50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay evet bak rezene yi iyi hatırlattın çokta severim...gidip yapayım geçen kış çok içmiştim...ayaklarım buz zaten..kışın hiç ısınmazlar...izmir şuan uçuyorrrr...
sende bayağa zayıfmışsın aslında neyse dert etme azcık fazlalıklar var bizlerde halledicez onlarıda inş.

Lachesıs tebrikler yaaa negüzel spor yapmışsın bugün..

sağol canım senin de menüler süper, benimkiler kötü

ben de bu oyunu 5-6 yıl önce oynardım, şimdi burda görünce hoşuma gitti:)

herkese merhaba :)
bişi sorcam tibet yogası die bişi duydum beş tane hareket var belli tekrarlarla yapıyosun
internetten araştırdım bi tanıdığım da yapıyor çok yararlı bişeymiş sadece zayıflamak için de değil sağlık için de çok iyiymiş
onunla başlasam harekete nasıl olur
ağır sporlarla başlayıp gözümü korkutmak istemiyorum ama çok hareketsizim bişi yapmam lazım
pfff çok mutsuzum (

Merhaba ergh, ben de birara yapmıştım Tibet Yogasını ama tamamlamadan bıraktım:))Yani evet hareket etmiş oluyorsun sonuçta ama çok kalori yakacağını zannetmiyorum o hareketlerle.Yine de başlangıç için iyi :)
Şöyle bir şey var ki spora bir başlayınca insan kolay kolay bırakmıyor, zaten uzmanlar da sürekli yapabileceğiniz sporları yapın diyorlar.Yani birkaç gün bi hevesle yoğun egzersizler yapmak vücudumuzu yormaktan başka birşeye yaramazmış.Alternatifin çok, denersin en çok zevk aldığını seçersin:))Önemlisi zevk almak çünkü zevk alırsan bırakmazsın:)

Son düzenleme:
ayy bilmez miyim şekerim bizdede annemler neredeyse her kahvaltıda boyozlar gevrekler alır,güselde oluo ama kahvaltıda

Merhaba kızlar

Bugün zumba cardio party yaptım 40 dk :dance: Spor iyi yapıyorum ama beslenme hala kötü. :ecrin_bebek:
ay dulci bende aynen ya her gün aksatmadan spor yapıom ama gel gör ki bende boğazı kesemiom

kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman geç,ben şu son 2 aydır neredeyse haftanın5 günü start ıt up yaptım sonra sıkıldım yeni yeni rump ıt up a geçtim

yeme düzenin çok güzel bence hiç bozmaa..sadece dediğin gibi spor yapsan azda olsa eminim ki etkisi olacaktır...
ben yarın fazla çıkıcam sanırım ya böyle bi şişlik var bende anlamadım ya....resmen gaz sancısı çekiyorum şuan hava birden soğudu ayaklarımı üşüttüm anlamadım ki..

bende bugünlere pek şişim yaaa..adetmi olacam bilmiyorum ama acayip şişti karnım midem popom şiş olduğu belli dokununca kızarıyo...bugün regli olmam gerekiyodu ama bakayım olurmuyum ki....ama inşallah bebiş vardır..onun şişine razıyım:):ecrin_bebek:

bide ben bu sabah tartılmayı unuttum artık yarın sabah bildirim yapsam olur mu...pek de şişim ama bildirim yaparım gene...

gunaydin kızlarrrrrr....

ya ne oynak çıkıyor bu kilo. dün o kadar üzüldüm 52.7 çıktım diye. bugun bi baktım 51.9
allah allahh anlamadım gitti ben bu işi. neyse şikayetim yok tabikaydirigubbakcemile3
gerçi dün çok dikkat ettim. bence herşey akşam yemeğini az ve erken yemekle ilgili. hem mide rahatsız olmuyor hem tartıda hafif çıkılıyor.

bu arada tickerimi güncelledim:hulya:

peppermintcim günaydin nasılsın ?

günaydın kızlar kaç gündür yoktum takip edemedim,menülerimide yazamadım.
iki günlüğüne tatile gittik eşimle.uzun bi tatil yapsam bu kadar hoşnut dönermiydim bilemiyorum.yemeyi içmeyi koyvermişimm,bu sabah tartıdaki rakamı görünce farkettim.
ayy çokk üzgünüm bu hafta kilo almışım:2:

Günaydın kızlar,
ay ne kadar kötü hava var ya, içim karardı resmen offff

allahtan tartıda az çıktım moral oldu. 56.5 olmuşum. 600 gram vermişim, yaşasın spor kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar,
ay ne kadar kötü hava var ya, içim karardı resmen offff

allahtan tartıda az çıktım moral oldu. 56.5 olmuşum. 600 gram vermişim, yaşasın spor kaydirigubbakcemile2

ay canım tebrik ederim. ne varsa sporda var.
benim de içim karardı gerçekten de...gökgürültüsü, sağanak yağış...

gunaydin kizlarrr;

spatzcim cok sagol cnmm; iyiyim ya sen.

kusura bakmayin; online oldum ama yazamadim bi turlu sabahtan beri.

benim de tarti oynak spatzcim;
bu sabah 54,7 800 gr fazla ciktim;

o yuzden bugun bildirim yapmicam, yarin ve ya obur gun yapicam aklinialirimsmile

yalniz sanirim yumurtlama donemindeyim; 10.gun yumurtlama olabilir mi kizlar?
akiti testine gore ve vucut isisina gore yumurtlamisim gibi duruyorda soylemesi ayip.

ay canım tebrik ederim. ne varsa sporda var.
benim de içim karardı gerçekten de...gökgürültüsü, sağanak yağış...

çok sağol canım,
ay çok beter, tam evde otur tv karşısında tıkın havası, ama yemiycem.

günaydın canım şişkinliktir o ben de 2-3 gün önce baya fazla çıkmıştım

akiti testine gore ve vucut isisina gore yumurtlamisim gibi duruyorda soylemesi ayip.

olabilir canım bana da oluyor. 12-14 genel bir rakam ama ayda iki yumurtlama dönemi bile olabiliyormuş bazen. tarihi de kayabilir yani. senin şişkinliğin sebebi belli oldu, bu arada bende de senin gibi o dönemde baya bir şişkinlik oluyor.

çok sağol canım,
ay çok beter, tam evde otur tv karşısında tıkın havası, ama yemiycem.

günaydın canım şişkinliktir o ben de 2-3 gün önce baya fazla çıkmıştım

nasil isterdim simdi evde olup battaniyenin altina girip film izlemeyi.
ahh ))

evet cnm bence de bi sislik durumu var cunku kendimi cok zayif hiddediyorum , karnim dumduz, popom kucucuk sanki

ah bu tartilar ahhh

yarın yap sen canım,senin en hafif çıktıgın gün cumartesi oluyor dimi?

akiti testi ne?
genelde 12-15. gun oluyor yumurtlama diye biliyorum ama kişiden kişiye değişir tabi.benim mesela 12. gün oluyor. her ay anlıyorum zaten, kasığımda ağrı oluyor.

nasil isterdim simdi evde olup battaniyenin altina girip film izlemeyi.
ahh ))

evet cnm bence de bi sislik durumu var cunku kendimi cok zayif hiddediyorum , karnim dumduz, popom kucucuk sanki

ah bu tartilar ahhh

insan yine de tartıda düşük görmek istiyor dimi anlıyorum seni ama görürsün bir iki güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…