50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah:salatalık,domates,peynir

öğlen:elma

akşam:ciğer çok az,yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı

canım, kocum ne der bilmem ama cok az degil mi yahuu??? cok az yiyince vucut kendini kıtlıkta sanıp yedigin her seyi yaga donustururmus oyle yazmıslar. ama devamlı boyle degilsen şoklama olmus

kızlarrr bugünde fatmagülü mü izliyonuz
biz odaları ayırdık kocişle
o aşağıda vadiyi izliyo bende yukarda fatmagülüüüü
kızıda uyuttum oda rüya görüyo

ayyyyy çok sevindim hadi bırakmadan devam bak sonuçlarını alıyoruz

canım senin listelerini takip ediyorum...koçumuz kızsın sana he..çok az yiyosun bak...ondan sonra birden saldırırdın yemeklere...biraz doyurucu şeyler ye...ekmek yemek de gerekiyor,fizyolojik doygunluk için...sonra diyeti bırakınca kilo alırsın..:89:

ya herkez ekmek ye diyo ama ben hiç yemiyom yani hiç öyle bir alışkanlığım yok illaki yemek grekiyomu

canım ya haklısın ama ben zaten normalde çok yiyen biri değilim anca böyle kilo veririm diye düşünüyorumama galiba bu kilo bende takıntı oldu.umarım veririm yaaaaaaaa veremicem diye çok korkuyorum.ama ekmek yemem hep onun yüzündenbugün sınava gittim biraz tansiyonum düştü gibi şeker attım ağzıma geçti......öle işteee

ya herkez ekmek ye diyo ama ben hiç yemiyom yani hiç öyle bir alışkanlığım yok illaki yemek grekiyomu

meraba canım...
inan bana ben bu konuyla ilgili çok fazla şey okuyorum.hatta derslerim bununla alakalı.özellikle tam tahıllı ekmekleri öneriyorlar..içinde her türlü vitamin var..beyaz ekmek de de yaşlanma karşıtı olan selenyum mevcut.ben veterinerlik okuyorum,bu yuzden gıdayla alakalı çok fazla ders aldım..inan bana biyokimya hocamız ısrarla ekmek yiyeceksiniz diyip duruyordu..tabii abartmamak koşuluyla oldugundan eminim :) ben çok ekmek tüketen biri değilmdir.günde 6 dilim kafi bana.turk halkı zaten guinness rekorlar kitabına girmişti ekmek tüketimiyle

ama öle yapmasanaaaa bak bende denedim her turlu..olmuyor geri alıyorsun..ben bi haftadır açlık hissetmeden verdim bunu..zaten burda günlük menülerimizi yazma amacımız bu..herkes birbirine tavsiye verir ve herkes menuleri okuyup fikir edinir..biliyorum canım yurtta zor ama emin ol öğlen yemeğinde elma yerine sebze yemeği yeseydin,tansiyonun düşmeyecekti..elmayı arada tüket bence...metabolizmanı yavaşlatırsın bu kadar az yiyerek.sonra daha da zorlaşır kilo vermen..2-3 saatte bir ağzına birşey atmalısın bence.ben daha önce çok fazla şok diyet denedim,hiçbiri metabolizmamı yavaşlatmaktan öteye gitmedi...

azda olsa yiyeyim bari ben kendimi bildim bileli kahvaltı dışında ekmek yemem

burda deprem oldu.....

çok şükür problem yok 5 şiddetinde
gene Allah bilirde ben çok güvenlikli bi yerdeyim evimiz mustakil,kayalık bir arazide sitemiz tabi bu yüzden daha şiddetli hissediyoruz geçirgenlik bakımından ama allah korusun sağlamdayız yani:
))
hatta annemleri aradım çağırdım bana gelin bugece diye

şmdi haber geldi halam korkudan kasılmış tansiyon 26 ya vurmuş belden aşağısı tutmuyomuş hastaneye kaldırmışlar...hay allahım yaaa (

günyadın herkese........ şimdien iyi bayramlar diliyorum... birazdan yola çıkacaz sabah biraz erken kalkıp tartıldım....

53,1 çıktım 300 gr vermişim... hiç yoktan iyidir dedim...yavaş yavaş veriyoruz bakalım...

peppercik koçluğun için çok teşekkür ederim çok sağol emeklerin için........

leylaela canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın....

gayet iyi canimmm.
afferin mekigini de cekmissin.. :81:

ahh ben sana ne diyimm

yaa bak tarti vermis cezani.. kocunu dinlemezsennn

bayramda dikkat et bari cnmmm

cnm seni daha once de uyarmistim, bu kadar az yiyerek bisey elde edemezsin, metobolizmani durdurursun sadece.. sonra 3 kati gelecek verdigin kilolar haberin olsunn

cnm tebrikler 300 gr iyidir.
ben de 54,20 ciktim. 200 gr vermisim bu hafta, gerci h.sonu sabahi kesin daha az cikicam, daha cok verdim aslinda ama ben yine de boyle bildiricem

sen de sagol cnm spor listeleri icin.

bana simdiden 50 dk pilates yazar misin bu aksam icin. pzt-cr-cuma pilates gunlerim artik, kesin yapiyorum...

sana da iyi tailler, iyi bayramlar canimm

Son düzenleme:
Günaydinnn..........

kocum bugün ki menüm (ben sabahtan yaziyorum ki ona uyayim diye :)) )

sabah--> 2 dilim kepek ekmegi 1 kk peynir biraz bal

ara--> yarim hurma+mandalina

öglen--> 2 kepek ekmegi 1 kk peynir 1 domates

ara-->yogurt

aksam-->sanirim yumurta yemegim yok cunku. ama bugün disciye de gidecegim agzimdaki dikisler alinacak birsey yiyemez gibi olursam corba yaparim 1 kase...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…