Kızlarrrr benim bu haftam diyet ve sağlıklı yaşama açısından çok sefil geçti( Hafta başında hastalandım biara daha iyidim ama şu an çok kötüyüm salı da okulum açılacak :S Şans işte (
Neyse ben de artık bu hastalık modundan çıkmaya karar verdim, sonuçta burada hep birlikte,birbirimize destek olarak zayıflamaya çalışıyoruz.Grubuma karşı biraz sorumsuz davrandım gibi geldi.O yüzden sizlere söz veriyorum bu hafta her gün en az 40 dakika spor yapıcam.Maksimum 1200 cal tüketicem, abur cubur özellikle şekerki şeyler yasak ve en azından 1 kilo vericem:))
bu kilo cizelgesi nereden ekleniyo bulamiyoruuuum poffffff
azimlisin sen valla ben hiiçç bişi yapamıyom aranızda en tembeli benim galiba spor yönünden yemek yönünden...ama sırf spor yapamaıyom diye sabah akşam işe gidip gelince yürüyo yaklaşık 2 km falan..hızlı adımlarla..ama sporun yerini almıyo tabiki..ben de yalık kışlık yapacağım i türlü zman bulamdım eşime talimat verdim bugün evde temizlik yapacak:)))hafta sonu il dışındaydık.ee akşamları yapmak da zor oluyo yapamadım:)kızlarrrrr selammmm küsmüştüm barıştım
bende tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum...1.liklerimi kaptırmaya pek niyetim yok heheheeee
yeni koçum hayırlı olsun,herkeze hafifff bir hafta diliyorum ayrıca:))
bugün temizlik vardı bende kadın temizledi ben peşinde dolandım bu bayanı ilkkez aldım çünkü,o arada yazlık kıilık yaptık ohh rahatladım duşumu aldım çayımı aldım size bakayım dedim ama çok yorgunum allahtan kızım üzmedi benide hemencecik uyudu
menümü yazayım
sabah öğlen 0 yağlı süt nesfit tüm
tüm gün gelgit su iç ve siyah üzüm yedim çok değil ama tane tane attım ağzıma:))
akşam kocaman bir çupra fırında az yağlı 2 elma dilim patates salata
çookk yorgunum....
günaydın kızlar
kilobildirim hala cuma günleri ve lachesise mi yapıyoruz
öksürüm geçmedi gitti bi dünya ballı zencefilli süt içtim haaalaaaa öksürüyorum
kilomda 60 geçmiş malesef ama regl im belki ondan fazla çıkmıştır negüzel 63 den 57 ye düşmüştüm gene sil baştan başlicam çok da sor vermiştim o kiloları ben yaaa
şimdilik bye bye kahvaltı yapcaz kızımla
azimlisin sen valla ben hiiçç bişi yapamıyom aranızda en tembeli benim galiba spor yönünden yemek yönünden...ama sırf spor yapamaıyom diye sabah akşam işe gidip gelince yürüyo yaklaşık 2 km falan..hızlı adımlarla..ama sporun yerini almıyo tabiki..ben de yalık kışlık yapacağım i türlü zman bulamdım eşime talimat verdim bugün evde temizlik yapacak:)))hafta sonu il dışındaydık.ee akşamları yapmak da zor oluyo yapamadım:)
zemuszemus
slm..geçmiş olsun benim eşimde pek sık hasta olur kofur kofurr öksürür.ben on;
1 tutam adaçayı,bol limon.1 tane karanfil,1 küçük çubuk tarçın koyup kaynatıyorum...sonra 1 tatlı kaş.bal ve bir kaç damla sirke damlatıp içiiryorum hem tadı nefis oluyo hem çok işe yarıyo....ertesi güne iyioluyo:)
azimlisin sen valla ben hiiçç bişi yapamıyom aranızda en tembeli benim galiba spor yönünden yemek yönünden...ama sırf spor yapamaıyom diye sabah akşam işe gidip gelince yürüyo yaklaşık 2 km falan..hızlı adımlarla..ama sporun yerini almıyo tabiki..ben de yalık kışlık yapacağım i türlü zman bulamdım eşime talimat verdim bugün evde temizlik yapacak:)))hafta sonu il dışındaydık.ee akşamları yapmak da zor oluyo yapamadım:)
zemuszemus
1 tutam adaçayı,bol limon.1 tane karanfil,1 küçük çubuk tarçın koyup kaynatıyorum...sonra 1 tatlı kaş.bal ve bir kaç damla sirke damlatıp içiiryorum hem tadı nefis oluyo hem çok işe yarıyo....ertesi güne iyioluyo:)
günaydınlar herkese.......buz gibi kış gününü aratmayan bir hava var..tek fark okulda kaloriferler yanmıyor....donuyoruz.....
haftasonu bol misafirle geçti her akşam misafirim vardı...dünde biz gittik...o yüzden koçum menümü yazmıyım en iyisi....
sadece spor olarak 25 dk zumba+ 12 dk slim pack + avm de gezinme.....yaklaşık 45 dk diye kabul ettim.....
aaa cnm hava cok soguk, kalorifersiz donarsiniz yaa. cok kalin giyin de hasta olma cnmm
ben dun toplam 64 dk spor yaptim cnm , yazmistim gordun muuu kaydirigubbakcemile5
canimmm nacizane bi tavsiyede bulunacaktim sana.
hastalik hali mustesna tabii de; normal zamanlarda esine pek adacayi verme, erkekler icin adacayi iyi degilmis diye okumustum ben; hele ki bebek istiyosunuz yerimseniben anladin sen onu ... a.s
leylaelacım tebrikler daha nice 1.liklerin olsun........
kızlar ben bu zumbayı indirdim.her seferinde neti kullanmasın diye
internetten google video downloader programını indiyorsunuz. bu programı çalıştırınca link kısmına indireceğiniz videonun linkini koyuyorsunuz convert diyince video bilgisayarımıza kaydediyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?