50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama inanilmaz kahve tüketiyorlar.. öyle böyle degill... her 10 dakikada koca fincanlarla iciyorlar... cesit cesit makineleri var..

zararli diyorsun, yok zararli olurmu hatta faydasi bile var diyorlar.. düsünüyorum düsünüyorum bulamiyorum. fincan fincan kahvenin ne faydasi olabilir diye.. i ih ben bulamiyorum. sanirim kendilerini kandiriyorlar.. he almanlar faydasi yok ama seviyoruz diyorlar da. akrabalar, seviyoruz da diyemiyorlar, hani 'kardesim ne kahvesi bizim kültürümüz de tavsan kani cay vardir'a cvp veremediklerinden, faydasi var diyorlar P

evet cnm,
ne zeytinyagli ne sebze yemegi ne de tereyagli pilav bilir onlar ))
eti bile cig yiyorlarmis bildigim kadariyla; yani izgarada bir onunu cosss bir de arkasini cosss tamam biftek diye kanli kanli gotutruyorlar sonra..

degisik kulturler yaa

fastfood yemekten sisiyorlar sonraa

fransizlar da kruasan yiyorlarmis kahvaltida

bir de esimin kuzeni italyan bi cocukla nisanlandi, yazin adanaya gitmistik nisanlarina , birlikte bi kahvalti yapma firsatimiz oldu,
cocuk kahvalti sofrasi icin hayretler icinde kaldi, bizim icin bu ogle yemegi diyor; onlarin da bir cesit biskuvileri varmis, ayakustu onu yiyip cikarlarmis evden sabahlari..

o kadar cok kahvenin bence de faydasi olamaz

ama ona bisey diyemem, biz de cayi cok tuketiyoruz milletce, onlarda bizi gorse sasirir belki ne faydasi var su cayin gunde 3 ogun iciyorlar diye

bizden de cok cay da iciyorlar :))
yani iki grup var. kahvekolikler, caykolikler bir de ne olsa icerim diyenler :))

ama caylari güzel. burada bir arkadasin ailesi cay üretiyor, cok cok degisik caylar... ama ben cayi da kahveyi de cok sevmedigim icin pek eslik etmiyorum....

sen de yesil cay ic bosver :)))

Enteresan..Eh herşey dahil otellerde kalan yabancıların çeşit çeşit türk yemeklerine gözlerinin dönmesine şaşırmamak lazım...
En iyisi oruçlu mu farzetsek kendimizi ne ...ama bizimki akşam ezanıyla başlayıp sabah ezanıyla biten cinsinten

kızlar bende 59 çıkıyorum tartıda
1 kilo almışım yani
kime mail atıcağımı bilemedim burdan yazdım alın beni listeye olurmu...
menüm
sabah
tahıllı 2 dilim ekmek arası 1 dilim domates ince dilim kaşar ve dana jambon
doğal meyve suyu elma vişne
öğlen
yok
ara
yarım simizt
ara
terbiyeli tavuklu şehriye çorbası
akşam
1porsiyon kıymalı karnabahar + 2 dilim ekmek

kilo bildirimleri anchusa ya..

onumuzdeki hafta da ben kocum. ama h.sonu bakamam....

simidi birdahaki sefere susamsiz secerseniz daha iyi olur..

susam epey kalorili birsey :))

MENÜM
sabah
1 dlm kızarmış ekmek
1 dlm kızarmış hellim
5 ad zeytin

ara
mandalina
1 minnacık çifte kavrulmuş lokum

öğle
2 sade ev pohaça(küçük boyutlardan)
havuç salata
3 lokmalık kazandibi
2 ad kk kadar kabak tatlısı
1 ad sigara böreği buyukluğunda(kucuk) elmalı kurabiye

akşam
salata(karışık)

ay kızlar ben artık hiç sohbet edeimiyom sizle yaaaa
akşam gelincebebekle yemekle kocayla uğraş harap düşüyom ve geçmişi okuyamıyom sizi takip edimiyom...çok üzülüyorum yaaa

