çok geçmiş olsun
hastayken egzersiz yapma bence ama genede sen bilirsin
bende 1 haftadır hadtayım iyileşemedim gitti
spor yapmayı çok özledim
selam kızlar.koçumuz belli mi?eğer yosa bu hafta ben olabilirim. ancak annem burda gündüzleri giremesem de akşamları toplu olarak menüleri yorumlarım.
2 gün memlekete gidip geldim. çok iyi geldi.hafta sonu evi temizleyemediğim için ev kötü durumda.şimdi kalkıp temizliğe girişeceğim.arada gelir okurum.
herkeze küstüm kimse beni tebrik etmemiş :umursamaz:
cevap verdigin icin cok saolllllllll tmm dediklerinizi uyguluycam bakalim zaten 1 haftadir aksam 6 dan sonra su haricinde hic bir sey ismiyorum yemiyorumm zaten ne geldiyse basima aksam atistirmaktan geldiHoşgeldin opuyorumnanaktan O zaman ilk yapacaklarını ben söyleyeyim:
1. 3 ana öğün minimum 2 ara öğün olacak şekilde beslen.
2. Günlük spor yap.
3. Abur cuburları hayatından çıkar.
4. Akşam belli saatten sonra yemek yeme.
Son olarak da günlük menünü ve sporlarını bizle paylaş ki, biz de seni yönlendirelim.
leylaelacım tebrikler daha nice 1.liklerin olsun........
kızlar ben bu zumbayı indirdim.her seferinde neti kullanmasın diye
internetten google video downloader programını indiyorsunuz. bu programı çalıştırınca link kısmına indireceğiniz videonun linkini koyuyorsunuz convert diyince video bilgisayarımıza kaydediyor.....
leylaela cnm tebrikler; artik alistik senin 1.liklerine herhalde tebrik etmeyi unutuyoruz)
bravo cnm aynen devam
ayrivca 500 gr veren lachemi de tebrik ediyorum ben. hem verdigi kilodan hem de 460 dk lik sporundan oturu...
45 dakika plates 30 dakika da zumba yaptım 1.15 spor yaptım şulecim. daha da yapmak istiyorum ama tartıda fazla çıkıyorum çünkü
ayrıca tebrikler leylaela süpersin vereliniortak
teşekkür ederim birtanem. bir ayda dört kilo vermem lazım benim ya, ne yapsam nasıl yapsam acaba, ayda 500 grdan fazla da veremiyorum malesef. gerçi 500 vermek bile benim için çoook büyük başarı.
ya kızlar öğlen yemekde patesli tavuklu sulu bi yemek vardır bulgur plavı bir kase sütlaç.
bulgur pilavının yarısını 4-5 kaşık .sulu yemeğinde küp küp doğranmış patetesinden ve tavuğundan yedim.sulu kısmı hiç yok.
ama sütlaçı bir kase yedim .
şimdi elma yiyorum.
abartma yok dimi ???
senin su enerjine hayranim lachesis
hayatim ne desem nasil ogut versem bilemiyorum sana cunku ben de senin gibiyim.
veremedim gitti su kilolari goruyosun.
bizim icin yapacak tek sey mucadeleye devam etmek sanirim cnm, senin zaten sporlarin muthis, bu hizla devam edersen kesin vereceksin bence ..
ya kızlar öğlen yemekde patesli tavuklu sulu bi yemek vardır bulgur plavı bir kase sütlaç.
bulgur pilavının yarısını 4-5 kaşık .sulu yemeğinde küp küp doğranmış patetesinden ve tavuğundan yedim.sulu kısmı hiç yok.
ama sütlaçı bir kase yedim .
şimdi elma yiyorum.
abartma yok dimi ???
haklısın hatyatım.kilom 54 tamama şekerimNilufertcim sen kilo bildirimi yapmiyorsun bayagidir. tartilamiyorsan da en azindan en son oldugun kiloyu soyle de listeye dahil ol....senin de bir suru dedin var biliyorum ama yeni kural getirdik bahanesi olmadan arka arkaya 3 hafta kilo bildirimi yapmayanlarin menuleri yorumlanmayacak artik.
akşam dengelersin sorun etme canım.
nasıl yaaa( çok yemişsin diyosu yani
kizlar size birsey sorcam ideal kilom 49 cikiyo ben 57-58 kiloyum ben bu 9 kiloyu nekadar surede veririm sizce?Ve sirkeli suyu deniyen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?