slm kizlar kalkar kalmaz hareket yaptim dunku video da ( http://www.virüsvirüsvirüsvirüsvirü...rüsvirüsvirüsvirüsvirüs/showthread.php?t=1132 ) cok guzel hareketler ama ilk hareketi yarim yapiyorum ben onun disindakileri yaptim bayaa etkili gibi
sonra su icmeyi unutup kahvaltiya oturdum
1 tost ekmegi
domates
tost ekmegi uzerine azicik krem peynir
cok az kasar peyniri
ama kahvaltinin ortasinda su icmem gerektigini hatirlayip kalkip ilik su icip tekrar devam ettim
kolay gelsin herkeslere
yesacım kaşar peynirinin kalorisi çok değilmi
onun yerine bi dilim ekmek daha yesen sanki daha tok tutara.s
bende sabah dayanamayıp yine tartıldım 300 gr daha vermişimkaydirigubbakcemile2
yani bu gün 7. günüm ve tam 2 kilo vermiş oldum:lepi:
göbişimde 87 cm idi 85 olmuş
ama esas tartılma günüm yarın
yesacım ingilterenin neresinde kalıyosun
slm kızlar, çoookk mutluyum çünkü iki aydır görmediğim bi arkadaşım çok zayıflamışsın dedi:lepi: diyete aynen dewam baya motiwe etti beni bukaydirigubbakcemile2 ben bugün iki günlük detoksa başlıorm o yüzden sabah kahwaltıda bir dilim kepekli ekmek,1 yumurta,biraz peynir bir domates iki yeşil biber yedim.birazdan da ayranlı çorbamı içicemkaydirigubbakcemile3
benim de bütün kuzen ve kardeşim amcalarım ve dayılarım orda yaşıyorlar
bu sene misafir olarak eşimle gitmeyi istiyoruz ama evdeki hesap çarşıya uymadı geçen sene
o yüzden inş.bu sene gidebiliriz diyiyoruz
onlar londradalar sanırım uzak bayağı senin bölgelereCADIARZU
benim göğüslerim deli gibi ağrıyo ve şişiyo canım karın bölgemdeki şişlikte ayrı ama göğüs bölgem herşeyi unutturuyor
inşallah görüşebiliriz yesacım belli mi olur
ben de regl doneminde tartilmaktan nefret ediyorum kesin fazla cikiyor :gitme:
bu maydanoz suyunu icmistim ben eskiden ve asiri terletiyor cok guzel bi sey ki tadi da bence o kadar kotu degil kaydirigubbakcemile2 oyle tabii canim kim bilir
Maydanoz suyu fazla içmeyin kızlar, tansiyonu çok fazla düşürüyor, sağlığınızdan olmayın. Yüksek tansiyon hastaları içiyor bu yüzden genelde. Benim yazdığım çay şişkinlik için çok iyi, olmadı kiraz sapı kaynatın. Zaten diet yapıyorsunuz tansiyon aşağılarda bir de maydanoz suyuyla baylıp kalmayın
limonata için de aynı şeyi söyledi bi arkadaşim kendime diyet limonata söylemiştim. doğru mudur
söylemiştim ne ya ahah almiştim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?