gule gule giyoglen arasi da disari ciktim.
y-london'a gittim,
zarara girdim; 3 tane bluz aldim ...
ama sezon sonu ucuzdu, iyi oldu
eline saglik sulecim.
anchusacigim sen de kilo bildirim listesini yayinlamissin;
senin de eline saglik.
optum ikinizi de. muckkkkkkkkkkkkk
zumbayi gecen sene denemistim ama biraz zor geldi....ayak uyduramadim sanki .. Biz de esimle salsaya baslayacagiz.Hem hayatimiza renk gelsin hem spor olsun...lachesisim, fazla yorma cnm kendini.
sule cnm zumbanin en basit versiyonunun linki var mi elinde. ben en basitinden baslamak istiyorum.
bu arada eskiden cok zayif oldugum zamanlarda ne yapip da simdi neyi yapmadigimi dusundum gecenlerde ve buldummm;
ben onceden aksamlari isten eve gidince odama girer, kapiyi kapatir yarim saat falan muzik acar dans ederdim;
ve gecenlerde bir dergide okudum vucudu en iyi sekillendiren ve kilo verdiren sey dansmis,
ben de yeniden dansetmeye karar verdim kizlarr
bakalim bu sefer ne kadar etkili olacak ;-))
gule gule giy
rica ederimm
zumbayi gecen sene denemistim ama biraz zor geldi....ayak uyduramadim sanki .. Biz de esimle salsaya baslayacagiz.Hem hayatimiza renk gelsin hem spor olsun...
kızlar Zumba cardio y gluteo
buda zumba dansının başka bir çeşidi ben bu kızları beğendim 3 farklı dans var linki var acayip terletiyor ve hiç yormuyor ben yaptım çok memnun kaldım....
kızlar Zumba cardio y gluteo
buda zumba dansının başka bir çeşidi ben bu kızları beğendim 3 farklı dans var linki var acayip terletiyor ve hiç yormuyor ben yaptım çok memnun kaldım....
lachesis kuzum başka spor yapar mısın???? listeye yazayım 40 dk yı....
lachesisim, fazla yorma cnm kendini.
sule cnm zumbanin en basit versiyonunun linki var mi elinde. ben en basitinden baslamak istiyorum.
bu arada eskiden cok zayif oldugum zamanlarda ne yapip da simdi neyi yapmadigimi dusundum gecenlerde ve buldummm;
ben onceden aksamlari isten eve gidince odama girer, kapiyi kapatir yarim saat falan muzik acar dans ederdim;
ve gecenlerde bir dergide okudum vucudu en iyi sekillendiren ve kilo verdiren sey dansmis,
ben de yeniden dansetmeye karar verdim kizlarr
bakalim bu sefer ne kadar etkili olacak ;-))
Ya kadin milleti iste....Ben de oyleyim....Toka bile alsam onemli oluyor....sagol cnm benim,
biz kizlar niye boyleyiz; 3 kurusluk sey bile alsam niye bu kadar seviniyoruz sanki daha once hic bisey almamisiz gibi...
yani ben oyleyim en azindan,
bir allik; bir ruj bile alsam seviniyorum; cantamdan cikarip cikarip bakiyorum))))
nasilsin bu arada anchusacigimmm??
benim moral sifir;
dunyaa kadar isim var, sistem arizali ve hala duzelmedi (dunku depremde bisey olmus, ups'e asiri enerji mi ne gelmis :-(((
kellog's kızlarının yaptığı zumbayı denedin mi?
şekerim 3 dansta 25 dk falan sürüyor zorlukları aynı sen bak o linke. yan tarftada diğer 2 si var hepsini izle hangi müzik yada handi dans hoşuna giderse onu yaparsın
zumbayi gecen sene denemistim ama biraz zor geldi....ayak uyduramadim sanki .. Biz de esimle salsaya baslayacagiz.Hem hayatimiza renk gelsin hem spor olsun...
cnm linki acamadim sirkette
eve gidince zumba cardio diye google a yazsam cikar mi ??
Ya kadin milleti iste....Ben de oyleyim....Toka bile alsam onemli oluyor....
Iyiyim, tempom daha artti bu aralarda, iki hafta sonra bodrumda bir konferansa gidip sozlu sunum yapacagim. Bol bol okuyorum iste...
Biz dun hic duymadik deprem....Haberlerde izledik aksam..
