50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm anladim cnm,
evet dogru yaa ben de okumustum, hemen adetin bitiminde yeniden yumurtlayan hatta hamile kalan bile varmis.

evet cnm, benim tartidaki fazlalik ondan sanirim.

--aa sende de mi oluyor , ben de sadece bana has saniyordum, ne ilginc bunyem var diyordum )

yanlis yazmisim;
akinti testi..
cnm burdan yazmak ayip olacak biraz ozur diliyorum ama ben de internetten ogrenmistim; akinti durumundan anliyorsun yumurtlamayi .
netten yumurtlama naisl anlasilir diye bakarsan bulursun cnm
benim kasigim agriyor, hafif de belim; bir de atesim cikar gibi oluyor; bir de iste akinti oluyor

evet cnm hafta sonlari hafif cikiyorum ben; sabah gec tartildigim icin

hafta ici 12 de yatip sabah 6 da tartildigimdan vucut henuz sindirememis oluyor sanirim, fazla cikiyorum ))))

ilginc bisey okudum kizlar;

lachesis belki isimize yarar;

yumurtama doneminden once vucut isisi 36-37 derece arasi
yumurtlama doneminde 37 nin uzerine cikiyormus

yumurta catlayip dollenme olmazsa yeniden 37 nin altina iniyormus

37 nin altina inmezse hamilelik var demekmis.. ))

bir ateş ölçer almak şart oldu :)

ay kızlar ne kadar heyecanlı :)))
sizle burda biz de bebek heyecanınıza daha fikir aşamasından itibaren eşlik ediyoruz.ne güzelkaydirigubbakcemile3

ay kızlar ne kadar heyecanlı :)))
sizle burda biz de bebek heyecanınıza daha fikir aşamasından itibaren eşlik ediyoruz.ne güzelkaydirigubbakcemile3

ayy tatlim benim yaaa.

insallah sirayla hepimiz haile kalir, tonton gobeklerle gezeriz ortada. insallah sana da sira gelir cnm benim..

bu arada anchusa'dan ses cikmiyor bebek konusunda. hu huuu sekerim sen ne zaman dusunuyosun; bak anneni ararim he ppp (anchusanin acil bebek yapmasi lazim diye, biz tombikken o zayif olmaz diye )))

kızlar günaydın benim tartı da bugün bi oynak yarın sabah yazacağım bildirimimi..Öpüyorum çok sizleri

günaydın herkese..... buz gibi kasvetli yağmurlu bir güne uyandık......

kilomda üstüne tuz bibier ekti...... 54,9...... 400 daha almışım her hafta maşallahım var.......regliyim ve tuvalet sorunum var ama bunları bahane etmek istemiyorum morelim çok bozuldu.......

sabah kalkmışken ölçülerimide aldım.

bel 76
göbek 82
alt göbek 88
basen 91
kalça 93

bu pazartesiye kadar ölçülerimizi alalım bana bildirin .yaptığımız sporla ne kadar inceldiğimizi farkedelim. ne dersiniz....bölgesel olarak incelmek isteyen arkadaşlar ne dersiniz??????

evet ya bu anchusayyı da heyecanlandırmak lazım bebek iin

canimmmm,
moralini bozma hayatim.
hem regliymissin; hem tuvalete cikmamissin; sen muhtemelen en az 1 kilo asagisindir bu kilondan.

ben de fazla ciktim.
yarin sabahi bekliyorum, bidaha tartilayim da bakalim

olculerimizi alalim cnm , ben varim.

bu arada, dun aksam annemleri davet etmistim; misafirim oldugundan hic spor yapamadim :-(
onlar gittiginde yorulmustum direkt yattim

evet ya bu anchusayyı da heyecanlandırmak lazım bebek iin

evet evet...
sen basladin mi cnm? ne zaman baslayacaksin ya da?

şulecim dün 2 saat spor yapmıştım bugün de 1 saat bisiklet 10 dakika karın yaptım ama akşam da yapmaya çalışıcam.

Son düzenleme:
ayy bu lachesis hepimizi gecti sporda .

bu aksam ben de yapicam sulecim. simdiden yaz listeye 30 dk zumba + 15 dk pilates diye

ayy Lachesis maşallah yaaa...rüzgar gibi bir dönüş yaptın valla.

peppermintcim zumbayı nerden indirdin sen, linkini gönderebilir misin bana?ben bitane indirmiştim ama aşırı yorucu benimki, daha 5 dakikada nefes nefese kaldım. sen k-flakes kızları yaptırıyo demiştin.

cnm ben indirmeden internetten yapiyorum

googla a zumba cardio yazinca ilk gelen site ..

ayy bu lachesis hepimizi gecti sporda .

bu aksam ben de yapicam sulecim. simdiden yaz listeye 30 dk zumba + 15 dk pilates diye

ayy Lachesis maşallah yaaa...rüzgar gibi bir dönüş yaptın valla.

.

ehehe hepinizi geçicem demiştim ama :dilcikar: guclubacismile

ay siz bana bakmayın ben bir hafta 10 gün günde 2-3 saat spor yaparım. sonra 2 ay bütün gün yatarım evi toplamaya bile kalkmam :)

ay inşallah bu seferki kalıcı olur, insan 1 sene de 3 kilo verir mi ya mafoldumben

Son düzenleme:
ay bendede kasıkta garip bi ağrı oluo tam orta dönemde bide kahverengi akıntı gelio 5 gün sürüo akıntı

süpeeerrrr bende veririrm ölçülerimi bi ara bu arada şulecim bugünde 35dk spor yaptım bilgine
şulecim dün 2 saat spor yapmıştım bugün de 1 saat bisiklet 10 dakika karın yaptım ama akşam da yapmaya çalışıcam.
maş.canım ya ben bi günde anca1saat yapabiliom spor hayatta 2 saati beceremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…