50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilüfertten alıntı yapmışım hiç farkında değilim.bari ben de yazayım yıkama jeli neutrogenanın ürününü kulanıyorum memnunum

sabah 45 dk plates yapmıştım, sonra dışarda 1 saat tempolu yürüdüm, evde 15 dakika da bisiklet çevirdim. toplamda 2 saat spor yaptım şulecim.

dulci seni geçtim mahjong connect de bir de not yazdım ehehe

sporda da geçtim bu arada

sağol lachesisim :) ya kızlar bişi dicem normalde start it up 2 hafta yapılmalı haftada 6 gün olarak ama ben kaçırıyorum bazen haftada 4 kez fln ancak yapıorum bu şekilde olduğunda kaç hafta start yapıp bi üst seviyeye geçmeliğim anlamadım

kendini hazı hissettiğinde canım, ben hiç geçmedim mesela beğenmedim onu, sen en az 12 gün yapmışsan geçebilirsin. ağır gelirse start it upa geri dönersin.

kendini hazı hissettiğinde canım, ben hiç geçmedim mesela beğenmedim onu, sen en az 12 gün yapmışsan geçebilirsin. ağır gelirse start it upa geri dönersin.

tamam cnm her gün yapamıodum suçluluk duyuyordum geçemedim bi türlü die ama kendimi hazır hissetmiom ki daha start a alışamadım.bi de bana haftada altı gün ağır gelio 4 gün rahat yapıom:asigim:

leylaela kesinlikle değer valla.kızın daha çok küçük ama maşalah sen doğumdan önceki kilona dönmüşsün.bebişin çok hareketli mi?kalan 4-5 kilo da gider,azimlisin sen maşallah
aslında öyle aşırı değil her bebek kadar ama bugün pek hareketliydi buyüzden onu çok fena başınınüstüne düşürüverdim çoookkk korktum ama çok şükürki birşey olmadı..
inşallah azmim kırılmazda hallederim
ama kızlar bugün yazlık kışlık yaptım geçen kış montlarım kazaklarım pantolanlarım hiçbişrşeyim olmuyodu yeni doğum yapmıştım diye bugün tek tek denedim hepsi olduuuu :lepi:
ve akşam bu mutlulukla eşim kendine mis kokulu sucuklu yumurta yapsada tadına bile bakmadım kendime yeşil salata yapıp yedim....

Lachesıs tebrikler yaaa negüzel spor yapmışsın bugün..

Son düzenleme:
üff ben çok yeteneksizim.sizden özendim zumba yapayım dedim.abuk sabuk sallanıp durdum.evet terledim,vücudum ısındı ama onlar gibi yapamıyorum.yapa yapa öğrenir miyim ki?

valla süpersin canım ya diyecek söz bulamıyorum süper menü bu işte...

üff ben çok yeteneksizim.sizden özendim zumba yapayım dedim.abuk sabuk sallanıp durdum.evet terledim,vücudum ısındı ama onlar gibi yapamıyorum.yapa yapa öğrenir miyim ki?

deme valla bende akşam zumba yapayım dedim az biraz yapabildim. tam hareketleri yapamadım yani kendimce bişiler yaptım.gene bitirene kadar yaptım ama onun yerine hareketli bi müzik açıp o tarzda dans ettim ve daha verimli olduğunu anladım çünkü kendi bildiğim hareketleri yapınca anladım ki daha çok enerji harcadım...ve daha hoşuma gitti..her zmana gaza gelemiyorum tabi ama bi yere bakarak bişiler yapmak yoruyo beni...zumba güzel ama yapabilene...

sağol cici :)
ben de hemen oynayayım o zaman beni geçme diye :)

Ay ben bayadır oynamıyordum. Bilgisayardaki başka oyunları oynuyorum. Resmen paslanmışım. (öyle ki başta oyunu unutmuşum, bilgisayardaki oyunla karıştırdım resmen) Gözlerim de yorgun, hayatta geçemem valla seni bugün sempatiksalakcinni buyrunnnnnnnnn

aynen ben de öyle oldum birkaç gün denedim bıraktım mecburenn dans edemiom ki zaten pek

aynen ben de öyle oldum birkaç gün denedim bıraktım mecburenn dans edemiom ki zaten pek

kızlar sanırım 1-2 kere daha deneyeceğim.baktım ayak uyduramıyorum,bırakacağım. zaten oldum olası dansa yeteneğim yoktur. ne güzel sallıyorlar ya her sallamada eriyordur yağlar.ben de kendimce salladım ama çok komiktimmm kaydirigubbakcemile3

oranjecim ayrıca teşekkür ederim.menülerimi bepenmişsin ama tartıda değişiklik olmuyor . :1no2:

ne zamandır kime inat ediyorsam spor hiç yapmıyordum olacak gibi değil.pazartesiden itibaren ben de varım.hafta sonu memlekete gideceğim.dönüşüm muhteşem olacak inşallah.

ben yarın fazla çıkıcam sanırım ya böyle bi şişlik var bende anlamadım ya....resmen gaz sancısı çekiyorum şuan hava birden soğudu ayaklarımı üşüttüm anlamadım ki..

Gittim minoşum ama birşey çıkmadı bu gittiğimde barsaklarımda mikrop çıktı sinsidir belli etmez dedi demek 1 senedir vardı ama valla iki antibiotiği aynı anda içerekten iyiyim tekrarlamaz inşşalhhh
benimde boyum 162 fln...evlendiğimde 48 idim 50-51 ile hamile kaldım ama ben tam 73 kilodayken doğurdumkaydirigubbakcemile3...sonra 52 fln indim ama zaman içinde stresten kilo aldım ben stresliyken yerimde...
valla meloşşşşcum hiç bozmadın beslenme şeklini ben bu ay karbonhidrata düştüm yaaaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…