50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evlatlik konusunda esimle yaptigim geyigi editledim. bir daha oku bak yazdigimi sempatiksalakcinni...
ya dunyada o kadar cok dogurulup atilmis cocuk var ki iste onlara cok icim aciyor...Doguracagina al bir tane bak diyorum...Ama esim de kendi cocugu olsun istiyor.

tamam pazartesiye soz bildiriyorum.........

ya simdi elin gavur eczasina derdimi anlatana kadaaarrrrrrrr.................

ben en iyisi gidim akrabaya, he heeee.............

canim daha 12 gun var benim konferansima. Geceler' sabaha kadar calisiyordum kac gundur. Bugugunum uyumakla gecti. Yeni kalktim, yine calismaya oturacagim simdi

...

geceler daha iyi konsantre olunuyor değil mi, çok kolay gelsin tatlım, inşallah süper geçer sunumun.

çok güzel yazmışsın canım ya, aynı duygular içindeyim. Allah her isteyene nasip eder inşallah.

oranje; biz de cok tesekkur ederiz kocluguna.
ellerine saglik.

sule cnm sana da simdiden tsk.ler, spor listemizi tuttun.

nilufertt huu seni seviyorum cnmm (icimden geldi ))

hepinizi seviyorum kizlarrrrr

ben de ben de aynı duygular içerisindeyi bak senle yine :)

oranje ve sulecim çok sağolun kuzular :)

büyük sorumluluk çekinmen çok normal, bencillik değil bu.

ben yem ek te yapmadim bugun. Pizza mi ismarlasak yoksa menemen mi yapsam?????

ben de yapmadım, dışarıdan söyledik bile, yemekten sonra spora devam etmek zorunda kalıcam sanırım eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
vimjoya bak netten.... bir de bime bak, orada da oluyormus baskul bazen...

hmm, profilimde istanbul yaziyor ama yurtdisindayim...

egitimime bi sure buradan devam edecegim.. o yuzden oyle cok bi esya almak istemiyorum..

hem daha ogrenciyim, hem de ortak evde kaldigimdan bana ait kucuk bir oda var sadece, onu da -baskul kucuk bisi olsa da- doldurmak istemiyorum..

ama dedigim gibi takip edip kampanyalari almaya calisacagim..

ben de yurtdisindaydim. indirimden ibreli bir tari almistim canim. gelirken de biraktim arkadasima. bir de valzi tartmaya da cok kullaniyorsun 20 kiloyu gectim mi diye. uyduruk bir sye isini gorur orada...
Lachesis evet ya gece iyi calisiyorum. tek problem belki bir saati gecirdim mi uyuyamiyorum sabaha kadar......
Oranje, Lachesis ve Peppermint insallah 1 yila kalmaz kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi....
optum ben kactim bu sefer

kizlar 19 yasindayim ve dugunum yazaa kilo vermek istiyorum ne olur yardim edin 58 kiloyu 158 boyu var ve ben 50-48 arasi olmak istiyorum su anda unuversite de okuyorum yaaaaaa bana yardim edinnn belim cok kalin gobegim var malum boy kisa olunca sunu yap ben verdim diyin yapicam birde buraya uye olmamin sebebiii motive olurum diye:)

Herkese iyi akşamlar, bu hafta yalnızca 200 gr vermişim(Şehirdışından kuzenim gelmişti onla takıldım hep gerçi az yemeye dikkat ettim ama çarşı pazar gezmek dışında bir spor yapmadım tabi o da spordan sayılırsaakaydirigubbakcemile3
Oranje koçluk için çok teşekkürlerrr

Son düzenleme:
ya kızlar ben akşam cıs yedim, yetmezmiş gibi 2 tane de eti browni intense yedim, kalorisine bir baktım şok oldum eyvahedigeldismile
1 saat bisiklet sürmeye çalışacağım bakalım

Afiyet olsun nutella... kız 2 tane intense i nasıl yedin, şeker komasına sokar valla o insanı

Daha saat çok geç değil, sporla yakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…