canım benim mutlu yıllar sana
nice nice mutlu güzel seneler dilerim. bugün yiyebilirsin istediğini, doğumgünü çocuğusun sen :81:
nice mutlu güzel yillar dilerim...
yeni yasinizin saglik, mutluluk, huzur ve bolluk getirmesi dilegiyle...
sevgiler..
sağol canım bakınayım ben kafama göre özellikle lazım gelen bişey yok sadece siz uygun falan diyince heves ettim:)
bravo vallaha
öptük canım
mutlu yıllarrrrrr...
bizde kimsenin doğumgünüde değil ama genede pasta var beklerimmmm bendeee
eeeee hadiiii bitti daha dizi oğuz da öldüüü napıyonuz daha helvasınımı yapyonuz yoksaa
kızlarrrrrr:84:
bugünkü menümü yazayım:)
sabah:1 küçük sosis,domates,salatalık,küçük bir parça peynir
öğlen:ince bi dilim kek
akşam:3 kaşık fasulye,çok az pilav,yarım kepçe çorba
bide 30 dk tempolu yürüyüş yaptım.çok vaktim yoktu
menümü yazayım bari
sabah
nesfit o yağlı süt ile
öğlen 1 dilim ev yapımı pasta
akşam
fırında tavuk patates azcık tarhana çorbası
aralarda
2 mandalin
şimdiiii gen o pastaaaaa
ama vallaha bitti kalmadı artık
akşam burger kinge gittik kızlar kızartmaları hamburgerleri götürürken ben salata yedim of pff puf
meraba kızlarr....bugunku menum:
sabah:6 fındık,3 zeytin,domates,3 ince dilim mozarella,bir dilim ekmek,kuşburnu çayı
öğlen:yoğurt ve haşlanmış tavuk eti
ara:iki portakal (ama küçüktü portakallar:)
akşam:deniz mahsüllü makarna ve bunu yazamıcam çok çok kötü bişi yaptım...
ricottalı cheescake yedim,normal porsiyondan biraz küçüktü...ama yedim işte cheesecake yedim
dövün beni:84:
aktivitem: slim in 6
iyi geceler hanımlar şimdi evime ayak bastım çok şükür.sabah kalktığımdan beri dışarılardayım.menümü yazarken neler yaptığımıda yazayım.
sabah 1 dilim ekmek bi tutam dil peyniri ve bi salatalık.koştura koştura hazırlanıp yola koyuldum ilk işim toplantı.toplantı yerini bulana kadar göbeğim çatladı.yanlış yerde inmişim bir sürü yol yürüdüm ulaştım.
ara burada gitti, bişey yiyemedim.saat 2 de eve geldim,gelir gelmez ev sahibim çağırdı.bayrama sarma yapıyormuş benide yardıma çağırdı.ühüü ühüü aç açına gittim yaklaşık 2 saat sürdü.2 tencere sarmanın ardından bişeyler ikram etme nezaketii gösterdi,sağğolsun.
öğle+akşam yemeği birarada 5 sularında börekler ve çaylar eşliğinde tamamlandı.
neyse eve geldim kocişkom beni bekliyo dışarı çıkmak için.ağlamak istiyorum...
biraz yürüyüş yapalım hadi hadi diyerek düştük sokaklara.gezdik ecik bide markete gitti ohh ayaklarımı hissetmiyorum.hayaller kurdum eve gidip güzel bi ara öğün yapıp gönlümce tv izlicem diye ama nerdeeeeeee.anadolu yakasında oturan bi arkadaşımız telefon açıp hadi sinemaya gidelim dedi ve benim safff kocamın aklını çeldi.bit tuttuk gittik karşıya mahsunun filmini izlemeye.eeee mübarek adam bizim buralarda sinema kalmadı mı teee ümraniyelere gittik.hem gidiyorum hem söyleniyorumm.gece arkadaşta kalırız die yola çıkmış yarın boş günü bizimkinin.tebi sinema sonrası arkadaşı ısrar etmedi kalın filan die biz mecburen dönüş yoluna koyulduk.gecenin bi vakti zaten filmde uyuklamış kocamı uyanık tutarak evime döndüm.bu yorucu günden arada atıştırılmış cipsler ve ufak meyve tabağı kaldı.
