en son katilimlarla birlikte listemizin son hali ama bu carsamba kilo bildirimi yapmayanlari burcuhayal listeye dahil etmeyebilir o yuzden aklinizda bulunsun kizlar
1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy 1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy 1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52
4-BOZO------------------------57------------------------boy 1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
5-YESA-------------------------52-------------------------boy:1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47
6-SHEKERKIZCANDY------59--------------------boy 1.75------------------ulasmak istedigi kilo 53
7-YASEMN--------------------61.6---------------------boy -?---------------------ulasmak istedigi kilo 56
8-GUGUZ-----------------------61------------------------boy1.58-------------------ulasmak istedigi kilo 50
9-FSNCELIK------------------60.2----------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55
10-LILYUM--------------------57.8----------------------boy 1.72------------------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
11-SIMPLE_DIMPLE---------56----------------------boy 1.65-----------------ulasmak istedigi kilo 50
12-ECE1--------------------------49------------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45
13-NAZZ81----------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.
14-SIBEL24-----------------------54--------------------boy 1.55-----------------ulasmak istedigi kilo 49
15-SEVGI006---------------------59--------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53
16-BALPERISI------------------57.8-58---------------boy1.70-------------------ulasmak istedigi kilo 57
Ben de bugün yediklerimi yazayım.
1 gözleme
yarım tabak mantı
2 kaşık nohut yemeği
1 dilim ekmek
Regl dönemi öncesi dayanamadım 3-4 çay kaşığı nutella götürdüm :kedi: bunun için ceza verirseniz kabulüm ama ben bu hafta listede deilim o nedenle fasulyeden olduğuma göre ceza vermezsiniz belki :çok üzgünüm:
1 saat de yürüyüş yaptım açık havada.
Çarşamba günü kilo bildirimi yapacağım, beni de listeye eklerseniz sevinirim opuyorumnanaktan
Ben de bugün yediklerimi yazayım.
1 gözleme
yarım tabak mantı
2 kaşık nohut yemeği
1 dilim ekmek
Regl dönemi öncesi dayanamadım 3-4 çay kaşığı nutella götürdüm :kedi: bunun için ceza verirseniz kabulüm ama ben bu hafta listede deilim o nedenle fasulyeden olduğuma göre ceza vermezsiniz belki :çok üzgünüm:
1 saat de yürüyüş yaptım açık havada.
Çarşamba günü kilo bildirimi yapacağım, beni de listeye eklerseniz sevinirim opuyorumnanaktan
beni unutmayın ama darılıyorum baksenağlama
benim kilom 61 almışım yani birazcıklmaz:
boyum 163
ve hedef kilom 55
herkese iyi akşamlarzemuszemus
lmaz: olmaz sana da ceza vericem
50 tane yarım mekik
20 tane çömelip kalkma
hadi cezanı çek bakalım
beni unutmayın ama darılıyorum baksenağlama
benim kilom 61 almışım yani birazcıklmaz:
boyum 163
ve hedef kilom 55
herkese iyi akşamlarzemuszemus
aferin yesa alıştırdım seni suya
evet ağır ceza oldu ama mantı yemiş gözleme yemiş hamur işi ağırlıklı yani
sana da
20 mekik
20 çömelip kalkma
10 kez ip atla
aferin
umarım kızmamışsındır bana
hamur işi yemişsin bugün çünkü
300 kalori yak canım
madem yarın sınavın var
yediğin aşureleri yak bakalım
yesa belki çömmelip kalkma hareketi yaptığından ağrıyordur ben de ilk yaptığım zamanlar bacağım ağrıyordu
inşllh yanmıştın kaloriler
ben de acıktım 17:30 da yemek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?