domates yiyebilirsin kalorisi 0
tuzsuz olmak şartıyla
günaydın kıslarrrrr çok mutluyum 56.1 olmuşum dayanamadım tartıldım sabah
çarşamba günü 56.5 dim 2 gün sonra tartıldığımda 57 ye yakındım bugün 56.1 görünce şok oldum
bide şu şişliklerim olmasaaaa
herkese günaydın,
birkaç gündür internete giremedim , o yüzdende yediklerimi paylaşamadım :9 cumartesi günü sabah 1 kase kellogs meyveli ( yağsız sütle beraber ), öğlen brokoli haşlama yanında 1 kase yoğurt , akşamda balık ızgara ve bol salata yedim. ara öğünlerde biraz ceviz ve mandalina yedim.
pazar günü ise kendime hayret ettim . neden diyeceksiniz , biz eşimle pazar günleri kahvaltıda muazzam bir sofra hazırlarız söylemesi ayıp :) küçük bir brunch gibi :) ama ben sadece ve sadece domates 5 zeytin , peynir ve kepek ekmeği yedim ama bunlara ilava az bir miktar yumurta ve 2 dilim salam yedim sadece . eşim hayret etti , ye diye tutturdu ama yemedim :) hele ki ekmeğini kendi evinde yapan birisi olarak sabah o taze ekmek kokusuyla uyanıpta yememek benim için büyük bir başarı :) neyse öğlen yine bir kase kellogs yedim akşam ise 1 bardak ayran ve yarım dilim kepek ekmeği yedim.
şimdi normal kahvaltımı yapıyorum ; peynir, domates , zeytin , kepek ekmeği ve şekersiz çay .bakalım ne kadar dayanabilicem :) hele ki eşimin ısrarları karşısında :) çünkü akşam çayımızı içerken yanımda bir paket çukulatalı bisküvi açtı , en sevdiklerimden :) bak ben yarısını yedim sende ye diye tutturdu , yapmadığı şaklabanlık kalmadı ama ben yemedim :) ama daha ne kadar dayanırım bilemiyorum :)
bu arada kilo bildirimi ne zaman yapacağız , soruyorum çünkü yeniyim :)
günaydın kıslarrrrr çok mutluyum 56.1 olmuşum dayanamadım tartıldım sabah çarşamba günü 56.5 dim 2 gün sonra tartıldığımda 57 ye yakındım bugün 56.1 görünce şok oldum bide şu şişliklerim olmasaaaa
ben de şimdiye kadar
sabah ılık su
beyaz peynir kaşar peynir 5 zeytin acı ezme 2 etimek (peynir çok seviyorum azaltamıyorum)
biraz öncede 1 galeta ve çorba içtim
1 litreden biraz fazla suyumu içtim
sporumu yaptım
iyice gaza geldim ben bu kiloyu görünce
koç olmak bana yaradı kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız benimde amacım 50ye düşmek yani birascık göbek yaptım malesef şuan 56 yım tahmini tekrar eski halime dönmek istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?