssk olmaması dezavantaj tabi. Buna da şükür.
ben geldim yine her an gidebilirim, kızlar sakın tartılmayın ben tartıldım depresyondayım gerçi tartılmaya gerek yok aynaya baksa yeter, ya ben 2 haftada 3 kilo falan aldım ama 5-6 almış gibiyim, spor da yapmaya çalışıyorum oysa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?