kizlar beni de araniza alir misiniz :çok üzgünüm: ben 49 kiloyum ama boyum 153 kemiklerimde çok hafif ve boyum da çok kısa olduğu için kilolu duruyorum.40-50 kilo arası bi grup da yok :1no2: kilo vermek istiyorum. 44 45 kilo olursam zayıf durmam ama mihrabim yerinde olur. benim mihrap şu anda göğe dayandı
rejime haftaya başlıycaktim ama bu sabah kahvaltıdan sonra kendimi çok suçlu hissettim hemen başladım. kahvaltıda peynirli yumurta iki zeytin ve ortalama iki dilim ekmeği yuvarladım. :) arkasindan da yarım bardk kola içtim. sonra rejime başlamaya karar verdiğim için sabah ki kalorileri dengelesin diye öğlen bişey yemedim. akşam da 1 tabak ıspanak + 2 kaşık ( valla yoğurdu sevdiğim için biraz kaşik olayını abarttim 3 kaşiklik yoğurdu 2 kaşiğa doldurdum - kendimi kandiririm aama sizi asla :1ninca: )
yanında da salata yedim. 1 dilim kepek ekmeği yedim bir de. Bu arada akşam yemeğinden önce 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. şu anda miğdem bir senfoni orkestrasini aratmiycak şekilde gürül gürül gurulduyo hala daaha bi salataık kemirsem mi diye düşünüyorum ama bu gün sanirim çok yedim ben o salataliğin kalorisiyle kaç dakika yürümem gerektiğini düşünüp kendimi engellemeye çaişiyorum
başka yapmam gereken bir şey var mı? Nasıl sizce ilk gün çok mu kötü geçmiş.
simply dimple o wight lost ticker ı nasıl yapabilirim? imza kısmını bir türlü bulamadım.
kızar bir de yarin işten firsat bulabilirsem bi lahana çorbası yapıcam tarifini buldum veriyim :
Özel Lahana Çorbası
Lahana çorbası malzemeleri:
6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane rendelenmiş domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, karabiber, sarmısak ve maydanoz.
bunun özel diyeti var ama kendi diyet listenize de ekleyebilirsiniz, zayıflatıcı etkisi varmış
Kizlar merhaba..Kullanmis oldugum dogum kontrol hapini bu ay biraktim. Reglimin 3.gunu olmasina ragmen hala vucudum normale donmedi.Kilom 3 kilo kadar fazla cilkiyor.Ve cok fazla hassasiyet var.Koluma dokununca bile aci hissediyorum.Insallah en kisa zamanda normale donerim.Balona dondum:gitme: 57-58 arasinda gidip gelen kilom 61e cikti hemde 1 haftada..Bu cok moral bozucu..
yesa mekik çektin mi sabah kalkınca :))
kizlar beni de araniza alir misiniz :çok üzgünüm: ben 49 kiloyum ama boyum 153 kemiklerimde çok hafif ve boyum da çok kısa olduğu için kilolu duruyorum.40-50 kilo arası bi grup da yok :1no2: kilo vermek istiyorum. 44 45 kilo olursam zayıf durmam ama mihrabim yerinde olur. benim mihrap şu anda göğe dayandı
rejime haftaya başlıycaktim ama bu sabah kahvaltıdan sonra kendimi çok suçlu hissettim hemen başladım. kahvaltıda peynirli yumurta iki zeytin ve ortalama iki dilim ekmeği yuvarladım. :) arkasindan da yarım bardk kola içtim. sonra rejime başlamaya karar verdiğim için sabah ki kalorileri dengelesin diye öğlen bişey yemedim. akşam da 1 tabak ıspanak + 2 kaşık ( valla yoğurdu sevdiğim için biraz kaşik olayını abarttim 3 kaşiklik yoğurdu 2 kaşiğa doldurdum - kendimi kandiririm aama sizi asla :1ninca: )
yanında da salata yedim. 1 dilim kepek ekmeği yedim bir de. Bu arada akşam yemeğinden önce 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. şu anda miğdem bir senfoni orkestrasini aratmiycak şekilde gürül gürül gurulduyo hala daaha bi salataık kemirsem mi diye düşünüyorum ama bu gün sanirim çok yedim ben o salataliğin kalorisiyle kaç dakika yürümem gerektiğini düşünüp kendimi engellemeye çaişiyorum
başka yapmam gereken bir şey var mı? Nasıl sizce ilk gün çok mu kötü geçmiş.
aferin
sabahları suyunu ılık iç hatta limon damlatıp hiç hiçbirşey yemeden iç
evet canim limon var mi diye baktim ama malesef bulamadim
eskiden kalkar kalmaz elma sirkesi+bal+sicak su icerdim ki o da bence cok etkili
midesinde sorun olmayan arkadaslar deneyebilirler kaydirigubbakcemile5
kızlar ben balsız içiyorum yanlış mı yapıyorummafoldumben
ben de sabah herzamanki gibi ılık limonlu su
biraz beyaz peynir 2 tane etimek
öğlen 1 kase yeşil mercimek çorbası
biraz öncede sonunda makarna yedim birazcık tereyağ koydum biraz ketçap :kedi:
1.5 litre su içtim şimdiye kadar
akşama da sadece bol marul salatası yerim makarnayı telafi ederim
Canım makarna o kadar zararlı değil ya, kalorisi düşük. Makarna diyeti bile var hatta.
Gördüğüm en mükemmel diyetlerden biri. Haftada 2 kilo falan verebiliyorsun. Ama ben düzenli yiyemediğimden yapamıyorum. Makarnayı kötülemeyelim lütfenYaşasın makarna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?