kızlar buraya yazmıştım pek de ilgilenen olmamıştı
31 ağustosda insülün direnci sebebiyle diyetisyene yönlendirdi dr um 60 kiloydum boyum 1,59
diyet ve egzesizle 53 kilo düştüm şimdi koruma diyetine geçtim umarım bunu başarırım sevgilerle

ay kızlar ben artık hiç sohbet edeimiyom sizle yaaaa
akşam gelincebebekle yemekle kocayla uğraş harap düşüyom ve geçmişi okuyamıyom sizi takip edimiyom...çok üzülüyorum yaaa

ayy canım biz de seni çok özledik, iş yerinde giremiyor musun?

merhaba canım hoşgeldin
insülin direnci zor birşey gerçekten kilo konusunda, ben de şüpheleniyorum bende de olabilir, tedavisi oluyor mu?
doktor tam olarak ne dedi sana? ne tavsiye etti canım?

bugün yediklerim

sabah 2 dilim zeytinli ekmek, biri zeytin ezmeli, biri acılı ezmeli
kk kutusu kadar kaşar peyniri
3 çatal cevizli helva
şekersiz çay

ara 1 adet madlen bitter çikolata

ara 1 adet ceviz

akşam 1.5 tabak yoğurtlu ıspanak.
2.5 dilim domatesli baharatlı ekmek

arada mandalina yerim sanıyorum:)

58 kiloyum,yaza kadar 52 kilo olmak istiyorum en az..
ama önemli olan sıkılaşmak,o yüzden de yürüyüş bantı alacağım.umarım başarırım.

lachesis işyerinde namümkün canım asla hatta,tüm gün pc ekranına bakıyyorum ama öyle bişy söz konusu bil olamaz yani
limden gldiğince eve geldiğimde takip edicem işte
ayyyy bu eeeeeeee harfide yazmıyo bende kızım parmaklamış yerinden kaldırmış zorla basıpta yazıyorum

günaydın dicem ama kimse yok topikte
dünkü menümü yazayım bari :
sabah : 1 domates-yarım salatalık-2 dilim kaşar-1 haşl. yumrta-4 s.zeytin-1 bal-2,5 dilim ekmek-tek şekerli çay
ara : 1 mandalina
öğlen : 1 tabak etli bezelye-3-4 kaşık pilav-kıvırcık-havuç-mor lahana salatası
ara : 1 şekerpare-1 sütlü nuriye
ara : 1 salatalık
akşam : 1 kase çorba-7-8 kaşık yoğurtlu ıspanak-7-8 kaşık erişte
ara : 1 portakal-2 mandalina-yarım muz
ara : 1 bardak süt

ya ben bugün çok düzensiz yedim.sabah çok erken çıkmak zorunda kaldım evden.o yüzden kahvaltımı yapamadım.az önce eve geldim.ve dün misafirlerden kalanları bi güzel yedimşimdi pişman oldum.çokmu yemişim sizce kızlar ya
3 tane içli köfte (kızarmış)
4 kaşık tavuklu yoğurtlu salata
10 tanede zeytinyağlı sarma

bugün çok yediğimi düşünüyorum o yüzden bugün artık bişey yemiycem

evet biraz fazla olmuş canım ama akşam telafi edersin, gün içinde yemeden yapamazsın ama çok hafif bişeyler yersin

Egzersizimi yaptım geldim Yediklerimi yazayım bir de...

Sabah:
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu büyüklüğünde helva
1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
Biraz tel peynir
2-3 tane siyah
3 dilim domates
3 ince dilim salam
1 bardak şekersiz çay

Ara :
1 lokma çikolata

Öğle :
3 adet minik halka sade kurabiye

Ara :
1,5 bardak ayran

20 dakikada egzersiz yaptım. Akşama ne yemek çıkar yurtta bilmiyorum ama hafif bir şeyler yemeye dikkat edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…