Kızlar ben şimdii yarından itibaren paylaşım yapacağım cuma da kilomu bildirecceğim öyle mi valla bu grup çook kalabalık sürekli paylaşım oluyor çok güzel hızınıza yetişemedim kimseyi de tanımıyorum ya sohbetleriniz güzel
Hoşgeldinben de takip etmekte güçlük çekiyorum. Her hafta bi koçumuz oluyor, menülerini yorumluyor. Ayrıca şule spor listesi tutuyor. Düzenli spor yapmayı kafana koyduysan çok güzel motive ediyor bu listeler. Kilo listemizi de anchusa tutuyor. Cuma günleri sabah aç karnı kıyafetsiz kilomuzu bildiriyoruz.
Umarım canım yaa.Bol bol yeşil çay içtim şimdi şişkinlk indi biraz
hoşbulduk canım sen de mi yenisin
slm.canim gel de bana sor hic aliskin degilim böyle beslenmeye ama baska türlüde atamiyacagima göre katlanmak gerek,
sütlü nescafeye gelince dün sabah arkadastaydim kahvaltidan sonra keyf yapalim dedik ondan öyle oldu..........menümü beyenmene sevindim tesekkürler
bayanlaaaaaar ben çıkıorum mesai bitio
bu arada ara öğünde ayran içtim
hakikaten baya tok tutuo kan şekerimi düzenledi resmen
yoğğunduk takip edemedim sizi=(
herkese keyifli haftasonları diliorum
azcık ödüllendirelim kendimizi ama azcık çok diil
herkese iyi akşamlar ben kaçar
sevgiler
biberiye cayi ic esas...
aktarlarda satiliyor besi bir yerde zayiflama cayi diye. gunde 1 kupa icersen faydasini gorursun
5i biyerde zaten canm yeşil olduğu için yeşil çay dedm.:İçinde biberiye rezene faln var işte cnm doğru dimi
10 ay oldu ben buraya geleli :) Şubatta gelmiştim, 59 kiloyla başladım burda (bi kaç kiloluk öncesi de var maceramın) amacım mayısa kadar kilo vermekti, 53 kiloya düştüm. Sonradan dikkat etmeme rağmen şu an sadece 1 kilo aldım o zamandan bu zamana.
Hedef çok önemli kilo vermede. Kilo grafiğim çok şey anlatıyor zaten.
Burdaki arkadaşlarım olmasaydı hayatta bu kadar istikrarlı bi şekilde kilo veremezdim o dönem. Tek başına insan bi yerden sonra kilo verme hedefini unuyor, vazgeçiyor.
Tebrik ederim canım seni
ay mantıyı suya atıp haşlamaya üşendim ya, ne oldu bugün bana, bu hava beni mahvetti
dışardan söyliycez üzgünüm koçum
bugünkü menünü yazıp kaçsaydın yarın liste yayınlıycam..bayanlaaaaaar ben çıkıorum mesai bitio
bu arada ara öğünde ayran içtim
hakikaten baya tok tutuo kan şekerimi düzenledi resmen
yoğğunduk takip edemedim sizi=(
herkese keyifli haftasonları diliorum
azcık ödüllendirelim kendimizi ama azcık çok diil
herkese iyi akşamlar ben kaçar
sevgiler
kuzucum sevgili koc
bu hafta harika kocluk yaptin. su puan sistemi acaip ise yaradi....
cok tesekkur ederiz. usenmeden herkesle bir bir ilgilendin...
haftaya kocumuz intlogistics herkese duyurulur.
ay mantıyı suya atıp haşlamaya üşendim ya, ne oldu bugün bana, bu hava beni mahvetti
dışardan söyliycez üzgünüm koçum
Ay nutellacım, ne kadar çok ortak noktamız var senle böyle :90: Zaten hazır mantı pişirecektin, dışardan söyleyeceğin şeyle çok farklı olmaz sanırım :86:
komiksin lachesis... ben hala ne yiyecegimi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?