50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim reglimden yaklaşıyor şişmeye başladım
göğüslerim şişti bile 1 kilo gelir kaydirigubbakcemile3

domates yiyebilirsin kalorisi 0
tuzsuz olmak şartıyla

evet canim pek az 14 kalori salatalikla ayni kaydirigubbakcemile5

tuzu da sekeri de biraktim bakalim -tatlicadiarzu-

benim de ayni regl donemimde tartilmayi hic sevmiyorum direkt 1-2 kilo fazla :1ninca:

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydın,

birkaç gündür internete giremedim , o yüzdende yediklerimi paylaşamadım :9 cumartesi günü sabah 1 kase kellogs meyveli ( yağsız sütle beraber ), öğlen brokoli haşlama yanında 1 kase yoğurt , akşamda balık ızgara ve bol salata yedim. ara öğünlerde biraz ceviz ve mandalina yedim.

pazar günü ise kendime hayret ettim . neden diyeceksiniz , biz eşimle pazar günleri kahvaltıda muazzam bir sofra hazırlarız söylemesi ayıp :) küçük bir brunch gibi :) ama ben sadece ve sadece domates 5 zeytin , peynir ve kepek ekmeği yedim ama bunlara ilava az bir miktar yumurta ve 2 dilim salam yedim sadece . eşim hayret etti , ye diye tutturdu ama yemedim :) hele ki ekmeğini kendi evinde yapan birisi olarak sabah o taze ekmek kokusuyla uyanıpta yememek benim için büyük bir başarı :) neyse öğlen yine bir kase kellogs yedim akşam ise 1 bardak ayran ve yarım dilim kepek ekmeği yedim.
şimdi normal kahvaltımı yapıyorum ; peynir, domates , zeytin , kepek ekmeği ve şekersiz çay .bakalım ne kadar dayanabilicem :) hele ki eşimin ısrarları karşısında :) çünkü akşam çayımızı içerken yanımda bir paket çukulatalı bisküvi açtı , en sevdiklerimden :) bak ben yarısını yedim sende ye diye tutturdu , yapmadığı şaklabanlık kalmadı ama ben yemedim :) ama daha ne kadar dayanırım bilemiyorum :)

bu arada kilo bildirimi ne zaman yapacağız , soruyorum çünkü yeniyim :)

günaydın kıslarrrrr çok mutluyum 56.1 olmuşum dayanamadım tartıldım sabah
çarşamba günü 56.5 dim 2 gün sonra tartıldığımda 57 ye yakındım bugün 56.1 görünce şok oldum
bide şu şişliklerim olmasaaaa

tebrikler bozo
bende dün çok kötü bir gün geçirdim beslenme yönünden
sabah kahvaltısını 3 gibi kıymalı yumurta şeklinde yaptım. akşam yemeği yok 2 tane mandalina yedim
bu nöbet ve ertesi benim dengemi acayip sarsıyo yahu
bugün 7 si bi yerde çayımı yaptım gün içinde 6 bardak şeklinde içeceğim ve aralarda bol bol su bugün evdeyim keyifliyim

teşekkür ederim guguz
sen de az yemişsin nöbet sonrası uyumuşsundur
bugün evdeysen kaçamak yapıyım deme şeytana uyma sakın

Tebrikler canım süpersin, ama niye tartıldınnnnnnnnnn
Benim de tartılasım geldi bak şimdi, ama artık olmaz tabi geç kaldım. Neyse çarşambayı bekliycimm artık Vücudum çok sıkılaştı ama kilo vermemiş gibi hissediyorum nedense.
Şu spor cezası vücudumu güzel şekle soktu

masallah canim 2 gun icinde ayri ayri kutlarim ama nedense ben cumartesi gunku menunu daha cok begendim kaydirigubbakcemile5 esine de soyle boyle yapmasin yaaa :umursamaz: dayanirsin canim niye dayanmayasin insallah opuyorumnanaktan kilo bildirimi carsamba gunu olacak yerimseniben

tebrikler cnim ben de bugun tartilacagim kaydirigubbakcemile2 ve ben umutluyum sanki tartiya yansiyacak gibi cunku kac gundur hem dikkat ediyorum hem de spor var hem de su var (tamam cheese kek de var :kedi:) umarim bu carsamba cok guzel sonuclar cikar karsimiza :ecrin_bebek:

sabah kalktim 20 meki cektim

sonra bi kocaman bardak ilik su ictim

sonra 1 muz azicik sut ve meyve-fiber ozlu kahvaltilik gevreginden yedim

ben de şimdiye kadar
sabah ılık su
beyaz peynir kaşar peynir 5 zeytin acı ezme 2 etimek (peynir çok seviyorum azaltamıyorum)
biraz öncede 1 galeta ve çorba içtim
1 litreden biraz fazla suyumu içtim
sporumu yaptım
iyice gaza geldim ben bu kiloyu görünce
koç olmak bana yaradı kaydirigubbakcemile3

bravo canim valla Şeniz bu arada senin koc olman bize de yaradi valla zemuszemus

1 saat kadar utu yapacagim bi kalorisine bakayim dedim

1 saat utu = 156 kalori :) supermis yaa

1 saat elektrik supergesi = 238 ama sanirim yarim saat kadar yapacagim 119 diyelim :)

slm kızlar nasılsınız benimde amacım 50ye düşmek yani birascık göbek yaptım malesef şuan 56 yım tahmini tekrar eski halime dönmek istiyom

evet ütü yaparken insan hareketli oluyor ter atıyor benim de yarın ütü günüm
ben yazın temizlik yaparken naylon sarıyordum karnıma kalçama acayip ter atıyordum sonra duş çok rahatlatıyordu
bide kızlar sabah kahvaltıda hafif acı yemek iyiymiş
bide ben hergün bacaklarıma masaj yaparak krem sürüyorum deneyin derim ama hiç aksatmadan hergün yapıcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…