Lachesıs tebrikler yaaa negüzel spor yapmışsın bugün..
Ay ben bayadır oynamıyordum. Bilgisayardaki başka oyunları oynuyorum. Resmen paslanmışım. (öyle ki başta oyunu unutmuşum, bilgisayardaki oyunla karıştırdım resmen) Gözlerim de yorgun, hayatta geçemem valla seni bugün sempatiksalakcinni buyrunnnnnnnnn
herkese merhaba :)
bişi sorcam tibet yogası die bişi duydum beş tane hareket var belli tekrarlarla yapıyosun
internetten araştırdım bi tanıdığım da yapıyor çok yararlı bişeymiş sadece zayıflamak için de değil sağlık için de çok iyiymiş
onunla başlasam harekete nasıl olur
ağır sporlarla başlayıp gözümü korkutmak istemiyorum ama çok hareketsizim bişi yapmam lazım
pfff çok mutsuzum(
Merhaba nihan86 buyrun gelin tabi ki.))Hoşgeldiniz:))selam kızlar bende geleyimmi aranıza
ayy bilmez miyim şekerim bizdede annemler neredeyse her kahvaltıda boyozlar gevrekler alır,güselde oluo ama kahvaltıdabuarada menümü biledereyim sabah ve öğlen 0 yağlı sütle nesfit
ara 1 elma
akşam bol yeşil salata azcık yağlı ve tuzlu
dün kaçırmıştım eee yarında annemde olucam sabahtan mutlaka süper kahvaltı hazırlıcak izmirliler bilir zükseddinnnnn boyotsuz gevreksiz kahvaltı etmeyiz biz..oyüzden bugün çok hafif geçirmem gerekiyodu kilo bildirimimi akşam eve gelince yapıca ben kızlar
bugün spor yok.. yazlık kışlık yaptım anca duş alıp oturuyorum yorgunum yani...
ay dulci bende aynen ya her gün aksatmadan spor yapıom ama gel gör ki bende boğazı kesemiomMerhaba kızlar
Bugün zumba cardio party yaptım 40 dk :dance: Spor iyi yapıyorum ama beslenme hala kötü. :ecrin_bebek:
kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman geç,ben şu son 2 aydır neredeyse haftanın5 günü start ıt up yaptım sonra sıkıldım yeni yeni rump ıt up a geçtimsağol lachesisim :) ya kızlar bişi dicem normalde start it up 2 hafta yapılmalı haftada 6 gün olarak ama ben kaçırıyorum bazen haftada 4 kez fln ancak yapıorum bu şekilde olduğunda kaç hafta start yapıp bi üst seviyeye geçmeliğim anlamadım
yeme düzenin çok güzel bence hiç bozmaa..sadece dediğin gibi spor yapsan azda olsa eminim ki etkisi olacaktır...oranjecim ayrıca teşekkür ederim.menülerimi bepenmişsin ama tartıda değişiklik olmuyor . :1no2:
ne zamandır kime inat ediyorsam spor hiç yapmıyordum olacak gibi değil.pazartesiden itibaren ben de varım.hafta sonu memlekete gideceğim.dönüşüm muhteşem olacak inşallah.
ben yarın fazla çıkıcam sanırım ya böyle bi şişlik var bende anlamadım ya....resmen gaz sancısı çekiyorum şuan hava birden soğudu ayaklarımı üşüttüm anlamadım ki..
Günaydın kızlar,
ay ne kadar kötü hava var ya, içim karardı resmen offff
allahtan tartıda az çıktım moral oldu. 56.5 olmuşum. 600 gram vermişim, yaşasın spor kaydirigubbakcemile2
gunaydin kizlarrr;
spatzcim cok sagol cnmm; iyiyim ya sen.
kusura bakmayin; online oldum ama yazamadim bi turlu sabahtan beri.
benim de tarti oynak spatzcim;
bu sabah 54,7 800 gr fazla ciktim;
o yuzden bugun bildirim yapmicam, yarin ve ya obur gun yapicam aklinialirimsmile
ay canım tebrik ederim. ne varsa sporda var.
benim de içim karardı gerçekten de...gökgürültüsü, sağanak yağış...
gunaydin kizlarrr;
o yuzden bugun bildirim yapmicam, yarin ve ya obur gun yapicam aklinialirimsmile
yalniz sanirim yumurtlama donemindeyim; 10.gun yumurtlama olabilir mi kizlar?
akiti testine gore ve vucut isisina gore yumurtlamisim gibi duruyorda soylemesi ayip.
çok sağol canım,
ay çok beter, tam evde otur tv karşısında tıkın havası, ama yemiycem.
günaydın canım şişkinliktir o ben de 2-3 gün önce baya fazla çıkmıştım
gunaydin kizlarrr;
yalniz sanirim yumurtlama donemindeyim; 10.gun yumurtlama olabilir mi kizlar?
akiti testine gore ve vucut isisina gore yumurtlamisim gibi duruyorda soylemesi ayip.
nasil isterdim simdi evde olup battaniyenin altina girip film izlemeyi.
ahh))
evet cnm bence de bi sislik durumu var cunku kendimi cok zayif hiddediyorum , karnim dumduz, popom kucucuk sanki
ah bu tartilar ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?