50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesis canım 460 saat biraz fazla bunu dakika yapalım yani saat değil dimi????

kızlar uzun süredir canım sıkkındı ve buraya ugrayamadım ama bugun sporumu yaptım guzel beslenıyrm kendıme geldım. birde ben sporu bırakınca kalçada beni bırakmıs resmen bol gelen pantalonlar şimdi giyilebilir duruma gelmiş hemen kalça küçültnme operasyonlarına girmeliyim.

sulecim bugun 48 dakıka rump 45 dakıka yuruyusum var

yaaaaaa bana biri yardim edecekmi yawwww dugunum varrrr:) ve benim popo biyerde gobek biyerde napicam ben yaaa 57.6 kiloyum boyumda sadece 156 ve ben dugunumde kugu gibi olmak istiyorum 49 kilo olsam yeter

E sen yardım isteyip geçmişi okumazsan sana nasıl ulaşabiliriz ki. Buradan fayda görmek için buraya aktif katılım şart. İlk mesajına yanıt yazmıştım mesela.....

Watercım aklımdaydın ne zamandır. Kendine geldiğine sevindim, ev işi noldu?

Son düzenleme:
ben de bildirim yapayım
hala 52 kiloyum bazem daha düşük çıkabiliyorum ama bazen de daha yüksek çıkabiliyorum
genel olarak 52 yim hala

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.
Maşallah sana, ben senin yerine kilo alıyorum kaydirigubbakcemile3

kılzarrr selamm bnde aranıza katılamak istiorummmmmkaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin opuyorumnanaktan

selam şekerler naber nasılsınız ????

ben 2 gündür misafir ağırılıyorum şimdi gittiler ben dei bakayım dedim kim var kim yok.....

eee kızlar spor listemize katılıyor musunuz?????

eee kızlar spor listemize katılıyor musunuz?????

Selam şulecim. Misafirleri mazeret göstererek çok yemedin umarım kaydirigubbakcemile3

Bu hafta ben de dahil olmak isterim, her ne kadar lachesis gözümü korkutsa da diyecektim ki............ benim zımbırtı var bu hafta :sinifsinif: Karar veremedim fisfisfis

yememeye çalıştım ama sadece çalışmakla kaldım sanırım :))))))

dahil ol şekerim. iyi işte metabolizma daha çok çalışırmış ya zımbırtı zamanı.

İyi yapmışsın, misafir varken, her zamankinden daha çok özenmişsindir yemeklere Bu hafta spor birincisi olarak acısını çıkartmalısın ama.

Annaştık, bu hafta iddasız katılımcı olalım bakalım sempatiksalakcinni

Ben kaçıyorum, iyi geceler şulecim

tamam canım ekliyorum senide..... eğer bölgesel zayıflamak istiyorsan bel, göbek, alt göbek, basen, kalça vb. ölçülerinide ver kim en çok incelmiş bakalım.....

iyi geceler canım sanada.

TABİ BU DİĞER KATILIMCILAR İÇİNDE GEÇERLİ KIZLAR HALA ÖLÇÜLERİNİZ GELMEDİ..............

Son düzenleme:
kızlar selam ne oldu bizim kilo bildirimleriiiii ses yok kimseden hala
yeni koç kim sonra
huuuu kızlarrr nerdesiniz)

Kızlarrrr benim bu haftam diyet ve sağlıklı yaşama açısından çok sefil geçti ( Hafta başında hastalandım biara daha iyidim ama şu an çok kötüyüm salı da okulum açılacak :S Şans işte (
Neyse ben de artık bu hastalık modundan çıkmaya karar verdim, sonuçta burada hep birlikte,birbirimize destek olarak zayıflamaya çalışıyoruz.Grubuma karşı biraz sorumsuz davrandım gibi geldi.O yüzden sizlere söz veriyorum bu hafta her gün en az 40 dakika spor yapıcam.Maksimum 1200 cal tüketicem, abur cubur özellikle şekerki şeyler yasak ve en azından 1 kilo vericem:))

günaydın kılar
hem regl hem grip im
bir türlü başlıyamıyorum diyet v e spora malesef
callanetics i indirip yapim diyorum biraz sıkılaşmam lazım da
leslie ve call güzel olur herhalde ikisi bir arada
neyse kaçtım şimdilik
mucux mucux

