50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teyze de buldu da bunayacak mı, üzümünü yesin bağını sormasın accık
Dikkat et canım platesi yanlış yaparsan sıkıntısı büyük olur:94:

tabağı hazırladım gittim kimse kapıyı açmadı ama

lachesis sagol cnm tavsiyen icin..

ben bir heves aldim makyaj paletini. aslinda cok farim ve rujum var ama daha cok tatile giderken gotururum dusuncesiyle bir de cok ucuz oldugu icin aldim. bir tane de hediyelik aldim; gorumcemin aralikta dogum gunu var ona ..

1 rujla bir allik da hediye gelecek

ilk musteri hesiyesi+ bayram hediyesii

benide hevesklendirdiniz girip bakıyım şu siteye makyaj ürünlerine
kapıda ödeme yapılıyomı kızlar

ama eşim aralıkta yurtdışına çıkıcam o na mı aldırtsam freeshoptan acaba

renkleri güzelmiş baya ya, diğer forumdan bir arkadaş da almış güzel dedi.
iyi yapmışsın canım çok ekonomik, hediye için de çok iyi, bende de kimsenin doğumgünü yok ya ablama mı alsam yılbaşı hediyesi. bayramda yokum gelir gelmez alıyım ben de:) ck ruj dimi hediyesi, o ruj çok kalıcı ya şaka gibi :)

kismeti yokmus teyzenin...

1-2 saat sonra yine şansımı deniycem açmazsa ben yerim artık öğlen yemeği olarak kusura bakmasın

sen tam sopaliksinn
su keki biran once birine ver bisey yap, yiyip durma artik.. spor odevlerini de yapmadin mi yine,
valla seni 10 tur kosturucam sonunda o olacak hee

evitt bu şaplağı çoktan haketiştimm:83:

bi bu şaplak bide dün akşam öyle bir geçer zamanki dizisinde Ali'nin anasının suratına koyduğu şaplak içimin yağlarını eritti vallaa

tamam söz dikkat edicem akşam yediklerime, kekin içine de bereket girdi bitmiyo bi türlü

aa iyi canim sevindim bunu duyduguma.. cameleon ile ilgili kotu yorumlar okudum ben de arezia yi aldim. tatile giderken iyi olur diy mi sekerim

hmm ben de ablami da dusundum de o fazla makyaj yapmaz o yuzden vazgectim.

ck ruj evet, yaa sevindim kalici olmasinaa
---
kocun olarak insallah teyze kapiyi acar diyorum ))

sitenin neresinde bu paletler indirimler yaaa
yada marka falan tavsiye edin hiç anlamam ben bu işlerden bildiğim bi max facter bide lorel dir

benide hevesklendirdiniz girip bakıyım şu siteye makyaj ürünlerine
kapıda ödeme yapılıyomı kızlar

yok canım malesef, paypalla ya da kredi kartıyla ödeyebilirsin. free shoptan daha ucuz bazı dönemler.

Teyzemde de hiç şans yokmuş yavs.pastalar sana kaldı heheheh bence direkt koca tarafına götür

evet ya, ya koskoca apartmanda da 50 küsur daire var, bir tanıdık yok teyzeden başka

sitenin neresinde bu paletler indirimler yaaa
yada marka falan tavsiye edin hiç anlamam ben bu işlerden bildiğim bi max facter bide lorel dir

canım yılbaşına özel hediye fırsatları var anasayfada oraya tıklayıp görebilirsin paletleri.

istediğin birşey varsa ona göre marka söyleyebilirim.

kizlar kac gunde geliyor strawberryden siparisler

ben is adresimi yazdim bayramdan sonrayi bulru diye ama ???

7-10 gün arası birşey, bayram yoğunuluğu falan diyorlar ama bilmiyorum. ben şehir dışında olacağım için bayramda falan sipariş edicem bayramdan sonrayı bulsun diye.

ay kizlar cok mutlu oldum, hediye ettikleri scott barnes allik 26 tl imis.. ne guzel bi herdiye )))

ve galiba her yeni siparisi yeni bir e-maille verirseniz yine aliyormussunuz yeni musteri hediyesi

ben bi dahakine de esimin e-mailiyle alicam )))

kizlar menum

sabah
yarim kk beyaz peynir
yarim kk dil peyniri
1 lokma dana jambon
yarim salatalik
1 minik nutella
1 dilim tahilli ekmek

limonlu bergamutlu yesil cay

ara
1 yovita yogurt

ogle
1 kase mercimek corbasi
2 kasik borulce yemegi
1 ad. z.yagli kuru patlican dolmasi

ara1
1 elma

ara2
1 dilim tahilli ekmek
sabahtan kalan yarim peynirlerim ve salataligim

aksam
Allah kerim artik
yemegim yok bugun, esim ne isterse ona gore biseyler yaparim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…