50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pepmermint güldürdün beni işmeye bahane arıyor haa...:)
buarada sabah sen mi sormuştum yumurtlama zamanını falan canım
şu benim olcak olan iş biraz protokollü bişey canım,yani gömlek falan şart olucak sanırım ondan kasıyom eski işim gereği çok fazla takımım gmleğim vardı ama doğumdan sonra göğüsler biraz büyük kaldı olmuyolar bende kuzenlerime verdim,onları almam gerekebilir bitek yani etek gömlel,kumaş pantolon falan
eşine uy benim gibi kuru temizlemeye sadece ütüye ver
koçum ben biraz böcek olucam bgün...öyle görünüyo...
orenje canım regliden dir o şişlik geçer merak etme

ya herseyi yikayip koymustum bir dhaami yikayacagim ben simdi.....
havalandirsam mi yalnizca balkona asip???
benim yine yumurtlama gunum yaklasti ve ben yine sisim kizlar yaaaa

benim vucudum sismek icin bahane ariyor var yaaa
guldurdun beni...

Kizlar bana da kislik mont / ceket / kaban her neyse, kislik bisey lazim. hep siyah aliyorum bu sefer degisiklik mi yapsam diye düsündüm... ne dersiniz ? biliyorsunuz uzun süre kullaniliyor..

aygırl canım beyaz çok hoş oluyor renk rrenk atkılar şapkalarla değişiklikler de yapabilirsin.ben öyle yapıyorum şapka çok takarım kışın çok severiim

valla cnm, regli oldum sis, yumurtladim sis; yok sut ictim sis.. bu ne yaaa

canim ben de isyerinde resmi giyiniyorum, sadece cumalari spor. ama merak etme gomlek en kolay bulunan sey ve yakisti yakismadi derdi fazla olmuyor; genelde standart modeller;
2 tane kumas pantolon 4-5 tane gomlek alirsin, bi ince corap bi topuklu tamam .. baslangic icin yeter,
sonra birikiyor zaten etek , elbise falan
bir zaman geliyor herseyi isi dusunerek almaya basliyosun cunku;
ben bi nikah ya da bayram icin kiyafet bakarken bile "hmm bunu iste de giyebilirim" diyerek secim yapiyorum ))

ya herseyi yikayip koymustum bir dhaami yikayacagim ben simdi.....
havalandirsam mi yalnizca balkona asip???

guldurdun beni...

yaa ben de yikayip koymustum bidaha yikadşm

ama kisa programda dusuk isida yikadim cnmmm

havalandirsan da olur belki cnmm

ben taba rengi mont istiyorum, taba rengi cizmelerle...

bir de griyi cok severim, ozellikle kisin bana da yakisir.
gri bi pardesum var ama artik sogudu hava o giyilmiyor

evet, taba rengi guzel mont bulamasam da cizmeve canta alicam. bu aralar taktim bu renge ..

neyse tasarruf topiginde boyle konussam kovarlar beni.. susayim en iyisi ))

iyi aksamlar kizlarrrr
optum cokkk ben cikiyorumm

Yemedim yemedimmm
Zaten ara yapıcak fırsatta olmadı,dışarıdaydım,gelince yedim çorbamıda,şuan akşam yemeğim pişiyo,yemekten sonra çekirdek-kurabiye yenmicek bari mısır patlatım yağsız :26:

dışardan geldim kızlar.kabanımı aldım..fabrika dan grili siyahl bir kaban aldım.polo dakiler hiç yakışmadı. çok bol kesimler vardı.şimdi tadilatta .aslında taba -deve tüyü rengi gibi bir şey istiyordum ama tek model iki renk seçeneği vardı.bir de siyahı vardı.ablam yakıştı dedi.umarım pişman olmam.üstelik turkcell e iki tane alana ikinciye % 40 indirim vardı.ablama da başka bir şey aldık.

yaa kızlar gecmisten okudum da hepimiz aynıyız yaaa!! kacamaklarımız, endiselerimiz, ihtiyaclarımız falan aynı ne guzel anlıyoruz birbirimizi di mi? hehehe :))

dunku menumu yaziim yazamamıstım dun

sabah: nesfit light sutle
ara: muz
oglen: yayla corbası ve 2 kucuck lahmacun
ara: 1dilim uzeri nutella
aksam: 1tane mini biberli ekmek
ara: 5tane badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…