hayırdır cnm noldu ki?
Ben 50 kiloydm ve tartıda 60ı gördm geçen kış üniye hazırlanıodm stersten baya kilo almştm sonra nasıl olduysa 56 ya kendiliğimden düştüm hiç diyet yapmadan ve 56 da kaldm kalış o kalış işte.:)
Bu pzarteside diyete başladım hedefm 50 olacak inş kızlar. =)
ya bir şey soracam bu kabakla yapılan sandal sefasının iç malzemesine yumurta kırıyor musunuz???? internette çok çeşitli tarif varda....
ben kabagi haslamadan yapiyorum. sanki daha lezzzetli oluyor oyle. biraz kayis gibi olsa da tadi daha hosuma gidiyor. ve yumurta koymuyorum ben. yalnizca kabak iciyle beyaz peyniri ve dere otunu karistirip koyuyorum... doyurucu olmasini istersen biraz bulgur gaslayip ice katabilirsin...neden cnm hayirdir ?
cnm ben kiriyorum.
iste lachesisin tarifi; buna gore yapiyorum ben
Kabaklı sandal sefası.
3 tane kabağı haşlayın, ortadan ikiye uzunlamasına kesip içini kaşıkla çıkartın, bunları bir borcama dizin 6 tane olacak. ayrı bir yerde, beyaz peynir, dereotu, bir yumurtayı ve bir miktar tuzu karıştırın, kabakların içine doldurun. Üzerine çok az kaşar rendesi koyabilirsiniz, ya da kendi yiyeceklerinize koymayın diğerlerine koyun. En son üzerlerine kırmızı pul biber, ve çok az zeytinyağı gezdirip, )kendinizkine koymayabilirsiniz yine) fırına verin. Üzerleri kızardığında pişmiş demektir.
Afiyet olsun:)
cok fazla kilon yokmus cnm boyuna gore;
52 de olsan iyi olur
burda basarirsin merak etme, hosgeldin aramiza
darisi basima...ben geldimmm:)
direksiyon kursum vardı, pek güzel geçti, kendime güvenim arttı çok mutluyum :92:
benim hoslandigim biri var. onun ayni duyguda olup olmadigindan süpheliyim. dün benim profildeki bi yazima yazmisti, bitane de uzaktan arkadas yazmisti, netten arkadasiz birkac yildir, cok yakin degiliz ama bi süre hergün yazisiyorduk ve arada yazisiriz öyle havadan sudan. o kizi eklemis bu benim cok zoruma gitti. dün gece anladim ki ben onu kiskaniyorum, tam da onu düsünmeyi azaltmisken bu bana cok agir geldi
ben 64ü bile gördüm lise yıllarında :18:
şimdi çok şükür iiim aslında ama olsun inat ettim 50 olcam
hoşbulduk canım
çok sağol canım, senin niye sinirin bozuldu
aaa gönül işleri benım tamamen kendimi kapattığım konular =(
zor valla birini sevmek hoşlanmak hatta hoşlanıp hoşlanmadığını çözebilmek kendini çözebilmek
hakkaten zor yani ama sana tek tavsiyem şu olabilir cnm zamana bırak ve kendi mutluluğunu düşün gerisi yalan fasa fiso
Yok 60ı geçemedim daha umarımda geçmem. :)
bende baya bir inat ettim 50 olcaz seninle beraber canm. :)
aaa gönül işleri benım tamamen kendimi kapattığım konular =(
zor valla birini sevmek hoşlanmak hatta hoşlanıp hoşlanmadığını çözebilmek kendini çözebilmek
hakkaten zor yani ama sana tek tavsiyem şu olabilir cnm zamana bırak ve kendi mutluluğunu düşün gerisi yalan fasa fiso
benim hoslandigim biri var. onun ayni duyguda olup olmadigindan süpheliyim. dün benim profildeki bi yazima yazmisti, bitane de uzaktan arkadas yazmisti, netten arkadasiz birkac yildir, cok yakin degiliz ama bi süre hergün yazisiyorduk ve arada yazisiriz öyle havadan sudan. o kizi eklemis bu benim cok zoruma gitti. dün gece anladim ki ben onu kiskaniyorum, tam da onu düsünmeyi azaltmisken bu bana cok agir geldi
ben kabagi haslamadan yapiyorum. sanki daha lezzzetli oluyor oyle. biraz kayis gibi olsa da tadi daha hosuma gidiyor. ve yumurta koymuyorum ben. yalnizca kabak iciyle beyaz peyniri ve dere otunu karistirip koyuyorum... doyurucu olmasini istersen biraz bulgur gaslayip ice katabilirsin...
darisi basima...
cok haklisin da, iste takinti oluyor ister istemez. ben bi süredir kendimce cok ilerlemistim, onu daha az düsünüyordum falan ama simdi buna cok bozuldum. düsünsene belki de ben onlarin tanismasina vesile olucam
intlogistic bitek senin salı günü puanın yok.. yazmadınmı menünü? yada ben kaçırdım arada..
senden hoşlandığına emin olmadığın birisini düşünmemeye çalış canım, düşündükçe insa sevmeye, karşındakinin de kendini sevdiğini sanmaya başlıyor.
boşver salla gitsin, seni seven senin peşinden koşsun. böyle şeyler için üzme kendini. sana adam mı yok yahu, boşver hiç umursama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?