bi de yarın bildirimler kime kızlaar??
dulci seni geçtim mahjong connect de bir de not yazdım ehehe
sporda da geçtim bu arada
sağol lachesisim :) ya kızlar bişi dicem normalde start it up 2 hafta yapılmalı haftada 6 gün olarak ama ben kaçırıyorum bazen haftada 4 kez fln ancak yapıorum bu şekilde olduğunda kaç hafta start yapıp bi üst seviyeye geçmeliğim anlamadım
Tebrikler nutellaa kaydirigubbakcemile3, benim esas rekorum 5700 lü bişi. Ama seni geçmek için tekrar rekor yapacam. Bakem ne yazdın bana
kendini hazı hissettiğinde canım, ben hiç geçmedim mesela beğenmedim onu, sen en az 12 gün yapmışsan geçebilirsin. ağır gelirse start it upa geri dönersin.
aslında öyle aşırı değil her bebek kadar ama bugün pek hareketliydi buyüzden onu çok fena başınınüstüne düşürüverdim çoookkk korktum ama çok şükürki birşey olmadı..leylaela kesinlikle değer valla.kızın daha çok küçük ama maşalah sen doğumdan önceki kilona dönmüşsün.bebişin çok hareketli mi?kalan 4-5 kilo da gider,azimlisin sen maşallah
valla süpersin canım ya diyecek söz bulamıyorum süper menü bu işte...selam kızlar 2 gündür nete giremedim. menülerimi yazayım.
dünkü menüm:
sabah: çavdar ekmeğine yağsız,beyaz peynirli tost
ara: yarım armut
öğle: 1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
ara: yarım şeftali,yarım armut
akşam: ızgara balık,salata,soda
bugün yediklerim:
sabah: evde tost yapmayı unutmuşum ,kantinden aldım. yağsız kaşarlı tost
öğle: 6-7 kaşık taze fasulye yemeği,3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek,
ara: yarım armut
akşam: frırnda patatesli köfte( 3 köfte, 3-4 dilim patates vardı tabağımda), 3-4 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 tane biber turşusu
ara:maşhur tarçınlı sütten içeceğim:))
üff ben çok yeteneksizim.sizden özendim zumba yapayım dedim.abuk sabuk sallanıp durdum.evet terledim,vücudum ısındı ama onlar gibi yapamıyorum.yapa yapa öğrenir miyim ki?
sağol cici :)
ben de hemen oynayayım o zaman beni geçme diye :)
üff ben çok yeteneksizim.sizden özendim zumba yapayım dedim.abuk sabuk sallanıp durdum.evet terledim,vücudum ısındı ama onlar gibi yapamıyorum.yapa yapa öğrenir miyim ki?
valla süpersin canım ya diyecek söz bulamıyorum süper menü bu işte...
deme valla bende akşam zumba yapayım dedim az biraz yapabildim. tam hareketleri yapamadım yani kendimce bişiler yaptım.gene bitirene kadar yaptım ama onun yerine hareketli bi müzik açıp o tarzda dans ettim ve daha verimli olduğunu anladım çünkü kendi bildiğim hareketleri yapınca anladım ki daha çok enerji harcadım...ve daha hoşuma gitti..her zmana gaza gelemiyorum tabi ama bi yere bakarak bişiler yapmak yoruyo beni...zumba güzel ama yapabilene...
aynen ben de öyle oldum birkaç gün denedim bıraktım mecburenn dans edemiom ki zaten pek
Gittim minoşum ama birşey çıkmadı bu gittiğimde barsaklarımda mikrop çıktı sinsidir belli etmez dedi demek 1 senedir vardı ama valla iki antibiotiği aynı anda içerekten iyiyim tekrarlamaz inşşalhhhcanım sıkma canını belki ödemdir.
kaçamak yaptığımızda sporla falan telafiye bakıcaz artık napalımzayıflarken haftada 4-5 gün spor yapıyorsak korumada bir gün yeter sanıyorum.
canım çok geçmiş olsun yine mi bağırsak problemi yaşadın, niye böyle oluyor ki, gastroya falan kontrole gittin mi?
benimde boyum 162 fln...evlendiğimde 48 idim 50-51 ile hamile kaldım ama ben tam 73 kilodayken doğurdumkaydirigubbakcemile3...sonra 52 fln indim ama zaman içinde stresten kilo aldım ben stresliyken yerimde...canım boyum 1.60 kilo58.5 ufacık tefecik içi dolu turşucuk....:))
kilo geçmişim şöyle
evlenirken 2007 de 48 dim hemen o yıl 3kilo aldım üstüne 2008 kasımda sigarayı bıraktım 4 kilo aldım(değermi değerrrrrr) hemen üstüne 2009 martta hamile olduğumu öğrendim 16 kilo aldım( değermi değerrrrrrrrrrrr....)
toplamını saymaya parmaklarım yetmiyıo şuankaydirigubbakcemile3
ama doğum kilolarım gitti sayılır 57 ile gebe kalmıştım
şimdi sigarayı bıraktığımda aldığım 4 kiloyu vermek asıl amacım yani toplamda 5 kilo versem süper olucak gözüm 48 de falan değil asla....:lepi:
valla meloşşşşcum hiç bozmadın beslenme şeklini ben bu ay karbonhidrata düştüm yaaaabilmiyorumkismileoranjecim ayrıca teşekkür ederim.menülerimi bepenmişsin ama tartıda değişiklik olmuyor . :1no2:
ne zamandır kime inat ediyorsam spor hiç yapmıyordum olacak gibi değil.pazartesiden itibaren ben de varım.hafta sonu memlekete gideceğim.dönüşüm muhteşem olacak inşallah.
ben yarın fazla çıkıcam sanırım ya böyle bi şişlik var bende anlamadım ya....resmen gaz sancısı çekiyorum şuan hava birden soğudu ayaklarımı üşüttüm anlamadım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?