50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canım boyuna göre kilon iyi sanaki senin,53 falan olunca çok zayıf görünmezmisin
diyet yapmadan da istediğin kiloya gelemezsinki dikkat etmen şart düzenli ve salıklı beslenip hareket yapınca olur ancak

anladim cnm,
sizin icin en iyisi hangisi olacaksa o yonde karar verirsiniz umarim cnm.

biraz vaktin varmis, dusun tasin bakalim.

kizlar goz ameliyati icin amerikan hastanesine karar verdim gibi.
bu hafta ici bi gidip gorusecegim;

sizin cevrenizde var mi gozlerine lazer yaptiran; tecrubeleri nasil ??

korkuyorum biraz; goz cok hassas bir organimiz neticede, ya farkli komplikasyonlar olursa diye turlu sorular geliyor aklima

anchusa ne guzel sen hic sorunsuz atlatmissin masallah, ben de oyle olsam keske.
cnm sen de astigmat var miydi? ben de astigmat da var, sanirim muayeneden 10-15 gun once lenslerimi cikarmam gerekiyormus diy mi?

1.70 - 57 kg canım.. 53e düşmek istiyorum ilk olarak. 1 sene içinde kilo aldım, bu aldığım kiloları vermek istiyorum
kolaymış senin işin 4 kilo hemen gider üzülme aslında kilo olarak iyisinde boyuna göre yani.biraz düzenli beslen 3 ana 3 ara öğün ve hareketle hallolucaktır bende buraya takıldığımda alıştım bu kuralara ve kızşların sayesinde lıştım bu düzene bol su tüketiyorum birde 3 kilo verdim sanırım 3 haftada benimde daha 4 kilom var bakalım...

anchusa hayırlısı olsun canım zor bir karar olsa gerek aaaayyy ben dayanamaz giderdim heraldekaydirigubbakcemile

melahatt bugunku menum canim kocumm (iyi puan almak icin yalakalikta sinir tanimamp)

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yesil cay
1 parca beyaz peynir
1 parca kasar peynir
1 tatli kasigi bal
yarim salatalik

ara
1 kuru incir, 1 kuru kayisi
1 bardak sut

ogle
3 ad. kadin budu kofte
2 kasik pure
1 bardak ayran

ara
yesil cay
yarim kibrit kutusu b.peynir, ceyrek salatalik

aksam
domates corbasi, turlu ve pilav var evde, bunlardan yerim belki ya da bunlari bir kenara birakip bambaska seylerde yiyebilirim ))

spor
kesin yapicam biseyler %90 zumbaaaa ))

selam herkese yorucu ve dondurucu bir günden sonra evime geldim......

peppercim ben lazerle göz ameliyatı oldum 2002 senesinde......çok memnunum yalnız ben 21 yaşında olmuştum erken olmuşum tekrardan biraz ilerleme oldu 0,75 falan sanırm şimdi..... önceden 4,5 du

aa oyle mi ne guzel cnm.
anchusa da olmus, o da cok memnun..

cnm 0,75 numara cikmasi falan bisey degil, Allah korusun gozde kalici hasar olma riski yok diy mi bu ameliyatlarda, ben ondan korkuyorum..

gerci internetteki forumlar da ya da cevrede olan kime sorduysam herkes memnun, ve de herkes kendi doktorunu, ameliyat oldugu hastaneyi ovuyor, sanirim bu ameliyatlar genelde tr.de basarili ve hemen hemen tum hastaneler iyi yapiyor.

sadece bikac kotu yorum okudum int. de, onlar da beni korkutmaya yetti acikcasi, esim kiziyor okuma internetteki su olumsuz yorumlari kafan karisiyor diyee

doğru söylüyorsun bende öyle dedim belki çocuktan sonra vücudum tamemen değişecek herşeye hazır olmalıyız dedim hemde şimdi kafamızdan atalım çocuk falan olursa olsun bile demeyelim keyfimize bakalım ama olacak şeyleride gözümüzde büyütmeden planlamalıyız dedim hatta olmasada olur dedim bir kaç yıl daha.ama istiyo hala hayırlısı olsun ben pek değişeceğini sanmıyorum ama iş eşimde bitiyo sonuçta..teşekkür ederim canım leylam..

ben genelde göz kararı yapıyorum.ama tahmini ;
1 bardak mercimeği üzerine 2 bardak su gelene kadar su koyup pişiriyom.
iyice hepsi yumuşuyana lapa haline gelene kadar pişirip 1 çay bardağı bulgur koyup bir karıştırıp kapağını kapatıp altını söndürüyorum.
o bekleme süresinde yeşilliğini hazırlıyorum.(marul,taze soğan,roka,az maydanoz.)
1 adet soğanla salçayı kavuruyorum pembeleşmeden soğanlar.
en son hepsini karıştırıp köfte büyüklüğünde marul üzerine diziyorum üzerinede marulla kapatıyorum kurumaması için hazır....karışık yazdım ama umarım anlarsın.gerçi klasik ama..afiyet olsun.

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

çok sağol tatlım bugün yapamadım ama yarın yapıcam inşallah.

fıstıklar naber

lachesiscim mercimek köftesini haticenin sitesinden yapıyorum
portakal ağacından hiç şaşmıyor harika mutlaka yapmalısın

ayyy kızlar önce tatil sonrasında yakın arkadaşımın düğünü kına gecesi derken dünde evlilik yıldönümümüzdü yediğime içtiğime dikkat edemedim.
bu yüzdende hiç yazmadım.çok koyverdim kendimi yaa.

fıstıklar naber

hakkat ya onun tarifleri hiç şaşmıyo.bu aralar yeni masalar, yeni yemekler yayınlamayada başladı

fıstıklar naber

iyidir tatlım sen nasılsın? sağol canım.ordakini deniyim anchusa da orayı önerd, ben seviyorum zaten oranın tariflerini.

iki tanede çocuk doğurdu hala zayıf hala zayıf
kime yediriyo acaba yaptığı o güzel şeyleri

zayıf mı ki, boydan resmini görmedim, sosyete onlar yahu, yapıyorlardır bişeyler :)

faceden gördüm canım bi video yayınlamıştı
kızıyla birlikte kek yapıyorlardı
baya zayıftı ve musab küçüktü daha
keşke ben de o kadar becerikli olabilseydim
ama bu çerkezlere özgü bir özellik tabii

profosyonelleşmiş artık o ya, aileden gelen miras da var tabi, anne falan da yetenekli anladığım kadarıyla.

Herkese iyi akşamlar
Çok sık giremiyorum işle ilgili sıkıntılı şeyler var....hafta sonuna kadar belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…