50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben daha çok sevindim kuzucum kaydirigubbakcemile3

Mutluluklar dilerim :dance:

Ayaklarım üşümesi dışında iyiyim, sen nasılsın, esas havadisler sende

Afiyet olsun nutella... kız 2 tane intense i nasıl yedin, şeker komasına sokar valla o insanı

Daha saat çok geç değil, sporla yakarsın.

midem bulanıyor şuan zaten içim yanıyor, ay ilk defa yedim daha da yemem, pek sevmedim niye 2 tane yedin dersen ben de bilmiyorum

selam kuzucum.

selam kizlarrr,

anchusa cnm geyk yaptiginin farkinda degildim evlatlk konusunda, ben de ciddi ciddi yazmisim )) kusura bakma cnmmm

sule cnm bugunku sporlarim:
30 dk. zumba cardio y glueto
25 dk. zumba abdomen
5 dk stretch yaptim cnmmmm

midem bulanıyor şuan zaten içim yanıyor, ay ilk defa yedim daha da yemem, pek sevmedim niye 2 tane yedin dersen ben de bilmiyorum

Ben de bi kez yediydim, sevmemiştim, çiko tadından çok şeker tadı geliyodu. Hatta aylar önce aleyhinde kampanya başlatmıştım burda, çok kötü sakın denemeyin diye sempatiksalakcinni

Sen hala burda mısın yahu, git spor yap. Çok kalorili bişi o. Benim ev müsait olsa ben de spor yapardım valla ısınmak için

Ben daha çok sevindim kuzucum kaydirigubbakcemile3

Mutluluklar dilerim :dance:

Ayaklarım üşümesi dışında iyiyim, sen nasılsın, esas havadisler sende

selam kuzucum.

Slm kızlar..

iyiyim bende herşey bitti çok şükür.. atlattık bitti gitti. Sadece düğn günü çok hastaydım ilaçlarla gittim ama direndim oynadım.. 51 kiloyla gelinlik giydim.. ama balayında aldım biraz :))) ama vericem..

Hasta olmana çok üzüldüm canım ya, neyseki göbek atabilmişsin kaydirigubbakcemile5
51 kiloyu hiç görmedim ben, eminim çok güzel olmuşsundur opuyorumnanaktan

Evin nasıl oldu, içine sindi mi??

Hasta olmana çok üzüldüm canım ya, neyseki göbek atabilmişsin kaydirigubbakcemile5
51 kiloyu hiç görmedim ben, eminim çok güzel olmuşsundur opuyorumnanaktan

Evin nasıl oldu, içine sindi mi??

evet canım herşey çok güzeldi.. dur bir iki foto koyayım düğünden..

Hoşgeldin opuyorumnanaktan O zaman ilk yapacaklarını ben söyleyeyim:

1. 3 ana öğün minimum 2 ara öğün olacak şekilde beslen.

2. Günlük spor yap.

3. Abur cuburları hayatından çıkar.

4. Akşam belli saatten sonra yemek yeme.

Son olarak da günlük menünü ve sporlarını bizle paylaş ki, biz de seni yönlendirelim.

Kızlar ben kilo çizelgemi güncelledim. 55 ten yukarını yasakladım kendime sempatiksalakcinni Bi daha görmek istemiyorum. Bi de çizelgemde verdiğim kiloları görünce rehavet çöktü bana sanki, olayı kızıştırmak için bu yöntemi deneme kararı aldım. En azında 53 kilo olayım tekrar yahu.

şimdi 54 müsün dulci.. tahmini bende o civardayım tartılamadım ama göbeğim falan farketti benimde hemen toparlamam lazım

şimdi 54 müsün dulci.. tahmini bende o civardayım tartılamadım ama göbeğim falan farketti benimde hemen toparlamam lazım

Muhtemelen 54 bile değilim canım ya senağlama Tartılmaya korkuyorum resmen. Fazla çıksam üzülücem, az çıksam cozutcam fisfisfis

Spor yapıyorum ama beslenme düzeni kötü. Birbirimizin kulağını çekmeli yerimseniben

evet hele benimkini acilen.. balayından döndüğümde koca bi göbeğm vardı..:sinifsinif:

E tabi 51 den 53-54 çıkınca göbek bonus olarak geliyor

Sen spor yapıyor musun bakalım kaydirigubbakcemile

Hatta şöyle yapabiliriz. Sen 54 lü kilodaysan, kendimize bi süre belirleyelim, o sürenin sonunda kim daha az çıkacak diye yarış yapalım sempatiksalakcinni

olur canım... spor falan yapamaıyorum canım daha evime geçemedim balayından sonra eşimin kursu için izmire geçtik bir hafta daha burdayız.. o üzden yapamıyorum

Ooooooooooo, o zaman şimdi süre belirlemeyelim, baştan yenilmiş olursun böyle Sen eve geç o zaman 15-20 günlük bi süre koyarız

Ooooooooooo, o zaman şimdi süre belirlemeyelim, baştan yenilmiş olursun böyle Sen eve geç o zaman 15-20 günlük bi süre koyarız

yarın yediklerime dikkat etmekle başlayayım.. eve geçincede spora başlarım ozaman..

ben çıkmak zorundayım cnm.. bana kurallar listesi hazırla.. sıkı yönetime girmem lazım.
öptüm seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…