gzmnc nerde okuosun sen cnm almanya mı?
merhaba arkadaşlar. dünkü mönüm;
08:00 1/2 yumurta,1dlm peynir,4 zeytin,1dlm ekmek,maydonoz
11:00 200ml ayran
12:30 1 kase yoğurt çorbası,lahana sarması,2 kaşık yoğurt
14:30 1 mandalina
16:30 1 elma
18:30 yoğurt çorbası (1 kase),4yk kabak yemeği,tavuk,yoğurt,2 yk makarna
20:30 2 k.kayısı,az kuru uzum,1 ceviz,2 fındık
22:30 1sb süt
yemek yapmayi suan sevmememin bir nedeni de (zaman bile bulsam icimden gelmez) o kadar zaman ugrascam özene bezene yapcam...
ee sonra...
tek basima otur ye.... o kadar slklcl ki anlatamam...
evet...
5 ay 10 gündür buradayim :))
mesela ben de esim olmadigi zamanlar tek kendim icin hayatta yemek yapmam. (bkz. dun aksam ki menum)
tek basima yiyemem ben yemek..
şimdi yine iiii
bi dönem yemekten sonra ya nutella yerdım
ya da tahin pekmez yerdım kaşık kaşık
ayy kıyamam gün sayıyo=(
sonuçta farklı bi deneyim ve eğitim amaçlı ordasın
bende istıorum yüksek lisans ya da en azından dil eğitimi için yurtdışı ingiltere olabilir belki
ama en az 1 sene daha burdayım o kesin
yuppiii kendimi gercekten ifade edebildim sanirim... acikcasi bende yemek isterim sarmalar dolmalar, tadimlik bile olsa... ama burda paprika ile mi dolma yapacagimya da yapragin 100 gr'ina bilmem kac euro istiyorlar.. fastfood olarak tek yedigim 2 haftada 1 carsambalari pizza. o da ya tonbalikli ya da sebzeli en kücük boyu. cok nadir döner...
aburcuburdan kasit cips cerez bisküvi tarzi seylerse hic aram yoktur. birtek cikolatayi severim. onu da azalttim. sadece regl dönemimde azar azar tadimlik...
iyiligimi düsündügünüzü biliyorum bunun icin gercekten tesekkür ederim ama fazlasini da yapamam...
oyyyyyyyyyy gözlerim büyüdü valla 4.5 yıl mıkesinlikle cok farkli.... insallah sen de hayallerini gerceklestirirsin...
gün saysam da daha coooook burdayim :)
farkli deneyimler kazaniyorum, farkli insanlar kültürler taniyorum.. zorluklari cok fazla ama yine de memnun um :)) insallah kalan 4 yil 6 ay 20 günü de böyle mutlu mesut tamamlarim :)
tahin pekmez cok lezzetli oluyor yaaa
kesinlikle cok farkli.... insallah sen de hayallerini gerceklestirirsin...
gün saysam da daha coooook burdayim :)
farkli deneyimler kazaniyorum, farkli insanlar kültürler taniyorum.. zorluklari cok fazla ama yine de memnun um :)) insallah kalan 4 yil 6 ay 20 günü de böyle mutlu mesut tamamlarim :)
bugünki menüm de belli yazayim
sabah--> 2 dilim kepek ekmegi + kk peynir+ bal
ara--> 1muz+1kivi
öglen--> 4 adet firinda minik baliklardan+1 dilim kepek ekmegi
ara--> 2 mandalina + 150 gr yogurt
aksam--> corba+haslanmis sebze
kocum neden 2 puannnnnnnn ?????????????
tebrikler anchusa bir 10 puan dahagunaydin kizlar
hemen menumu yazip kaciyorum
bugun olivyuma gideceghim alisverise. malum haftaya kibrisa gidiyoruz. uc farkli gece yemegimiz var. gece elbisesi lazim yine..
Kahvalti:Weetabix (tam tahilli gevrek), kepek ve yaban mersini (yy sut ile)
Ara: 1 havuc, yarim salatalik, cok az leblebi
Ogle: Mercimek corbasi, deretotlu kabak yemegi, yogurt, salata
Ara: 1 minik kurabiye, 1 mandalina, biberiye cayi
Aksam:Mercimek corbasi, firinda pismis karniyarik, 2 kasik yogurt ve salata
Ara: 3 adet kestane kebap, 1/3 portakal, 1/3 yesil elma
bu arada kestaneleri tost makinesinde kozledim .. cok guzel oldu. ben bayilirim kestaneye.. esim de hic sevmez. eve 1.5 kilo kestane aldim mecburen ben bitirecegim .. ama hergun 4 kestaneden fazla yemeyecegim.....bir kismini da hasladim dun, derin dondurucuya attim....
canim cok sagol,
1 puanimin gidecegi bile bile dayanamdim yedim o keki,
yalniz sade kekti ve icinde findik, cikolata parcasi vss kalorisini artiracak seyler yoktu, ona guvenerek yedim :78:
neyse buna sukur) :26:
canim bu puanlama sitemi cok iyi oldu yaa, tekrar tekrar soyluyorum ama
akşam sadece elmamı yedinnKoç dünkü menüm
sabh.1 dilim kızarmş ekmek 1 tost
ara:elma
öğlen:yeşil çay 1 tane haşlanmş tavuk
ara:sütlaç
akşam yeşl çay bir tane elma =)
Bu sabahda 45 dk yürüyş yaptım
sabah kahvaltıda :1 bardak çay.1 dilm kızarmş ekmek.1 tane elMA yedim.
