selamm kızlarr. uzun zamandan sonra öğleden sonra evdeyim.tv ve internet keyfi yapıyorum.birazdan biraz şekerleme yapacağım.
şimdiye kadar güzel beslendim.akşama yediklerimi yazarım.bu puanlama işi iyi oldu.korkarak yiyorum vallla.
offfff o aman o kızı parçalarız valla
hayırlısı de geç güzelim dicem ama geçilmıo işte bilirim
aslinda ilgisiz degil hoslandigini da zannediyorum ama emin degilim iste. bide ilgimi gördü ya sisti mi ne. haklisin istiyorsa beni pesimden kosmayi da bilir. benimkisi kendime kizmak. gözümde büyüttügüm birini tam normal boyutta görmeye baslamisken bu kiskanclik cok farkli geldi. ama yilmadim, ona mi kaldim
hehee, aynen ben dee
bu aksama da yemegim yok,
esim eve gec gelecek
bir tek kendim icin yemek de pisiremem;
ne yesem ki?
yagsiz tost+portakal suyu olur mu ki??
aygirl cnm beni yanlis anlama belki ben gecmiste kaldim ama,
bana kalirsa boyle facebooktan falan tanisilan iliskilerden pek hayir gelmez;
genelde bakiyorum fotosunu begendikleri her kizi/erkegi ekliyorlar belki bi is cikar ilerde diye. tekrar soyluyorum cnm yanlis anlama beni,ben eski kafaliyim belki genclerinde iletisim kurma sekli bu simdi bunu da anlamak lazim
sen en dogrusunu bilirsin cnm,
umarim hayatinin akini bulursun sende... :98:
kiza da kizdim evet. yahu sana ne elin resminden güzel resim diyorsun.
he simdi anlasildi; kusura bakma da once bu kiz is atmis-kaba tabirlee
zaten simdi kizlar erkeklerden daha beter;
gecen erkek kardesim sinemaya gitmis ;
yaninda oturan hic tanimadigi kiz, korkunc bi sahnede kardesimin elini tutmus; sonra da utanmis gibi yapip afedersiniz falan demiss
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah şimdi evde olsam kesin yapardım yağsız kaşarlı domatesli tost yanında çay bide tv bide kumanda pijama bide koltuk yastık battaniye süper olurdu pazar günü bu keyfi yapıcam kesin
bende bu tür iliskilere cok sicak bakmiyorum istisnalar disinda. kizi netten taniyorum sadece, hoslandigim kisiyi "canli" taniyorum. okul dönemimden beri, o zamanki yakin bir arkadasimin okul arkadasiydi, birbirimizi cok iyi tanimiyoruz ama bir net- tanismasi degil yani. bi süre önce netten irtibata gectik tek, facede. bi yerde karsilastigimizda konusuyorduk mesela, simdi de konusuruz. Annesini, kiz kardeslerini de taniyorum.
ama kiza da hop dur orda o benim hoslandigim kisi diyemedim haliyle. kalakaldim öylece.
o da güvenilir biri mi diye bana sordu, ekledi diye. bende yok diyemedim, sonucta düzgün biri. belki simdi daha ilgilidir ama yalan söyleyecek halim yoktukiz benim hoslandigimi bilmedigi icin bisey diyemiyorum ama yinede ben elin adamina asla öyle yazmazdim..
erkek kardesinin basina gelen resmen taciz. ya tutarsa.. etraf bi acaip oldu, taktiklere bak ya
hm anladim cnm.. gunahini almayalim o zaman bari, belki kiz onu eklemistirr.
sen en iyisi bunlari fazla dusunmemeye calis; olacagi varsa olur zaten
hmm kiz eklememis yani, o eklemis.
ya bilemedim cnm, dedigim gibi kafana takma; dogru kisi karsina ciktiginda hazir olmak icin kalbini bos tut
canim hayat hic bir zaman planladigin gibi gitmez. cok takilma boyle seylere.Cocuk senden hoslaniyorsa zaten isik yakacaktir ya da gelecektir sana, baska kizlarla birlikte oluyorsa da eyvallah deyip yoluna devam edeceksin....daha kucuksun karsina neler neler cikar... bosver....cok haklisin da, iste takinti oluyor ister istemez. ben bi süredir kendimce cok ilerlemistim, onu daha az düsünüyordum falan ama simdi buna cok bozuldum. düsünsene belki de ben onlarin tanismasina vesile olucam
hmm kiz eklememis yani, o eklemis.
ya bilemedim cnm, dedigim gibi kafana takma; dogru kisi karsina ciktiginda hazir olmak icin kalbini bos tut
canim hayat hic bir zaman planladigin gibi gitmez. cok takilma boyle seylere.Cocuk senden hoslaniyorsa zaten isik yakacaktir ya da gelecektir sana, baska kizlarla birlikte oluyorsa da eyvallah deyip yoluna devam edeceksin....daha kucuksun karsina neler neler cikar... bosver....
07.12.10 SALI KURU FASÜLYE ŞEH.P.PİLAVI CACIK ŞEKERPARE 1290
hatırladım
sabah
domates üzerine keten tohumu
ara kraker
öğlen üstteki menü şeker pare 1 çatal pilav 3 çatal
akşam leblebi kestane
gzmnc ve intlogistic haftanın en rezil besleneni olma için yarışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?