canım sağol...sanada geçmiş olsunleylacım tebrikler canım.
ben ne zaman iileşcem ya poffff:Szaten hastayım burnum su gibi bide üstüne regli çıktı
selam arkadaşlar şu kilo çizelgesi var ya onu nasıl yapıyonuz bende yapcam ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
a.s.
aaaa doğru diyon ben unutmuşum bakcanimmm nacizane bi tavsiyede bulunacaktim sana.
hastalik hali mustesna tabii de; normal zamanlarda esine pek adacayi verme, erkekler icin adacayi iyi degilmis diye okumustum ben; hele ki bebek istiyosunuz yerimseniben anladin sen onu ... a.s
sağolun kızlar tavsiyeleriniz için...ya bide özel olacak belki ama bişi sormak istiyorum 3,5 yıllık evliyim ilk defa bebek düşünüyoruz ama ne kadar kendi haline bıraktık desekde bu durumdan çok etkilendim bende eşimde..cinsllik yönünden koşullanmış hissediyorum ve kötü bi duygu veriyo geçen eşimde bana aynı şekilde dile getirdi bende ona bırakalım erteleyelim istersen dedim.oda psikolojiktir dedi olduktan sonra değişir belki durum diye..acaba hamile kalıncada aynı şekilde bi durum söz konusu olabilir mi yani aşk yerini sıradanlığa bırakır mı.bi gün mutlaka sıradanlaşacaktır ama şu an çok erken ve ben ne yapmam gerek bilmiyorum hem kendim için hem eşim için nasıl düşünmeliyim....bilmiyorumkismilekendin de içme, adaçayı regl söktürücüdür çünkü. hamilelik düşünürken adaçayı ve biberiye içme, böğürtlen çayı da içme. bu çaylar hamilelere yasak çünkü. bir de ilaç içme, alkol alma. onun dışında rahat olabilirsin.
kızlar nesmekayadan yaseminden yesadan haberiniz varmı uzun zamandır hiç görünmüyorlar.........
sağolun kızlar tavsiyeleriniz için...ya bide özel olacak belki ama bişi sormak istiyorum 3,5 yıllık evliyim ilk defa bebek düşünüyoruz ama ne kadar kendi haline bıraktık desekde bu durumdan çok etkilendim bende eşimde..cinsllik yönünden koşullanmış hissediyorum ve kötü bi duygu veriyo geçen eşimde bana aynı şekilde dile getirdi bende ona bırakalım erteleyelim istersen dedim.oda psikolojiktir dedi olduktan sonra değişir belki durum diye..acaba hamile kalıncada aynı şekilde bi durum söz konusu olabilir mi yani aşk yerini sıradanlığa bırakır mı.bi gün mutlaka sıradanlaşacaktır ama şu an çok erken ve ben ne yapmam gerek bilmiyorum hem kendim için hem eşim için nasıl düşünmeliyim....bilmiyorumkismile
aaaa doğru diyon ben unutmuşum baklmaz da çok beğenerek içiyo ben bundan sonra başka çay yapayım...kadınlar için gebelikte sadce birkaç çay zararsız diğerleri düşüğe neden olabiliyomuş rahim kasılması yapıyomuş...ben genelde papatya ve ıhlamur içiyorum iş yerinde ve normal çay.
sağolun kızlar tavsiyeleriniz için...ya bide özel olacak belki ama bişi sormak istiyorum 3,5 yıllık evliyim ilk defa bebek düşünüyoruz ama ne kadar kendi haline bıraktık desekde bu durumdan çok etkilendim bende eşimde..cinsllik yönünden koşullanmış hissediyorum ve kötü bi duygu veriyo geçen eşimde bana aynı şekilde dile getirdi bende ona bırakalım erteleyelim istersen dedim.oda psikolojiktir dedi olduktan sonra değişir belki durum diye..acaba hamile kalıncada aynı şekilde bi durum söz konusu olabilir mi yani aşk yerini sıradanlığa bırakır mı.bi gün mutlaka sıradanlaşacaktır ama şu an çok erken ve ben ne yapmam gerek bilmiyorum hem kendim için hem eşim için nasıl düşünmeliyim....bilmiyorumkismile
evet bende onu düşünüyordum nesmekaya kahvekokusu ve diğerleri pek görünmüyoo kaçaklar...
