50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimm cok tesekkur ederim 3 ayri nivea cdsi eklemisler ama part part oldugu icin ugrasmayim dedim sirf gobek ile alakali bi video buldum yine ayni sitede paylasimin icin tesekkurlerkaydirigubbakcemile5

göbekle alakalı videoyu nerden buldun şeker? bide ben bakayım

kızlar sizde de pazar günü kaçamak oluyor mu
benim kahvaltıda biraz oluyor pazar kahvaltılarını çok seviyorum
kaçamak deyince hamur işi felan değil

Pazar günleri krep günü canım bizim. Bu bir aile geleneği haline geldi asla değiştiremem. Ama yağsız ve light sütle yaptığımdan çok kalorili olduğunu düşünmüyorum. Hatta esmer unla yapılanı diyet listelerinde oluyor, onu sadece kendime yapıyorum bazen, biraz kuru. ama eşim normalini istiyor.

Bugün de ızgara sucuk günüydü.:) Yazın da pazarları dışarıda sahilde falan yapıyoruz.
Biraz gelenekçi bir aileyiz:)

selam herkese benıde ealın aranzaa boyum 1.60 kilom 59 artık heergun buraya gırıp yedıklerımı yazıcam dıyete baslayım dıyorm bırturlu olmuyor en azından bılrıktee daha ıyı yol alırımm herkesee kolay gelsın

en son katilimlarla birlikte listemizin son hali ama bu carsamba kilo bildirimi yapmayanlari burcuhayal listeye dahil etmeyebilir o yuzden aklinizda bulunsun kizlar

1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy 1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy 1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52
4-BOZO------------------------57------------------------boy 1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
5-YESA-------------------------52-------------------------boy:1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47
6-SHEKERKIZCANDY------59--------------------boy 1.75------------------ulasmak istedigi kilo 53
7-YASEMN--------------------61.6---------------------boy -?---------------------ulasmak istedigi kilo 56
8-GUGUZ-----------------------61------------------------boy1.58-------------------ulasmak istedigi kilo 50
9-FSNCELIK------------------60.2----------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55
10-LILYUM--------------------57.8----------------------boy 1.72------------------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
11-SIMPLE_DIMPLE---------56----------------------boy 1.65-----------------ulasmak istedigi kilo 50
12-ECE1--------------------------49------------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45
13-NAZZ81----------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.
14-SIBEL24-----------------------54--------------------boy 1.55-----------------ulasmak istedigi kilo 49
15-SEVGI006---------------------59--------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53
16-BALPERISI------------------57.8-58---------------boy1.70-------------------ulasmak istedigi kilo 57
17-TWEETY----------------------61---------------------boy1.63---------------------ulasmak istedigi kilo 55
18-ASHMINUKAL-------------61.5-------------------boy?--------------------------ulasmak istedigi kilo 54
19-ECEMM82---------------------56---------------------boy?----------------------ulasmak istedigi kilo 50
20-HUKUKCU19------------------57---------------------boy1.65------------------ulasmak istedigi kilo 55

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezamı çektim:)
200 kalori yaktım bisiklette, 50 tane mekik hareketi yaptım. Gerçi benimki klasik mekik değil, klasik mekik omurgaya zararlıymış, ben plates egzersizlerinin karın için olanlarını yapıyorum.
Dizlerim bükük yere uzanıyorum, ellerimi ve kollarımı öne doğru uzatım kalkarken aynı zamanda nefes alıp veriyorum, hem karın kasları için süper hem de boynu sırtı yormuyor, tavsiye ederim.
Ve 5 kere eğilip kalktım. Bu dediğin hareketi de plates topuyla yapıyordum ben önceden yapınca anladım. Ama tek başına ve çok sayıda yapınca dizler için biraz zararlı. 5 ten birşey olmaz tabi.

Öyle yani mutluyum, sağol bozocum. umarım fazladan kalorilerim yanmıştır:S

bravo canim ya ben bisiklet kullanamadim bugun ya da kullanmadim diyelim :kedi:

ama ip atladim bol bol hareket yaptim

senin dedigin sanirim yarim mekik ki ben de yarim mekik cekiyorum tam mekik kimse onermiyor ki zaten egzersiz cdlerinde bile goremezsin opuyorumnanaktan
umarim gitmistir yedigim tatlilar benim gunum pek parlak degildi bugun kafamçokkarıştı

sabah kırıntı
ara yok
öğlen tavuk kuşbaşı pilav 2 kaşık
ara yok
akşam aynı yemek
gece zeytin peynir salatalık domates acıka
bu gece nöbetçiyim ve nöbette hiç isteğim doğrultusunda gitmiyor nöbetim

canim iyi gecmis gunun kutlarim :lepi:
bu arada boy yazamadim senin boyun kac acaba sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:

