Lancehis minnoş 1 kiloyu vermişiz hemen....
melahatt bugunku menum canim kocumm (iyi puan almak icin yalakalikta sinir tanimamp)
sabah
1 dilim kepek ekmegi
yesil cay
1 parca beyaz peynir
1 parca kasar peynir
1 tatli kasigi bal
yarim salatalik
ara
1 kuru incir, 1 kuru kayisi
1 bardak sut
ogle
3 ad. kadin budu kofte
2 kasik pure
1 bardak ayran
ara
yesil cay
yarim kibrit kutusu b.peynir, ceyrek salatalik
aksam
domates corbasi, turlu ve pilav var evde, bunlardan yerim belki ya da bunlari bir kenara birakip bambaska seylerde yiyebilirim))
spor
kesin yapicam biseyler %90 zumbaaaa))
günde 2 sporla ancak işte fakat bugün bir sürü pizza yedim, çikolata yedim, eyvahedigeldismile
koç duymasın :sm_confused:
duydummm duydum. ohh herkes bana spor cezası verirdi.gerçi senin gözün korkmaz. ben kaçacak delik arardım. 30 mekik hediyem olsun.
kizlar benim belim cok kalin hani su simit bolgesi deniyor yaaaa iste benim en buyuk sorunumda bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr luttttfen gobek ve bel cevresine faydali olabilecekk hareketler varmi yaptiginiz ve fayda gordugunuz ben yaklasik 2 haftadir diyetteyim diyet demeyelimde sagikli yasamaa:) diyete baslamadan 59.5 kiloydum ama simdi 57.7 kiloyum ama bi incelme hissetmiyorum ve bu verdigiminde kilo oldugunu dusunmuyorum vucudumdaki fazla sudur bence kilo degil bu gercekten ccccooooookkkkkkkkkkkk sikiliyorum bu halimdennn istedigimi giyemiyorum off yazada dugunum var napcam bilmiyorummm annem benden zayif 52 kilo ne yese eritiyo yaaaaa sizce nekadar surede incelerim off nezman kilo veririm
utanarak yazıyorum menümü
sabah kalktım şeyyy saat 1 de kalktım ve dünden kalan yıldönümü pastamızdan yedim
ara bi tane muz
saat 5 gibi yoğurtlu sarımsaklı makarna 2 tabak kadar
ara çekirdek çitledim 2 avuç benim avucum küçük bu arada
bi ara daha yaparım ondada mandalina yemeyi planlıyorum
kolaymış senin işin 4 kilo hemen gider üzülme aslında kilo olarak iyisinde boyuna göre yani.biraz düzenli beslen 3 ana 3 ara öğün ve hareketle hallolucaktır bende buraya takıldığımda alıştım bu kuralara ve kızşların sayesinde lıştım bu düzene bol su tüketiyorum birde 3 kilo verdim sanırım 3 haftada benimde daha 4 kilom var bakalım...
anchusa hayırlısı olsun canım zor bir karar olsa gerek aaaayyy ben dayanamaz giderdim heraldekaydirigubbakcemile
rica ederim canım benim,doğru söylüyorsun bende öyle dedim belki çocuktan sonra vücudum tamemen değişecek herşeye hazır olmalıyız dedim hemde şimdi kafamızdan atalım çocuk falan olursa olsun bile demeyelim keyfimize bakalım ama olacak şeyleride gözümüzde büyütmeden planlamalıyız dedim hatta olmasada olur dedim bir kaç yıl daha.ama istiyo hala hayırlısı olsun ben pek değişeceğini sanmıyorum ama iş eşimde bitiyo sonuçta..teşekkür ederim canım leylam..
ben genelde göz kararı yapıyorum.ama tahmini ;
1 bardak mercimeği üzerine 2 bardak su gelene kadar su koyup pişiriyom.
iyice hepsi yumuşuyana lapa haline gelene kadar pişirip 1 çay bardağı bulgur koyup bir karıştırıp kapağını kapatıp altını söndürüyorum.
o bekleme süresinde yeşilliğini hazırlıyorum.(marul,taze soğan,roka,az maydanoz.)
1 adet soğanla salçayı kavuruyorum pembeleşmeden soğanlar.
en son hepsini karıştırıp köfte büyüklüğünde marul üzerine diziyorum üzerinede marulla kapatıyorum kurumaması için hazır....karışık yazdım ama umarım anlarsın.gerçi klasik ama..afiyet olsun.
bunedir şimdiBen MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.
Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html
truf kaç haftalıksın merak ettim canımfıstıklar naber
lachesiscim mercimek köftesini haticenin sitesinden yapıyorum
portakal ağacından hiç şaşmıyor harika mutlaka yapmalısın
hakkınızda hayırlısı olsunHerkese iyi akşamlar
Çok sık giremiyorum işle ilgili sıkıntılı şeyler var....hafta sonuna kadar belli olacak
bu kadar sıkılmayın bol mekik ve platesle uçar gider hepsikizlar benim belim cok kalin hani su simit bolgesi deniyor yaaaa iste benim en buyuk sorunumda bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr luttttfen gobek ve bel cevresine faydali olabilecekk hareketler varmi yaptiginiz ve fayda gordugunuz ben yaklasik 2 haftadir diyetteyim diyet demeyelimde sagikli yasamaa:) diyete baslamadan 59.5 kiloydum ama simdi 57.7 kiloyum ama bi incelme hissetmiyorum ve bu verdigiminde kilo oldugunu dusunmuyorum vucudumdaki fazla sudur bence kilo degil bu gercekten ccccooooookkkkkkkkkkkk sikiliyorum bu halimdennn istedigimi giyemiyorum off yazada dugunum var napcam bilmiyorummm annem benden zayif 52 kilo ne yese eritiyo yaaaaa sizce nekadar surede incelerim off nezman kilo veririm
ben koç olsaydım seni ne ederdim hiç bilmiyom....:))utanarak yazıyorum menümü
sabah kalktım şeyyy saat 1 de kalktım ve dünden kalan yıldönümü pastamızdan yedim
ara bi tane muz
saat 5 gibi yoğurtlu sarımsaklı makarna 2 tabak kadar
ara çekirdek çitledim 2 avuç benim avucum küçük bu arada
bi ara daha yaparım ondada mandalina yemeyi planlıyorum
durma başla ozaman:))harika canım.. :) evet düzenli beslenmek bol su tüketmek şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?