evet orenje o konu çok hasas ben yumurtlama dönemi hesapladım o günlerde 1 dolu 1 boş hesebı yapıyosun ve erkeklerde bundan nefret ediyo benimki çok kasılmıştı bu durumdan görev gibi bune ya demişti ama bu cinsellik olayı genelde hamilelikle değişime uğruyo yani bunu eşinle açık konuş ve ne yapmaya çalıştığınızı düşünüp aşkla çocuk yapabiliriz diyip görevmiş hissinden kendinizi kurtarabilirsiniz
dünyanın en özel zamanı karnı şiş 9 ay gezmek,dünyanın en büyük hazzı küçük bir yavruya sahip olmak senden sevdiğinden olanı büyütmek,Allahım isteyen herkeze nasip etsin....cnm guzel yazmissin;
bunlar bizim de kulagimiza kupe olsun
basimiza gelecek ne de olsa
Ben de katıldım aranızaa :)
kızlar şimdi benim ders çalışmam lazım çıkıcam o yüzden birazcık ama şey sorcaktım bana mercimekli köfte tariflerinizi yazar mısınız? herkesin farklı tarifi var ve ben de her seferinde tutturamıyorum merak ettim sizler nasıl yapıyorsunuz.
merhaba kızlar
ben 23 yaşındayım boyum 169 cm, kilom da 59. 52-53 kiloya düşmek istiyorum ama öyle diyetle falan değil. hiç diyet yapmadım yapamam da. sadece yediklerime biraz dikkat etmeye başladım. yeşil çay, biberiye ve kekikle hazırladığım çayı içmeye başlıcam her gün. sabahları da biraz egzersiz yapsam süper olur. ama benim tek sorunum düzenli olarak bunları yapamamak. bana yardım edebilecek, yol gösterebilecek var mı aranızda ?
Ben de katıldım aranızaa :)
dünyanın en özel zamanı karnı şiş 9 ay gezmek,dünyanın en büyük hazzı küçük bir yavruya sahip olmak senden sevdiğinden olanı büyütmek,Allahım isteyen herkeze nasip etsin....
hoşgeldiniz..boy kilo öğrenebiliriz
nekadar vermeyi düşünüyosunuz birde
dünyanın en özel zamanı karnı şiş 9 ay gezmek,dünyanın en büyük hazzı küçük bir yavruya sahip olmak senden sevdiğinden olanı büyütmek,Allahım isteyen herkeze nasip etsin....
Kizlar bizim ingiltere isi kesinlesti. Ama simdilik 1 yillik degil 6 aylik. Ben esimle gidip gitmemek konusunda kararsizim.
portakal agacindaki tarif sasmiyor portakal ağacı: mercimek köftesi
ben de oturuyorum artik calismaya cayimi yapip
6 ay ayrilik zor geliyor bizede ama onceden antremanliyiz. 5 sene ayriydik ya biz. Daha bir byil olmadi birlikte oturmaya basladigimiz. ya belki ben de gidebilirim ama Amerikada bir hoca var beni uzun zamandir cagiran, belki bu zamani degerlendirip onun yanina da gidebilirim.. Ya da uygun bir is bulursam da turkiyede kalirim. Onumuzdeki bir ay dusuneyim biraz..zaten yeni donmusum buraya, gurbet bana zor geliyor simdi...ne guzel cnm,
dua ediyoum ins biz de yasariz ayni duygulari..
hayatta hersye var, ben cok heves ediyorum , esim de kendini bu kadar kaptirma diyor , cevremizde bikac arkadasimiz var yillardir ugrasan, hemen olmayabilir o zaman uzulmeni istemiyorum diyor esim. hakli da..
ciddi misin?
6 ay nasil ayri kalacaksiniz ki cnm ... bence gidersin sen de
kolay gelsin cnm ikinize dee
Kizlar bizim ingiltere isi kesinlesti. Ama simdilik 1 yillik degil 6 aylik. Ben esimle gidip gitmemek konusunda kararsizim.
portakal agacindaki tarif sasmiyor portakal ağacı: mercimek köftesi
ben de oturuyorum artik calismaya cayimi yapip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?