50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bencce çok güzel bir menü hem sağlıklı heme düzenli beslenmişsin canım.

yemek yapmayi suan sevmememin bir nedeni de (zaman bile bulsam icimden gelmez) o kadar zaman ugrascam özene bezene yapcam...

ee sonra...

tek basima otur ye.... o kadar slklcl ki anlatamam...

mesela ben de esim olmadigi zamanlar tek kendim icin hayatta yemek yapmam. (bkz. dun aksam ki menum)
tek basima yiyemem ben yemek..

mesela ben de esim olmadigi zamanlar tek kendim icin hayatta yemek yapmam. (bkz. dun aksam ki menum)
tek basima yiyemem ben yemek..

yemek yaparmıyım kendime özel bilemıorum belki cnm bişiyi çok çelerse yaparım ama eğer tek başınaysam mutlaka tv kariısında yerım 1 saat sürer o yemek ağır ağır sindire sindire

kesinlikle cok farkli.... insallah sen de hayallerini gerceklestirirsin...

gün saysam da daha coooook burdayim :)

farkli deneyimler kazaniyorum, farkli insanlar kültürler taniyorum.. zorluklari cok fazla ama yine de memnun um :)) insallah kalan 4 yil 6 ay 20 günü de böyle mutlu mesut tamamlarim :)

canim türk marketlerinde minik minik dolmalar var. kuru dolma seversen o da senin icin pratik olabilir azar azar islar yaparsin. pizza hergün yenmedigi sürece fast food gibi degil bence, doyurucu oldugu kadar güzel bir besin. ayni lahmacun gibi, hamur isi olsa da saglikli seyler var üzerinde.

oyyyyyyyyyy gözlerim büyüdü valla 4.5 yıl mı
allah yardımcın olsun cnm ne diim
darısı başıma inşallah da benım nietim az bıraz daha kısa bi dönem

o kadar varmiydi cnm ya ? tam olarak ne yapiyordun ?

bugünki menüm de belli yazayim

sabah--> 2 dilim kepek ekmegi + kk peynir+ bal

ara--> 1muz+1kivi

öglen--> 4 adet firinda minik baliklardan+1 dilim kepek ekmegi

ara--> 2 mandalina + 150 gr yogurt

aksam--> corba+haslanmis sebze

bak bu güzel 10 puan..
kocum neden 2 puannnnnnnn ?????????????

canım pepperinde dediği gibi sağlıklı beslenmeyi amaçlıyoruz..ama sen özel durumlrını belirtmişsn yeni arkadaşlar durumunu bilmeyip menünü örnek alabilir zayıflamak için bu yüzden yüksek puan vermedim..
tebrikler anchusa bir 10 puan daha

evet evet daha çok afişe oluyor herkes.. bu yüzden kaçamaklar çok azaldı farkındayım..
akşam sadece elmamı yedinn 6 puan cnm
canım öğlen sadece çorba ve yoğrdy yiyeceksen akşam biraz bişeyler ye imkANIN VARSA

canım akşam arasındaki kuruüzüm ve cevizle öğlenki meyve aralaraının yerini değiştirsen daha güzel oluır.. 9 puan

yok kizartmis ekmege gerek yok.. ben siyah ekmege sürcem haftasonu kahvaltida. önce tahin sonra pekmez ohh

akşam için eklemeyi unuttum domates salatalık maydonoz roka falan aslında yağsız bi salata yicem ve kesin leblebi yerım =( bıkamadım gitti şu leblebiden ama bunyem de istıo karbonhidtar eksikliği var galiba bende

anchusa yine 10 puan aldi yaa;
birinciligi kaptiricam bu gidislee

bugun benim de 10 puan almam lazim;
yarinda alirsam bir umudum olabilirr belki :26:

neyse il hafta icin hedefim ilk 3 olsun bari :92:

he hee

kuşumcum anlattıkların bana üniversite yıllarımı anımsattı ,
ankara üniversitesinin öğrenci evinde misin

kuşumcum anlattıkların bana üniversite yıllarımı anımsattı ,
ankara üniversitesinin öğrenci evinde misin

hayir. almanya dayim. 3 odali bir evde 3 kisi kaliyoruz. 1 odasini ben kiraladim. mutfak banyo ortak. ama mutfak kücük, buzdolabi kücük ve de pis....

tasinirken temizledim ama digerleri cok da temiz degiller. bu yüzden hicbirseyimi ortada birakamiyorum. tencerem tavam tabagim bardagim herseyim ayri odada duvara raf monte edip kullaniyorum. dolapta yemek saklayamiyorum..

uni binalari tadilatta oldugundan fakülteleri dagitmislar. bizde sehir merkezindeyiz. burada yemekhane de yok. olsada sadece balik yiyebilirim.. sebze yemekleri de burada pismiyor...

böyle iste

Herkese merhabalarr....,
Dengeli besleniyorum yani baktım kimse yorum yapmıyor yazmadım.. Ekmek 1-2 dlm oda kızarmış yiyebiliyorum ama acyip şişim...kızartma hamur işi midemi ekşitiyor bol bol sebze ve meyve bol su birde et yiyorum...kilom 60 oldu....geçmişi okuyamadım cok uzundu...eeee napıyorsunuz kızlar..anchusa ingiltereye gitti mi?...ama "azıcık bir iki lokma beslenen kahvecim gelmiş....pepercim sen nasılsın minnoş....Lancesis sen naptın kuzucum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…