Merhaba tuannaa Eevet pek sık göremiyoruz sizi:1rolleyes:Vermek istediğiniz kilo zaten az sporla çok çabuk hallolur.Zaten spor yapmak sağlıklı olmak için gerekli bizce.Ben genelde 45 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum parklarda ve oradaki diğer aletleri kullanıyorum 15 dakika.Başka aerobik videoları da indirdim ama başlamadım.Zumba yapıp sonuçlarından memnun olan arkadaşlarımız var.Pilates yapan arkadaşlar da var.Oldukça fazla alternatif var aslında.kaydirigubbakcemile2Diyet olarak da akşam 8 'den sonra bir şeyler yemezseniz ve eğer abur cubur , pasta börek , kızartma gibi alışkanlıklarınız varsa onlardan vazgeçerseniz ya da genel anlamda aldığınız kalorilere dikkat ederseniz kolaylıkla bu 3 kiloyu verebilirsiniz.herkese merhaba ya ben çocuklardan dolayı fazla giremiyorum kızım 1. sınıfa başladı oğlumda daha küçük .fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.ben hala 58 kiloyum ve 55 olmak istiyorum........ ne yapsam acaba yaaa
Merhaba berrima.Öncelikle canınızı sıkmayın çünkü sıkacak bir şey yok.Kilo vermek için adımlarınızı atmışsınız,bu çok güzel.Herkesin bünyesi farklı , dolayısıyla kilo vermez hızı da farklı.20- 25 günlük bir süreç az değil ama çok da değil.Doktorlar haftada 0,5 - 1 kg vermenin sağlıklı olduğunu söylüyorlar.ben yaklasık 20-25 gündür spor yapıyorum ditette yani tam deilsede dikkat ediyorum ama nedense kilolarım benden ayrılmak istemiyo bitürlü gitmiyo 50 olsam ii ama 55 olsam onada şükredecem kendime engel olmazsam 60 çıkcam hatta geçecem sıkı bi diyete ihtiyacım var ama nasıl yapsam bilemiyorum çok canım sıkılıyo offfffff............
1 saat bisiklet çevirdim ama yediklerimi yakamadım hala sanırım
bugün toplamda 2 saat 10 dakika oldu sporum şulecim.
üzgünüm şimdilik...regli oldum dün akşamORANJE cnm insallah guzel haberler verirsin.
ya cok heyecanli gunler degil mi? cok guzel telaslar.
ben henuz bu yonde bi cabamiz olmamasina ragmen gun yaklasiyor diye bile heyecanlaniyorumm
ben teşekkür ederim kızlar...yardımcı olabildimse ne güzel.Oranjeye yaptigin guzel kocluktan oturu cok tesekkur ediyoruz.
Maalesef bu hafta gonullu koc bulamadik. Bulamazsak da ben olacagim kocunuz haftaya..
canım ben dün bugün yapacaktım bildirim regli oldum. dün sabah bi tartıldım 1.5 kilo fazla çıktım enson perşembe tartılmıştım.52.200 çıkmıştım yarın bildiririm dedim sabah bi tartıldım 53.700 oha oldum...o yüzden bildirim yapamadım canım..ama istersen 52.200 olarak listeye koyabilirsin...bi günde 1.5 kilo almış olamam demi normal şartlarda..Ya kizlar huu huuuu lachesis disinda kimse bildirim yapmamis. Suleullku ve spatz inkini de forumdan okudum...Listemiz cok kisa bu hafta????BEkleyecegim pazartesiye kadar ama lutfen ozel mesajla atin okuyamayabilirim forumu.
inşallah.bende dün akşam regli olunca çok üzüldüm sonra vardır bi hayrı dedim kendime...rabbim nasip edecektir diye umut ediyorum en hayırlı zmanda sağlıklısıyla..En kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanız dileği ile kızlar.....