menüm berbat ötesi koçum ne ceza verirsen kabulüm...
yorucu günüme okuyarak eşlik ettiniz teşekkürler
iyi geceler hanımlar şimdi evime ayak bastım çok şükür.sabah kalktığımdan beri dışarılardayım.menümü yazarken neler yaptığımıda yazayım.
sabah 1 dilim ekmek bi tutam dil peyniri ve bi salatalık.koştura koştura hazırlanıp yola koyuldum ilk işim toplantı.toplantı yerini bulana kadar göbeğim çatladı.yanlış yerde inmişim bir sürü yol yürüdüm ulaştım.
ara burada gitti, bişey yiyemedim.saat 2 de eve geldim,gelir gelmez ev sahibim çağırdı.bayrama sarma yapıyormuş benide yardıma çağırdı.ühüü ühüü aç açına gittim yaklaşık 2 saat sürdü.2 tencere sarmanın ardından bişeyler ikram etme nezaketii gösterdi,sağğolsun.
öğle+akşam yemeği birarada 5 sularında börekler ve çaylar eşliğinde tamamlandı.
neyse eve geldim kocişkom beni bekliyo dışarı çıkmak için.ağlamak istiyorum...
biraz yürüyüş yapalım hadi hadi diyerek düştük sokaklara.gezdik ecik bide markete gitti ohh ayaklarımı hissetmiyorum.hayaller kurdum eve gidip güzel bi ara öğün yapıp gönlümce tv izlicem diye ama nerdeeeeeee.anadolu yakasında oturan bi arkadaşımız telefon açıp hadi sinemaya gidelim dedi ve benim safff kocamın aklını çeldi.bit tuttuk gittik karşıya mahsunun filmini izlemeye.eeee mübarek adam bizim buralarda sinema kalmadı mı teee ümraniyelere gittik.hem gidiyorum hem söyleniyorumm.gece arkadaşta kalırız die yola çıkmış yarın boş günü bizimkinin.tebi sinema sonrası arkadaşı ısrar etmedi kalın filan die biz mecburen dönüş yoluna koyulduk.gecenin bi vakti zaten filmde uyuklamış kocamı uyanık tutarak evime döndüm.bu yorucu günden arada atıştırılmış cipsler ve ufak meyve tabağı kaldı.
menüm berbat ötesi koçum ne ceza verirsen kabulüm...
yorucu günüme okuyarak eşlik ettiniz teşekkürler
Günaydın hanımlar,
dün yine malesef dışardaydım sabahda dahil,
hemen yazaym yediklerimi,
sabah : 1 mini kahvaltılık pizza yine (madem yiyorum bari sevdiğim bişe olsun diye)
ara : 1 fincan çay..
öğlen : yine köfte yedim,salata ve çok az pilav ile
ara 1 mandalina..
akşam : karnıbahar yedim yoğurtu hemde koca bi tabakkkk
ara 20 gr.kdar bitter çikolata..
artık evimdeyim hemen düzene giricem inş.
ama bugün kısır yapmak istiyorum ben öğlen yemeği vaktinde..bi tabak yesem çay ile.
sabah klasik kahvaltımı yapıcam birazdan..
ara ; 1 mandalina 1 kivi yerim.
akşam için biber dolması yapıcam çorba ile..
gunaydın herkesee,
birkac gundur tatlı krizim tutuyor, devamlı cikolata yiyorum, o yuzden bu haftadan cok umutlu degilim. umarım kilo almamısımdıroff keske biraz hırs yapsam da versem fazlaları ( buaralar biraz saldık mı topiccenek, bana mı ole geliyor??
Günaydin kizlar :) bugünden itibaren normal yeme moduna giriyorum tekrar. Basküle cikmaktan tirsiyorum.
cnm dun yazamadim, dogum gunun kutlu olsunnn
happy birtday to youuuuuuuu
günaydın kızlarrrrr
sule cnm ben dun aksam 1 saat pilates yaptim .. yazar misin?
diger gunlerimi de not etmis miydin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?