Afiyet olsun nutella... kız 2 tane intense i nasıl yedin, şeker komasına sokar valla o insanı
Daha saat çok geç değil, sporla yakarsın.
midem bulanıyor şuan zaten içim yanıyor, ay ilk defa yedim daha da yemem, pek sevmedim niye 2 tane yedin dersen ben de bilmiyorum
Ben daha çok sevindim kuzucum kaydirigubbakcemile3
Mutluluklar dilerim :dance:
Ayaklarım üşümesi dışında iyiyim, sen nasılsın, esas havadisler sende
midem bulanıyor şuan zaten içim yanıyor, ay ilk defa yedim daha da yemem, pek sevmedim niye 2 tane yedin dersen ben de bilmiyorum
selam kuzucum.
Slm kızlar..
iyiyim bende herşey bitti çok şükür.. atlattık bitti gitti. Sadece düğn günü çok hastaydım ilaçlarla gittim ama direndim oynadım.. 51 kiloyla gelinlik giydim.. ama balayında aldım biraz :))) ama vericem..
Hasta olmana çok üzüldüm canım ya, neyseki göbek atabilmişsin kaydirigubbakcemile5
51 kiloyu hiç görmedim ben, eminim çok güzel olmuşsundur opuyorumnanaktan
Evin nasıl oldu, içine sindi mi??
evet canım herşey çok güzeldi.. dur bir iki foto koyayım düğünden..
kizlar 19 yasindayim ve dugunum yazaa kilo vermek istiyorum ne olur yardim edin 58 kiloyu 158 boyu var ve ben 50-48 arasi olmak istiyorum su anda unuversite de okuyorum yaaaaaa bana yardim edinnn belim cok kalin gobegim var malum boy kisa olunca sunu yap ben verdim diyin yapicam birde buraya uye olmamin sebebiii motive olurum diye:)
Kızlar ben kilo çizelgemi güncelledim. 55 ten yukarını yasakladım kendime sempatiksalakcinni Bi daha görmek istemiyorum. Bi de çizelgemde verdiğim kiloları görünce rehavet çöktü bana sanki, olayı kızıştırmak için bu yöntemi deneme kararı aldım. En azında 53 kilo olayım tekrar yahu.
şimdi 54 müsün dulci.. tahmini bende o civardayım tartılamadım ama göbeğim falan farketti benimde hemen toparlamam lazım
Muhtemelen 54 bile değilim canım ya senağlama Tartılmaya korkuyorum resmen. Fazla çıksam üzülücem, az çıksam cozutcam fisfisfis
Spor yapıyorum ama beslenme düzeni kötü. Birbirimizin kulağını çekmeli yerimseniben
E tabi 51 den 53-54 çıkınca göbek bonus olarak geliyor
Sen spor yapıyor musun bakalım kaydirigubbakcemile
Hatta şöyle yapabiliriz. Sen 54 lü kilodaysan, kendimize bi süre belirleyelim, o sürenin sonunda kim daha az çıkacak diye yarış yapalım sempatiksalakcinni
Ooooooooooo, o zaman şimdi süre belirlemeyelim, baştan yenilmiş olursun böyleSen eve geç o zaman 15-20 günlük bi süre koyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?