50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin ben de takip etmekte güçlük çekiyorum. Her hafta bi koçumuz oluyor, menülerini yorumluyor. Ayrıca şule spor listesi tutuyor. Düzenli spor yapmayı kafana koyduysan çok güzel motive ediyor bu listeler. Kilo listemizi de anchusa tutuyor. Cuma günleri sabah aç karnı kıyafetsiz kilomuzu bildiriyoruz.

arkadaslar slm.,laptopumda sorun cikti,giremedim kafayi yiyecektim,hemen dünki menüme geceyim
saba:2tane yuvarlak kepekli ekmek
1tane haslanmis yumurta,4tane siyah zeytin
kk beyaz peynir,domates,salatalik
2fincan cay
ara:kücük fincan sütlü nescafe
öglenirincli pirasa yemegi
2tana köfte
salata
ara:kücük 1tane muz
aksam:kücük parca haslanmis tavuk
2kasik bulgur pilavi,az yogurt
ara:yarim portakal

hoşbulduk canım sen de mi yenisin

Kızlar maşallah ne kadar güzel besleniyorsunuz siz, hepinizi teker teker örnek almam lazım :86:

ERBESEN nescafe dışında senin menün de çok güzel :81:

slm.canim gel de bana sor hic aliskin degilim böyle beslenmeye ama baska türlüde atamiyacagima göre katlanmak gerek,
sütlü nescafeye gelince dün sabah arkadastaydim kahvaltidan sonra keyf yapalim dedik ondan öyle oldu..........menümü beyenmene sevindim tesekkürler

hoşbulduk canım sen de mi yenisin

10 ay oldu ben buraya geleli :) Şubatta gelmiştim, 59 kiloyla başladım burda (bi kaç kiloluk öncesi de var maceramın) amacım mayısa kadar kilo vermekti, 53 kiloya düştüm. Sonradan dikkat etmeme rağmen şu an sadece 1 kilo aldım o zamandan bu zamana.
Hedef çok önemli kilo vermede. Kilo grafiğim çok şey anlatıyor zaten.

Burdaki arkadaşlarım olmasaydı hayatta bu kadar istikrarlı bi şekilde kilo veremezdim o dönem. Tek başına insan bi yerden sonra kilo verme hedefini unuyor, vazgeçiyor.

bayanlaaaaaar ben çıkıorum mesai bitio
bu arada ara öğünde ayran içtim
hakikaten baya tok tutuo kan şekerimi düzenledi resmen
yoğğunduk takip edemedim sizi=(
herkese keyifli haftasonları diliorum
azcık ödüllendirelim kendimizi ama azcık çok diil
herkese iyi akşamlar ben kaçar
sevgiler

Sen böyle diyince merak ettim nasıl beslendiğini normalde :90: Benim problemim çok tek düze beslenmem ve meyve yememem...
Benim kahveyle hiç aram yok, ama nescafenin türk kahvesine göre zararları olduğunu biliyorum. İlla keyif yapacaksanız türk kahvesiyle yapın yahu

Rica ederim, devamını dilerim :13:

Havalar daha sıcak olsa, ayran aralarda çok güzel olabilir cidden. Bizim ayran detoksundan sonra benim canım ayran hiç çekmiyor o ayrı mesele :))

Sana da iyi haftasonları

Tebrik ederim canım seni

kuzucum sevgili koc
bu hafta harika kocluk yaptin. su puan sistemi acaip ise yaradi....
cok tesekkur ederiz. usenmeden herkesle bir bir ilgilendin...

haftaya kocumuz intlogistics herkese duyurulur.

ay mantıyı suya atıp haşlamaya üşendim ya, ne oldu bugün bana, bu hava beni mahvetti
dışardan söyliycez üzgünüm koçum

Tebrik ederim canım seni

Teşekkürler

ay mantıyı suya atıp haşlamaya üşendim ya, ne oldu bugün bana, bu hava beni mahvetti
dışardan söyliycez üzgünüm koçum

Ay nutellacım, ne kadar çok ortak noktamız var senle böyle :90: Zaten hazır mantı pişirecektin, dışardan söyleyeceğin şeyle çok farklı olmaz sanırım :86:

bugünkü menünü yazıp kaçsaydın yarın liste yayınlıycam..
kuzucum sevgili koc
bu hafta harika kocluk yaptin. su puan sistemi acaip ise yaradi....
cok tesekkur ederiz. usenmeden herkesle bir bir ilgilendin...

haftaya kocumuz intlogistics herkese duyurulur.

rica ederim ni demek ni demek görevimiz

kızlar bugünkü menülerinizi yazsanız iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…