Yok yok benim yaptigim oldurucu bir zumbaydi.. Bu insafli.. Denerim bunu.
cnm linki acamadim sirkette
eve gidince zumba cardio diye google a yazsam cikar mi ??
super fikirrrrr... esin sever mi oyle seyleri? yoksa sen mi ikna ettin)
aaaa şaırdım ben şimdi ama haftasonu hariç aslında dün de yaptım hiç aksatmadım pilatesimi ve mekiğimi..:))ve haftanın şampiyonu
150 dk ile leylaela
arkadaşımızı kutluyor ve başarılarının devamını diyoruz.....:hooray:vereliniortak
çok daha iyi olur evetarkadaşlar spor listesini pazartesi- cuma arasında yapıp , cuma günü yayınlamayı düşünüyorum hafta sonu tatil kabul ediyorum ne dersiniz????
tebrikler leylaea
teşekkürler
benim esim dans etmeyi cok sever..... muzigi acip acip kaldirir beni de evde.. Komsular diyordur bu deliler yine tepiniyor diye. Ben biraz utanirim, cok rahat hissedemem kendimi...Ikimizde ayri ayri dans kurslarina gittik de bir de birlikte gidelim bakalim...
benim eşim bırakın dansı spor bile yapmıyo ve yüzüme baka baka da şunu söylüyor
sporuda sevmem yapanıda sevmem.....:))
hasedinden çatlıyo o koca göbek kaldı yaaa.....
benim esim dans etmeyi cok sever..... muzigi acip acip kaldirir beni de evde.. Komsular diyordur bu deliler yine tepiniyor diye. Ben biraz utanirim, cok rahat hissedemem kendimi...Ikimizde ayri ayri dans kurslarina gittik de bir de birlikte gidelim bakalim...
aaaa şaırdım ben şimdi ama haftasonu hariç aslında dün de yaptım hiç aksatmadım pilatesimi ve mekiğimi..:))
çok daha iyi olur evet
tebrikler leylaea
teşekkürler
aa benim esim dansi sevmez ama sporcudur.
uzun yillar basket oynamis;
bowling sampiyonluklari var,
tenis oynuyor
kosmaya cikar
daha aklima gelmiyor;
gecligi hep sporla gecmis, bu yuzden de hic kotu aliskanliklari olmamis; cocugum olursa onu da spora yonlendiricem ben kucuk yastan itibaren (ins. )
aaaa şaırdım ben şimdi ama haftasonu hariç aslında dün de yaptım hiç aksatmadım pilatesimi ve mekiğimi..:))
çok daha iyi olur evet
leylaela kilo verme sampiyonu ayni zamanda bu hafta...tebrikler leylaea
teşekkürler
çok daha iyi olur evet
aa benim esim dansi sevmez ama sporcudur.
uzun yillar basket oynamis;
bowling sampiyonluklari var,
tenis oynuyor
kosmaya cikar
daha aklima gelmiyor;
gecligi hep sporla gecmis, bu yuzden de hic kotu aliskanliklari olmamis; cocugum olursa onu da spora yonlendiricem ben kucuk yastan itibaren (ins. )
evet cocukluktada cok onemli spor ama kisiliklede alakali.. yegenim 7 yasinda ablam 3 yasindan beri yuzme tenis basketbol , voleybola yolladi.. bizimki oynayip geldi. Hic sevmiyor spor yapmasini.ama muzige cok yatkin bak... 5 yasinda kemana da verdiler onu sevdi...birakmam kemani diyor.
çok daha iyi olur evet
leylaela kilo verme sampiyonu ayni zamanda bu hafta...
evet cocukluktada cok onemli spor ama kisiliklede alakali.. yegenim 7 yasinda ablam 3 yasindan beri yuzme tenis basketbol , voleybola yolladi.. bizimki oynayip geldi. Hic sevmiyor spor yapmasini.ama muzige cok yatkin bak... 5 yasinda kemana da verdiler onu sevdi...birakmam kemani diyor.
evet, dedigin dogru,
benim esime yol gosteren olmamis, kendisi cabalamis hep baskette vs. ugrasarak biyerlere gelmis,
erkek kardesi var, onu tutmus basket okuluna kaydettirmis, bana yol gosteren olmadi ben kardesime on ayak olayim istemis ama birgun antremanina bi gitmis, herkes haril haril calisiyor, bizimkisi kenarda otuyor miskin miskin. aynen o da sevmemis basketi ve harika gitar calmayi ogrenmis, simdi gurubu falan var.
ama farketmez, spor ya da muzik, ya da resim; yeter ki cocuk boslukta hissetmesin; okul ve dersler disinda sevecegi ugrasacagi biseyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?