kaçamak mı yaptın yoksa yesa
sana da ozaman yarım çömelip kalkma hareketini veriyorum 10 kere
10 da mekik
20 ip atlama
sen istedin cezayı sakın kızma bana kaydirigubbakcemile3
selam şekerler
sabah 10 da nesfit yiyerek güne başladım.
1 saat sporumu yaptım.
saat 2 gibide 1 dilim ekmekle bol yeşillikle kahvaltımı yaptım.sonra çarşıya çıktım yarım saat kadar yürüdüm.
5 gibi akşam yemeği için fırında ( poşette) balık yaptım yanındada bol salata yedim.(ve bir bardak kola)
bir tane maden suyumu içtim.ve büyük bir bardak yeşil çayımıde içtim.ve günümü kapattım.
canim 50 kere ip atladim
sonra mekik cektim her turlusunden 20serden 100 tane cekmisimdir (yarim mekik tabii)
sonra 10 tane yarim comelip kalkma
erimismidir acaba o yediklerim o iki tatli(
ben de tam yazıyım yediklerimi
sabah ilk lşmonlu ılık su
biraz beyaz peynir 2 etimek
öğlen yeşil mercimek çorbası
1-2 saat sonra makarna
arada 1 avuç fıstık
akşam biraz peynir ve bol marullu salata
yarım ayva 1 elma
2 litre su
çok mu olmuş
ben hiç spor hareketimi yazmıyorum.hep 1 saat diyip geçiyorum.yazmamaız gerekiyorsa bende yazayım hemen
önce yarın saat süren nivea cd siyle hareket yapıyorum sonrada
yanlara eğilme 50 kez
mekik 30x2 kez
ters mekik 30x2 kez
çapraz mekik 30 x2 kez
derin nefes aklıma geldikçe
ayak kaldırmaca 30x2 kez
bel çevirme 10 dk
görünmez sandalye 1 dk 10 sn
bacak esnetme 50 kez
bacak kaldırma 30x2 kez
çömelme 30x2 kez
geri tekme 30x2 kez
ip atlama 150 kez
--------------------------------------------------------------------------------
canim nivea cd haricinde mi bunlari yapiyorsun bende de var nivea cd bi ara hergun yapardim 45 dk suruyordu ama onu yaptiktan sonra baska bic bir sey yapamazdim masallah sana opuyorumnanaktan
sendeki cd zenci oğlanın olduğumu bende o vardı.internetten indirdiğim farklı çıktı.bunda daha çok bacak basen hareketi var.benim daha çok hoşuma gitti.30 dk sürüyor.bu bitince hazır ısınmışken diyip diğerlerinide yapıyorum.
sendezayıfla diye bir site googleden aratırsan bulursun.göbek çok yok.10 dk falan sürüyor.daha çok ayak ve basen hareketi var.benimde göbek sorunum olduğu için diğer hareketleri extra yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?