50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesisim, fazla yorma cnm kendini.

sule cnm zumbanin en basit versiyonunun linki var mi elinde. ben en basitinden baslamak istiyorum.

bu arada eskiden cok zayif oldugum zamanlarda ne yapip da simdi neyi yapmadigimi dusundum gecenlerde ve buldummm;
ben onceden aksamlari isten eve gidince odama girer, kapiyi kapatir yarim saat falan muzik acar dans ederdim;
ve gecenlerde bir dergide okudum vucudu en iyi sekillendiren ve kilo verdiren sey dansmis,
ben de yeniden dansetmeye karar verdim kizlarr

bakalim bu sefer ne kadar etkili olacak ;-))

şekerim 3 dansta 25 dk falan sürüyor zorlukları aynı sen bak o linke. yan tarftada diğer 2 si var hepsini izle hangi müzik yada handi dans hoşuna giderse onu yaparsın

zumbayi gecen sene denemistim ama biraz zor geldi....ayak uyduramadim sanki .. Biz de esimle salsaya baslayacagiz.Hem hayatimiza renk gelsin hem spor olsun...

gule gule giy

rica ederimm

sagol cnm benim,
biz kizlar niye boyleyiz; 3 kurusluk sey bile alsam niye bu kadar seviniyoruz sanki daha once hic bisey almamisiz gibi...
yani ben oyleyim en azindan,

bir allik; bir ruj bile alsam seviniyorum; cantamdan cikarip cikarip bakiyorum ))))

nasilsin bu arada anchusacigimmm??

benim moral sifir;
dunyaa kadar isim var, sistem arizali ve hala duzelmedi (dunku depremde bisey olmus, ups'e asiri enerji mi ne gelmis :-(((

zumbayi gecen sene denemistim ama biraz zor geldi....ayak uyduramadim sanki .. Biz de esimle salsaya baslayacagiz.Hem hayatimiza renk gelsin hem spor olsun...

kellog's kızlarının yaptığı zumbayı denedin mi?

kızlar Zumba cardio y gluteo

buda zumba dansının başka bir çeşidi ben bu kızları beğendim 3 farklı dans var linki var acayip terletiyor ve hiç yormuyor ben yaptım çok memnun kaldım....

aa bu zumba kolaymis. ben bir zumba denemistim de gecen sene, dilim disari cikmisti onlara yetisicem diye. ve bir saat suruyordu. belki ben de denetim yarim leslie den sonra...

bu kızlarınki kolay ve zevkli daha kolay yapılıyor..kısada sürdüğü için çok yormuyor....terliyorsun ama dilin dışarı çıkmıyor

ben pumpit yaptığımda maf oluyorum....her 30 dk da bir durdurup dinleyorum

kızlar Zumba cardio y gluteo

buda zumba dansının başka bir çeşidi ben bu kızları beğendim 3 farklı dans var linki var acayip terletiyor ve hiç yormuyor ben yaptım çok memnun kaldım....

çok sağol canım ekledim yer imlerine

lachesis kuzum başka spor yapar mısın???? listeye yazayım 40 dk yı....

yapabilir miyim bilemiyorum ki tatlım, sen yaz onu yaparsam yarın söylerim olur mu?

süpermiş hadi bakalım hep beraber dans edelim.

benim biraz işlerim var çıkıyım, çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Ya kadin milleti iste....Ben de oyleyim....Toka bile alsam onemli oluyor....
Iyiyim, tempom daha artti bu aralarda, iki hafta sonra bodrumda bir konferansa gidip sozlu sunum yapacagim. Bol bol okuyorum iste...
Biz dun hic duymadik deprem....Haberlerde izledik aksam..

kellog's kızlarının yaptığı zumbayı denedin mi?

Yok yok benim yaptigim oldurucu bir zumbaydi.. Bu insafli.. Denerim bunu.

tamam şekercik yazıyorum 40 dk nı......

şekerim 3 dansta 25 dk falan sürüyor zorlukları aynı sen bak o linke. yan tarftada diğer 2 si var hepsini izle hangi müzik yada handi dans hoşuna giderse onu yaparsın

cnm linki acamadim sirkette

eve gidince zumba cardio diye google a yazsam cikar mi ??

super fikirrrrr... esin sever mi oyle seyleri? yoksa sen mi ikna ettin )

ayy cnm kolay gelsin sana.
insallah iyi gecer sunumun.

cnm ben de cok yogunum, bakma server yok boyle bos bos kaldim ama bunun acisi cikacak... valla basima agri girdi, stresten tansiyonum da dustu sanirim

napim yaa raporda bigun gec cikar, sonucta benim hatam degil ya serverin gitmesi

biz duyduk depremi cnm;
sahile yakiniz belki de ondan.
ama cok hafifti

cnm linki acamadim sirkette

eve gidince zumba cardio diye google a yazsam cikar mi ??

super fikirrrrr... esin sever mi oyle seyleri? yoksa sen mi ikna ettin )

benim esim dans etmeyi cok sever..... muzigi acip acip kaldirir beni de evde.. Komsular diyordur bu deliler yine tepiniyor diye. Ben biraz utanirim, cok rahat hissedemem kendimi...Ikimizde ayri ayri dans kurslarina gittik de bir de birlikte gidelim bakalim...

ve haftanın şampiyonu

150 dk ile leylaela

arkadaşımızı kutluyor ve başarılarının devamını diyoruz.....:hooray:vereliniortak
aaaa şaırdım ben şimdi ama haftasonu hariç aslında dün de yaptım hiç aksatmadım pilatesimi ve mekiğimi..:))
arkadaşlar spor listesini pazartesi- cuma arasında yapıp , cuma günü yayınlamayı düşünüyorum hafta sonu tatil kabul ediyorum ne dersiniz????
çok daha iyi olur evet

aaa cok ilgincc. cok hos ayrica.

benim esimi ailesi ilk kez nisanimizda gormus dans ederken; hepsi sok oldular, bir de dugunde. ama sonra alisti; balayinda rum tavernasina gittigimizde o kaldirdi beni benden once )) simdi muzikli biyere gittigimizde dans eder hep. ama ben biliyorum ki benim hatirim icin ben seviyorum diye kalkiyor; yoksa kendisi hazetmiyor pekk
)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…