50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen eve geçince birlikte düşünelim kuralları vs Öptüm kuzucum.

Ben de kaçıyorum. İyi geceler herkeslere

1 saat bisiklet çevirdim ama yediklerimi yakamadım hala sanırım

bugün toplamda 2 saat 10 dakika oldu sporum şulecim.

ayyyy üşenmedim geçmişi okudum amannnn nekaaa kaynatmışsınız öyleeee
baktım herkez kilo bildirimini yarına öbür güne saklıyor bende söylemiyom ozaman....)
bebek isteme istememe konusuna bende kendimden bişey yazmak istiyorum kızlar belki kararsızlara yardımcı olur:))eşim çoooook istiyodu bense hiiiçççç hatta tartışıyoduk bile bu yazda geçsin lütfen diyordum...:))bigün evden çıktım ağlıyarak sokaklarda gezdim neden bukadar ısrarcı diye....
sonra ısrarlara dayanamadım okey dedim nasılsa biz tutturuncaya kadar yaz gelir geçer diyodum aylardan ocak...denemelere başladık....şubatta regli olmadım mart 3 oldu dayanamadım test yaptım ve iki çizgi....dra koştuk hemen evet kese vardı ama bebek görünmüyodu 2. bir doktora gittik aynı şey kese oluşmuş ama içi boş görünüyo....nasıl ağladım nasıl ağladımmmmm hayır benim bebeğim var dedimmmm..daha küçük belli olmuyodur dedim...dualar ettimm.... ve sonra durdum düşündüm 1 ay önce istemiyom diye tartışıyodum ağlıydum hayırrrr diyodum şimdi neden ağlıyodum peki neden yok dediklerinde bu kadar üzülüyodum....işte ozaman anladım hani derler ana rahmine düştüğü an değişiyor insan diye...aynen öyle oluyomuş kızlar....oandan itibaren sonsuz bir istek ona karşı ve sorumluluk...1 hafta sonrada bebeğimizin kalp atışlarını aldık...ben gene ağla ağlaaaaa...bu sefer mutluluktan

herkese merhaba ya ben çocuklardan dolayı fazla giremiyorum kızım 1. sınıfa başladı oğlumda daha küçük .fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.ben hala 58 kiloyum ve 55 olmak istiyorum........ ne yapsam acaba yaaa

ben yaklasık 20-25 gündür spor yapıyorum ditette yani tam deilsede dikkat ediyorum ama nedense kilolarım benden ayrılmak istemiyo bitürlü gitmiyo 50 olsam ii ama 55 olsam onada şükredecem kendime engel olmazsam 60 çıkcam hatta geçecem sıkı bi diyete ihtiyacım var ama nasıl yapsam bilemiyorum çok canım sıkılıyo offfffff............

Merhaba tuannaa Eevet pek sık göremiyoruz sizi:1rolleyes:Vermek istediğiniz kilo zaten az sporla çok çabuk hallolur.Zaten spor yapmak sağlıklı olmak için gerekli bizce.Ben genelde 45 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum parklarda ve oradaki diğer aletleri kullanıyorum 15 dakika.Başka aerobik videoları da indirdim ama başlamadım.Zumba yapıp sonuçlarından memnun olan arkadaşlarımız var.Pilates yapan arkadaşlar da var.Oldukça fazla alternatif var aslında.kaydirigubbakcemile2Diyet olarak da akşam 8 'den sonra bir şeyler yemezseniz ve eğer abur cubur , pasta börek , kızartma gibi alışkanlıklarınız varsa onlardan vazgeçerseniz ya da genel anlamda aldığınız kalorilere dikkat ederseniz kolaylıkla bu 3 kiloyu verebilirsiniz.

Merhaba berrima.Öncelikle canınızı sıkmayın çünkü sıkacak bir şey yok.Kilo vermek için adımlarınızı atmışsınız,bu çok güzel.Herkesin bünyesi farklı , dolayısıyla kilo vermez hızı da farklı.20- 25 günlük bir süreç az değil ama çok da değil.Doktorlar haftada 0,5 - 1 kg vermenin sağlıklı olduğunu söylüyorlar.
Mesela siz hangi sporu ne kadar yapıyorsunuz?Günlük ortalama kaç kalori tüketiyorsunuz?Bir de hiç mi kilo vermediniz yoksa çok az mı verdiniz?

