50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ellerine saglikk

aman cnm kilo bile alsan sakin geri donme sigaraya, dusun vucuduna ne kadar zarar veriyor ki zayiflatiyor seni oyle sagliksizca. sakin sakin icme cnm arkadasimm
cok buyuk zararlari var her yondenn

dönmem artık canım, zaten bebek düşünüyoruz ya hamile kalmadan bırakıyım dedim.

>gmznc sağol canım liste için kilo veren herkesi tebrik ederim.

rica ederim...

sizin adiniza cok cok sevindim, o illetten kurtulmani harika.. Cok cok tebrik ederim...

Vücudun, kanin, zihnin hersey tertemiz olsun, bebisine saglikli bir bedeb hazirlarsin ins...

listede de öyle yaziyor
53.6 ve 54.2
Canım onu ben yazdım şimdi :) Zaten geçen haftayı anchusa yanlış yazmış, exceldeki problemden dolayı..

Çok sevindim canım, tebrikler :81: Umarım devamını getirirsin :80:

Doğru diyon peppercim :80:

Sende sanırım bu sıralar şişlik var. Hangi ara 55 oldun yahu...

cnm ben h.sonu 500 gr eksik cikiyorum. muhtemelen 54,7 yim yani )
ana artik listeye duzenli bi sekilde girmek istiyorum o yuzden fazla da ciksam cuma sabahlari bildiricem artik.

tabi 53,90 dum yazin; 800 gr aldim kisa girerken, onun da sebebini bilmiyorum hayatim;

bu aralar cok duzenli pilates yapiyorum kaslanmis da olabilirim.

Ay sen dedin hemen benim sana verdiğim söz aklıma geldi Bu hafta regl olduğum için denemedim tartı olayını, zaten yatmadan önce hiç aklıma gelmedi tartılmak :78: En geç bayramdan sonraki hafta bildiririm sonucu :13:

Anladım canım, en az 500 gram fark vardır bence de... Tabi en güzeli hep aynı gün tartılmak. Ben de sadece cuma günkü kilomu dikkate alıyom.

Bazıları şey diyo, spor yapınca önce kilo alıyon, ya da kilonu kloruyon uzun bi süre, sonra çatır çatır vermeye başlıyon, umarım durum budur :80:

Bi de şişlik hissettiğin dönemler şöyle bişi de deneyebilirsin. Sabah çok sağlam yiyip, ilerleyen öğünlerde gittikçe azaltabilirsin. Benim genelde tam tersi oluyo, ama aksini becerircem kilo veriyom :86:

CİCİBİSİ tebrikler, bi haftada o kadar kiloyu nasıl verdin yahu :89:

Valla bnde anlamadım şekerim,ama geçen hafta ki kilom aslında regli şişkinlğinden sanırım,çünkü önceki haftada bu civardaydı kilom,,yinede orda 2 kg.ları görmek motive etti :13:

Leylaela saol tatlım

haklisin; ben de artik hep cumalari tartilicam ;-))

aynen dedigin gibi genelde aksamlari daha cok yeniyor;
tv karsisinda atistirmalar vs :-((

insallah dedigin gibi sporun faydasini gorurum gunler ilerledikce cnmmm

:92:

kizlar hepinizin bayramini simdiden kutluyorum,
umarim harika bir bayram gecirirsiniz.

memleketten uzakta olanlar, ya da ailelerinden ayri olanlar uzulmesinler; en kisa zamanda onlarda kavusurlar umarim sevdikleriye. hem simdi web kamerasi, goruntulu telefonlar sayesinde iletisim kurmak cok rahat; biz cocukken babam y.disinda calismisti 5 sene. yilda 1 kez izne gelebilirdi. o zaman her evde tlf. yoktu; dedemleri arardi su saatte aricam orda olsunlar diye; annemle kalkar bir semtten bir semte giderdik babamla telefonda konusmak icin :-((( ama 5 yil gecti ve ruya gormus gibi olduk
sizlerde sabredin; hersey geciyor bu hayatta

gzmnc ozellikle sana soyluyorum cnm, biz de burda senin bir ailen sayiliriz......

koocamannn opuyorum hepiniziii

ya büyük ihtimal bişeyler yaşarsın gene ama olsun zamanla vucudun alışır nikotinsizliğe,ben çok ii yapmışım diyorum hele 3 ay sonrada hamile kaldım bebiş hiç mağruz kalmadı sigara dumanına varsın sonuç 4 kilo olsun verilir gider
haklisin; ben de artik hep cumalari tartilicam ;-))

aynen dedigin gibi genelde aksamlari daha cok yeniyor;
tv karsisinda atistirmalar vs :-((

insallah dedigin gibi sporun faydasini gorurum gunler ilerledikce cnmmm

:92:

ya evet ya şu akşamları tv karşısında yeme işi olmasa daha çok veririm bende ma eşim beni çok bozuyo yaaa
adam bayılıyo yesin içsin...:))

cnm hep ayni dertten muzdaribiz. benim esim de sever,
ona 1 tepsi tavuk gogsu yaptim gecen pazar; dun aksam bitti hepsi; o yedi cogu aksam ben kendimi tuttumm yemedim, ama 2 aksam ben de yedim 1er dilim :-(((

goz gorunce dayanilmiyor;
bir de zevkli oluyor filmizlerken misir patlatmak ya da kek, tatli biseyler goturmek

kızlar selam,nasılsınız,nasıl gidiyo rejimler? Kimse yok burda yaw
Ben felaket durumdayım verdiğim kiloları düşününce gözlerim yaşarıyor,aaahhh eski günler ah
Hamileliğim ilk 7 ayında sadece 6 kilo almıştım ve süperdim,ama şu son 2 aydır coştum valla,ne siz sorun ne ben söyleyeyim bakalım nasıl vericem bu kiloları. Neyse size takılınca insan vermemezlik edemiyo nasılsa,kendinize iyi bakın öptüm

ay kuşum hoşgeldin nasılsın, çok az kaldı dimi doğuma, verirsin sen ya hiç takma kafana, doğumla emzirmeyle gidiyor zaten çoğu
özledik vallahi ya, nasıl heyecanlı mısın? nasıl doğum yapıcaksın?

sorma olmazmııı..:)) bende çoğunda tutuyorum ama gene de olmuyor
asıl şimdi yandım ben 9 gün tatil kociş evde allahhhh onu yap yiyelim hadi gel dışarda bunu yiyelim hadi eve dönerken tatlı bişeyler alaım....hiççç bitmez artık:)

amannn sen tadını çıkar boşver bak ben geçen yıl doğum yaptım 16 17 kilo aldım gram kalmadı hepsini verdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…