50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusa

regli oldugum icin kilomu gecen haftaki ile ayni olarak bildireyim mi canim; 53,90

bu arada bildirimleri sana yapiyoruz galiba diy mi

simdi cikmam lazim,

optum cok cokkk

olabilir ...gün içinde sıksık girmeye çalışırım ama akşamları girerim düzenli ...siz bilirsinizi gene seve seve..p.tesiden mi geçerli oluyo.

canim yarindan itibaren ama haftasonu giremezsen pazartesi gecesi toplu degerlendirme de yapabilrisin...eger olabilirsen koc cok seviniriz.
surekli forumda olmana gerek yok. girdiginde bir gunluk degerlendirme yapabilirsin, gece gunduz fark etmez..
bu arada kilo bildirimleri de bana yapilmaya basladi

Son düzenleme:

ok....girebilirim h.sonu da sorun olmaz...bende sevindim....

kızlar bu arada bugün gebelik testi aldım.kadın bana adetinden 1 gün öncesi yapabilirsin dedi ama benim göğüsler adetime 18 gün kala ağrımaya hassaslaşmaya başladı.acaba regli olcam ondan mı yoksa bu kadar kısa zamanda belli edermi.reglim 8 ekimde çok merak ediyorum....son adetim 11 eylülde idi((

cok tesekkur ederiz..
Kizlar onumuzdeki hafta kocumuz Oranje dir. Sozunu dinleyin ona gore.....Kulak cekme yetkisi ona geciyor yarindan itibaren..... :jeyyar:

kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

yumurtlama doneminde olabilir misin? bazen yumurtlama donemindede sislik ve hassasiyet oluyor....sonra geciyor, regli olmaya yakin yine oluyor..

inş iyi bi koç olabilriim...ilk koçluğum olacak....

olursun olursun uzun suredir forumdasin..
bize karsi acimasiz ol tamam mi.... hepimiz acaip saldik.. hele ki eskiler. yeni gelenler daha hevesli ve basarili kilo verme konusunda valla.. bize cezalar ve odevler ver..guzel menusu olmayanlara ozellikle...

Son düzenleme:
yumurtlama doneminde olabilir misin? bazen yumurtlama donemindede sislik ve hassasiyet oluyor....sonra geciyor, regli olmaya yakin yine oluyor..

olabilir tam o sırada başlamıştı hassaiyet ama yum tar geçti şuan hala var çok olmamakla birlikte...ama inş hayırlısı ile bebiş vardır...

doğru diyosun...o esnada bende kendimi gaza getirip verebilirim belki....bir an önce düşsem 50 den aşağı iyi olcak kolay kolay almam uzun zamandır almıyorum çünkü....

kızlarrr verdiğimiz kilonun yağdan mı, kastan mı, yoksa sudan mı gittiğini nasıl anlıyoruz?:uhm:

kızlarrr verdiğimiz kilonun yağdan mı, kastan mı, yoksa sudan mı gittiğini nasıl anlıyoruz?:uhm:

bunu olcen aletler var ama bende yok...onlarda tahmini bir deger veriyorlar zaten...
eger azar azar veriyorsan muhtemelen yagdan gidiyordur. Normali haftada maksimum 100-500 gram arasi vermek... Daha fazla veriyorsan muhtemelen sudan da gidiyordur bir miktar...

nasıl engelleyeceğim sudan vermeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…