50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırdır cnm noldu ki?

benim hoslandigim biri var. onun ayni duyguda olup olmadigindan süpheliyim. dün benim profildeki bi yazima yazmisti, bitane de uzaktan arkadas yazmisti, netten arkadasiz birkac yildir, cok yakin degiliz ama bi süre hergün yazisiyorduk ve arada yazisiriz öyle havadan sudan. o kizi eklemis bu benim cok zoruma gitti. dün gece anladim ki ben onu kiskaniyorum, tam da onu düsünmeyi azaltmisken bu bana cok agir geldi

ben 64ü bile gördüm lise yıllarında :18:
şimdi çok şükür iiim aslında ama olsun inat ettim 50 olcam

ya bir şey soracam bu kabakla yapılan sandal sefasının iç malzemesine yumurta kırıyor musunuz???? internette çok çeşitli tarif varda....

ben kabagi haslamadan yapiyorum. sanki daha lezzzetli oluyor oyle. biraz kayis gibi olsa da tadi daha hosuma gidiyor. ve yumurta koymuyorum ben. yalnizca kabak iciyle beyaz peyniri ve dere otunu karistirip koyuyorum... doyurucu olmasini istersen biraz bulgur gaslayip ice katabilirsin...
ben geldimmm:)
direksiyon kursum vardı, pek güzel geçti, kendime güvenim arttı çok mutluyum :92:
darisi basima...

aaa gönül işleri benım tamamen kendimi kapattığım konular =(
zor valla birini sevmek hoşlanmak hatta hoşlanıp hoşlanmadığını çözebilmek kendini çözebilmek
hakkaten zor yani ama sana tek tavsiyem şu olabilir cnm zamana bırak ve kendi mutluluğunu düşün gerisi yalan fasa fiso

cok haklisin da, iste takinti oluyor ister istemez. ben bi süredir kendimce cok ilerlemistim, onu daha az düsünüyordum falan ama simdi buna cok bozuldum. düsünsene belki de ben onlarin tanismasina vesile olucam

cok haklisin da, iste takinti oluyor ister istemez. ben bi süredir kendimce cok ilerlemistim, onu daha az düsünüyordum falan ama simdi buna cok bozuldum. düsünsene belki de ben onlarin tanismasina vesile olucam

senden hoşlandığına emin olmadığın birisini düşünmemeye çalış canım, düşündükçe insa sevmeye, karşındakinin de kendini sevdiğini sanmaya başlıyor.
boşver salla gitsin, seni seven senin peşinden koşsun. böyle şeyler için üzme kendini. sana adam mı yok yahu, boşver hiç umursama

canım sen de kursa başla bence, insanın kendine güveni geliyor yahu, çok keyifli:)

Son düzenleme:

offfff o aman o kızı parçalarız valla
hayırlısı de geç güzelim dicem ama geçilmıo işte bilirim

07.12.10 SALI KURU FASÜLYE ŞEH.P.PİLAVI CACIK ŞEKERPARE 1290
hatırladım
sabah
domates üzerine keten tohumu
ara kraker
öğlen üstteki menü şeker pare 1 çatal pilav 3 çatal

akşam leblebi kestane

selamm kızlarr. uzun zamandan sonra öğleden sonra evdeyim.tv ve internet keyfi yapıyorum.birazdan biraz şekerleme yapacağım.
şimdiye kadar güzel beslendim.akşama yediklerimi yazarım.bu puanlama işi iyi oldu.korkarak yiyorum vallla.

aygirl cnm beni yanlis anlama belki ben gecmiste kaldim ama,
bana kalirsa boyle facebooktan falan tanisilan iliskilerden pek hayir gelmez;
genelde bakiyorum fotosunu begendikleri her kizi/erkegi ekliyorlar belki bi is cikar ilerde diye. tekrar soyluyorum cnm yanlis anlama beni,
ben eski kafaliyim belki

genclerinde iletisim kurma sekli bu simdi bunu da anlamak lazim

sen en dogrusunu bilirsin cnm,
umarim hayatinin akini bulursun sende... :98:

aslinda ilgisiz degil hoslandigini da zannediyorum ama emin degilim iste. bide ilgimi gördü ya sisti mi ne. haklisin istiyorsa beni pesimden kosmayi da bilir. benimkisi kendime kizmak. gözümde büyüttügüm birini tam normal boyutta görmeye baslamisken bu kiskanclik cok farkli geldi. ama yilmadim, ona mi kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…