50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydınlarrrrr herkese..... bende yeni geldim okula.... 5 e kadar burlardayım.....
hemen dünkü menümü yazayım

sahurda

1,5 kase çorba 2 dilim küçük kıtır ekmek
3-4 kaşık pırasa

iftarda

1 kase çorba
1 kase hoşaf
yarım porsiyon barbunya
3 küçük dilim pizza ( dr otkerin pizzasında sebzeli olan tamamı 150 gr. 8 dilime böldüm. ben ondan 3
dilim yedim)

haftasonu bayram tatile gideceğimz için evde yemek yoktu dışarda yememek için böyle hazır şeyler yedik... pizzayı tavsiye ederim.... hem incecik hemde küçük....100 gr 278 kalori sanırım....

ara

3 büyük bardak elma çayı
1 avuç leblebi türevleri
3 adet badem
1 küçük ısırık çikolatalı gofret

ara
1 küçük mandalina
1 hurma ( meyve olanından)
yarım kase nar
1,5 adet susamlı çubuk

spor yapamadım okulda nöbetçiydim.ama 10.000 adıma yakın adım atmışım

Son düzenleme:
aygirlcüm bu arada geçmiş doğum gününde kutlu olsun...... nice senelere......

aygirlcüm bu arada geçmiş doğum gününde kutlu olsun...... nice senelere......

tesekkür ederim :81: is arkadaslarimin bir kismina dün ziyafet cektim, hediye olarak para istedim cünkü kendime bir stepper alicam yine, kirmistim en son, 40 eurosu tamam, devamini ta tamamlayip siparis vercem :) yani iyi bir aktivite icin

gayet iiyi cnm, begendim menunu
pizzadan bisey olaz, oruc tutyosun canin biseyler ceker hep

:81:

Selamm ben de seni merak ediyodum, hatta biraz önceprofiline girip mesajlarına baktım
Nasılsın iyi misin, ne durumdasın, bulantılar başladı mı değişiklikleri anlat bakalım azcık
iyim canımm.dün doktora gittim.5 haftalık mış..keseyi gördük 24 kasımda kalp atışı için gel dedi..çok şükür şimdilik problem yok..bulantılar başlamadı hala..kiloda azcık ağır çıkıyom ama şekilde bi değişiklik yok....inşallah tombiş olmam..

mersii...dikkat etmeye çalışıyom.ama doktor herşeyi yiyeceğim die zorlama dedi süt yumurta balık yiyebildikçe ye zorlama 4. aydan sonra ben sana yemen gerekeni söylicem dedi...ama yemeye dikkat etmeye çalışıyom.
afferin sanaa
sutunu de icmis, meyvesini de yemis benim taze annemmm

evett iyi demiiiii

sabah haric menun guzel cnm;
kendin de biliyosun zatenn

spor ne yaptin ???

(herkese soruyorum, size spor aliskanligi kazandirmak icin ama basarili olamadim su ana kadar :-(((

ah tatlım,minnoşum var henüz 1 yaşında o uyanıkken yapamıyorum malesef, bi süredirde 11 den önce uyumuyo,e 2 gündür de malum dışarılardaydık sürekli..hiç vakit bulamadm.hangi gündü bilmiyorum 20 mekik çekdim ama karın kaslarımda müthiş bi acı var.
bugün başlıyorum ve hemen kalkıp leslie ile ısınıp zumba yapıyorum.:87:

günaydinnn...

menüm:

sabah---> 2 dilim kepek ekmegi, 1 kk peynir, biraz bal, 1 bardak süt (nesquick li :)))

ara--> yapamadim

öglen--> ise getirecek bisi kalmamisti evde, ben de döner aldim. yarisini simdi yerim yarisini aksama

ara-->meyvem var

aksam-->döner+yogurt

kızlar selammmm :)))

çok özledim siziii...kabus gibi geçiyor bu hafta işler yüzünden. başımı kaşımaya vaktim yok derler ya, mecazi degil gerçek anlamda vaktim yok. bu arada salı günü doğumgünümdü. sevgilim,ailem, iş arkadaşlarım, uni. arkadaşlarım hepsi ayrı ayrı pasta kestirdi. kaç dilim yediğimi söyleyemiyorum utançtan

bayramda da biraz rahat olucam,ama bayram sonrası bomba gibi dönüyorum aranıza.

umarım iyisinizdir sizler de..

öpüyorum çok çok!

ayyyy çıldırmak üzereyim..... saatlerdir aynı şeyi anlatıyorum ve hala yüzüme bakıyorlar.... hiç düşünmeden işlem yapıyorlar sonra bu niye olmuyor diyorlar.............

selam kızlar naber

ŞULECİM DÜN SPOR YAPAMADIM AMA BUGÜN 60 DK STEPPER 15 DK LESLİE 15 dk kol hareketleri yaptım
şimdi de plates yapmaya gidiyorum
onu da akşam ya da yarın yazarım artık

öptüm bye bye

ogrenciler mi?? kacıncı sınıfff hangi brans matematik mi?

lise 2 canım sözde anadolu grubu bide.... bilgisayar öğretmeniyim.....programlama dersi normal deris zor anlıyorlar bide programalama yaptırmaya çalışıyorum....çıldırttılar beni......

lise 2 canım sözde anadolu grubu bide.... bilgisayar öğretmeniyim.....programlama dersi normal deris zor anlıyorlar bide programalama yaptırmaya çalışıyorum....çıldırttılar beni......

hem de programlama

oyun oynamaya gelince eminim üstlerine yoktur ama is derse gelince....

Allah yardimciniz olsun ögretmenim

hem de programlama

oyun oynamaya gelince eminim üstlerine yoktur ama is derse gelince....

Allah yardimciniz olsun ögretmenim

ahhh şekerim hiç sorma facebook dedinmi onlardan daha iyi bileni yok hele hele msn.... mail adresi ne bilmeyenlerin msn si var.:))))

Amin cümlemizin yardımcısı olsun inş....

valla kolay gelsin cnm, lise 2 de zor bi donem, akılları sadece kimin kimle cıktıgına calısıyordur simdi

valla kolay gelsin cnm, lise 2 de zor bi donem, akılları sadece kimin kimle cıktıgına calısıyordur simdi

aynen öyleeee... ay insanın hiç mi hedefi hayali olmaz hiçmi üniversiteyi yada çalışıp para kazanmayı düşünmez... tek konuştukları sevgili, erkek arkadaş dertleri biran önce evlenmek......okadar çokki kaçan öğrencimiz....

fena degil canim, guzel bir menu..
:81:
aksam da meyve yiyebilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…