evet kızlar aynen öyle. sporu hiç bırakmamalıyız başka çaremiz yok.
kızlar ben bugun çok ağır çıktım. galiba kilo korumayı beceremiyorum ben.
sürekli dikkat etmek zorundayımyani zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sürekli ama arada kaçamaklar oluyor. hiç yapmayacak mıyız kaçamak?
ah kuşum ya evet ne zor gelir ders çalışmak...ama hayırlısı zaten bildiğin konular olduğundan(yakın zamanda çalıştığın için )üstünden geç kendini sıkmadan...Bende iyiym yine bir 3 hafta önce barsaktan acillik oldum evde 2gün yattım iki tane antibiotik içerek Allahıma şükür iyiyim...napıyım bebekim bildiğin gibiyim, şu kopyacılar yüzünden iptal edilen kpss yüzünden yeniden ders çalışmaya çalışıyorum ama hiç içimden gelmiyor. hava da soğudu, tv karşısında pinekliyorum genellikle.
sen nasılsın canım, niye az giriyorsun?
Kuzucummmmmmm hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum....Ben genelde hep dışarıda oluyorum md olduğum yuvaya uğruyorum kızı okuldan alıyorum onun eksiklikleri vs valla zaman geçiyor...bilmiyorum ki cnm,
doktora gideyim, o ne testleri isterse bakalim
slm cnm, nerelerdesin sen?
calismalar bikac ay sonra baslicak cnm insallah)
once su doktor islerini halledeyim de
en kısa zamanda yapıp senden alacam tarif cnm benim valla herkes paylaşmıyor biliyormusun tariflerini...Tarçını toz mu cubukmu atıyoruz ne kadar bekletiyoruz toz tarçın ise ne kadar atıyoruz bir bardağa vs vs(çok sordum demi:kedi:)birsey değil.. en hafif ve basit tarifi yazdım...istersen baskaları da var. sen bunu bir dene bakalım da.
kakao yerıne sute tarcın katıyor ve içiyorsun .ister sıcak ister soğuk..
valla denemedim ama çok faydalı ve organik olan tek süt..keçinin özelliği dağlarda vs kendi secerek yediği için otları çok yayarlı diyorlarya kizlar keci sutu deneyen var mi?? ben iki gundur iciyorum muslimle laktoz orano cok mu yuksek ne mideme cok dokundu. gullaci da keci sutuyle yaptim dun yedikten sonra yine midem fena oldu. tecrubeniz var mi bu konuda???
oooooo sen geçirmiş olabilirsin çünkü hafif ateşle geçiriyormuşsun ama yinede test ettirmekte fayda var...ben bağışıklıyımda...canim evde hayvan besliyorsan ya d ahayvanlarla hasir nesir bir iste calisiyorsan toksoplazma testi cok onemli. ben farelerle tavsanlarla falan calistigim icin benim de yaptirmam sart...ama hep erteliyorum...
minnoşş kaç kilo aldın kaç kiloydunda kaç kilo aldın ama zayıftın bayağ senkızlar ben bugun çok ağır çıktım. galiba kilo korumayı beceremiyorum ben.
sürekli dikkat etmek zorundayımyani zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sürekli ama arada kaçamaklar oluyor. hiç yapmayacak mıyız kaçamak?
lulucuuguumm;
spor yaparsan kacamaklar bisey yapmaz;
ama spor yapmadigin zaman bir ogun kacamak yapsan hemen diger 2 ana ogunde dikkat etmen lazim.
malesef ki :-((
ama kilo almamis da olabilirsin (leylaela sen de cnm) siz de benim gibi kendinizi deneyin;
hangi durumda kilonuz nasil etkileniyor diye,
boylece vucudunuz su tuttugunda ya da kas siskinligi oldugunda hemen panik olmazsiniz yerimseniben
minnoşş kaç kilo aldın kaç kiloydunda kaç kilo aldın ama zayıftın bayağ sen
dün çoook yürüdüm kas şişmesi olmuş olabilirmi bilmiyomki bugün dikkat ediyorum bakalım sabah kaç çıkıcamlulucuuguumm;
spor yaparsan kacamaklar bisey yapmaz;
ama spor yapmadigin zaman bir ogun kacamak yapsan hemen diger 2 ana ogunde dikkat etmen lazim.
