aa cnmm şimdi baktım videoya kadının arkasında walk at home de yazıyoda ama aynımı bilmiomm..senin dedigin 1 saatlikse mantıklıda benimki yaırm saatte 4mil biras saçma geldi:)
valla cnm sen hamaratlısın ben daha okdr olamadımmm en iyi yaptıgım fırında mücver bide mayalı poaca:)senin pasta listen büyük sec birini gitsin nslsa şahane yapıyosun:)
sagolasın cnmmm gözüm korktu yalnız bu yazıyı görünce çok zora benziyo deniyeyeim şimdi inş yaparım:)
ya annem dondurlmus et koymus kurban bayraminda... cozdurdum bir tanesini tas kebabi yapacaktim ama bu minik minik dogranmis cigere benziyor.. anlamadim ya ciger mi et mi??nasil anlicam ben bunu???
aa cnmm şimdi baktım videoya kadının arkasında walk at home de yazıyoda ama aynımı bilmiomm..senin dedigin 1 saatlikse mantıklıda benimki yaırm saatte 4mil biras saçma geldi:)
valla cnm sen hamaratlısın ben daha okdr olamadımmm en iyi yaptıgım fırında mücver bide mayalı poaca:)senin pasta listen büyük sec birini gitsin nslsa şahane yapıyosun:)
selamlar herkese ,
bugün oldukça yoğun geçti , bir dolu duruşmalarım vardı ancak bitirebildim..
şimdi,sevgili koçumuza yediklerimi yazıp anchusacığıma da kilo bildiriminde bulunayım ,
sabah
1 elma
1 bardak tarçınlı süt
ara
yeşil çay
öğlen
yarım porsiyon pırasa
1 kaşık kısır
yarım porsiyon yağsız etli türlü
ara
1 fincan yeşil çay
5 adet sunta bisküvi
akşam
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık sulu köfte
ara
3 fincan açık şekersiz çay
yatmadan
yağsız süt
renginden anlayabilirsin canım, ciğer çok daha koyu renk olur. sote içinde minik minik doğruyor kasaplar onlardandır belki de.
sağol kuzum sen daha yenisin beni geçersin
simdilik birincimiz kahvekokusu....
uf ya annem yanlislikla ciger koymus
pisirdim ama galiba cok pisirdim cok sert oldu. sinir oldum
esim cok sever benim pek aram yoktur ama arnavut cigeriyle... galiba bizde disaridan yiyecegiz bugun....belki soguyunca yumusar azicik...
cuma bana bildiriyorsunuz
pazartesi listeyi yayinliyorum
sislik arsa haftasonu da bildirebilirsiniz
ya kıslar bu çizelgenin herşeyini yaptımmm o adresden ilk olanı kopyaladım kontrol panelinde imza denilen yer yok bulamadım sadece çizelge yazan yer var oraya yapıştırdım ama uygun formatta deil diyorrr normalde tam istedigim gibi çizelgenin herşeyi çıktııı ama kk ya yapıştıramadımnsl yapayım
uf ya annem yanlislikla ciger koymus
pisirdim ama galiba cok pisirdim cok sert oldu. sinir oldum
esim cok sever benim pek aram yoktur ama arnavut cigeriyle... galiba bizde disaridan yiyecegiz bugun....belki soguyunca yumusar azicik...
yuppi
bu hafta çok iradeliydim kuşumcum,
evdeki hiçbir sakıncalı şeye dokunmadım ,
tarçınlı kurabiye,ıspanaklı börek ve kremalı pasta olduğu halde sadece melul melul baktım:92:
aa yapmşm zaten =)
Yok yaa olmamş
buraya kopyaladım için çıkmş ama kontrol paneline kopyalayınca çıkmıyo
ben de hiç sevmem ciğeri, hiç de yapmam eşim sever mi bilmem, sevmez herhalde :)
o istikrardan bana da gönder kahvem, çok lazım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?