50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lulucuuguumm;

spor yaparsan kacamaklar bisey yapmaz;

ama spor yapmadigin zaman bir ogun kacamak yapsan hemen diger 2 ana ogunde dikkat etmen lazim.
malesef ki :-((

ama kilo almamis da olabilirsin (leylaela sen de cnm) siz de benim gibi kendinizi deneyin;
hangi durumda kilonuz nasil etkileniyor diye,
boylece vucudunuz su tuttugunda ya da kas siskinligi oldugunda hemen panik olmazsiniz yerimseniben

ah kuşum ya evet ne zor gelir ders çalışmak...ama hayırlısı zaten bildiğin konular olduğundan(yakın zamanda çalıştığın için )üstünden geç kendini sıkmadan...Bende iyiym yine bir 3 hafta önce barsaktan acillik oldum evde 2gün yattım iki tane antibiotik içerek Allahıma şükür iyiyim...
bilmiyorum ki cnm,
doktora gideyim, o ne testleri isterse bakalim

slm cnm, nerelerdesin sen?

calismalar bikac ay sonra baslicak cnm insallah )
once su doktor islerini halledeyim de
Kuzucummmmmmm hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum....Ben genelde hep dışarıda oluyorum md olduğum yuvaya uğruyorum kızı okuldan alıyorum onun eksiklikleri vs valla zaman geçiyor...
birsey değil.. en hafif ve basit tarifi yazdım...istersen baskaları da var. sen bunu bir dene bakalım da.
kakao yerıne sute tarcın katıyor ve içiyorsun .ister sıcak ister soğuk..
en kısa zamanda yapıp senden alacam tarif cnm benim valla herkes paylaşmıyor biliyormusun tariflerini...Tarçını toz mu cubukmu atıyoruz ne kadar bekletiyoruz toz tarçın ise ne kadar atıyoruz bir bardağa vs vs(çok sordum demi:kedi:)
ya kizlar keci sutu deneyen var mi?? ben iki gundur iciyorum muslimle laktoz orano cok mu yuksek ne mideme cok dokundu. gullaci da keci sutuyle yaptim dun yedikten sonra yine midem fena oldu. tecrubeniz var mi bu konuda???
valla denemedim ama çok faydalı ve organik olan tek süt..keçinin özelliği dağlarda vs kendi secerek yediği için otları çok yayarlı diyorlar
canim evde hayvan besliyorsan ya d ahayvanlarla hasir nesir bir iste calisiyorsan toksoplazma testi cok onemli. ben farelerle tavsanlarla falan calistigim icin benim de yaptirmam sart...ama hep erteliyorum...
oooooo sen geçirmiş olabilirsin çünkü hafif ateşle geçiriyormuşsun ama yinede test ettirmekte fayda var...ben bağışıklıyımda...
minnoşş kaç kilo aldın kaç kiloydunda kaç kilo aldın ama zayıftın bayağ sen

sağol canım benim.yogunluktan konuşamıyoruz bir türlü.

minnoşş kaç kilo aldın kaç kiloydunda kaç kilo aldın ama zayıftın bayağ sen

canım ben 164'um,kilom 51,5 filan. işte bugun 52.7 çıktım da ona siinirm bozuldu.

dün çoook yürüdüm kas şişmesi olmuş olabilirmi bilmiyomki bugün dikkat ediyorum bakalım sabah kaç çıkıcam
spatz senin kilonda boyuna göre süper canım neden caınını sıkıyosun ahhh ben senin yerinde olcam oohhh gözümün önünden neler geçiyo şimdi neler....kaydirigubbakcemile3

Leylacım senin boyun ve kilon kaç?

canım sıkma canını belki ödemdir.
kaçamak yaptığımızda sporla falan telafiye bakıcaz artık napalım zayıflarken haftada 4-5 gün spor yapıyorsak korumada bir gün yeter sanıyorum.

canım çok geçmiş olsun yine mi bağırsak problemi yaşadın, niye böyle oluyor ki, gastroya falan kontrole gittin mi?

ohhh maş. regli öncesi 2 kilo farkedio mu ya,benimde regli olmama 3gün var tartıda 1 kio fazla çıkıom ama benim tartı ibreli tartı,kesin 1 kilodan fazla almışımdır bende

yaa evet ya kilo almamak için sürekli dikkat mi edecz yaaa,pofffff

bugün yediklerim sabah kalkar kalkmaz önce 56 dk spor yaptım
sonra 1 saat sonra 1 tabağa sıkıştırılmış bulgur+bezelye yedim(öğlen kalkmıştım canım direk yemek yemek istedi)
ara falan yapamadım geç kalktığım için akşamda 2 tane kaşarlı sucuklu tost yedim (kendim yaptım) yanındaa dev kase salata yaptım salatanın içine bütün sebzelerden koydum
bugün bira içicem valla belki 3 aydır ağzıma bile sürmemiştim

bu arada kızlar saçımı yıkmak için zeytinyağlı sabun aldım,şampuanlardan bıktım iice döküldü saçlarım kimyasal şampuanlar yüzünde,yeşil sabunu kullanan birinden duydum çok ii gelmiş kadına(gerçi ben sabun matşaltırır kurutur die biliom ama genede denemeye değer)
bide şu kk de turplu suyu yapam diorum 1 kiloda turp aldım bugün

