Oranjeeeeee test yaptın mıııı??? Sen de benim gibi kasım ayı bloğundasınİnşallah hamilesindir, güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım
gerilmen normal canim hormonlar deliriyoben normalde cok sessiz :97: sakin biriyimdir, ama regl oldugumda hircinlasiyorum :88::95: herseye isyan ediyorum resmen :113:
Çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce tamamen iyileşirsin
aa türkcesi lakris´mi ? kolaymis :)
tesekkür ederim, buyur diycem ama uzatmam zor..
yok canım isveçcesi lakrits
ben isveç doğumluyumda
ben de türkçesini bilmiyorum
otange cnm insallah hamilesindir,
guzel haberler aliriz umarimm
stres yapma canım ve git hemen bi idrar testi al varsa mutlaka çıkıcaktır silikte olsa hiç öyle günlerce beklemene gerek yok biz 3 ay önce daha 3 gün kala yaptık arkadaşıma ve çıktı bi dene istersen,bizide habersiz bırakmagünaydın kızlar nassınız bakem bende bugünlerde bi acayibim..reglim 2 gün geçti ama heran olacakmışım gibi arada sancım geliyo ama yok bi tık...heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum nolcak diye...
canım çokkk geçmiş olsun,zor olmuş epeygünaydddiiinnnnn :))
ben bu 3-4 günlük menümü yazmiyayim kocum, cunku sadece corba icebiliyorum :))
dün, 1 saatlik operasyonla 3 disimi de cektirdim. 2 alt 20'likler ve ustteki bir disim. Suan 3'ü de yara ve dikisli, yanagimda sisti, corbayi bile bardakta icebiliyorum...
ama karnim pek doymuyor
Dün inanilmaz zordu, aslinda doktor kesinlikle cok cok iyiydi hatta mukemmel, eli hizli, narin, isini biliyor... ama ben inanilmaz kastim kendimi, kendimle ilgili birsey yapildiginda cok kasiyorum ya.. kuaforde bile düsününbundan nefret ediyorum.. cunku cok kasinca tüm sinirlerim geriliyor, sonra da titremeye basliyorum hele bir de hava soguksa, ellerim tirnaklarim morariyor
dun de öylebir kasmisim ki, bi ara dogrulunca zangir zangir titremeye, istemsiz olarak aglamaya basladim.. Allahtan doktor ve iki hemsiresi de cok iyiydiler, anlima islak havlu koyup sakinlesmemi beklediler de bitti sonrasinda...
Ben bu hafta 200 gram verdim kızlar, bu hızla 2-3 yılda hedefime ulaşırım bi ileri bi geri :80:
kesinlike regli şişkinliği ooooooOoffff Offf!
Sabah basküle çıkdım ve gözlerim tamda böleoldu
Regli zamanım geldi die bi an kendimi kandırmaya çalşsamda,2.kg da şişilmez dimi ?
yada benmi yanlş biliyoruminşallah şişiliyodur da bendeki bu kilo artışı sadece ondan sebeptir
yoksa yanarım bu hafta yaptğım diyete..
ne kadar spor yapamamş olsamda fazla cozutmadım yerken die dşünüyorum
nerde yanlış yapdım ben koçum
57.2 kg.çıkdım yaaaa
amin canım amin ,herlkezin inşallahHelal olsun diyorum valla nazar değmesin süpperrr, Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
buda bişeydir...tebriklerKızla günaydınnnn
Sabah tartıldım 55,7 çıktım(57,0 idim).Sanırım vücudumdaki su gitti.Koçumuza bildirimi nasıl yapıyoruz, buradan mı? Yoksa özel msaj mı atıyoruz?
Bu arada dünkü menümü yazayım
Sabah-------------> 1 kase Cornfaleks + süt(müslim bitmişti, bu hafta hiç normal kahvaltı yapamadım işler yoğundu)
Öğlen--------------> 1 kase sütlü unlu mantar çorbası + 1 tabak zeytinyağlı ıspanak
Ara-----------------> 1 tane haşhaşlı balıkçıoğlunun galetası ve yarım paket(5 adet) etiform kepekli bisküvi
Ara-----------------> 2 tane mandalina
Akşam------------> ızgara tavuk salata (yağsız nar ekşili - limonlu)
Ara-----------------> 1 tane mandalina, yetmedi 1 tane de elma
Ara-----------------> 1 dilim kepek ekmeğini yoğurda batırıp yedim(gece 12'de azmış açlık sendromları..yok vallahi zaptedemiyorumm ancak bunu yapabildim )
İşte böyleee.. valla su gitmesi de olsa tartıyı 55,7 görünce mutlu olduminşallah gerçekten kilo verceğim günleri de görürüm
bence sen ne yiyebiliyosan ye buara bu durumda koçun kızcağını sanmamya o dönemler ben de cok fena oluyorum ki benim ki de yaklasti... bu aralar olmaliyim...
inanilmaz sinirliyim cunku..
sevdicegime catmamak icin zor duruyorum :)
bi de karnimda ac....
ne tavsiye edersiniz neler yiyebilirim-corbadan bunaldim bi de karnim doymuyor
muhallebi yapsam kocum bana kizar mi
oranje yazmak istedin galiba üzerime alınarak teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun inşallah beklyiom..
koçum ben bebek derdine düştüm kilo olayını unuttum gibi ama yememe dikkat ediyorum gene..
dün yediklerim.
sabah:
1 az yağlı omlet.
az peynir
2 dlm buğday ekmeği
ara:1 tane k fleks şeftalili bar.
öğle:
1 tane kadınbudu
2-3 kaşık tarhana çorba.
1 çatal irmik helva.
ara...simit çay. 1 mandalina.
akşam
3 tane tavuk kelebek ızgara
bir tabak kadar domates soslu makarna.(yağsız)
1 bardak m.suyu.
ara..meyve.
cnm r ve t yanyana olunca klavyede elim surcmusoranje yazmak istedin galiba üzerime alınarak teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun inşallah beklyiom..
koçum ben bebek derdine düştüm kilo olayını unuttum gibi ama yememe dikkat ediyorum gene..
dün yediklerim.
sabah:
1 az yağlı omlet.
az peynir
2 dlm buğday ekmeği
ara:1 tane k fleks şeftalili bar.
öğle:
1 tane kadınbudu
2-3 kaşık tarhana çorba.
1 çatal irmik helva.
ara...simit çay. 1 mandalina.
akşam
3 tane tavuk kelebek ızgara
bir tabak kadar domates soslu makarna.(yağsız)
1 bardak m.suyu.
ara..meyve.
kızlar dayanamayıp gidip test aldım yaptım ve sonuçççççççç..
2.çizgi silik ama bayaaaa belirgin genedee...sonuç + demii.....
orenje uçtuuuuu
o artık başka bi alemdee...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?