Bayanlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum, bugün birkere yayinlarim isterseniz ya da hepsini toplu olarak pazartesi yayinlarim :)
haha havalarada girerim böyleee............
ama ben hala tartilamiyorum o ayri
59,1 malesef ama misafirler su bu hic dikkat etmedim
ya ben 1.5 kilo fazla çıktım yine nasıl bildiriyim yapıyım, hızla şişiyorum yahu:85:
Günaydinnn..........
kocum bugün ki menüm (ben sabahtan yaziyorum ki ona uyayim diye :)) )
sabah--> 2 dilim kepek ekmegi 1 kk peynir biraz bal
ara--> yarim hurma+mandalina
öglen--> 2 kepek ekmegi 1 kk peynir 1 domates
ara-->yogurt
aksam-->sanirim yumurta yemegim yok cunku. ama bugün disciye de gidecegim agzimdaki dikisler alinacak birsey yiyemez gibi olursam corba yaparim 1 kase...
Bayanlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum, bugün birkere yayinlarim isterseniz ya da hepsini toplu olarak pazartesi yayinlarim :)
peeperrrrrrrrrrrr cimcimecim nasılsın...kimseler kalmamış tanıdık sanki...
ya ben 1.5 kilo fazla çıktım yine nasıl bildiriyim yapıyım, hızla şişiyorum yahu:85:
gzmnc canım 58.4 gecen haftaya göre 400 gr vermiş bulunmakatayım...hemde regliyim yani...
kızlar teşekkürler bu sabah taburcu oldu halam bacakları açılmış çok şükür geçiçi bir felç yani allah korusun,iyi dilekleriniz için teşekkürler
şuleüülkü iyi yolculuklar iyi bayramlar
koçum yanlız dün menüyü yazdıktan sonra biraz kaçırdım ama gene yatmadan 30 mekiğimi çektimde yattım
not ettim canim...
iyi haftasonlari, simdiden iyi bayramlar...
Tesekkür ederim canim sanada ! Ben bu Bayramdan hic birsey anlamayacagim malesef, calisiyorum
gunaydın
59.8 den 58.7 ye inmişim :) 1.1 kilo
not et canım
yazayim mi yazmayayim mi :))
lachesis hayırdır neden aldın ki kilo acaba şişlik falan olmasın
menülerini tam hatırlamıyom ama
cnmm kilo olamaz ya, sisliktir oo
minnoşşşş nasılsınnnnnnn bende dedim kimse kalmamış
ben de
üstelik kimsem de yok burada... ailemle telefonda görüscem o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?