50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yani ben ayda 2 kilomu vermeliyim anlamadim?

yoo daha fazla da verebilirsin ama metbolizma bazen yavaşlar bazen hızlanır, bazı haftalar kaçamakların olur vs derken ortalama bir sayı verdim. diyetisyenler de haftada 500 grmın ideal olduğunu düşünüyorlar. ama bol spor yaparsan sayıyı yükseltebilirsin tabi.

cok tesekkur ederim onemli bilgilerin icin ilk defa diyet yapicam bakalim insallah hayirlisi:)

Kızlar ben 5 ogun yerıne 3 ogun yesem olmazmı cunku ben 5 ogunde kılo verıcegıme hıcmı hıc ınanamıyorum 3 ogunle de kılo verılmezmı aceba?

Kızlar ben 5 ogun yerıne 3 ogun yesem olmazmı cunku ben 5 ogunde kılo verıcegıme hıcmı hıc ınanamıyorum 3 ogunle de kılo verılmezmı aceba?

bugun verirsin; yarin diyeti biraktiginda 2 katini alirsin cnm. cunku metobolizman yavaslar.
ne kadar fazla ogun yaparsan metoolizman o kadar hizlanir

kizlar bu arada,

tat-domates rendesi almistim gecenlerde;
onunla bir domates corbasi yaptim.. o kadar nefis oldu ki anlatamam, esim esimin kardeis herkes bayildiii.

tavsiye ederim.

tarifi;
1 kasik un, cok az siviyag kavrulur
1 kasik salca eklenip biaz daha kavrulur
yaklasik yarim sise domates rendesi eklenir.
uzerine 6-7 bardak kaynar su eklenir.
iyice kaynatilir.
ocaktan indirmeden 1-2 dk once cok az sut ve corbanin tuzu eklenir.

afiyet olsunnn ;-))

eline sağlık canım ben çok seviyorum o rendeyi soslarda falan kullanıyorum hep. çorba yapmadım hiç gerçi, pek çorba sevmiyorum ama bunu deniycem çok kolay bir tarifmiş :)

yeni koç olarak yazayımm.kaydirigubbakcemile3

peppermintcim malesef senin güzel menülerinden uzak kalmışsın hafta sonu.

cumartesi günü sabah ve akşam yemeğin güzel.keşke arlarda kurabiye yemeseymisin ya da sadece 1 ara yeseymişsin de öğle yemeği yeseymisin.kurabiyelerin ev yapımı ve küçük olduğunu düşünüyorum.gece kahvaltısı akannehir

pazar günü de öğle yemeği yememişsin.geç kalkanlardasın sanırım? o yüzden birleştirmişsin galiba.pazar günü cumartesi günenüne göre çok daha iyi.

bugünkü menün süper.akşama meyve yemeyi unutma. :lepi:

ben tad ya da tamek in domates suyundan alıyorum. aynen senin anlattığın gibi yapıyorum peppercim. 1 şişeyle yapıyorum.ilave su koymuyorum.2 bardak kadar süt koyuyorum.içine tane karabiber , 2 tane kesme şeker ve 1 tatlı kaşığı kadar sirke de koyuyorum.eşim çok seviyor.

b=menum nasil cikartip eklemem gereken birseyler varmi aceba? yardim ederseniz sevinirim malum ilk diyet menum
SABAH
klasik kahvalti ancak 1 dilim kepek ekmegiyle
ARADA
yesil cay
OGLE
kiymali ispanak yogurtlu
ARA
bir avuc findik
AKSAM
1 kase corba ve taze fasulye

menün güzel canım. kahvaltını 2 dilim ekmekle yapabilirsin. diyette ekmek tüketmek gerekmiş.kaslardan gitmesini önlüyormuş.ilk arada yeşil çayın yanında 1 galeta yşyebilirdin.yeşil çay tek başına ara niyetine olmaz. gerisi çok güzel. akşam yemeğinden sonra 1 ara daha yap.meyve yemeye özen göster.

ben de menümü yazayım.siz de benimkini yorumlayın.

sabah: 2 dilim çavdar ekmeğine light peynirli,biberli yağsız tost

ara: küçük bir meyve.ismini söylediler ama unuttum.mumma mı ne öyle bir şey??

öğle: haşlanmış tavuklu salata yaptım.1 dilim ekmek ve soda

ara: annem bendeydi.yarım börek yedim.

ara: yarım haşlanmış mısır. bu kötü iştee.

akşam: 1 kase balık çorbası

ara: meyve yiyeceğim.

spor
zumba yapacağım.daha doğrusu salanacağım.hiç beceremiyorum.

çok az değil mi yahu, akşam için bir kase çorba:S

ahh canim , benim genelde h.sonlari bozuluyor menulerim. h.ici cok dengeli ama h.sonu esimle beraber olunca dengem bozuluyor... ama bu kadar hic bozmuyordum. bu h.sonu genclerle birlikte olmak yaramadi :-((

ama bugun hemen toparladim cnm.
birazdan da spora baslicam, 2 ad. zumba videosu yapmayi dusunuyorum ;-)

optum

sagol yorumun icinn

kızlarrrrr selammmm küsmüştüm barıştım
bende tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum...1.liklerimi kaptırmaya pek niyetim yok heheheeee
yeni koçum hayırlı olsun,herkeze hafifff bir hafta diliyorum ayrıca:))
bugün temizlik vardı bende kadın temizledi ben peşinde dolandım bu bayanı ilkkez aldım çünkü,o arada yazlık kıilık yaptık ohh rahatladım duşumu aldım çayımı aldım size bakayım dedim ama çok yorgunum allahtan kızım üzmedi benide hemencecik uyudu
menümü yazayım
sabah öğlen 0 yağlı süt nesfit tüm
tüm gün gelgit su iç ve siyah üzüm yedim çok değil ama tane tane attım ağzıma:))
akşam kocaman bir çupra fırında az yağlı 2 elma dilim patates salata
çookk yorgunum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…