ya herseyi yikayip koymustum bir dhaami yikayacagim ben simdi.....ben de butun kazaklari, kislik esofmanlari, atkilarimi sallarimi yikadim, utuledim gecen hafta degil onceki hafta
ama montlar elimde patladi, onlari napsam bilemedim bi turlu, esim diyor kuru temizlemeye verske onlar duzeltir falan..
birdaha kiyafetleri koymicam vakumluya, yorgan yastik icin iyi oluyor ama kiyafete olmadi :-(
ehh bu kadar montun varken yeniden para verilmez canim monta. hem simdi sen yeni ise baslayacagin icin; ordakiler senin hicbi kiyafetini gormedigi icin su an tum kiyafetlerin yeni gibi olacak ;-)
bunun avantajini kullan, en az 1 yil hicbisey alma bence de
guldurdun beni...benim yine yumurtlama gunum yaklasti ve ben yine sisim kizlar yaaaa
benim vucudum sismek icin bahane ariyor var yaaa
Kizlar bana da kislik mont / ceket / kaban her neyse, kislik bisey lazim. hep siyah aliyorum bu sefer degisiklik mi yapsam diye düsündüm... ne dersiniz ? biliyorsunuz uzun süre kullaniliyor..
beyaz da aldim ben ama cok cabuk kirleniyor, ben korka korka giyiyorum valla..aygırl canım beyaz çok hoş oluyor renk rrenk atkılar şapkalarla değişiklikler de yapabilirsin.ben öyle yapıyorum şapka çok takarım kışın çok severiim
pepmermint güldürdün beni işmeye bahane arıyor haa...:)
buarada sabah sen mi sormuştum yumurtlama zamanını falan canım
şu benim olcak olan iş biraz protokollü bişey canım,yani gömlek falan şart olucak sanırım ondan kasıyom eski işim gereği çok fazla takımım gmleğim vardı ama doğumdan sonra göğüsler biraz büyük kaldı olmuyolar bende kuzenlerime verdim,onları almam gerekebilir bitek yani etek gömlel,kumaş pantolon falan
eşine uy benim gibi kuru temizlemeye sadece ütüye ver
koçum ben biraz böcek olucam bgün...öyle görünüyo...
orenje canım regliden dir o şişlik geçer merak etme
ya herseyi yikayip koymustum bir dhaami yikayacagim ben simdi.....
havalandirsam mi yalnizca balkona asip???
guldurdun beni...
ben taba rengi mont istiyorum, taba rengi cizmelerle...
bir de griyi cok severim, ozellikle kisin bana da yakisir.
gri bi pardesum var ama artik sogudu hava o giyilmiyor
aferin sana. zamanla sekersiz caya alisacak ve eskiden nasil iciyormusun o cayi sekerrli sekerli diyeceksin.. ben 11 yasindan beri herseyi sekersiz iciyorum
bu arada sabah borek yemissin, o yuzden ogleden sonra kurabiye yeme meyve ye yogurt ye. ya da yarim avuc dut kurusu ye sekersiz cayla..cekirdek yeme bence cok yagli ve kendini durdurmak zor oluyor.
canin illa tatli isterse de ya evde yap tatliyi az sekerle ya da etinin su 55 kalorilik eti stick ini ye.. hadi bakalim.kurabiye yersen sabahta borek yedigin icin seni bocek yapmak zorunda kalacagim
gayet guzel balik izgara ise ciceksin.
cok gecmis olsun. kotu dusunme hemen..ilaclar buyuk ihtimalle cevap verecektir.
beyaz da aldim ben ama cok cabuk kirleniyor, ben korka korka giyiyorum valla..
ben taba rengi mont istiyorum, taba rengi cizmelerle...
bir de griyi cok severim, ozellikle kisin bana da yakisir.
gri bi pardesum var ama artik sogudu hava o giyilmiyor
en kullanıslısı gri bence de. her renge gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?