canim kilo bildirimi yapmiyorsun sen. yapta snei de listeye ekleyelim hadi.3 hafta arka arkaya yapmayani atiyoruz ona gore...sempatiksalakcinni
evlatlik konusunda esimle yaptigim geyigi editledim. bir daha oku bak yazdigimi sempatiksalakcinni...aaa canim hic oyle dusunme,
kendi cocugunu dogurmana engel bir durum olmadikca neden evlatlik alasin ki.. evlat edindigin bir cocuga bakmayi goze alabiliyorsan kendi cocuguna cok cok daha kolay bakarsin;
bir de cocuguna bakabilmen, tahammul edebilmen icin gerken ilham ve guc hamilelik suresince lutfediliyor sanirim insana.
ben oyle inaniyorum
--- cnm sunumun icin simdiden basarilar
ben ce mahcup olmazsin; harika bi is cikaracagina inaniyorum
ama benim baskulum yok:sinifsinif: :kedi: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ama benim baskulum yok:sinifsinif: :kedi: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
eee al o zmana bir baskul kendine artik...:) baskulsuz kilo vermek daha zor valla...
canim daha 12 gun var benim konferansima. Geceler' sabaha kadar calisiyordum kac gundur. Bugugunum uyumakla gecti. Yeni kalktim, yine calismaya oturacagim simdi
...
cocuk konusunda istemek onemli tabi ama bazilari da diyor ki ne oldugunu anlamadan hamile kalip ama bebek olunca da cok cok seviyorlarmis.
benim bi arkadasim dogumdan yeni gelmisti, dogum sonrasi depresyonu gibi bisey olmustu; bana demisti ki acaba ben cok gaddar annemiyim, cocugunu cok fazla sevemiyorum. seviyorum tabi ama o herkesin anlattigi ulvi duygulari hissedemiyorum
ama bir sure sonra o bile baglandi bebegine ve harika bir anne oldu.
yani cok da isteyerek yapsak, sadece mantiki hareket ederek de yapsak ; anne oldugumuz da cok mutlu ve bambaska hissedecegimize inaniyorum ben.
bilmiyorum fazla da hevesli olmak sonra bi aksilik cikarsa (Allah korusun ) uzulmek istemiyorum ama ben cok istiyorum. evlenmeden once cocuk dusuncem hic ama hic yoktu (hani kimisi daha evlenmeden cocuk ister hatta cocuk icin evlenir ya, hic oyle degildim)
ama simdi cok istiyorum..
esimi bebegimizle ilgilenirken hayal ediyorum ve onu oyle gormeyi istiyorum
kendimi hamileyken hayal ediyorum, elimi karnima koyup bebegimle konustugumu hayal ediyorum ve bu goruntuyu yasamayi cok istiyorum
minik bir bebegin kokusuyla uyumayi hayal ediyorum
ayy daha yazmayayim aglicam simdi
Allah'im insallah nasip eder insallahhhhhhh
:Saruboceq:
oranje; biz de cok tesekkur ederiz kocluguna.
ellerine saglik.
sule cnm sana da simdiden tsk.ler, spor listemizi tuttun.
nilufertt huu seni seviyorum cnmm (icimden geldi))
hepinizi seviyorum kizlarrrrr
Daha once uluslararasi konferanslarda sunumlar yaptim ama bu sunumum biraz uzun olacak..Stresli birsey zaten onca prof onunde sunum yapmak, iyi hazirlanmak istiyorum. O kadar ne konusacagim bilmiyorum ben 15 dk da bitiririm normalde sunumlarimi. Bir de Amerikali bir hoca masraflarimin karsilanmasi icin adim atti ona hic mahcup olmak istemiyorum ve cok guzel bir sunum yapmak istiyorum..Hep su ana kadar ogrenci olarak davet edilmistim simdi invited lecturer olarak gidiyorum
Ya evet iste bende acaba bencilmiyim diyorum. Kendimi sucluyorum biraz.Belki o hissi yakalamam icin hamile kalmam hatta cocugu dogurmam kucagima almam lazim benimde bilemiyorum ki. Aslinda cok severim ben cocuk ama. Ya ben evlenirken de boyleydim zaten. HEp erteledim evliligi,kactim ne gerek var dedim ama sonra cok mutlu oldum...Artik yasim nedeniyle cocuk dusunmem laizm farkindayim...Bazen de dogurmasam da evlatlik mi alsam diyorum..hata esimle soyle bir geyik yapiyoruz. kim ugrasacak simdi cocukla, biz en iyisi hazirini alalim. ee almisken de az problemli olmasi iicn ergenlik donemini falan atlatmis olsun, univ okutup evlendiririz olur biter diyeee
ben yem ek te yapmadim bugun. Pizza mi ismarlasak yoksa menemen mi yapsam?????
makul...
ben kampanyalari arastirayim... indirimde bulursam soz
vimjoya bak netten.... bir de bime bak, orada da oluyormus baskul bazen...
hehehe
sana sushi ismarlayayim dedi esim. Is yerine gidiyorum onun....Hadi ben hazirlanayim... Yapmicam menemen...
hmm, profilimde istanbul yaziyor ama yurtdisindayim...
egitimime bi sure buradan devam edecegim.. o yuzden oyle cok bi esya almak istemiyorum..
hem daha ogrenciyim, hem de ortak evde kaldigimdan bana ait kucuk bir oda var sadece, onu da -baskul kucuk bisi olsa da- doldurmak istemiyorum..
ama dedigim gibi takip edip kampanyalari almaya calisacagim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?