1 saat bisiklet çevirdim ama yediklerimi yakamadım hala sanırım
bugün toplamda 2 saat 10 dakika oldu sporum şulecim.

Oooo Lachesis harika tebrik ederim, çok azimlisinkaydirigubbakcemile2Ben bu hafta hiç yapmadımm:sinifsinif:

ORANJE cnm insallah guzel haberler verirsin.
ya cok heyecanli gunler degil mi? cok guzel telaslar.

ben henuz bu yonde bi cabamiz olmamasina ragmen gun yaklasiyor diye bile heyecanlaniyorumm
üzgünüm şimdilik...regli oldum dün akşam((artık önümüz maçlara bakıcaz:))
Oranjeye yaptigin guzel kocluktan oturu cok tesekkur ediyoruz.
Maalesef bu hafta gonullu koc bulamadik. Bulamazsak da ben olacagim kocunuz haftaya..
ben teşekkür ederim kızlar...yardımcı olabildimse ne güzel.
Ya kizlar huu huuuu lachesis disinda kimse bildirim yapmamis. Suleullku ve spatz inkini de forumdan okudum...Listemiz cok kisa bu hafta????BEkleyecegim pazartesiye kadar ama lutfen ozel mesajla atin okuyamayabilirim forumu.
canım ben dün bugün yapacaktım bildirim regli oldum. dün sabah bi tartıldım 1.5 kilo fazla çıktım enson perşembe tartılmıştım.52.200 çıkmıştım yarın bildiririm dedim sabah bi tartıldım 53.700 oha oldum...o yüzden bildirim yapamadım canım..ama istersen 52.200 olarak listeye koyabilirsin...bi günde 1.5 kilo almış olamam demi normal şartlarda..
En kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanız dileği ile kızlar.....
inşallah.bende dün akşam regli olunca çok üzüldüm sonra vardır bi hayrı dedim kendime...rabbim nasip edecektir diye umut ediyorum en hayırlı zmanda sağlıklısıyla..

ben teşekkür ederim..ne demek zevkti.

katılıyorum sana canım ...bende daha ramazan ayında çok zor hiç hazır değilim diyodum.eşimden dolayı doğu tayinimiz olacak bende o iki arada kalamak için orada yaparız diyodum...maddi olarak pek geniş bi zamanda değiliz bebek olunca ücretsiz izin almam gerekebilir zor olur diyodum bi bahanede ordan geliyodu..yok yaşım küçük fala derken bi baktım en son regli olduğumda eşime bu kezz başlayalım olacaksa olsun dedim çok şaşırdı.bende anca olur diyodum.ama öyle değil insan niyetlendimi olmama ihtimali bile zor geliyo hele dün regli olunca bi acayip oldum..ama çok güzel bi şey ve eminim en güzel duygudur annelik..allah isteyen herkese en güzel şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin...hiç bişeyin zamanı değil diye düşünmemeli insan zaman o zaman geldiği an belli olur zamanlı mı yoksa zamansız mı diye...ne kadar zorlasakta hayat kendi bildiğini okuyo.bizde tatdını çıkaralım demii..

selam kızlar kk ya pek giremiyorum artık bundan sonra da çok sık giremeyeceğim
arada girip size bilgi vereceğim sizlere bakacağım ne var ne yok diye ama hergün giremem
hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla Allah iyilik versin

bebek isteyen Lachesis, peppermint, anchusa, orange ve ülkerkcime hayırlı sağlıklı evlat versin
anchusacım sunumunda başarılar
dulcicim ne yaptın yaaa hadi zayıfla bakim

hepinizi çok seviyorum vallahi
ben iyiyim hastaneden çıktığımdan beridir 2 kere bulantı ve kusmam oldu onun dışında iyiyim şükür
çalışıyorum git gel devam
hala tayinim çıkmadı bu 3 ay içerisinde olmasını bekliyorum (ne kadar yılan hikayesine dönsede)
bi gelişme olursa buraya yazarım yine
haftaya cinsiyetini öğrenme ihtimalimiz var farklı olarak bi de merak ediyorum tam olarak elini ayağını görmek istiyorum
ikili test yapılacak inşallah sonuçlar güzel çıkar
hepiniz bana dua edin lütfen sağlıklı çıksın evladım hayırlı evlat olsun.
ben de hepinize dua ediyorum inşallah gönlünüzden geçen herşey gerçek olur diye

orenje bende sana katılıyorum canım aynen dediğin gibi heranın tadını çıkarmak lazım herşeyin hayırlısı tatlım...hiç üzülme bebiş gelceği zamanı bilir vardır onun bir bildiği..)