malesef ki :-((
ama kilo almamis da olabilirsin (leylaela sen de cnm) siz de benim gibi kendinizi deneyin;
hangi durumda kilonuz nasil etkileniyor diye,
boylece vucudunuz su tuttugunda ya da kas siskinligi oldugunda hemen panik olmazsiniz yerimseniben
sağol canım benim.yogunluktan konuşamıyoruz bir türlü.
canım ben 164'um,kilom 51,5 filan. işte bugun 52.7 çıktım da ona siinirm bozuldu.
dün çoook yürüdüm kas şişmesi olmuş olabilirmi bilmiyomki bugün dikkat ediyorum bakalım sabah kaç çıkıcam
spatz senin kilonda boyuna göre süper canım neden caınını sıkıyosun ahhh ben senin yerinde olcam oohhh gözümün önünden neler geçiyo şimdi neler....kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bugun çok ağır çıktım. galiba kilo korumayı beceremiyorum ben.
ah kuşum ya evet ne zor gelir ders çalışmak...ama hayırlısı zaten bildiğin konular olduğundan(yakın zamanda çalıştığın için )üstünden geç kendini sıkmadan...Bende iyiym yine bir 3 hafta önce barsaktan acillik oldum evde 2gün yattım iki tane antibiotik içerek Allahıma şükür iyiyim...
ohhh maş. regli öncesi 2 kilo farkedio mu ya,benimde regli olmama 3gün var tartıda 1 kio fazla çıkıom ama benim tartı ibreli tartı,kesin 1 kilodan fazla almışımdır bendekizlarr,
simdi soyle bir durum var;
ben simdi aylardir hergun tartilmaktan kendimi cozdum;
regl doneminde +2 kg
yumurtlama doneminde +1 kg
kardiyo egzersizi yaptigimin ertesi gunu +1 kg fazla cikiyorum.
pilates yaparsam tartida fazla cikmiyorum
yarin tarti gunu acaba bu aksam cardio yapmasam mi.
pilates mi yapsam;
ya da zumba yapayim yine sonra cok fazla stretch yapayim kas siskinligim gitsin diye.
napsam bilemedim.
yaa evet ya kilo almamak için sürekli dikkat mi edecz yaaa,pofffffkızlar ben bugun çok ağır çıktım. galiba kilo korumayı beceremiyorum ben.
çoooook utanarak yazıyorum bugün çok cozuttum..annemin gününe gittim de evde sıkılınca malum gün olunca boğaz durmuyo yemicem diom ikram bitmiyo...işte rezil menüm:
sabah: peynirli domatesli milföy böreği,1 zeytin,domates,yeşilçay
ara:------
öğlen: 2 dilim börek, 1 dilim sütlü bi tatlı (kıbrıs tatlısıymış adı ilk kez yedim),1 dilim gül baklavası
ara: 1 bardak fanta
akşam: salata
başka da birşey yemeyeceğim.sporumu yaoarım birazdan
Leylacım senin boyun ve kilon kaç?
yıakma jeli benim cildim sorunluydu yağlıydı lancomun pure.... diye bi jelini kullanmıştım ii geldi bana.fiyatı çok uçuk değil ama gramajı az. 30 larda fiyatı.dcl yi duymadım. ayy çok arka türemiş yaa
canım boyum 1.60 kilo58.5 ufacık tefecik içi dolu turşucuk....:))
kilo geçmişim şöyle
evlenirken 2007 de 48 dim hemen o yıl 3kilo aldım üstüne 2008 kasımda sigarayı bıraktım 4 kilo aldım(değermi değerrrrrr) hemen üstüne 2009 martta hamile olduğumu öğrendim 16 kilo aldım( değermi değerrrrrrrrrrrr....)
toplamını saymaya parmaklarım yetmiyıo şuankaydirigubbakcemile3
ama doğum kilolarım gitti sayılır 57 ile gebe kalmıştım
şimdi sigarayı bıraktığımda aldığım 4 kiloyu vermek asıl amacım yani toplamda 5 kilo versem süper olucak gözüm 48 de falan değil asla....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?