50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayanlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum, bugün birkere yayinlarim isterseniz ya da hepsini toplu olarak pazartesi yayinlarim :)

haha havalarada girerim böyleee............

ama ben hala tartilamiyorum o ayri

ya ben 1.5 kilo fazla çıktım yine nasıl bildiriyim yapıyım, hızla şişiyorum yahu :85:

Bayanlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum, bugün birkere yayinlarim isterseniz ya da hepsini toplu olarak pazartesi yayinlarim :)

59,1 malesef ama misafirler su bu hic dikkat etmedim

gzmnc canım 58.4 gecen haftaya göre 400 gr vermiş bulunmakatayım...hemde regliyim yani...

kızlar teşekkürler bu sabah taburcu oldu halam bacakları açılmış çok şükür geçiçi bir felç yani allah korusun,iyi dilekleriniz için teşekkürler

şuleüülkü iyi yolculuklar iyi bayramlar

koçum yanlız dün menüyü yazdıktan sonra biraz kaçırdım ama gene yatmadan 30 mekiğimi çektimde yattım

lachesis hayırdır neden aldın ki kilo acaba şişlik falan olmasın
menülerini tam hatırlamıyom ama

oglen yemek yesen daha iyi olur cnm,
kalani guzel ama

bugun de olur,
pzt. bayram telasi bakamayabiliriz..

sen bilirsin..

peeperrrrrrrrrrrr cimcimecim nasılsın...kimseler kalmamış tanıdık sanki...

iyiyiz cnm ya sen?
nerelerdesin..

ya nilufert, kahvekokusu kayip.
lachesis burda,
spatz cok mesgul
anchusa da tatilde

:87:

ya ben 1.5 kilo fazla çıktım yine nasıl bildiriyim yapıyım, hızla şişiyorum yahu :85:

cnmm kilo olamaz ya, sisliktir oo

gecmis olsun cnmm

meraba kızlar:)

bende 59.8 den 58.7 ye düştüm...hemde regli olmama rağmen..ve aç kalmayarak sizin desteklerinizle başardım çok teşekkur ederim herkese ayrı ayrı

gunaydın

59.8 den 58.7 ye inmişim :) 1.1 kilo
not et canım

yoksa senin de benim gibi ödem sorunun mu var

ben regli iken aldıgım ödemi ancak 10 gün sonra atabiliyorum normalde 3 gün sonra giderdi
bir kaç gün normal kilomda kalıp tekrar şişmeye başlıyorum sonra regli gene geliyor ve yine şişiyorum haaaadiiii sil baştan ....

ben de şişim hala
nsıl bildirim yapıcam bilmiyorum
,
kilo almadığımı biliyorum deli gibi spor yapıyorum diyetime de dikkat ediyorum ama...

regli ıolmadan önce ki kilomu yazıcam herhal

şule yola çıkıyorum falan demişsin iyi yolculuklar canım bayram tatili falan mı

ben sporlarımı yazim gene de dün akşam 60 dk plates şimdi de 15 dk leslie 45 dk stepper akşam çok yorgun olmassam ve tabi kızmetse plates yapcam İnşallah

öptüm kızlar hepinizi

hayırlı cumalar

LEYLAELA CIM geçmiş olsun canım

ALLAH bütün hasta olupda şifa bekliyenlere acil şifalar versin

Son düzenleme:
yazayim mi yazmayayim mi :))

sen bilirsin, ben bildirimimi yapıyım da
lachesis hayırdır neden aldın ki kilo acaba şişlik falan olmasın
menülerini tam hatırlamıyom ama

cnmm kilo olamaz ya, sisliktir oo

ben şimdi arada içiyordum ya sigarayı tamamen bıraktım kızlar, ondan mıdır nedir, vücudum acaip şiş, ve sindirim sistemim tamamen durdu. laksatif falan mı kullansam bilemedim.
sigarayı bırakınca iyi olmam lazım kötüleştim ben resmen
ovülasyona bile geç girdim onun etkisi de olabilir şişlikte belki.

minnoşşşş nasılsınnnnnnn bende dedim kimse kalmamış

iyiyim kuşum kilo alma durumu dışında, 1-2 gündür bel boyun ağrısı falan yaşıyordum bugün iyiyim. sen nasılsın? işler yoğun galiba yoksun.

@Lachesis...

tamam ekliyorum ama lütfen bozma moralini... Yediklerine dikkat ediyorsun, spor yapiyorsun, eminim gecici birseydir....

dünkü menüm:

sabah:1 domates,1 salatalık,3 zeytin,bir dilim peynir,bir dilim tam buğdaylı ekmek

ara:yeşil elma

öğle:kıymalı makarna,yoğurt

ara:2 mandalina

akşam:zeytinyağlı pırasa,bir dilim ekmek

gece:bir bardak yağsız süt

aktivite: slim in 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…