kızlar ben kaçıyorum
herkese iyi hafta sonları
evde hazır mantı varmış onu yapıyım ben de canım çekti, ben çıkıyorum biraz azcık işim var gelirim yine öpüldünüz güzeller
aferin sana.. is yaramis ne yaptiysan..yuppi
bu hafta çok iradeliydim kuşumcum,
evdeki hiçbir sakıncalı şeye dokunmadım ,
tarçınlı kurabiye,ıspanaklı börek ve kremalı pasta olduğu halde sadece melul melul baktım:92:
buharinda birak derken??anchusam biraz buharında bırak yumuşayacaktır:98:
53.7 olarak kayit ediyorum. baslangic kilon neydi? gecen haftaki???Evet canm baya şiş karnım anlamadım yeşil çayda içtim ama yine de şu anki kilomu söylüym
bu sabah 53.7 dm
şimdi tartıldm 54.5 geldm nefes bile alamıyorm şu anda =(
ciger bende sevmem ama hadi esim seviyor diye pisireyim deidm. birseye benzemedi.. puuuuuuufffben de hiç sevmem ciğeri, hiç de yapmam eşim sever mi bilmem, sevmez herhalde :)
o istikrardan bana da gönder kahvem, çok lazım :26:
seven cok seviyor cigeri...fazla et sevmememe ragmen ben arnavut cigerine bayilirim kizlarrr
hmmmhh canim cektiii
ben de eski kiyafetleri deneyince gaza geliyorum bazenlachem gardropdaki güzel ve şık kıyafetler sıkıca vücudumu sarıp adeta küçük geliyormuş gibi bir his uyandırınca ve bu nedenle salaş giyinmek zorunda kalınca mecburen iredeme sahip olmak zorunda kaldım:89:
bu bakış açısı çok motive etti beni
olur olur yanlis seyi kopyaladigin icin olmuyor o... herkes yasiyor o problemi ilk cizelge yapista..neyse olmadııçizelgesiz olayım artıkın:)
bi mandalina yedim agzımda büyüdü valla şu meyveyi hiç sevmim:)
kızlar ben kaçıyorum
herkese iyi hafta sonları
Merhaba kızlar
Bu hafta 600 gram vererek 54,1 kilo oldum :87:
PEPPERCİM bugün sabahladım ve tartılmayı hatırladım :) Saat 6:30 la 11:00 arasında 300 gram fark var. Bence bu fark min. WC olayları sebebiyle fark daha da artar.
Nutellacım damak zevkimiz çok benziyo, ben de ciğer hiç sevmem, mantının hazırı da olsa lafı geçince canım çeker. Afiyet olsun
canim cok sagol unutmamissin testi)
ben de cuma ile cumartesi arasinda 1 kiloya kadar oynayabiliyor cnm
ama artik kafam karismamasi icin cuma kilom neyse onu bildiriyorum.. o kilo uzerinden verdim ya da aldim diyorum cnm
oyle karar verdim;-)
600 gr iyi vermissin cnm, masallahh
dulcinea cnm o adresi öle vermeseydin hayatta yapamazdım sagolun kıslar sinir krizine gircektim sabahtan beri:)
yalnız kilo verince nsl deiştircem oda büyük bi sorun:)
ben çıkayım kıslar görümcem yemege çağırdııı off onunda yemekleir agır ve güzel olurrrrr inşş hafif bşyler vardır:)
iyi akşamlarrr akşama görüşrüs:)
İyidir şulecim. Aslında geçen hafta tam dönüş yapmıştım da sitenin bakım çalışlamalarıyla, bazı özel sebeplerim buraya gelmeme engel oluyor. Dün gördüm seni çıkmam gerekiyodu, sonra geldim site yine bozuk.nbr dulcicik nasılsın görüşmeyeli..... ne var ne yok...
aferin sana.. is yaramis ne yaptiysan..
buharinda birak derken??
53.7 olarak kayit ediyorum. baslangic kilon neydi? gecen haftaki???
ciger bende sevmem ama hadi esim seviyor diye pisireyim deidm. birseye benzemedi.. puuuuuuufff
seven cok seviyor cigeri...
ben de eski kiyafetleri deneyince gaza geliyorum bazen
olur olur yanlis seyi kopyaladigin icin olmuyor o... herkes yasiyor o problemi ilk cizelge yapista..
gule gulee
Anchusa özelden mesaj gönderiyim mi, yoksa kaydettin mi kilomu?? :86:
Başlangıc kilom 56.2 dü canm pazatesi başladm diyete sanırım ondan bu kadr kilo werdm
kaydettim dulcicim..
hepinize iyi haftasonlari bayanlaaarrr................
kocum benim bugünki menüm kesinlesti...
sabah--> 1 bardak süt + 2 dilik kepek ekmegi + kk peynir + bal
ara --> 1 muz + 1 mandalina
öglen --> 1 kase patetes püresi + haslanmis sebze
ara --> 1 kivi
aksam --> balik
vucudundaki butun suyu atmissin diyete baslayan biri olarak
umarim yaglarda yavas yavas erir ve geri donmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?