50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elindeki olanaklara göre gayet güzel besleniyorsun

elindeki olanaklara göre gayet güzel besleniyorsun

tesekkür ederim... bunu duymak gercekten güzel cünkü kendimi kötü hissetmeye baslamistim...

buradaki herkes cok cok iyi, kilo vermekten önce sagligimiz düsünülüyor ki bu harika... ama benim yapabildiklerim bu ve az da yesem bana yetiyor... herkesin bünyesi bir degil ki...

kimse de kimsenin yemek listesini taklit etmesin.. herkesin yapisi ayri, bünyesi ayri, imkani ayri...

ben bebekligimden beri fazla yemek yemeyen biriymisim sadece öss döneminde asiri stressten yemeye baslamistim o zaman 50 den 65 e cikmistim. sonrasinda zamanla o kiloyu verip düzene girdim. suan 55 deyim. o da buraya gelmeden önce annem, aman sen oralarda ac kalirsin diye kendince bana yemek depolatmisti P 56-57 olmustum. ama suan 55 deyim. ama benim hedefim 50-51 olmak... bakalim...

bunu da aslinda yememden keserek degil, daha düzenli yiyerek abur cuburu tamamen keserek elde etmeye calisiyorum. suan spor yapma imkanim yok ama insallah 1-2 aya ona da baslayacagim...

canim hosgeldinn
asil sen nasilsin canim; fazla da kilo almamissin cnm. dengeli beslenmen de cok cok guzel... cnm atlamisiz herhalde; tabi ki yorum yapariz sen yaz yeterki.
anchusa simdilik burda canim, buyuk ihtimalle gidecek gibi ama

mühendislik...

insallah... simdilik iyi ama almanlari memnun etmek epey zormus :)

almanlar öyledir hersey tam olacak, bazen insani zoryalabiliyorlar...
basarilar dilerim canim. unutma burda az uzak da olsa bi arkadasin var artik, diledigin bisey olursa yardimci olmaya calisirim. besin olarak ta.

almanlar öyledir hersey tam olacak, bazen insani zoryalabiliyorlar...
basarilar dilerim canim. unutma burda az uzak da olsa bi arkadasin var artik, diledigin bisey olursa yardimci olmaya calisirim. besin olarak ta.

cok sagol canim...

netten buldugum tarifleri yapmaya calisiyorum.. yani yemek pisirmek de birsey yok.. ama sevmiyorum :))

hoşbulduk ablacım
sen de gayet güzel besleniyorsun anlaşılan..
bu aralar bende de bir hırs oldu ki sorma ,
tam gaz devam:92:

gzmnc canım neden bu kadar kızdığını anlamadım.. ben burda menüleri okuyarak doğru düzgün beslenmeye başladım.. gerçekten sağlıksız besleniyormuşum burda görülen güzel yorumlanan menülerde diğer kişelere örnek oluyor. ben sırf burdan öğrendiklerimle 65 den 51e kadar düştüm. bidahakine şartlarına göre değerlendiririm olur biter..

kızlar bugün fazla giremiycem iki yere davetliyim.. akşama girerim anca.
canım sıkıldı zaten.. görüşürüz öptüm hepinzi

kuzu seni kirdiysam ya da canini slkltysam özür dilerim. ben sadece kendimi dogru ifade edemedigimi düsündügüm icin stresli davrandim. asiri tepki de vermis olabilirim. sana karsi hicbir tepkim yok gercekten, mesela daha önceden de koclarimiz az yedigimi söylüyorlardi. benim ifade etmek istedigim yediklerim bana yetiyor ve imkanlarim bu kadar...

lütfen kusura bakma

yazilarimda mutlaka eklemeye calistim, hepimiz birbirimizin sagligini düsünmeye calistigimiz icin yorumlar yapiyoruz yoksa kimin ne yedigiyle, ya da birbaskasindan daha fazla kilo verecegiz diye kafayi bozdugumuzdan degil... Lütfen bana kizmaaaa, darilma daaa...

:92:

canim neden sikildin.
sen cok iyi goturuyorsun koclugu lutfen moralini bozma canim..

Yok canım yapamıyorum benim ikizlerim var cok küçükler cok az bir yere gitsem bile annem zorlanıyo bırak sporu yemek yPMy BİLE VAKİT YOK

selamlarrrr....... bende nca fırsat bulup gelebildim...... hemen menümü yazayım koçumda gidecekmiş ama gelir inş....

sabah
1 dilim ıspanaklı börek
küçük bardak çay
( okulda yedim anca bu kadar oldu)

ara
1 elma
125 gr light yoğurt

öğle
öğrencilerbir şeyle getirmişti ondan yedik
4 pilastik kaşık patates salatası
2 pilastik kaşık kısır
1 küçük kurabiye balli cevizli üzümlü
3 yaprak sarması

ara
1 elma
1 küçük yer elması

akşam
yarım tabak etli kuru fasülye
1 kabaklı sandal sefası
salata
1 kaşık yoğurt

yemekten sonra ara yapamadm yattım uyudum saat 10 da kalkmşım o saaten sonra 2 fincan yeşil çay içtim okadar

spor yapamdım bahçede nöbetçiydim 10.000 adımı tamamladım sadce.....

Son düzenleme:
kIZLAR BEN BU İŞİ PEK BECEREMİÇEM YEMESEM OLMUYO EVDE DE YEMEK YAPAMIYORUM EKMEK YİYYORUM AKSAM 7 DEN SONRA YİYYORUM KİM NE YAPARSA OFFF

aygirl cicim dün spor yaptınmı????

kIZLAR BEN BU İŞİ PEK BECEREMİÇEM YEMESEM OLMUYO EVDE DE YEMEK YAPAMIYORUM EKMEK YİYYORUM AKSAM 7 DEN SONRA YİYYORUM KİM NE YAPARSA OFFF

aaa neden yemek yapamıyorsun? kaç kilosun şu anda boyun kaç... ikizlerim va dedin snırm kaç aylıklar onlar...

Annemdeyim genelde canım onunlayım 2 bebekle sadece onlarla ilğileniyorum annemde olunca birazda salıyorum galiba evde olsam daha dikkatli olucam ikizlerim 7 aylıklar daha cok zor baakımları

Boyum 150 ancak 60 kiloyum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…