50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen onun yediklerini görünce ben halsizleşiyorum..

ay bir de elin alamanyasinda... annesi yaninda degil... benim gecen seneye kadarki halim geliyor da gozumun onune uzuluyorum haline. hasta olsa doktora dert anlatmak bile dert...oradaki domatesler bile plastik...sebzeler dondurulmus. sebzeden meyveden bile gerekli vitaminleri alamiyor..

haftaya super beslenmelisin ... sonucta koc olacaksin di mi... ornek menuler bekliyoruz senden..

sen az yemiyorsun duzeniz yiyorsun hatta cok cisss yiyorsun. ama gzmnc kus kadar yiyor...

kızlar valla çok haklısınız ama işte olunca böle düzensiz kara kuru bişiler oluo=(
haftaya dikkat etcem inşallah yani umarım siz yınede bana bakmayın koçun dediğini yap yaptığını yapma demişler

biraz once esim aradi. balik ekmekcinin onunden geciyorum. alayim mi iki tane dedi.Yok dedim alma, evde firinda pismis karniyarikla, mercimek corbasi var neyimize yetmiyor...Cocuk bir sasirdi, benim balik ekmege olmaz dedigim pek duyulmamistir. Kuzucum senin gazina geldim bu hafta...

oo süpersin valla anchusacım.

ben de eve gelince bir uyumuşum yani kalktım sayılır

yediklerim

sabah evden çıkmadan: 1 sb yy süt

kahvaltı: her zamanki yağsız tostum

ara: 1 yeşil elma

öğle: 4-5 kaşık susuz sayılır kuru fasulye, 1 ayran, 1 dilim çavdar ekmeği

ara: 2 tane kuru kayısı

akşam 5*6 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği

ara: meyve yerim

ben de menümü yazıyım.

sabah geç kalktım yine
1 dilim börek
4-5 sarma

ara bir minik kek

ara 1 minik galeta

ara bir mandalina 2 badem

akşam 1 dilim börek
4-5 dolma
2 çatal kek

ara 1 mandalina 2-3 badem.

sonunda kek, börek, dolma bitti derken, eşim yeniden kek, yeniden kek diye ağladı dayanamadım ben de yapıcam yarın sanırım.

borek pisirmek cok tehlikeli evde... habire yeme istegi duyuyorsun....

evet ya bu akşam yemek yapsaydım çok çok yerdim de akşama kalsın diye gündüz tek dilimle idare ettim

neli yapacaksin?
ayvali turta yapmak istiyorum ben de kac gundur aklimda...

eşim bu yaptığımı çok sevdi, ondan istedi yine:) bitter çikolatalı yapıcam yani.
elmalı turtayı çok severim de ayvalısını hiç yapmadım, ayva zor bir meyve çünkü:) nasıl oluyor?

sonunda kek, börek, dolma bitti derken, eşim yeniden kek, yeniden kek diye ağladı dayanamadım ben de yapıcam yarın sanırım.

ben de haftasonu yapıcam kekimi böreğimi. dondurucuya atmayı planlıyorum ama eşime yiyeceği kadar ayırıp. yoksa ben de çok yiyorum. tehlikeli şeyleri göz önünde bulundurmamak lazım.

bugün yediklerim:

sabah: 1 dilim siyah ekmek, az yagli baharatli(?) labne peynirli, bir kk beyaz peynir, birkac dilim salatalik
öglen: 2 minik kraker ve bandigim bir karisim, tarifi altta cok tavsiye edeirm tadi güzel, bir baguette ekmegi dilimi (yani minnacik) üzerinde peynir vardi
ara: bir mandalina
aksam: yogurtlu manti (bir tabagin yarisi kadar, yogurdunu bol koydum)
sonra meyve yerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…