hayir. almanya dayim. 3 odali bir evde 3 kisi kaliyoruz. 1 odasini ben kiraladim. mutfak banyo ortak. ama mutfak kücük, buzdolabi kücük ve de pis....
tasinirken temizledim ama digerleri cok da temiz degiller. bu yüzden hicbirseyimi ortada birakamiyorum. tencerem tavam tabagim bardagim herseyim ayri odada duvara raf monte edip kullaniyorum. dolapta yemek saklayamiyorum..
uni binalari tadilatta oldugundan fakülteleri dagitmislar. bizde sehir merkezindeyiz. burada yemekhane de yok. olsada sadece balik yiyebilirim.. sebze yemekleri de burada pismiyor...
böyle iste
elindeki olanaklara göre gayet güzel besleniyorsun
doktora yapiyorum canim. calistigim proje 5 yillik. tabi hoca ile 1 yillik sözlesme yapiliyor.. yani biraz riskli bir duruminsallah bir aksilik cikmadan sonuna kadar götürürüm...
Herkese merhabalarr....,
Dengeli besleniyorum yani baktım kimse yorum yapmıyor yazmadım..Ekmek 1-2 dlm oda kızarmış yiyebiliyorum ama acyip şişim...kızartma hamur işi midemi ekşitiyor bol bol sebze ve meyve bol su birde et yiyorum...kilom 60 oldu....geçmişi okuyamadım cok uzundu...eeee napıyorsunuz kızlar..anchusa ingiltereye gitti mi?...ama "azıcık bir iki lokma beslenen kahvecim gelmiş....pepercim sen nasılsın minnoş....Lancesis sen naptın kuzucum....
hangi dalda ? aksilik cikmaz insallah
mühendislik...
insallah... simdilik iyi ama almanlari memnun etmek epey zormus :)
almanlar öyledir hersey tam olacak, bazen insani zoryalabiliyorlar...
basarilar dilerim canim. unutma burda az uzak da olsa bi arkadasin var artik, diledigin bisey olursa yardimci olmaya calisirim. besin olarak ta.
Herkese merhabalarr....,
Dengeli besleniyorum yani baktım kimse yorum yapmıyor yazmadım..Ekmek 1-2 dlm oda kızarmış yiyebiliyorum ama acyip şişim...kızartma hamur işi midemi ekşitiyor bol bol sebze ve meyve bol su birde et yiyorum...kilom 60 oldu....geçmişi okuyamadım cok uzundu...eeee napıyorsunuz kızlar..anchusa ingiltereye gitti mi?...ama "azıcık bir iki lokma beslenen kahvecim gelmiş....pepercim sen nasılsın minnoş....Lancesis sen naptın kuzucum....
gzmnc canım neden bu kadar kızdığını anlamadım.. ben burda menüleri okuyarak doğru düzgün beslenmeye başladım.. gerçekten sağlıksız besleniyormuşum burda görülen güzel yorumlanan menülerde diğer kişelere örnek oluyor. ben sırf burdan öğrendiklerimle 65 den 51e kadar düştüm. bidahakine şartlarına göre değerlendiririm olur biter..
kızlar bugün fazla giremiycem iki yere davetliyim.. akşama girerim anca.
canım sıkıldı zaten.. görüşürüz öptüm hepinzi
gzmnc canım neden bu kadar kızdığını anlamadım.. ben burda menüleri okuyarak doğru düzgün beslenmeye başladım.. gerçekten sağlıksız besleniyormuşum burda görülen güzel yorumlanan menülerde diğer kişelere örnek oluyor. ben sırf burdan öğrendiklerimle 65 den 51e kadar düştüm. bidahakine şartlarına göre değerlendiririm olur biter..
kızlar bugün fazla giremiycem iki yere davetliyim.. akşama girerim anca.
canım sıkıldı zaten.. görüşürüz öptüm hepinzi
ekmegi kesmiyoruz ki, sadece dikkatle abartmadan yiyoruz. yaninda bol yesillik su bu.. ben kendimce önce miktarlari azaltmaliyim, mide büyüdü bi kere, cok istiyo haliyle. gecen bi arkadas paylasti. yemek yerken ictigimiz sular mideyi genisletirmis. ben az yiyeyim diye dolduruyordum mideyi. artik ögünden yarim saat önce icmek istiyorum suyu, daha az yemem icin. aksamlari mümkün oldugunca az karbonhidrat tüketirsek, gece uyurken yaglari sindirebiliriz, aksam bol karbonhidrat aldiginda, ilk olarak onlara saldiriyormus sistemimiz, dolayisiyla yerlesmis yaglar erimiyor.
Spor yapiyor musun ?
kIZLAR BEN BU İŞİ PEK BECEREMİÇEM YEMESEM OLMUYO EVDE DE YEMEK YAPAMIYORUM EKMEK YİYYORUM AKSAM 7 DEN SONRA YİYYORUM KİM NE YAPARSA OFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?