50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pepperim evet puanlama güzel oldu, biraz daha sinir bozucu olur, listenin en altinda olana belki böyle gaza geliriz

anchusa, sana iyi alisverisler. ayy ne güzels eyler alican sen öyle.

gzmnc canim mekik ney ?

canim resim ekledim. o pozisyonda vücudun üst kismini hareket ettiriyorsun...

puanlama sistemi guzel ama ben sürekli düsük puan aliyorum nedenini de anlamis degilim....

ben az yiyen biriyim, yapim bu... yani hastalik dönemim disinda abur cubur yemem... ögün miktarlarim azdir... bu topik e basladigimdan beri yazdigim menülere bakilinca bu görülür... yediklerim benim icin yeterli... diger arkadaslar kek börek yedikleri icin puan kiriliyor benden de yemedigim icin :)))
üstelik dünkü özel durumumu belirtmistim. 2 gün üstüste discideydim, istesem de birsey yiyemezdim. bu yüzden bütün gün istirahat hakkimi kullandim. evde dinlendim. agzimdaki uyusukluk gecene kadar. o öglen yemegini ve ara ögünü yerken bile 2 kere dilimi isirdim...

cacansucum gece midenden alarm sesleri yükselmedi mi 1 elma çook az=)

canim dusuk puan almanin nedenini ben soyle aciklayayim sana istersen;
biz burda prensip olarak az yemeyi degil dengeli beslenmeyi benimsedik;
yani bir gunlu menun de mutlaka 3 ana 3 ara ogun olmali, mutlaka domates-salatalikli, peynirli kahvaltini yapmalisin;
aralarda; meyve, yogurt, sut, kuru meyve, findik, ceviz, taze sikilmis meyve sulari gibi saglikli atistirmalar yemelisin,
mutlaka sebze yemegi yemelisin, oglen et yediysen aksama sebze yemeye ayret etmelisin..

bunlara dikkat edersen yuksek puanlar alirsin canimcigimm

buran ca-cansu arkadasimiza da bi elestiri getirreyim; bir tek yesil cayla elmayla ogun olmazz; olmamalii

canim oglen sirkette/okulada cikan menuyu aynen yemek zorunda misin?
mesela revaniyi cikartabilirsin;
hatta kizartmayi da cikar bence/ ya da boregi.. ikisinden birini+yogurt+corba ye bence

bizim sirkette bin cesit tatli cikiyor hergun, tatli bufesinin onunden soyle bir geciyorum neler var bakiyorum ama hic almiyorumm

--cok elestirel gordum kendimi bugun
(yeni arkadaslara yol gostermek babindaa )

Son düzenleme:

Peki canım dikkat edecem bugün öyle yememeye. =)
akşama doğru bugünkü menümü yazarım.

cok tesekkür ederim canim emegin icin, bu o halde situp oluyor galiba.

gzmnc mesajini tam okumamistim; disinin durumunu simdi okudum;
dogru disin rahatsizken yiyemezsin tabi, ama iyilesince duzenli yemeye dikkat et canimmm

börek yağlı yağşı bööğ kızartma zaten yağlı=( yürüyerek gidip yemek yiyebileceğim bi yerde yok ki burda mecbur yicem de yoğurt ve çorbaya dadanıcam anlaşılan=)
kizlar nedir bu leblebi aski?

valla 1 senedir hemen hemen her akşam yiyorum leblebi özellikle beyaz nohuta bayılıorum hala doyamadım leblebiye merak edıorum ne zaman bıkıcam =)

benim icin önemli olan yüksek ya da düsük puan degil... tek kisiyim, ögrenci evinde kaliyorum, yemekhaneye gitmek gibi bir imkanim yok.. yani kisitli sartlarda yapabildiklerim bu kadar.. kendime hergün 3 cesit yemek yapamam, hem vaktim yok, hem yerim yok, hem de yorgun oldugumdan istegim yok...
3 ana ve 2 ara ögün yiyorum ben de... cunku zaten aksam yemegini yemem saat 8 i buluyor. o saatten sonra da birsey yemek istemiyorum...

