50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba berrima.Öncelikle canınızı sıkmayın çünkü sıkacak bir şey yok.Kilo vermek için adımlarınızı atmışsınız,bu çok güzel.Herkesin bünyesi farklı , dolayısıyla kilo vermez hızı da farklı.20- 25 günlük bir süreç az değil ama çok da değil.Doktorlar haftada 0,5 - 1 kg vermenin sağlıklı olduğunu söylüyorlar.
Mesela siz hangi sporu ne kadar yapıyorsunuz?Günlük ortalama kaç kalori tüketiyorsunuz?Bir de hiç mi kilo vermediniz yoksa çok az mı verdiniz?

ben ramazandan önce taş düşürdüm hastanede yattım ve sürekli serum takıldı bişey yiyemiyodum sonra 4 kilo birden aldım onları vermeye çaışıyorum haftada 3 gün spora gidiyorum evde kendim yapmıyorum yani şöyle anlatayım önce ayrobik,step ve plates yaptırıyo hoca ben erken gidip 15-20 dk yürüme bandına biniyorum ısınmak amaçlı kaloriye gelince tam olarak bilmiyorum daha dogrusu hesaplamadım zamanım kısıtlı oldugu için böyle sabısızım 1-1.5 aydan tüp bebek yaptıracaz inşaalah ondan önce kilo vermek istiyorum İLGİN İÇİN ÇOK SAOL dertleşmek iyi geliyo birbirimizi tanımasakta tesekkürler...

kizlar su zumba cardio y gluteo tam da benim calisitrmka istedigim bolgeleri calistiriyormus.. hihoyyyt

gluteo bolgesini gosteren fotoyu buldum da ekleyemedim.

gluteo yazinca google a geliyor

çok iyiymiş ya benim de o bölgeyi çalıştırmam lazım.

kızlar hepinize günaydın ben çok hastayım iki gündür antibiyotik alıom,bugün spor yapmak o kadar çok istiom ki belki akşama doğru ii hissedersem kendimi yapacam bu arada reglim gecikti yav

çok geçmiş olsun
hastayken egzersiz yapma bence ama genede sen bilirsin
bende 1 haftadır hadtayım iyileşemedim gitti
spor yapmayı çok özledim

kizlar su zumba cardio y gluteo tam da benim calisitrmka istedigim bolgeleri calistiriyormus.. hihoyyyt

gluteo bolgesini gosteren fotoyu buldum da ekleyemedim.

gluteo yazinca google a geliyor

selaaam canım şu zumba dediğin dans gibi bişi mi
nerden bulurum videosunu imdirmek için cicima.s.

kıslar nerdesiniiiiiz
zumba yazdım google a
ay çok hoşuma gitti
zaten kendimi bildim bileli bu danslara ve müziklere bayılıorım ben sositososito

canimmmm;

zumba bizim son gozdemiz..

bu dansi yapmaya basladik biz de yeni

bakalim , umarim faydasini goruruzz

ben yaptım bugün ilk defa zumbayı güzelmiş yormuyor ama terletiyor gerçekten. ayak uydurmakta biraz zorlandım ama alışırım herhalde.

tweetycim sana da tavsiye ederim, kaçma hemen :)

ben yaptım bugün ilk defa zumbayı güzelmiş yormuyor ama terletiyor gerçekten. ayak uydurmakta biraz zorlandım ama alışırım herhalde.

tweetycim sana da tavsiye ederim, kaçma hemen :)

kaçtım ama geri döndüm canım sürekli oturamıyorum
kız başı boş kalınca evi darmadağın ediyo
ne varsa ortaya çıkartıp oyun oynuyor gamyoncuiremsu
sonra arkasını toplarken fıttıracak gibi oluyorumdelikafadulden
ama spor yapmayı çok özledim şu zumba yı indirebilirsem callaneticsle birlikte iyi bi spor yapmış olurum diye düşünüyorum

aynenn ben de a.s

canım ben indirmedim şurdan yaptım genelde herkes öyle yapıyor sanırım.

Zumba cardio y gluteo

sağolun kızlar
bende ordan izledim çok hoşuma gitti
ama bi şekilde bunu indirmem lazım
tv den yapmak daha eğlenceli olur herhal daha büyük ekran pc küçücük men görüntüde pek net olmuyor ekranı büyütünce
neyse eşime rica ederim artık bi şekilde çalıştığı yerde indirir videoyu bana
hem kota filan fırlar 10 gün netsiz kalıyorum sonra çok sıkıcı oluyor insan alışınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…