50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kaçamaklarına birşey demiyorum.arada olur. ama ben sağlıklı zayıflama taraftarıyım.şöyle mis gibi çavdar ekmeğ,domates ,biber,peynir,yumurtayla kahvaltı.öğle yemeğinde de bol salata ,sebze yemeği olsa daha sağlıklı olur sanki.nesfitle kilo verirsin evet ama diğerleri gibi vitaminli olamaz.ama seni de anlıyorum minicik bebişin var.. onunla ilgilenmekten pek zaman ve isteğin kalmıyor sanırım yemeğe.

30 mekiğimi çektim koçum
40 dakika plates yapmıştım sabah 5 dakika da start it up(ancak 5 dk dayanabildim başım çok ağrıyor)

45 dk spor yaptım ancak bisiklet yapcaktım ama hiç halim yok başım ağrıyor bir de
o kadar yediğim halde karnım kazıyor bir de utanmadan, fznbnin menüsüne özendim

spatzcım sen zaten kilo koruyorsun. bu menü de kilo aldırmaz. yaptığın harekete ve kekin büyüklüğüne bağlı olarak da verdirebilir.güzel bir menü.

aferin canıım. zaten en az 45 dakika spor yapmak gerkemiş yağ yakabilmek için.
sakın öyle menülere falan özenme. zaten götürmüşsün pizzaları ,çikolataları lmaz:lmaz:

selam.....

koçum menümü yazayım çok sağlıklı değil ama olsun genede yazayım

bugün oruçtum sahurda 1.5 bardak süt bit yufka içine (biz şepitte deriz) kıymalı yumurta koydum yedim 3-4 ısırıkta elma

akşam da bir kase erişteli mercimek çorbası 4 tane çinokop ( küçüktü yarısı kılçığa çıktı zaten) salata ve 1 bardak salgam

yarım dilim tavuk göğsü tatlısı

ara bir tane börek ( çok aç hissttim kendimi dayanamadım)

2 fincan yeşil çay

spor olarak sadece yürüş yapabildim 1 saat falan ortalama okul çok soğuktu bugün üşüdüm ayaklarım ağrıyor çok yorgun hissdiyorum kendimi.pilates bari yapayım dedim ama hiç halim yok....

koçum katılıyorum sana ama aynen dediğin gibi koşturmadan onla ilgienmekten kendime öyle kahvaltı hazırlamak zor iş yanımda biri olsa gene olurda tek olmuyo işte
ben 2 gün olmıcam annemde kalıcam eşime seyahate gidiyor
menü bildiremem yani
umarım kaçırmamda yeme işini sonuçta annem yapmış olucak

bende menumu yaziyim acemi biri olarak
SABAH
2 dilim kepk ekmegi,recel peynir vs....
OGLE
makarna amaa cok az ve bol cignedimmm yogurtlu sossuz
AKSAM
taze fasulye yogurtlu
ARA
1 elma

böreği keşke yemeseymişsin.onun dışında kötü değil.balıkları ızgara ya da fırında kabul ediiyorum.kızartmaysa iş değişir sempatiksalakcinni

böreği keşke yemeseymişsin.onun dışında kötü değil.balıkları ızgara ya da fırında kabul ediiyorum.kızartmaysa iş değişir sempatiksalakcinni

yok yok fırında balıklar kızartma yapmam zaten onun bile kokusu mahvetti benide evide..... ekmek yememiştim çorba erişteli diye ama midem bulandı o yüzden yedim böreğide

bide elma yedim börekten sonra yazmayı unuttum...

bende menumu yaziyim acemi biri olarak
SABAH
2 dilim kepk ekmegi,recel peynir vs....
OGLE
makarna amaa cok az ve bol cignedimmm yogurtlu sossuz
AKSAM
taze fasulye yogurtlu
ARA
1 elma

canım menünü yorumlayayım.

yediklerin güzel.sabahla öğle arası, öğlle ile akşam arası ara yapman gerkli metabolizmanı çalıştırmak için.meyve olabilir, süt olabilir, yoğurt olabilir, 1 galeta ile bitki çayı olablir vs.

kızlar ben çıkıyorum menü yazan olursa yarın öğleden sonra yorumlarım.öpüyorum. iyi geceler.

1 kase Nesfit (yağsız süt ile)
1 kupa kahve (şekersiz ve sütsüz)
1 bardak civan perçemi çayı
2 adet keçiboynuzu
1 dilim sebzeli börek
ve bi parça kek (dayanamadım, reglim de gecikti çok canım çok tatlı istiyo )

mımmm nutella kek mi cokacimcoook

aferin canıım. zaten en az 45 dakika spor yapmak gerkemiş yağ yakabilmek için.
sakın öyle menülere falan özenme. zaten götürmüşsün pizzaları ,çikolataları lmaz:lmaz:

tamam koçum özenmiyim bilmiyorumkismile

Merhaba kızlar

Bugün 20 dk zumba - express ve 20 dk zumba - flat abs yaptım. :dance:

ŞULECİM toplam 40 dk spor bugün

tamam dulcina hemen yazıyorum....

kızlar kondisyon bisikleti yarım saat sizce nasıl?

gayet güzel bir başlangıç....... ayrıca bölgesel incelmekte istiyorsan onlara yönelik harekette eklemelisin sporuna.....

bugün çok iştahlıyım aklımdan neler neler geçiyoooo
ayyy bu hafta hayatta kilo veremem ben annemde gidiyom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…