çoooook utanarak yazıyorum bugün çok cozuttum..annemin gününe gittim de evde sıkılınca malum gün olunca boğaz durmuyo yemicem diom ikram bitmiyo...işte rezil menüm:
sabah: peynirli domatesli milföy böreği,1 zeytin,domates,yeşilçay
ara:------
öğlen: 2 dilim börek, 1 dilim sütlü bi tatlı (kıbrıs tatlısıymış adı ilk kez yedim),1 dilim gül baklavası
ara: 1 bardak fanta
akşam: salata

başka da birşey yemeyeceğim.sporumu yaoarım birazdan

çok aşırı değil aslında ama miktar önemli nekadar yediğin...
aslında çok fazla kasıyoruz kendimizi bi koç olarak dememem lazım belki ama hepimiz öyle kilolu kişiler değiliz..ilk önce beyinde bitiyo kimi insan yer yer kilo almaz çünkü kilo diye bi kelime yoktur beyinlerinde bizim yediğimiz bi dilim tatlı bile canımıza yapıyşıyo gibi ve üzerine günlerce spor yapıyoruz anca 300-500 gram gidiyo haftada..o yüzden önce kafamızdan kilolu değiliz düşüncesini koymalıyız sonra yediklerimizi sırf sağlık adına tüketerek yersek eminim o zaman daha lezzetli ve sağlıklı zamanlar geçireceğiz...

Leylacım senin boyun ve kilon kaç?

canım boyum 1.60 kilo58.5 ufacık tefecik içi dolu turşucuk....:))
kilo geçmişim şöyle
evlenirken 2007 de 48 dim hemen o yıl 3kilo aldım üstüne 2008 kasımda sigarayı bıraktım 4 kilo aldım(değermi değerrrrrr) hemen üstüne 2009 martta hamile olduğumu öğrendim 16 kilo aldım( değermi değerrrrrrrrrrrr....)
toplamını saymaya parmaklarım yetmiyıo şuankaydirigubbakcemile3
ama doğum kilolarım gitti sayılır 57 ile gebe kalmıştım
şimdi sigarayı bıraktığımda aldığım 4 kiloyu vermek asıl amacım yani toplamda 5 kilo versem süper olucak gözüm 48 de falan değil asla....:lepi:

buarada menümü biledereyim sabah ve öğlen 0 yağlı sütle nesfit
ara 1 elma
akşam bol yeşil salata azcık yağlı ve tuzlu
dün kaçırmıştım eee yarında annemde olucam sabahtan mutlaka süper kahvaltı hazırlıcak izmirliler bilir zükseddinnnnn boyotsuz gevreksiz kahvaltı etmeyiz biz..oyüzden bugün çok hafif geçirmem gerekiyodu kilo bildirimimi akşam eve gelince yapıca ben kızlar
bugün spor yok.. yazlık kışlık yaptım anca duş alıp oturuyorum yorgunum yani...

selam kızlar 2 gündür nete giremedim. menülerimi yazayım.

dünkü menüm:

sabah: çavdar ekmeğine yağsız,beyaz peynirli tost

ara: yarım armut

öğle: 1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği

ara: yarım şeftali,yarım armut

akşam: ızgara balık,salata,soda

bugün yediklerim:

sabah: evde tost yapmayı unutmuşum ,kantinden aldım. yağsız kaşarlı tost

öğle: 6-7 kaşık taze fasulye yemeği,3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek,

ara: yarım armut

akşam: frırnda patatesli köfte( 3 köfte, 3-4 dilim patates vardı tabağımda), 3-4 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 tane biber turşusu

ara:maşhur tarçınlı sütten içeceğim:))

Merhaba kızlar

Bugün zumba cardio party yaptım 40 dk :dance: Spor iyi yapıyorum ama beslenme hala kötü. :ecrin_bebek:

leylaela kesinlikle değer valla.kızın daha çok küçük ama maşalah sen doğumdan önceki kilona dönmüşsün.bebişin çok hareketli mi?kalan 4-5 kilo da gider,azimlisin sen maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…