Kizlar kimse bildirim yapmadi. Bu saate kadar bekledim listeyi yollamak icin.. Iste listemiz. 3 hafta arkarakaya bildirim yapmayanlari artik listeye almiyoruz. tekrar hatirlatayim dedim.
leylaela 61- 59.5- 58.5= 1 kilo vermis yine birincimiz leylaela
Lachesis 57.6- 57.1- 56.5= 500 gramla birinci
oranje 53.2- 52.4- 52.2= 200 gram vermis
anchusa 51.7- 52.6- 52.5= 100 gram vermis

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sPatz 51.9- 51.9- 51.9= hala kilosunu koruyor
ulkerk 57- 57- 57= gayet istikrrali

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ndrcn 58.1- 57.6- 58= 400 gram almis ama yumurtluyor
peppermint 53.9- 53.9-l= 54.3 400 gram almis ama ben inanmiyorum bu guzel menulerle mumkun degil
suleulku 54.4- 54.5- 54.9= 500 gram almis , ben suleyede inanmiyorum...tarti bozuktur..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
fznb 57.3-56.1----------------- Bildirim yapmadi
peacock 58.4- 57.5----------------- Bildirim yapmadi
yasemn76 55.7- 54.9------------------- Bildirim yapmadi

Son düzenleme:

Ya ben olcumu almayi beceremiyorum...

lachesis canım 460 saat biraz fazla bunu dakika yapalım yani saat değil dimi????

ehehe tabiki dakika yahu, şulecim yanlış yazmış ben de takıldımm işte :)

TABİ BU DİĞER KATILIMCILAR İÇİNDE GEÇERLİ KIZLAR HALA ÖLÇÜLERİNİZ GELMEDİ..............

ben ölçtüm kendimi şimdi.

göğüs 80
bel 64
göbek 69
kalça 89
basen 94

teşekkürler liste için canım

cnm tesekkurler liste icin.

lachesis tebrikler cnm supersin...

Kizlar kimse bildirim yapmadi. Bu saate kadar bekledim listeyi yollamak icin.. Iste listemiz. 3 hafta arkarakaya bildirim yapmayanlari artik listeye almiyoruz. tekrar hatirlatayim dedim.

leylaela 61- 59.5- 58.5= 1 kilo vermis yine birincimiz leylaela
Lachesis 57.6- 57.1- 56.5= 500 gramla birinci
oranje 53.2- 52.4- 52.2= 200 gram vermis
anchusa 51.7- 52.6- 52.5= 100 gram vermis

sPatz 51.9- 51.9- 51.9= hala kilosunu koruyor
ulkerk 57- 57- 57= gayet istikrrali

ndrcn 58.1- 57.6- 58= 400 gram almis ama yumurtluyor
peppermint 53.9- 53.9= 54.3 400 gram almis ama ben inanmiyorum bu guzel menulerle mumkun degil
suleulku 54.4- 54.5- 54.9= 500 gram almis , ben suleyede inanmiyorum...tarti bozuktur..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
fznb 57.3-56.1----------------- Bildirim yapmadi
peacock 58.4- 57.5----------------- Bildirim yapmadi
yasemn76 55.7- 54.9------------------- Bildirim yapmadi
kuzucuk 54 kilo oldugunu tahmin ediyor. Dugundu balayiydi derken biraz ipin ucu kacmis ama toparlar.

melahatt- tartisi yok
nilufert
nesmekaya
waterspider
Dulci
uzun suredir bildirim yapmiyor.

Son düzenleme:

anchusa cnm ellerine saglik; liste super.
benim tartim hakikaten bozuldu sanirim; cok aciyp rakamlar tartiyor :-(((

sagol cnm tekrardann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…