50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

------ koy sanrım işe yarar

off ya boşluk bırakıyorum tekrar birleşiyorlar sinir etti beni

bi de eksik bilgiler vardi canim onu da arkadaslar yazarlarsa cok iyi olur ben bulmaya calistim ama hepsini bulamadim zemuszemuszemuszemus

sabah 10 mekik insallah:lepi:

aferin hatta her sabah kalktığında bide her gece yatarken en az 10 mekik çek
hatta sizde kıslar
ben yapamıyorum malesef 3 yıl yaptım çok faydasını görmüştüm

burcuhayal------52 --------------boy 1.70 -----------ulasmak istedigi kilo
suleulku----------55.4 -----------boy 1.60----------- ulasmak istedigi kilo 52-53
scyllaa------------57.9------------boy 1.67 -----------ulasmak istedigi kilo 52
bozo---------------57---------------boy 1.67------------ulasmak istedigi kilo 52-53
yesa---------------52---------------boy:1.57------------ulasmak istedigi kilo 47
shekerkızcandy:59-------------boy 1.75------------ulasmak istedigi kilo 53
yasemn----------61.6-------------boy --------------------ulasmak istedigi kilo 56
guguz------------61-----------------boy------------------Ulasmak istedigi kilo 50
fsncelık---------60.2---------------boy 1.62-----------ulasmak istedigi kilo 55
Lilyum-----------57.8---------------boy 1.72-----------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
simply_dimple--56---------------boy 165-----------ulasmak istedigi kilo 50
ece1----------------49----------------boy 153-------------ulasmak istedigi kilo 44-45
nazz81------------56.3--------------boy 163-------------ulasmak istedigi kilo 49.
sibel24-------------54----------------boy 155-------------ulasmak istedigi kilo 49
sevgi006-----------59----------------boy 1.60-------------ulasmak istedigi kilo
bal perisi---------61-----------------boy-------------------ulasmak istedigi kilo 57

Son düzenleyen: Moderatör:
tek eksiklerimiz

burcu haya
l ulasmak istedigi kilo

yasemn boy

guguz boy

kolay gelsin

hemen ekleyelimm canim seni de opuyorumnanaktan

Lilyum--------------57.8----------boy 1.72-------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
simply_dimple --56-------------boy 165------------------ulasmak istedigi kilo 50
ece1-----------------49-------------boy 153--------------------ulasmak istedigi kilo 44-45
nazz81-------------56.3-----------boy 163-------------------ulasmak istedigi kilo 49.
sibel24--------------54-------------boy 155-------------------ulasmak istedigi kilo 49
sevgi006------------59-------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo
balperisi------------57.8-58------boy1.70-------------------ulasmak istedigi kilo 57
ecemm82----------56--------------boy?----------------------ulasmak istedigi kilo 50

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar beni de araniza alir misiniz :çok üzgünüm: ben 49 kiloyum ama boyum 153 kemiklerimde çok hafif ve boyum da çok kısa olduğu için kilolu duruyorum.40-50 kilo arası bi grup da yok :1no2: kilo vermek istiyorum. 44 45 kilo olursam zayıf durmam ama mihrabim yerinde olur. benim mihrap şu anda göğe dayandı

rejime haftaya başlıycaktim ama bu sabah kahvaltıdan sonra kendimi çok suçlu hissettim hemen başladım. kahvaltıda peynirli yumurta iki zeytin ve ortalama iki dilim ekmeği yuvarladım. :) arkasindan da yarım bardk kola içtim. sonra rejime başlamaya karar verdiğim için sabah ki kalorileri dengelesin diye öğlen bişey yemedim. akşam da 1 tabak ıspanak + 2 kaşık ( valla yoğurdu sevdiğim için biraz kaşik olayını abarttim 3 kaşiklik yoğurdu 2 kaşiğa doldurdum - kendimi kandiririm aama sizi asla :1ninca: )
yanında da salata yedim. 1 dilim kepek ekmeği yedim bir de. Bu arada akşam yemeğinden önce 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. şu anda miğdem bir senfoni orkestrasini aratmiycak şekilde gürül gürül gurulduyo hala daaha bi salataık kemirsem mi diye düşünüyorum ama bu gün sanirim çok yedim ben o salataliğin kalorisiyle kaç dakika yürümem gerektiğini düşünüp kendimi engellemeye çaişiyorum

başka yapmam gereken bir şey var mı? Nasıl sizce ilk gün çok mu kötü geçmiş.

simply dimple o wight lost ticker ı nasıl yapabilirim? imza kısmını bir türlü bulamadım.

kızar bir de yarin işten firsat bulabilirsem bi lahana çorbası yapıcam tarifini buldum veriyim :

Özel Lahana Çorbası

Lahana çorbası malzemeleri:
6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane rendelenmiş domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, karabiber, sarmısak ve maydanoz.
bunun özel diyeti var ama kendi diyet listenize de ekleyebilirsiniz, zayıflatıcı etkisi varmış

Kizlar merhaba..Kullanmis oldugum dogum kontrol hapini bu ay biraktim. Reglimin 3.gunu olmasina ragmen hala vucudum normale donmedi.Kilom 3 kilo kadar fazla cilkiyor.Ve cok fazla hassasiyet var.Koluma dokununca bile aci hissediyorum.Insallah en kisa zamanda normale donerim.Balona dondum:gitme: 57-58 arasinda gidip gelen kilom 61e cikti hemde 1 haftada..Bu cok moral bozucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…