50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah bir minik cavdar ekmekcigi yedim
öglen bir muz
ve aksam pilavla tavuk yedim (haslanmis hafif tiftiklenmis baharatla az yagda kizartilmis)

şekercikler naber......

ben bugün çok yedim..... hiç yüzüm yok yazmaya börekler tatlılar kurabiyeler.......((( sopalığım tam bide regli oldum tam oldu...... sizde ne var ne yok...

şekercikler naber......

ben bugün çok yedim..... hiç yüzüm yok yazmaya börekler tatlılar kurabiyeler.......((( sopalığım tam bide regli oldum tam oldu...... sizde ne var ne yok...

hic yazmadin canim olsun canim afiyet bal seker olsun. yeterki yarin toparlan. regl her zaman istisnadir. her ay gelmesini sevmesek de istah konusunda ona teslim oluruz, tabiat bu..

benim istahim cok fazla yok, öksürük tuttu yine yemeye firsatim olmuyo yaama gözüm cikolarda.. yememye gayretliyim..

hayırdır canım geçmiş olsun.. hastamısın yoksa gıcık falan mı? yeme az kalmış saat 11 olmuş bile....:)))

hayırdır canım geçmiş olsun.. hastamısın yoksa gıcık falan mı? yeme az kalmış saat 11 olmuş bile....:)))

sagol canim. ben iki hafta falan önce hastalandim sesim kisildi, sonra öksürük basladi simdi bitti derken yine basladi ..

saat burada 10 daha uykum gelse yemem daha da, gelmedi. cikolataya haayir

Son düzenleme:
slm.cizelgemdeki indeximi degistirdim,hatam waist trackinda olmus onu düzelttim,ama cizelgede hala kilom göstermiyo,nedenki acaba,insallah seninde bu sorunlarimla kafani sisirmem

bak buna göre yaptim

cizelgemi tekrar yeniden yaptim,ve aygirl in yardimiylada sorunu hallettik,gördünmü simdi indeximi,eyvahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:83:

gunaydin kizlarrrrr

lachesis; anchusa naptiniz kizlar dun benden sonra; loccitane'i gezdiniz mi?
lachem, hangi goz cevresini aldin? bir de ne kadara sormasi ayip; vaktim olursa bu oglen ben de gider bakarim belki,

minnos prenses naber? sonunda cizelgen olmus

aygirl sen nasilsin cnm?

gzmnc cnm koclugu cok iyi idare ediyorsun; tebrikler
ben aksam annemdeydim; susuz k.fasulye yedim + corba salata; 1dilim de koy ekmegi. dedigin gibi pilav yemedim. (afferin diy mi bana )
aksam 1 dilim sutlu tatli yedim yalniz.
ama 20 dk kadar yuruyuz yaptim

suleulku karsilasamiyoruz sen nasilsin cnm?

yiym şekerm sağolasın sen nasılsın......nal geçti dünkü buluşmanız valla canımız kaldı burda keşek bizde olsaydık dedik.....

dr gidip troid e falan baktırcam diyordun naptın gittinmi???

gunaydin kizlarrrrr

lachesis; anchusa naptiniz kizlar dun benden sonra; loccitane'i gezdiniz mi?
lachem, hangi goz cevresini aldin? bir de ne kadara sormasi ayip; vaktim olursa bu oglen ben de gider bakarim belki,

canım dün gezdik biraz sonra oturduk sohbet ettik, resim çekmeyi unuttuğumuz aklımıza geldi:) neyse yakında yine buluşuruz :)
loccitane'ye gittik ama her üründe %40 yoktu çoğunda vardı. bir göz kremi vardı ikimizde aldık ondan badem-elma serisindendi. indirimdeydi 79du 47ye düştü. anchusa ilave olarak bir de gece kremi aldı. ,kullanmaya başladım kremi güzel gibi şimdilik bakalım:)
sen ne yaptın canım, kurabiyeyi yaptın mı:)

yiym şekerm sağolasın sen nasılsın......nal geçti dünkü buluşmanız valla canımız kaldı burda keşek bizde olsaydık dedik.....

dr gidip troid e falan baktırcam diyordun naptın gittinmi???

keske cnm hep beraber bulusabilsek.
cnm cok guzel gecti, hatta ilkinden de daha guzeldi bu sefer, artik birbirimizi iyice tanidik cunku.
boyle ortak noktasi bol olan kisilerin bulusmasi ne guzell

bi dahakine ben napip edip daha uzun kalicam ama ahdettimmm

cnm ben aylardir baktiricam tiroide ama hep erteliyorum yaa

gule gule kullanin cnm ikinizde.
memnun kalirsaniz bana da bildirin nolur, o cesit dogal urunler arayisindayim biliyosun;
birdahaki ay sonu indiriminde de ben alirim

cnm aksam esim mesaideydi, ben de anneme gittim, kurabiye yalan oldu
zaten asiri bi halsizlik de var ben de dunden beri, hasta olucam gibi :2:

h.sonu yaparim artik, zaten pazar kar yagacakmis, evde oturur sicak sicak kurabiye pisirir yeriz artik

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
kar mı yağcakmış ay yandık:S ben de artık kendi kendime arabayla çıkarım gezerim diyordum haftasonu kar olursa gezemem herhalde
bugün 2 saatlik trafik içinde özel ders alıcam artık çıkmak istiyorum trafiğe ya offf
usta bir sürücü olarak ne tavsiye edersin bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…