merhaba kızlar
ben 23 yaşındayım boyum 169 cm, kilom da 59. 52-53 kiloya düşmek istiyorum ama öyle diyetle falan değil. hiç diyet yapmadım yapamam da. sadece yediklerime biraz dikkat etmeye başladım. yeşil çay, biberiye ve kekikle hazırladığım çayı içmeye başlıcam her gün. sabahları da biraz egzersiz yapsam süper olur. ama benim tek sorunum düzenli olarak bunları yapamamak. bana yardım edebilecek, yol gösterebilecek var mı aranızda ?
6 ay ayrilik zor geliyor bizede ama onceden antremanliyiz. 5 sene ayriydik ya biz. Daha bir byil olmadi birlikte oturmaya basladigimiz. ya belki ben de gidebilirim ama Amerikada bir hoca var beni uzun zamandir cagiran, belki bu zamani degerlendirip onun yanina da gidebilirim.. Ya da uygun bir is bulursam da turkiyede kalirim. Onumuzdeki bir ay dusuneyim biraz..zaten yeni donmusum buraya, gurbet bana zor geliyor simdi...
kolaymış senin işin 4 kilo hemen gider üzülme aslında kilo olarak iyisinde boyuna göre yani.biraz düzenli beslen 3 ana 3 ara öğün ve hareketle hallolucaktır bende buraya takıldığımda alıştım bu kuralara ve kızşların sayesinde lıştım bu düzene bol su tüketiyorum birde 3 kilo verdim sanırım 3 haftada benimde daha 4 kilom var bakalım...1.70 - 57 kg canım.. 53e düşmek istiyorum ilk olarak. 1 sene içinde kilo aldım, bu aldığım kiloları vermek istiyorum
6 ay ayrilik zor geliyor bizede ama onceden antremanliyiz. 5 sene ayriydik ya biz. Daha bir byil olmadi birlikte oturmaya basladigimiz. ya belki ben de gidebilirim ama Amerikada bir hoca var beni uzun zamandir cagiran, belki bu zamani degerlendirip onun yanina da gidebilirim.. Ya da uygun bir is bulursam da turkiyede kalirim. Onumuzdeki bir ay dusuneyim biraz..zaten yeni donmusum buraya, gurbet bana zor geliyor simdi...
selam herkese yorucu ve dondurucu bir günden sonra evime geldim......
peppercim ben lazerle göz ameliyatı oldum 2002 senesinde......çok memnunum yalnız ben 21 yaşında olmuştum erken olmuşum tekrardan biraz ilerleme oldu 0,75 falan sanırm şimdi..... önceden 4,5 du
doğru söylüyorsun bende öyle dedim belki çocuktan sonra vücudum tamemen değişecek herşeye hazır olmalıyız dedim hemde şimdi kafamızdan atalım çocuk falan olursa olsun bile demeyelim keyfimize bakalım ama olacak şeyleride gözümüzde büyütmeden planlamalıyız dedim hatta olmasada olur dedim bir kaç yıl daha.ama istiyo hala hayırlısı olsun ben pek değişeceğini sanmıyorum ama iş eşimde bitiyo sonuçta..teşekkür ederim canım leylam..evet orenje o konu çok hasas ben yumurtlama dönemi hesapladım o günlerde 1 dolu 1 boş hesebı yapıyosun ve erkeklerde bundan nefret ediyo benimki çok kasılmıştı bu durumdan görev gibi bune ya demişti ama bu cinsellik olayı genelde hamilelikle değişime uğruyo yani bunu eşinle açık konuş ve ne yapmaya çalıştığınızı düşünüp aşkla çocuk yapabiliriz diyip görevmiş hissinden kendinizi kurtarabilirsiniz
ben genelde göz kararı yapıyorum.ama tahmini ;kızlar şimdi benim ders çalışmam lazım çıkıcam o yüzden birazcık ama şey sorcaktım bana mercimekli köfte tariflerinizi yazar mısınız? herkesin farklı tarifi var ve ben de her seferinde tutturamıyorum merak ettim sizler nasıl yapıyorsunuz.
ben genelde göz kararı yapıyorum.ama tahmini ;
1 bardak mercimeği üzerine 2 bardak su gelene kadar su koyup pişiriyom.
iyice hepsi yumuşuyana lapa haline gelene kadar pişirip 1 çay bardağı bulgur koyup bir karıştırıp kapağını kapatıp altını söndürüyorum.
o bekleme süresinde yeşilliğini hazırlıyorum.(marul,taze soğan,roka,az maydanoz.)
1 adet soğanla salçayı kavuruyorum pembeleşmeden soğanlar.
en son hepsini karıştırıp köfte büyüklüğünde marul üzerine diziyorum üzerinede marulla kapatıyorum kurumaması için hazır....karışık yazdım ama umarım anlarsın.gerçi klasik ama..afiyet olsun.
fıstıklar naber
lachesiscim mercimek köftesini haticenin sitesinden yapıyorum
portakal ağacından hiç şaşmıyor harika mutlaka yapmalısın
hakkat ya onun tarifleri hiç şaşmıyo.bu aralar yeni masalar, yeni yemekler yayınlamayada başladı
fıstıklar naber
lachesiscim mercimek köftesini haticenin sitesinden yapıyorum
portakal ağacından hiç şaşmıyor harika mutlaka yapmalısın
iki tanede çocuk doğurdu hala zayıf hala zayıf
kime yediriyo acaba yaptığı o güzel şeyleri
faceden gördüm canım bi video yayınlamıştı
kızıyla birlikte kek yapıyorlardı
baya zayıftı ve musab küçüktü daha
keşke ben de o kadar becerikli olabilseydim
ama bu çerkezlere özgü bir özellik tabii
daha önce sormuştum bi daha soryım şu kilo çizelgesini nasıl yapıyosunuz?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?