canım öğlen sadece çorba ve yoğrdy yiyeceksen akşam biraz bişeyler ye imkANIN VARSAkoçum bugünkü menümü bildiriorum bende
sabah
1 salatalık
1 dlm çavdar ekmeği kızarmış
ara
etiform (çizi bisküvinin yağsızı 4 adet)
öğlen (ki bence çok sağlıksız kızartma var)
09.12.10 PERŞEMBE EZOGELİN ÇORBA SEBZE KIZARTMA/YOĞ. ÇATAL BÖREĞİ REVANİ 1060
Çorba ve yoğurt yemeyi düşünüorum
ara
kraker
akşam
1 domates
1 salatalık
küpküp kesip
üzerine az limon sıkıp
yemeyi düşünüorum
e malum yarın sabah bildircez kiloları
Eki Görüntüle 113167 Eki Görüntüle 113167
canim resim ekledim. o pozisyonda vücudun üst kismini hareket ettiriyorsun...
puanlama sistemi guzel ama ben sürekli düsük puan aliyorum nedenini de anlamis degilim....
ben az yiyen biriyim, yapim bu... yani hastalik dönemim disinda abur cubur yemem... ögün miktarlarim azdir... bu topik e basladigimdan beri yazdigim menülere bakilinca bu görülür... yediklerim benim icin yeterli... diger arkadaslar kek börek yedikleri icin puan kiriliyor benden de yemedigim icin :)))
üstelik dünkü özel durumumu belirtmistim. 2 gün üstüste discideydim, istesem de birsey yiyemezdim. bu yüzden bütün gün istirahat hakkimi kullandim. evde dinlendim. agzimdaki uyusukluk gecene kadar. o öglen yemegini ve ara ögünü yerken bile 2 kere dilimi isirdim...
canim dusuk puan almanin nedenini ben soyle aciklayayim sana istersen;
biz burda prensip olarak az yemeyi degil dengeli beslenmeyi benimsedik;
yani bir gunlu menun de mutlaka 3 ana 3 ara ogun olmali, mutlaka domates-salatalikli, peynirli kahvaltini yapmalisin;
aralarda; meyve, yogurt, sut, kuru meyve, findik, ceviz, taze sikilmis meyve sulari gibi saglikli atistirmalar yemelisin,
mutlaka sebze yemegi yemelisin, oglen et yediysen aksama sebze yemeye ayret etmelisin..
bunlara dikkat edersen yuksek puanlar alirsin canimcigimm
buran ca-cansu arkadasimiza da bi elestiri getirreyim; bir tek yesil cayla elmayla ogun olmazz; olmamalii
merhaba arkadaşlar. dünkü mönüm;
08:00 1/2 yumurta,1dlm peynir,4 zeytin,1dlm ekmek,maydonoz
11:00 200ml ayran
12:30 1 kase yoğurt çorbası,lahana sarması,2 kaşık yoğurt
14:30 1 mandalina
16:30 1 elma
18:30 yoğurt çorbası (1 kase),4yk kabak yemeği,tavuk,yoğurt,2 yk makarna
20:30 2 k.kayısı,az kuru uzum,1 ceviz,2 fındık
22:30 1sb süt
olmaz mı ya özellikle sabah kahvaltısında kızarmış ekmeği bi daldırcan içineee
hihihihihi çok fenayım ya canınız çekti mi
haftasonu kaçamağıma bunu da ekliyim ben en iisi hem pekmez çok faydalıdır
o kadar varmiydi cnm ya ? tam olarak ne yapiyordun ?
benim icin önemli olan yüksek ya da düsük puan degil... tek kisiyim, ögrenci evinde kaliyorum, yemekhaneye gitmek gibi bir imkanim yok.. yani kisitli sartlarda yapabildiklerim bu kadar.. kendime hergün 3 cesit yemek yapamam, hem vaktim yok, hem yerim yok, hem de yorgun oldugumdan istegim yok...
3 ana ve 2 ara ögün yiyorum ben de... cunku zaten aksam yemegini yemem saat 8 i buluyor. o saatten sonra da birsey yemek istemiyorum...
hersabah mutlaka süt icer, peynir +bal yerim. bunun disinda öglenleri ve aksamlari da en kolay ne ise onu yiyorum..
kücücük bir buzdolabinin kücücük bir gözü ait bana, oraya yemek yapip koyamam... aldigim seyleri ya da yaptigim seyleri en kisa zamanda tüketmeliyim yoksa cöpe gider... e herögüne de 2-3 cesit yemek yapamam. ne vaktim ne de hevesim yok...
neyse ben yine elimden geldigince düzeltmeye calisirim.. ama cok da birsey degismez...
bugün ki planli menümü de yazmistim mesela..
dondurulmus balik i mikroda isitcam öglen icin. dünkü corbadan kaldi o da ocagin üzerinde bugun bitirmezsem yarina kesin bozulur. bir de haslanmis sebze. simdi ben bunun yanina et yemegi yapsam, birinden biri cöpe gider cunku bitiremem... bu yüzden böyle basit seylerle geciririm ögünü.
kuşumcum anlattıkların bana üniversite yıllarımı anımsattı ,
ankara üniversitesinin öğrenci evinde misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?