buarada ben bildirim yapayım artık geçen cuma 59.5 bu cuma ve 58.5sositososito:lepi:
iki hafta önce aranıza düzenli girmeye başladığımda 61 dim...çok sağolun kızlar verdiğiniz destek oluşturduğumuz sinerji çokkk işe yarıyor çokkkk

Son düzenleme:
ben de bildirim yapayım
hala 52 kiloyum bazem daha düşük çıkabiliyorum ama bazen de daha yüksek çıkabiliyorum
genel olarak 52 yim hala

..............04.10.2010..........05.10.2010.........06.10.2010...........07.10.2010.........08.10.2010

sule..............30.......................60......................45.........................45......................45
lachesis........55.......................45.....................110........................120....................130
waterspider..............................40......................40
gzmnc...........60
ndrcn.......................................12....................32.
peppermint.....30.......................40....................45....................................................60
zukseddin......30.......................48....................48..........................56.......................35
leylaela..........50......................115..
anchusa........45.......................50....................50...........................30

Son düzenleme:
veeee bu haftamızın birincisi 460 saatle ............

LACHESİS

:lepi::teytey::hooray::hooray:

TEBRİKLER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.....

Son düzenleme:
tebriklerrrrr süperrr kilo durumlarıda bi açıklansa ...meraklandım ben şimdi:))

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
Oooo Lachesis harika tebrik ederim, çok azimlisinkaydirigubbakcemile2Ben bu hafta hiç yapmadımm:sinifsinif:

sağol canım. guclubacismile

canım iyi olmana sevindim, özledik seni, biz de çok seviyoruz. çok sağol iyi dileklerin için. inşallah çok sağlıklı ve hayırlı bir bebişin olur, hameileliğin doğumun kolay geçer umarım canım. habersiz bırakma bizi. çok öpüyorum olumunekankayizsmile

LACHESİS

yupppiiii :sm_cool: en birinci benim guclubacismile

hem de 460 saatle bu bi rekor

süprizzzzz guclubacismile sositososito

LACHESİS

Tebrik ediyorum Lachesis'cim..Devamını dilerima.s.

Buarada listedeki tüm arkadasları tebrik ediyorum.suleulku'cum senin de eline sağlık :)

yaaaaaa bana biri yardim edecekmi yawwww dugunum varrrr:) ve benim popo biyerde gobek biyerde napicam ben yaaa 57.6 kiloyum boyumda sadece 156 ve ben dugunumde kugu gibi olmak istiyorum 49 kilo olsam yeter

yaaaaaa bana biri yardim edecekmi yawwww dugunum varrrr:) ve benim popo biyerde gobek biyerde napicam ben yaaa 57.6 kiloyum boyumda sadece 156 ve ben dugunumde kugu gibi olmak istiyorum 49 kilo olsam yeter

bu isteğinde cok haklısın hekesin ıstediği gelinliğin içinde zayıf narin gözükmektir ve bence bu zayıflamak için super bir neden bunun için her kaçamağında gelinliğin içinde göbeği cıkmıs bırını hayal et eminim onu yiyemiyeceksın ve hemen spor yapacaksın aslında cok zor degıl herseyden az ve sık aralıklarla yemek yıyıp spor yapacaksın sonuc mukemmel olur.kızartma turu yemekler yeme tahıllı yada kepek ekmek ye bol sebze meyve ve sonuç........... ne olacak goreceğiz :))) sana kolay gelsin

bu arada öğrenci yazıyor ve evleneceksin yaa kaç yasındasın artık yeni nesil eskiye dondu hemen evlenıyor bence işinizi elinize alın bıraz hayatınızı yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…