iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah:salatalık,domates,peynir
öğlen:elma
akşam:ciğer çok az,yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı
sen hic degilse spor yapmıssıııınn:26: hahahahahaha
bende 1.100 hemde regl döneminde oldugum halde:) benim tam bi hafta oldu
inşallah üzmez...evet galiba yengeç olacak...kilo çizelgem ilerlyen zamanlarda pek iç açıcı olmayabilirdi...o yüzden değiştirdim..
ayyyyy çok sevindim hadi bırakmadan devam bak sonuçlarını alıyoruz
canım senin listelerini takip ediyorum...koçumuz kızsın sana he..çok az yiyosun bak...ondan sonra birden saldırırdın yemeklere...biraz doyurucu şeyler ye...ekmek yemek de gerekiyor,fizyolojik doygunluk için...sonra diyeti bırakınca kilo alırsın..:89:
ya herkez ekmek ye diyo ama ben hiç yemiyom yani hiç öyle bir alışkanlığım yok illaki yemek grekiyomu
canım ya haklısın ama ben zaten normalde çok yiyen biri değilim anca böyle kilo veririm diye düşünüyorumama galiba bu kilo bende takıntı oldu.umarım veririm yaaaaaaaa veremicem diye çok korkuyorum.ama ekmek yemem hep onun yüzünden bugün sınava gittim biraz tansiyonum düştü gibi şeker attım ağzıma geçti......öle işteee
azda olsa yiyeyim bari ben kendimi bildim bileli kahvaltı dışında ekmek yemem
burda deprem oldu.....
şmdi haber geldi halam korkudan kasılmış tansiyon 26 ya vurmuş belden aşağısı tutmuyomuş hastaneye kaldırmışlar...hay allahım yaaa(
şmdi haber geldi halam korkudan kasılmış tansiyon 26 ya vurmuş belden aşağısı tutmuyomuş hastaneye kaldırmışlar...hay allahım yaaa(
sabah
nesfit 0 yağlı süt
ara
1 mandalin 1 elma
öğle
gene nesfit
ara
küçük kurabiye tuzlu yaptıklarımdan
akşam
tavuklu kabak yemeği nefisss oldu
az sotelenmiş sarımsaklı yoğurtlu ıspanak
koçum dün gece 30 tanede mekik çektim yatmadan
Merhaba kızlar :80:
Zımbırtıyla birlikte baş ağrıları yakamı bırakmadığımdan pek giremedim bu hafta. Herşey yolundadır umarım.
ŞULECİM pazartesi günü 60 dk spor, çarşamba günü de 20 dk spor yapabildim.
Sevgili koçum PEPPER esas cozutmalarımı geçtiğimiz haftasonu yaptım, ama öyle böyle değil, bildiğin tıka basa yedim :78: Haftaiçi de hemen hemen hergün 1 paket hanımelleri çayla yedim. Bugün bisküvi yemedim ama 2-3 kaşık chokella yedim. Ay pardon ya, bugün de kremalı bisküvi yedim 1 paket :83: Reglle alakalı bi şeker ihtiyacı söz konusu sanırım :86: Dün burgerdan yemem dışında haftaiçi menülerim gayet güzeldiSanırım bu mesajı okuduktan sonra ne ceza vereceğini şaşırdın, di mi :79: Ama tartıda cezamı aldım zaten :84:
canım ya haklısın ama ben zaten normalde çok yiyen biri değilim anca böyle kilo veririm diye düşünüyorumama galiba bu kilo bende takıntı oldu.umarım veririm yaaaaaaaa veremicem diye çok korkuyorum.ama ekmek yemem hep onun yüzünden bugün sınava gittim biraz tansiyonum düştü gibi şeker attım ağzıma geçti......öle işteee
günyadın herkese........ şimdien iyi bayramlar diliyorum... birazdan yola çıkacaz sabah biraz erken kalkıp tartıldım....
53,1 çıktım 300 gr vermişim... hiç yoktan iyidir dedim...yavaş yavaş veriyoruz bakalım...
peppercik koçluğun için çok teşekkür ederim çok sağol emeklerin için........
leylaela canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?