Sağol canım benimki de parlak değildi, pizzalar aşureler:) İnşallah telafi edebilmişimdir. Arada oluyor böyle. Çok can sıkıp rejimi kabus haline de getirmemek lazım

İp atlamak çok etkili gerçekten, eritmişsindir tatlıları Ben de bir atlama ipi alsam mı diyorum da diz problemi yaşadığımdan biraz çekiniyorum.

canım boyum bana göre 160tı ama sanırsam ki çöktüm ya da benim mendebur diyetisyen beni yanlış ölçtü 157 yazdı. biz arasını 158i alalım derim

evet canim ya ozellikle bu aralar pek yogun davetler surekli ki haliyle tatli da geliyor insanin onune neyseki sonrasinda telafi etmisimdir insallah:Saruboceq:

dikkat et canim aman deyim yerimseniben

canım boyum bana göre 160tı ama sanırsam ki çöktüm ya da benim mendebur diyetisyen beni yanlış ölçtü 157 yazdı. biz arasını 158i alalım derim

tamamdir canim 1.58 olarak yazdim opuyorumnanaktan

Ödem problemin varsa ben de ona uygun bir bitki çayı tarifi var, metabolizmaya ve sindirime de faydalı istersen tarifini verebilirim.

Evet cok iyi olur. Daha once boyle bir sorunla karsilasmamistim. Sanirim dogum kontrol hapini birakinca meydana gelen bir durum bu..

merhaba YESA,Regl donemi dolayisiyle vucudumda cok fazla odem olustu.Normalde hic boyle olmazdi ama ...Normalde 57.8- 58 kiloyum.
Ama bu hafta dedigim gibi 61i gordum tartida ve cok siskinim.Kilom 61 degil yani. Reglim bitince sanirim vucudum normale doner. Kilo bildirimimi o zaman yapiym.Boyum da 170.
Sevgiler..

aynen canım pazar kahvaltıları bizim içinde öyledir
ama bu pazar olamadı malesef eşim erkenden işe gitti
yani kaçamak yapmaya fırsat olmadı

Evet cok iyi olur. Daha once boyle bir sorunla karsilasmamistim. Sanirim dogum kontrol hapini birakinca meydana gelen bir durum bu..

5 bardak su
2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
1 tutam kiraz sapı
1 çay kaşığı zencefil tozu
2 kaşık vişne ya da böğürtlen(dondurulmuş olanları marketlerde satılıyor)
1 limon 4'e bölünüp içine atılıyor.

Tüm malzemeleri bir taşım kaynatıyorsun. Sonra gün içinde hepsini içiyorsun.

Bu çay aslında bir zayıflama çayı. Aynı anda, hem ödem atıp hem metabolizma çalıştırıp, hem de bağırsakları çalıştırıyo. Biraz meşakatli görünebilir ama benim sorunlarımı tamamen çözdü. Umarım sana da faydalı olur.

aynen canım pazar kahvaltıları bizim içinde öyledir
ama bu pazar olamadı malesef eşim erkenden işe gitti
yani kaçamak yapmaya fırsat olmadı

Neyse olaya iyi yanından bak, kaçamak yapmaktan kurtuldun. Haftaya pazar fazladan yaparsın

tamamdir canim duzelttim opuyorumnanaktan

bu arada ben de detox iceceginin tarifini vereyim inanilmaz guzel bir icecek tadi guzel zayiflatiyor cildi guzellestiriyor ve cok ucuz kaydirigubbakcemile3

1 elma
1 limon
6-7 tane karanfil
bagirsaklari calistiran karabiber o yuzden ne kadar katacaginiz size kalmis 10 -15 tane olabilir (tane karabiber)
1 adet kabuk tarcin

slm kizlar kalkar kalmaz hareket yaptim dunku video da ( http://www.virüsvirüsvirüsvirüsvirü...rüsvirüsvirüsvirüsvirüs/showthread.php?t=1132 ) cok guzel hareketler ama ilk hareketi yarim yapiyorum ben onun disindakileri yaptim bayaa etkili gibi

sonra su icmeyi unutup kahvaltiya oturdum

1 tost ekmegi
domates
tost ekmegi uzerine azicik krem peynir
cok az kasar peyniri

ama kahvaltinin ortasinda su icmem gerektigini hatirlayip kalkip ilik su icip tekrar devam ettim

kolay gelsin herkeslere

bende buugn gec kalktım bıras sut ıctım bı bardaksonrada peynır yedım ıkı dılım ekmek hıc yemedım aksama da balık yıcem frındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…