cnm ellerine saglikk
aman cnm kilo bile alsan sakin geri donme sigaraya, dusun vucuduna ne kadar zarar veriyor ki zayiflatiyor seni oyle sagliksizca. sakin sakin icme cnm arkadasimm
cok buyuk zararlari var her yondenn
dönmem artık canım, zaten bebek düşünüyoruz ya hamile kalmadan bırakıyım dedim.
>gmznc sağol canım liste için kilo veren herkesi tebrik ederim.
Canım onu ben yazdım şimdi :) Zaten geçen haftayı anchusa yanlış yazmış, exceldeki problemden dolayı..listede de öyle yaziyor
53.6 ve 54.2
Doğru diyon peppercim :80:
Sende sanırım bu sıralar şişlik var. Hangi ara 55 oldun yahu...
rica ederim...
sizin adiniza cok cok sevindim, o illetten kurtulmani harika.. Cok cok tebrik ederim...
Vücudun, kanin, zihnin hersey tertemiz olsun, bebisine saglikli bir bedeb hazirlarsin ins...
Çok sevindim canım, tebrikler :81: Umarım devamını getirirsin :80:
cok iyi yaptin canim benim..
cnm ben h.sonu 500 gr eksik cikiyorum. muhtemelen 54,7 yim yani)
ana artik listeye duzenli bi sekilde girmek istiyorum o yuzden fazla da ciksam cuma sabahlari bildiricem artik.
tabi 53,90 dum yazin; 800 gr aldim kisa girerken, onun da sebebini bilmiyorum hayatim;
bu aralar cok duzenli pilates yapiyorum kaslanmis da olabilirim.
CİCİBİSİ tebrikler, bi haftada o kadar kiloyu nasıl verdin yahu :89:
Ay sen dedin hemen benim sana verdiğim söz aklıma geldiBu hafta regl olduğum için denemedim tartı olayını, zaten yatmadan önce hiç aklıma gelmedi tartılmak :78: En geç bayramdan sonraki hafta bildiririm sonucu :13:
Anladım canım, en az 500 gram fark vardır bence de... Tabi en güzeli hep aynı gün tartılmak. Ben de sadece cuma günkü kilomu dikkate alıyom.
Bazıları şey diyo, spor yapınca önce kilo alıyon, ya da kilonu kloruyon uzun bi süre, sonra çatır çatır vermeye başlıyon, umarım durum budur :80:
Bi de şişlik hissettiğin dönemler şöyle bişi de deneyebilirsin. Sabah çok sağlam yiyip, ilerleyen öğünlerde gittikçe azaltabilirsin. Benim genelde tam tersi oluyo, ama aksini becerircem kilo veriyom :86:
ya büyük ihtimal bişeyler yaşarsın gene ama olsun zamanla vucudun alışır nikotinsizliğe,ben çok ii yapmışım diyorum hele 3 ay sonrada hamile kaldım bebiş hiç mağruz kalmadı sigara dumanına varsın sonuç 4 kilo olsun verilir gidersağol canım ben de yeşil çay falan içtim ama pek etkisi olmuyor. ben sigarayı bir kere daha bıraktım 6 kilo almıştımhala onları vermeye çalışıyorum. düğün öncesiydi, hem kilo aldım hem sindirim sistemim falan durdu, kabızlık falan vardı. gelinliğimde problemim oldu. ay ne sorunlar yaşamıştım tam düğün zamanı
inşallah yine aynı şeyler olmaz.
haklisin; ben de artik hep cumalari tartilicam ;-))
aynen dedigin gibi genelde aksamlari daha cok yeniyor;
tv karsisinda atistirmalar vs :-((
insallah dedigin gibi sporun faydasini gorurum gunler ilerledikce cnmmm
:92:
ya büyük ihtimal bişeyler yaşarsın gene ama olsun zamanla vucudun alışır nikotinsizliğe,ben çok ii yapmışım diyorum hele 3 ay sonrada hamile kaldım bebiş hiç mağruz kalmadı sigara dumanına varsın sonuç 4 kilo olsun verilir gider
ya evet ya şu akşamları tv karşısında yeme işi olmasa daha çok veririm bende ma eşim beni çok bozuyo yaaa
adam bayılıyo yesin içsin...:))
kızlar selam,nasılsınız,nasıl gidiyo rejimler? Kimse yok burda yaw
Ben felaket durumdayımverdiğim kiloları düşününce gözlerim yaşarıyor,aaahhh eski günler ah
Hamileliğim ilk 7 ayında sadece 6 kilo almıştım ve süperdim,ama şu son 2 aydır coştum valla,ne siz sorun ne ben söyleyeyimbakalım nasıl vericem bu kiloları. Neyse size takılınca insan vermemezlik edemiyo nasılsa,kendinize iyi bakın öptüm
cicibisi ben de seni cok tebrik ediyorum cnmm
sorma olmazmııı..:)) bende çoğunda tutuyorum ama gene de olmuyorcnm hep ayni dertten muzdaribiz. benim esim de sever,
ona 1 tepsi tavuk gogsu yaptim gecen pazar; dun aksam bitti hepsi; o yedi cogu aksam ben kendimi tuttumm yemedim, ama 2 aksam ben de yedim 1er dilim :-(((
goz gorunce dayanilmiyor;
bir de zevkli oluyor filmizlerken misir patlatmak ya da kek, tatli biseyler goturmek
kızlar selam,nasılsınız,nasıl gidiyo rejimler? Kimse yok burda yaw
Ben felaket durumdayımverdiğim kiloları düşününce gözlerim yaşarıyor,aaahhh eski günler ah
Hamileliğim ilk 7 ayında sadece 6 kilo almıştım ve süperdim,ama şu son 2 aydır coştum valla,ne siz sorun ne ben söyleyeyimbakalım nasıl vericem bu kiloları. Neyse size takılınca insan vermemezlik edemiyo nasılsa,kendinize iyi bakın öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?