canimm cok tesekkur ederim 3 ayri nivea cdsi eklemisler ama part part oldugu icin ugrasmayim dedim sirf gobek ile alakali bi video buldum yine ayni sitede paylasimin icin tesekkurlerkaydirigubbakcemile5
göbekle alakalı videoyu nerden buldun şeker? bide ben bakayım
kızlar sizde de pazar günü kaçamak oluyor mu
benim kahvaltıda biraz oluyor pazar kahvaltılarını çok seviyorum
kaçamak deyince hamur işi felan değil
Cezamı çektim:)
200 kalori yaktım bisiklette, 50 tane mekik hareketi yaptım. Gerçi benimki klasik mekik değil, klasik mekik omurgaya zararlıymış, ben plates egzersizlerinin karın için olanlarını yapıyorum.
Dizlerim bükük yere uzanıyorum, ellerimi ve kollarımı öne doğru uzatım kalkarken aynı zamanda nefes alıp veriyorum, hem karın kasları için süper hem de boynu sırtı yormuyor, tavsiye ederim.
Ve 5 kere eğilip kalktım. Bu dediğin hareketi de plates topuyla yapıyordum ben önceden yapınca anladım. Ama tek başına ve çok sayıda yapınca dizler için biraz zararlı. 5 ten birşey olmaz tabi.
Öyle yani mutluyum, sağol bozocum. umarım fazladan kalorilerim yanmıştır:S
sabah kırıntı
ara yok
öğlen tavuk kuşbaşı pilav 2 kaşık
ara yok
akşam aynı yemek
gece zeytin peynir salatalık domates acıka
bu gece nöbetçiyim ve nöbette hiç isteğim doğrultusunda gitmiyor nöbetim
bravo canim ya ben bisiklet kullanamadim bugun ya da kullanmadim diyelim :kedi:
ama ip atladim bol bol hareket yaptim
senin dedigin sanirim yarim mekik ki ben de yarim mekik cekiyorum tam mekik kimse onermiyor ki zaten egzersiz cdlerinde bile goremezsin opuyorumnanaktan
umarim gitmistir yedigim tatlilar benim gunum pek parlak degildi bugun kafamçokkarıştı
Sağol canım benimki de parlak değildi, pizzalar aşureler:) İnşallah telafi edebilmişimdir. Arada oluyor böyle. Çok can sıkıp rejimi kabus haline de getirmemek lazım
İp atlamak çok etkili gerçekten, eritmişsindir tatlılarıBen de bir atlama ipi alsam mı diyorum da diz problemi yaşadığımdan biraz çekiniyorum.
canım boyum bana göre 160tı ama sanırsam ki çöktüm ya da benim mendebur diyetisyen beni yanlış ölçtü 157 yazdı. biz arasını 158i alalım derim
Ödem problemin varsa ben de ona uygun bir bitki çayı tarifi var, metabolizmaya ve sindirime de faydalı istersen tarifini verebilirim.
Pazar günleri krep günü canım bizim. Bu bir aile geleneği haline geldi asla değiştiremem. Ama yağsız ve light sütle yaptığımdan çok kalorili olduğunu düşünmüyorum. Hatta esmer unla yapılanı diyet listelerinde oluyor, onu sadece kendime yapıyorum bazen, biraz kuru. ama eşim normalini istiyor.
Bugün de ızgara sucuk günüydü.:) Yazın da pazarları dışarıda sahilde falan yapıyoruz.
Biraz gelenekçi bir aileyiz:)
Evet cok iyi olur. Daha once boyle bir sorunla karsilasmamistim. Sanirim dogum kontrol hapini birakinca meydana gelen bir durum bu..
aynen canım pazar kahvaltıları bizim içinde öyledir
ama bu pazar olamadı malesef eşim erkenden işe gitti
yani kaçamak yapmaya fırsat olmadı
merhaba YESA,Regl donemi dolayisiyle vucudumda cok fazla odem olustu.Normalde hic boyle olmazdi ama ...Normalde 57.8- 58 kiloyum.
Ama bu hafta dedigim gibi 61i gordum tartida ve cok siskinim.Kilom 61 degil yani. Reglim bitince sanirim vucudum normale doner. Kilo bildirimimi o zaman yapiym.Boyum da 170.
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?