50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beni unutmayın ama darılıyorum baksenağlama
benim kilom 61 almışım yani birazcıklmaz:
boyum 163
ve hedef kilom 55
herkese iyi akşamlarzemuszemus

lmaz: olmaz sana da ceza vericem
50 tane yarım mekik
20 tane çömelip kalkma
hadi cezanı çek bakalım

masallah canim ya kaydirigubbakcemile3 bu arada artik listedesin kacis yok opuyorumnanaktan ama ustune yuruyus yapmissin bi de bozonun cezasini cekersen tamamdir kaydirigubbakcemile3

beni unutmayın ama darılıyorum baksenağlama
benim kilom 61 almışım yani birazcıklmaz:
boyum 163
ve hedef kilom 55
herkese iyi akşamlarzemuszemus

tamamdir canimm son eklentilerle birlikte 18 kisi olduk ama hep dedigimiz gibi carsamba kilo bildirimi yapmayan arkadaslar listeden cikarilabilirler o yuzden lutfen bu sayimizi koruyalim opuyorumnanaktan

lmaz: olmaz sana da ceza vericem
50 tane yarım mekik
20 tane çömelip kalkma
hadi cezanı çek bakalım

canim sen hic boyle agir ceza vermezdin yaa kafamçokkarıştı bu arada soylemeye cekiniyorum ama bi ufak cezada bana mumkunse senağlama

bu arada elimde suyumla yaziyorum bozocum verdigin bilgileri de okudum bastan sonra cok tesekkurler bugun buyuk bardakla sanirim 8inci bardagim :))))

aferin yesa alıştırdım seni suya
evet ağır ceza oldu ama mantı yemiş gözleme yemiş hamur işi ağırlıklı yani
sana da
20 mekik
20 çömelip kalkma
10 kez ip atla

aferin yesa alıştırdım seni suya
evet ağır ceza oldu ama mantı yemiş gözleme yemiş hamur işi ağırlıklı yani
sana da
20 mekik
20 çömelip kalkma
10 kez ip atla

canim bugun daha sporumu yapmadim birazdan ip atlayip mekik hareketleri bi de su egzersiz gobek baslikli videoyu yapacagim senin bu verdigin ceza ayri degil demi canim yapacagim sporun icinde olacak zaten o yuzden ayriyeten yapmayacagim demi opuyorumm :lepi:

Bugün yediklerim
Sabah krep, kaşar, kahvaltılık salça.
Öğlen bir kase aşure
Akşam ıspanak yapmıştım çok da canım çekiyordu lakin hayatımda ilk defa bir yemeği yaktım, canım ıspanağım çöpe gitti, kfc den tavuk ve küçük patates söyledim onları yedim
Arkasına küçük bir aşure daha yedim.(sonunda bitti rahatladım)
Bir de yetmedi çekirdek yedim bühüüüüüüüü..
Bozo beni öldürecek.
Sabah bisiklette 200 kalori yakmış ve karın hareketlerimi yakmıştım. O yüzden bisikletle ilgili bir ceza verirsen seviniri hayatım çünkü bisiklet çevirirken ders de çalışıyorum yarın sınavım var

Söyle kaç kalori yakıyım bozo

aferin
umarım kızmamışsındır bana
hamur işi yemişsin bugün çünkü

Hayır hiç kızar mıyım daha çok mutlu oldum hatta. Sen söylemesen birşey yapmazdım ama şimdi yapmış oldum ve çok daha rahat hissediyorum kendimi. zemuszemus
Hatta üzerine 100'er bacak indirip kaldırma hareketi bile yaptım gaza gelip :dance:

ben kactim kizlar spora gorusuruz yine bu arada acim ben (

domates havuc ve mandalina yedim ama nafile hala acim ((

slm kizlar ben geldim hala acim (

disimi fircaladim su icmeye mutfaga inecegim insallah bi sey yemem (

100 kere ip atladim
egzersiz gobek adli videodaki tum hareketleri yaptim
bir suru degisik mekik cektim
bacak ve basen hareketleri yaptim
20 defa oturup kalkma hareketi yaptim

kondisyon bisikletini kullanmaya karar verdim ama sol bacagimin arkasi inanilmaz aciyor neden bilmiyorum o yuzden kullanamayacagim bugun

kolay gelsin herkesee bu arada soylemismiydim hala acim ben ama bu kadar sporun ustune bi sey yemek istemiyorum

yesa belki çömmelip kalkma hareketi yaptığından ağrıyordur ben de ilk yaptığım zamanlar bacağım ağrıyordu
inşllh yanmıştın kaloriler
ben de acıktım 17:30 da yemek yedim

yesa belki çömmelip kalkma hareketi yaptığından ağrıyordur ben de ilk yaptığım zamanlar bacağım ağrıyordu
inşllh yanmıştın kaloriler
ben de acıktım 17:30 da yemek yedim

belki de canim bilemedim valla CADIARZU
insallah yakmisimdir yaa

en cok erken yedim 3.15 de bitti hersey ama cheese kek de dahil (

ondan sonra sadece 1 mandalina havuc ve domates yedim kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…