aygirlcüm bu arada geçmiş doğum gününde kutlu olsun...... nice senelere......
şekercim pazartesi 40 dk vardı ama salıyı göremedim..... dünde 30 dk +1 saat değilmi????
tünaydınlarrrrr herkese..... bende yeni geldim okula.... 5 e kadar burlardayım.....
hemen dünkü menümü yazayım
sahurda
1,5 kase çorba 2 dilim küçük kıtır ekmek
3-4 kaşık pırasa
iftarda
1 kase çorba
1 kase hoşaf
yarım porsiyon barbunya
3 küçük dilim pizza ( dr otkerin pizzasında sebzeli olan tamamı 150 gr. 8 dilime böldüm. ben ondan 3
dilim yedim)
haftasonu bayram tatile gideceğimz için evde yemek yoktu dışarda yememek için böyle hazır şeyler yedik... pizzayı tavsiye ederim.... hem incecik hemde küçük....100 gr 278 kalori sanırım....
ara
3 büyük bardak elma çayı
1 avuç leblebi türevleri
3 adet badem
1 küçük ısırık çikolatalı gofret
ara
1 küçük mandalina
1 hurma ( meyve olanından)
yarım kase nar
1,5 adet susamlı çubuk
spor yapamadım okulda nöbetçiydim.ama 10.000 adıma yakın adım atmışım
iyim canımm.dün doktora gittim.5 haftalık mış..keseyi gördük 24 kasımda kalp atışı için gel dedi..çok şükür şimdilik problem yok..bulantılar başlamadı hala..kiloda azcık ağır çıkıyom ama şekilde bi değişiklik yok....inşallah tombiş olmam..Selamm ben de seni merak ediyodum, hatta biraz önceprofiline girip mesajlarına baktım
Nasılsın iyi misin, ne durumdasın, bulantılar başladı mı değişiklikleri anlat bakalım azcık
orenje selam
maşallah canım takdir ettim seni çok güzel beslenmişsin lütfen hep böyle devam et,ama kahvaltına peynirde koy kaşar çökelek yada keçi peyniri senin için en iyileri bilinmeyen akşamına yada herhangi bir ara öğünede yoğurt koymalısın....
afferin sanaa
sutunu de icmis, meyvesini de yemis benim taze annemmm
sabah haric menun guzel cnm;
kendin de biliyosun zatenn
spor ne yaptin ???
(herkese soruyorum, size spor aliskanligi kazandirmak icin ama basarili olamadim su ana kadar :-(((
ayyyy çıldırmak üzereyim..... saatlerdir aynı şeyi anlatıyorum ve hala yüzüme bakıyorlar.... hiç düşünmeden işlem yapıyorlar sonra bu niye olmuyor diyorlar.............
ayyyy çıldırmak üzereyim..... saatlerdir aynı şeyi anlatıyorum ve hala yüzüme bakıyorlar.... hiç düşünmeden işlem yapıyorlar sonra bu niye olmuyor diyorlar.............
ogrenciler mi?? kacıncı sınıfff hangi brans matematik mi?
lise 2 canım sözde anadolu grubu bide.... bilgisayar öğretmeniyim.....programlama dersi normal deris zor anlıyorlar bide programalama yaptırmaya çalışıyorum....çıldırttılar beni......
hem de programlama
oyun oynamaya gelince eminim üstlerine yoktur ama is derse gelince....
Allah yardimciniz olsun ögretmenim
lise 2 canım sözde anadolu grubu bide.... bilgisayar öğretmeniyim.....programlama dersi normal deris zor anlıyorlar bide programalama yaptırmaya çalışıyorum....çıldırttılar beni......
valla kolay gelsin cnm, lise 2 de zor bi donem, akılları sadece kimin kimle cıktıgına calısıyordur simdi
günaydinnn...
menüm:
sabah---> 2 dilim kepek ekmegi, 1 kk peynir, biraz bal, 1 bardak süt (nesquick li :)))
ara--> yapamadim
öglen--> ise getirecek bisi kalmamisti evde, ben de döner aldim. yarisini simdi yerim yarisini aksama
ara-->meyvem var
aksam-->döner+yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?