50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpppersin peppermint. alkisalkisalkis günün tek menüsünü yazan ve mükemmel menüye sahip arkadaşım. sadece öğlen püre yerine bir dilim ekmek yeseymişsin daha iyyimiş.akşam yemeğinden sonra meyve yeee.

kızlar kimse menü yazmamış.ben mi kaçırdım? siz yazmayın cuma günü kilo vemezseniz kaçırmam. bu hafta en az 1 kere herkes menü yazmak mecburiyetinde.kaçmak yok haaa :umursamaz:

kizlar benim belim cok kalin hani su simit bolgesi deniyor yaaaa iste benim en buyuk sorunumda bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr luttttfen gobek ve bel cevresine faydali olabilecekk hareketler varmi yaptiginiz ve fayda gordugunuz ben yaklasik 2 haftadir diyetteyim diyet demeyelimde sagikli yasamaa:) diyete baslamadan 59.5 kiloydum ama simdi 57.7 kiloyum ama bi incelme hissetmiyorum ve bu verdigiminde kilo oldugunu dusunmuyorum vucudumdaki fazla sudur bence kilo degil bu gercekten ccccooooookkkkkkkkkkkk sikiliyorum bu halimdennn istedigimi giyemiyorum off yazada dugunum var napcam bilmiyorummm annem benden zayif 52 kilo ne yese eritiyo yaaaaa sizce nekadar surede incelerim off nezman kilo veririm

ben de menümü yazayım.siz de benimkini yorumlayın.

sabah evden çıkmadan yarım bardak yy süt

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğiyle peynirli yağsız tost

ara: 1 N**** (Siyahi)

ara: 1 armut

öğle: 3 tane kıymalı küçük dolma, 2 kaşık yoğurt

ara: 3 tane küçük meyve (adını yine unutttum. her derde deva diye satıyorlar. yeşil zeytinin büyüğüne benziyor şekli.) yanında yarım bardak yy süt

akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1,5 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık yoğurt,salata

ara: mayve yerim.

spor konusunda tavsiye edebilmeyiisterdim. ama malesef bu konu beni aşıyor. burda benim dışımda hemen herkes spor yapıyor.tavsiyelerde bulunurlar.

meyvenin adını hatırladım hünnap

daha dün duydum.bugün bir baktım her yerde satıyorlar hemen aldım.tadı fena değil. elma gibi armut gibi.sanki hepsinden bir şeyler almış.

utanarak yazıyorum menümü

sabah kalktım şeyyy saat 1 de kalktım ve dünden kalan yıldönümü pastamızdan yedim

ara bi tane muz

saat 5 gibi yoğurtlu sarımsaklı makarna 2 tabak kadar

ara çekirdek çitledim 2 avuç benim avucum küçük bu arada

bi ara daha yaparım ondada mandalina yemeyi planlıyorum

ohhh var mı arttıran?şaka bir yana kötü de olsa menü yazmak güzel.yazalım ki hep kötü menü yazmaktan utanır , her zaman kötü şeyler yemeyiz. ara ara cozuttuğumuz durumlar çok oluyor.sakın menüm kötü diye boşverme.yarından itibaren kaldığın yerden devam et. rada vücudu şaşıtmak lazımmış aklinialirimsmile

harika canım.. :) evet düzenli beslenmek bol su tüketmek şart

rica ederim canım benim,
bunedir şimdi
fıstıklar naber

lachesiscim mercimek köftesini haticenin sitesinden yapıyorum
portakal ağacından hiç şaşmıyor harika mutlaka yapmalısın
truf kaç haftalıksın merak ettim canım
Herkese iyi akşamlar
Çok sık giremiyorum işle ilgili sıkıntılı şeyler var....hafta sonuna kadar belli olacak
hakkınızda hayırlısı olsun
bu kadar sıkılmayın bol mekik ve platesle uçar gider hepsi
ben koç olsaydım seni ne ederdim hiç bilmiyom....:))
harika canım.. :) evet düzenli beslenmek bol su tüketmek şart
durma başla ozaman:))

menümü bildireyim sayın koç;
sabah öğle 0 yağlı süt nesfit
aralarda bir elma ve siyah üzüm
akşam yemeğim az pilav ve etli taze fasülye
bolll su+1 fincan form çay
kaçamaklarım birtane etipuf
bir kup supangilede şuan gitmekte
ama lütfen farkndaysanız ben haftalardır ilkez kaçamak yapıyorum
supangilemde 0 yağlı sütle gene ayrıca

Son düzenleme:
ben de menumu bildireyim, uzun zamandır hep cozuttugum için yazmıyordum.

kahvaltı: yarım simit+ bi tane üçgen peynir+siyah çay
ara: 1 elma + yeşil çay
öğlen: izmir köfte(4 tane) + yarım porsiyon bulgur pilavı + cacık
ara: yağsız süt + bir parça kek(kendim yaptım kepekli undan az yağlı ama içinde nutella vardı)
akşam: az mercimek yemeği + yağsız yogurt + yarım dilim ekmek
ara: mandalina yemeyi düşünüyorum 2 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…