ay evet pek bi meshur patates salatalari... salata da salata olsa.. haslanmis patatesi buyukce dograyip, yag ve limonla karistiriyorlar, sarimsak tozu birde. ve ilik yiyorlar...
burada dogup büyümüs akraba var, ay baliyor adam, tr.deki yemeklere laf edip begenmiyor. catliyorum resmen :) hayir kardesim, hicbir ozelligi yok ki. sos die tutturmuslar...
bazi yemekler disinda sos bana anlamsiz gelir. yemegin ozelligini bozar...
yani patates kizartmasi yiyorsam o citir citir patatesi hissetmek isterim. ketcup la eksimsi aci tadi ya da mayonezin yag tadini sevmem :) ac karnina ne de güzel örnekler oldu
sabah kahvaltilari da bole hamur isi birseyleri var, onu ortadan kesip margarin surup arasina yiyorlar...
waffle waffle diyip duruyorlardi ilk geldigimde. waffle makinesi var cok guzel falan. e nedir waffle sekilli tost makinesine krep hamurunu döküp bos bos yiyorlar...
ya bi gidin BEBEK'e waffle nedir, bogaz kenarinda martilarla birlikte o enfes tat nedir görün ögrenin diyorum :) peh anlamiyorlar...
ama inanilmaz kahve tüketiyorlar.. öyle böyle degill... her 10 dakikada koca fincanlarla iciyorlar... cesit cesit makineleri var..
zararli diyorsun, yok zararli olurmu hatta faydasi bile var diyorlar.. düsünüyorum düsünüyorum bulamiyorum. fincan fincan kahvenin ne faydasi olabilir diye.. i ih ben bulamiyorum. sanirim kendilerini kandiriyorlar.. he almanlar faydasi yok ama seviyoruz diyorlar da. akrabalar, seviyoruz da diyemiyorlar, hani 'kardesim ne kahvesi bizim kültürümüz de tavsan kani cay vardir'a cvp veremediklerinden, faydasi var diyorlarP
evet cnm,
ne zeytinyagli ne sebze yemegi ne de tereyagli pilav bilir onlar))
eti bile cig yiyorlarmis bildigim kadariyla; yani izgarada bir onunu cosss bir de arkasini cosss tamam biftek diye kanli kanli gotutruyorlar sonra..
degisik kulturler yaa
fastfood yemekten sisiyorlar sonraa
fransizlar da kruasan yiyorlarmis kahvaltida
bir de esimin kuzeni italyan bi cocukla nisanlandi, yazin adanaya gitmistik nisanlarina , birlikte bi kahvalti yapma firsatimiz oldu,
cocuk kahvalti sofrasi icin hayretler icinde kaldi, bizim icin bu ogle yemegi diyor; onlarin da bir cesit biskuvileri varmis, ayakustu onu yiyip cikarlarmis evden sabahlari..
o kadar cok kahvenin bence de faydasi olamaz
ama ona bisey diyemem, biz de cayi cok tuketiyoruz milletce, onlarda bizi gorse sasirir belki ne faydasi var su cayin gunde 3 ogun iciyorlar diye
bizden de cok cay da iciyorlar :))
yani iki grup var. kahvekolikler, caykolikler bir de ne olsa icerim diyenler :))
ama caylari güzel. burada bir arkadasin ailesi cay üretiyor, cok cok degisik caylar... ama ben cayi da kahveyi de cok sevmedigim icin pek eslik etmiyorum....
kızlar bende 59 çıkıyorum tartıda
1 kilo almışım yani
kime mail atıcağımı bilemedim burdan yazdım alın beni listeye olurmu...
menüm
sabah
tahıllı 2 dilim ekmek arası 1 dilim domates ince dilim kaşar ve dana jambon
doğal meyve suyu elma vişne
öğlen
yok
ara
yarım simizt
ara
terbiyeli tavuklu şehriye çorbası
akşam
1porsiyon kıymalı karnabahar + 2 dilim ekmek
ay kızlar ben artık hiç sohbet edeimiyom sizle yaaaa
akşam gelincebebekle yemekle kocayla uğraş harap düşüyom ve geçmişi okuyamıyom sizi takip edimiyom...çok üzülüyorum yaaa
kızlar buraya yazmıştım pek de ilgilenen olmamıştı
31 ağustosda insülün direnci sebebiyle diyetisyene yönlendirdi dr um 60 kiloydum boyum 1,59
diyet ve egzesizle 53 kilo düştüm şimdi koruma diyetine geçtim umarım bunu başarırım sevgilerle
ya ben bugün çok düzensiz yedim.sabah çok erken çıkmak zorunda kaldım evden.o yüzden kahvaltımı yapamadım.az önce eve geldim.ve dün misafirlerden kalanları bi güzel yedimşimdi pişman oldum.çokmu yemişim sizce kızlar ya
3 tane içli köfte (kızarmış)
4 kaşık tavuklu yoğurtlu salata
10 tanede zeytinyağlı sarma
bugün çok yediğimi düşünüyorum o yüzden bugün artık bişey yemiycem
evet biraz fazla olmuş canım ama akşam telafi edersin, gün içinde yemeden yapamazsın ama çok hafif bişeyler yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?