hersabah mutlaka süt icer, peynir +bal yerim. bunun disinda öglenleri ve aksamlari da en kolay ne ise onu yiyorum..

kücücük bir buzdolabinin kücücük bir gözü ait bana, oraya yemek yapip koyamam... aldigim seyleri ya da yaptigim seyleri en kisa zamanda tüketmeliyim yoksa cöpe gider... e herögüne de 2-3 cesit yemek yapamam. ne vaktim ne de hevesim yok...

neyse ben yine elimden geldigince düzeltmeye calisirim.. ama cok da birsey degismez...

bugün ki planli menümü de yazmistim mesela..

dondurulmus balik i mikroda isitcam öglen icin. dünkü corbadan kaldi o da ocagin üzerinde bugun bitirmezsem yarina kesin bozulur. bir de haslanmis sebze. simdi ben bunun yanina et yemegi yapsam, birinden biri cöpe gider cunku bitiremem... bu yüzden böyle basit seylerle geciririm ögünü.

leblebi tutkunu seni

anladim canim,
ogrencilikte hele senin gibi evinden uzakta okurken dengeli beslenmek zor.
ben ogrenci iken 1 simitle tum gun durdugumu da bilirim; o dersten o derse kosmaktan yemek yemeye firsatim olmazdi, aksam evde yerdim ancak.

o zaman seni bu cercevede degerlendirsin artik koclarimiz

en azindan abur cubur yeme, her ogunde biseyler yemeye calis, o da birseydir senin icinn

gzmnc banada öğrencilk yıllarımı hatılattın bak çok duygulandım valla=(
okul dönüşü domates biberi yağda kavurup üstüne yumurta bile kırmadan 1 dilim ekmekle yiyodum hemde ne lezzetli gelıodu bana 1 sene böle beslendım =(
kolay değil

gzmnc bence o kadar zorluga ragmen, fast food tuzagina düsmeden gayet güzel besleniyorsun.

yuppiii kendimi gercekten ifade edebildim sanirim... acikcasi bende yemek isterim sarmalar dolmalar, tadimlik bile olsa... ama burda paprika ile mi dolma yapacagim ya da yapragin 100 gr'ina bilmem kac euro istiyorlar.. fastfood olarak tek yedigim 2 haftada 1 carsambalari pizza. o da ya tonbalikli ya da sebzeli en kücük boyu. cok nadir döner...

aburcuburdan kasit cips cerez bisküvi tarzi seylerse hic aram yoktur. birtek cikolatayi severim. onu da azalttim. sadece regl dönemimde azar azar tadimlik...

iyiligimi düsündügünüzü biliyorum bunun icin gercekten tesekkür ederim ama fazlasini da yapamam...

kizlar nedir bu leblebi aski?

leblebi tutkunu seni

şimdi yine iiii
bi dönem yemekten sonra ya nutella yerdım
ya da tahin pekmez yerdım kaşık kaşık

yemek yapmayi suan sevmememin bir nedeni de (zaman bile bulsam icimden gelmez) o kadar zaman ugrascam özene bezene yapcam...

ee sonra...

tek basima otur ye.... o kadar slklcl ki anlatamam...

merhaba arkadaşlar. dünkü mönüm;
08:00 1/2 yumurta,1dlm peynir,4 zeytin,1dlm ekmek,maydonoz
11:00 200ml ayran
12:30 1 kase yoğurt çorbası,lahana sarması,2 kaşık yoğurt
14:30 1 mandalina
16:30 1 elma
18:30 yoğurt çorbası (1 kase),4yk kabak yemeği,tavuk,yoğurt,2 yk makarna
20:30 2 k.kayısı,az kuru uzum,1 ceviz,2 fındık
22:30 1sb süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…