ben teşekkür ederim..ne demek zevkti.Herkese iyi akşamlar, bu hafta yalnızca 200 gr vermişim(Şehirdışından kuzenim gelmişti onla takıldım hep gerçi az yemeye dikkat ettim ama çarşı pazar gezmek dışında bir spor yapmadım tabi o da spordan sayılırsaakaydirigubbakcemile3
Oranje koçluk için çok teşekkürlerrr
ayyyy üşenmedim geçmişi okudum amannnn nekaaa kaynatmışsınız öyleeee
baktım herkez kilo bildirimini yarına öbür güne saklıyor bende söylemiyom ozaman....)
bebek isteme istememe konusuna bende kendimden bişey yazmak istiyorum kızlar belki kararsızlara yardımcı olur:))eşim çoooook istiyodu bense hiiiçççç hatta tartışıyoduk bile bu yazda geçsin lütfen diyordum...:))bigün evden çıktım ağlıyarak sokaklarda gezdim neden bukadar ısrarcı diye....
sonra ısrarlara dayanamadım okey dedim nasılsa biz tutturuncaya kadar yaz gelir geçer diyodum aylardan ocak...denemelere başladık....şubatta regli olmadım mart 3 oldu dayanamadım test yaptım ve iki çizgi....dra koştuk hemen evet kese vardı ama bebek görünmüyodu 2. bir doktora gittik aynı şey kese oluşmuş ama içi boş görünüyo....nasıl ağladım nasıl ağladımmmmm hayır benim bebeğim var dedimmmm..daha küçük belli olmuyodur dedim...dualar ettimm.... ve sonra durdum düşündüm 1 ay önce istemiyom diye tartışıyodum ağlıydum hayırrrr diyodum şimdi neden ağlıyodum peki neden yok dediklerinde bu kadar üzülüyodum....işte ozaman anladım hani derler ana rahmine düştüğü an değişiyor insan diye...aynen öyle oluyomuş kızlar....oandan itibaren sonsuz bir istek ona karşı ve sorumluluk...1 hafta sonrada bebeğimizin kalp atışlarını aldık...ben gene ağla ağlaaaaa...bu sefer mutluluktan
Oooo Lachesis harika tebrik ederim, çok azimlisinkaydirigubbakcemile2Ben bu hafta hiç yapmadımm:sinifsinif:
selam kızlar kk ya pek giremiyorum artık bundan sonra da çok sık giremeyeceğim
arada girip size bilgi vereceğim sizlere bakacağım ne var ne yok diye ama hergün giremem
hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla Allah iyilik versin
bebek isteyen Lachesis, peppermint, anchusa, orange ve ülkerkcime hayırlı sağlıklı evlat versin
anchusacım sunumunda başarılar
dulcicim ne yaptın yaaa hadi zayıfla bakim
hepinizi çok seviyorum vallahi
ben iyiyim hastaneden çıktığımdan beridir 2 kere bulantı ve kusmam oldu onun dışında iyiyim şükür
çalışıyorum git gel devam
hala tayinim çıkmadı bu 3 ay içerisinde olmasını bekliyorum (ne kadar yılan hikayesine dönsede)
bi gelişme olursa buraya yazarım yine
haftaya cinsiyetini öğrenme ihtimalimiz var farklı olarak bi de merak ediyorum tam olarak elini ayağını görmek istiyorum
ikili test yapılacak inşallah sonuçlar güzel çıkar
hepiniz bana dua edin lütfen sağlıklı çıksın evladım hayırlı evlat olsun.
ben de hepinize dua ediyorum inşallah gönlünüzden geçen herşey gerçek olur diye
veeee bu haftamızın birincisi 460 saatle ............
LACHESİS
:lepi::teytey::hooray::hooray:
TEBRİKLER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.....
veeee bu haftamızın birincisi 460 saatle ............
LACHESİS
:lepi::teytey::hooray::hooray:
TEBRİKLER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.....
yaaaaaa bana biri yardim edecekmi yawwww dugunum varrrr:) ve benim popo biyerde gobek biyerde napicam ben yaaa 57.6 kiloyum boyumda sadece 156ve ben dugunumde kugu gibi olmak istiyorum 49 kilo olsam yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?