olabilir canım bana da oluyor. 12-14 genel bir rakam ama ayda iki yumurtlama dönemi bile olabiliyormuş bazen. tarihi de kayabilir yani. senin şişkinliğin sebebi belli oldu, bu arada bende de senin gibi o dönemde baya bir şişkinlik oluyor.
yarın yap sen canım,senin en hafif çıktıgın gün cumartesi oluyor dimi?
akiti testi ne?
genelde 12-15. gun oluyor yumurtlama diye biliyorum ama kişiden kişiye değişir tabi.benim mesela 12. gün oluyor. her ay anlıyorum zaten, kasığımda ağrı oluyor.
insan yine de tartıda düşük görmek istiyor dimi anlıyorum seni ama görürsün bir iki güne
ilginc bisey okudum kizlar;
lachesis belki isimize yarar;
yumurtama doneminden once vucut isisi 36-37 derece arasi
yumurtlama doneminde 37 nin uzerine cikiyormus
yumurta catlayip dollenme olmazsa yeniden 37 nin altina iniyormus
37 nin altina inmezse hamilelik var demekmis..))
bir ateş ölçer almak şart oldu :)
ay kızlar ne kadar heyecanlı :)))
sizle burda biz de bebek heyecanınıza daha fikir aşamasından itibaren eşlik ediyoruz.ne güzelkaydirigubbakcemile3
ayy tatlim benim yaaa.
insallah sirayla hepimiz haile kalir, tonton gobeklerle gezeriz ortada. insallah sana da sira gelir cnm benim..
bu arada anchusa'dan ses cikmiyor bebek konusunda. hu huuu sekerim sen ne zaman dusunuyosun; bak anneni ararim heppp (anchusanin acil bebek yapmasi lazim diye, biz tombikken o zayif olmaz diye )))
günaydın herkese..... buz gibi kasvetli yağmurlu bir güne uyandık......
kilomda üstüne tuz bibier ekti...... 54,9...... 400 daha almışım her hafta maşallahım var.......regliyim ve tuvalet sorunum var ama bunları bahane etmek istemiyorum morelim çok bozuldu.......
sabah kalkmışken ölçülerimide aldım.
bel 76
göbek 82
alt göbek 88
basen 91
kalça 93
bu pazartesiye kadar ölçülerimizi alalım bana bildirin .yaptığımız sporla ne kadar inceldiğimizi farkedelim. ne dersiniz....bölgesel olarak incelmek isteyen arkadaşlar ne dersiniz??????
evet ya bu anchusayyı da heyecanlandırmak lazım bebek iin
ayy Lachesis maşallah yaaa...rüzgar gibi bir dönüş yaptın valla.
peppermintcim zumbayı nerden indirdin sen, linkini gönderebilir misin bana?ben bitane indirmiştim ama aşırı yorucu benimki, daha 5 dakikada nefes nefese kaldım. sen k-flakes kızları yaptırıyo demiştin.
ayy bu lachesis hepimizi gecti sporda .
bu aksam ben de yapicam sulecim. simdiden yaz listeye 30 dk zumba + 15 dk pilates diye
ayy Lachesis maşallah yaaa...rüzgar gibi bir dönüş yaptın valla.
.
ay bendede kasıkta garip bi ağrı oluo tam orta dönemde bide kahverengi akıntı gelio 5 gün sürüo akıntıyarın yap sen canım,senin en hafif çıktıgın gün cumartesi oluyor dimi?
akiti testi ne?
genelde 12-15. gun oluyor yumurtlama diye biliyorum ama kişiden kişiye değişir tabi.benim mesela 12. gün oluyor. her ay anlıyorum zaten, kasığımda ağrı oluyor.
süpeeerrrr bende veririrm ölçülerimi bi ara bu arada şulecim bugünde 35dk spor yaptım bilginegünaydın herkese..... buz gibi kasvetli yağmurlu bir güne uyandık......
kilomda üstüne tuz bibier ekti...... 54,9...... 400 daha almışım her hafta maşallahım var.......regliyim ve tuvalet sorunum var ama bunları bahane etmek istemiyorum morelim çok bozuldu.......
sabah kalkmışken ölçülerimide aldım.
bel 76
göbek 82
alt göbek 88
basen 91
kalça 93
bu pazartesiye kadar ölçülerimizi alalım bana bildirin .yaptığımız sporla ne kadar inceldiğimizi farkedelim. ne dersiniz....bölgesel olarak incelmek isteyen arkadaşlar ne dersiniz??????
maş.canım ya ben bi günde anca1saat yapabiliom spor hayatta 2 saati becerememşulecim dün 2 saat spor yapmıştım bugün de 1 saat bisiklet 10 dakika karın yaptım ama akşam da yapmaya çalışıcam.
maş.canım ya ben bi günde anca1saat yapabiliom spor hayatta 2 saati beceremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?